Adresa dvs. de e-mail gratuită temporară:

Adresa dvs. de e-mail gratuită temporară

French - Spanish - English - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Lithuanian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese -

Tempmail.us.com

Suntem cel mai rapid serviciu de livrare a poștei temporare din lume. Sistemul nostru vă va aloca în mod aleatoriu și temporar un e-mail unic pentru o perioadă de 365 de zile (arzător după). Ultimele 100 de mesaje primite pe această adresă de e-mail vor fi afișate direct pe pagina noastră web mailonline în ordine cronologică de la cea mai recentă la cea mai veche. Suntem un serviciu de e-mail de unică folosință de înaltă calitate, cunoscut și sub numele de e-mail fals. Serviciul nostru funcționează pe toate rezoluțiile existente, precum și pe următoarele tipuri de dispozitive mobile: Iphone 7 8 X 11 12, Android samsung xiami nokia oppo oneplus, tablete și computere. Programarea noastră HTML5 face ca serviciul nostru de e-mail să fie cel mai ușor de pe piață. O conexiune de viteză redusă este suficientă pentru a utiliza serviciile noastre de e-mail temporare. Acceptăm toate browserele web disponibile: Internet Explorer, Edge, Firefox, Chrome, Safari, Brave, DuckDuckGo, precum și Opera. Ușor de utilizat, deschideți browserul și sunteți gata de plecare.

Adresa de e-mail

Nu folosim niciun sistem anti-spam pentru a ne asigura că primim 100% din e-mailurile care vă sunt adresate. Corpurile mesajelor sunt afișate în modul text simplu și nu în cod html. Am adăugat un cod personalizat pentru a face clic pe linkurile URL ahref. Site-ul nostru web folosește protocolul de securitate https pentru a se asigura că e-mailul dvs. nu este interceptat în rețeaua dvs. Comunicarea se realizează în imap cu un certificat de securitate SSL. E-mailurile dvs. sunt bine criptate pe serverele noastre și sunt distruse după 1 an. Nicio adresă IP nu este stocată pe serverele noastre și folosim sistemul cookie care face ca comunicările dvs. de e-mail să fie anonime și sigure. Vă oferim o cotă de 100 MB pentru toate e-mailurile dvs., ceea ce este mai mult decât suficient.
Opțiune viitoare
Vrem să traducem site-ul în 91 de limbi, astfel încât oricine să poată utiliza serviciul nostru în limba lor maternă. Vrem să adăugăm treptat opțiuni gratuite suplimentare la serviciul nostru generator de e-mail fals. Vrem să vă permitem să modificați cu ușurință adresa de e-mail temporară la cerere, să alegeți numele și domeniul viitorului dvs. e-mail, să alegeți ora de expirare a e-mailurilor înainte de distrugerea lor de e-mail de 10 minute, să adăugați un API, să oferiți serviciul sub tor.
Un serviciu de mail gratuit și instantaneu
Convertiți e-mailul temporar într-un e-mail permanent