gratis tillfälliga e-postmeddelanden

gratis tillfälliga e-postmeddelanden

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-24
Jimmy raybe

Skaffa en tillfällig e-postadress gratis

Du är förmodligen bekant med hur du anger din e-postadress för ett konto,köp, eller registrerar sig för en annan app eller konto. Men, denna till synes enkla åtgärd kan leda till oönskad spam eller riktade annonser, och exponera ditt konto för hackare.

Det är därför en engångsadress kan vara mycket användbar. Du kan få en tillfällig adress från dessa tjänster som du kan ersätta din faktiska. Du kan undvika att få skräppost i flera år, och du kan även hoppa över riktade annonser, dataläckor, eller att bli föremål för skräppostmeddelanden om en webbplats attackeras. Fortsätt läsa för att lära dig mer om de bästa tillgängliga tillfälliga e-posttjänsterna, som alla är gratis.

Vilka är de säkraste e-postklienterna för engångsbruk som finnsˀ

Har du bråttomˀ Du behöver inte leta längre, eftersom tabellen nedan listar våra bästa val för engångs-e-postadresser. Du kan skapa en tillfällig e-postadress med dessa leverantörer med bara några klick. Låt oss ta en titt på varje namn i detalj senare.

 • ProtonMail Denna anonyma tjänst erbjuder mer än bara engångs-e-post, särskilt om du väljer att uppgradera till ett premiumkonto.
 • 10 minuters mail Den här tjänsten är snabb och enkel att använda på webbplatser som behöver verifieras.
 • Temp-Mail Denna premiumtjänst är till för personer som vill ta bort annonser från sin dator och förlänga lagringsperioden.
 • GuerrillaMail SpamAssassin plockar skräppost innan de kan störa dig och möjliggör imponerande anpassningsmöjligheter.
 • Emailondeck Vi är imponerade av deras seriösa säkerhetsstandarder, inklusive rutinrensning av e-postloggar.
 • En e-postleverantör för engångsbruk måste uppfylla vissa kriterier för att komma i fråga för vår topp 5-lista. De inkluderar:

  Dessa tjänster överträffar våra förväntningar. Du kommer också att hitta ytterligare användbara funktioner. Du kan vara säker på att oavsett vilket alternativ för engångs-e-posttjänst du väljer, kommer det att generera en tillfällig adress för att avleda skräppost från personliga konton eller arbetskonton.

  Säker engångs-e-postsäkerhet: en djupgående titt

  Låt oss gå in på detaljer Vi kommer att ta en närmare titt på alla engångstjänster nedan och presentera deras fördelar och nackdelar. Varje tjänst kan generera en e-postadress direkt och radera e-postmeddelanden inom en angiven tid. Om du letar efter en e-posttjänst som kommer att tillhandahålla nytta och säkerhet på ett ögonblick, vi kan nästan garantera att matcha dig med oneǃ

  Du letar efter en allomfattande tjänst som gör att du kan hantera både prioriterade och icke-prioriterade e-postmeddelanden med bara ett konto. Du har kommit till rätt platsǃ

  Website ProtonMail


  ProtonMail tillåter användare att lägga till ytterligare e-postadresser eller alias, som alla kan nås via samma konto.


  En användare kan skapa en rad identiteter som kan användas för olika ändamål. De kan också organisera sin inkommande och utgående e-post och hålla sin inkorg ren. Premium ProtonMail-konton kan ha ytterligare e-postadresser skapade och hanterade på samma sätt. Premium-användare har möjlighet att skicka e-post via sin kortare domänadress (@pm.me), medan användare som inte är premiumanvändare inte kan.


  ProtonMail, en öppen källkodstjänst som stöds av Android och iOS samt många webbläsare, kan användas på Android-enheter. ProtonMails schweiziska plats innebär att den skyddas av schweiziska integritetslagar. Detta är en stor fördel för säkerhetsmedvetna användareǃ ProtonMail använder både heldiskkryptering och end-to-end-kryptering. Detta innebär att du inte kan se eller dekryptera någon e-post. ProtonMail kräver inte att du lämnar ut någon personlig information. Tjänsten för inte heller IP-loggar.

  Besök ProtonMail

  10 Minute Mail är ett fantastiskt verktyg som kan användas av alla. Det packar otroligt mycket nytta på tio minuter.

  Website for 10 Minute Mail


  10 Minute Mail är ett utmärkt verktyg som kan användas av alla och erbjuder mycket värde på tio minuter.


  10 Minute Mail är precis vad den påstår sig göra - den skapar engångs-e-postadresser som går ut på bara 10 minuter. Efter att timern har gått ut, raderas också alla e-postmeddelanden som lagras i inkorgen. Du kan se det genererade e-postmeddelandet genom att helt enkelt öppna den här sidan. Du kan sedan skriva in den var du vill förutsatt att du inte stänger 10 Minute Mail-sidan.


  Webbplatser som ber dig att verifiera din e-postadress är inte ett problem. 10 Minute Mail håller reda på e-postmeddelanden och låter användare svara på sin e-post med sin engångsadress. Användare kan återställa 10-minuterstimern för att eliminera eventuella förseningar. Även om din timern går ut, du kan fortfarande återställa e-postmeddelanden från 10 Minute Mail. Det kräver inga personliga uppgifter och 10 Minute Mail har också ett systerföretag som kan ta bort metadata från videor och foton.

  Besök 10 minuters Mail

  Även om Temp-mail inte behåller din personliga information, erbjuder den engångs-e-postadresser utan timers

  Website Temp Mail


  Temp-mail, en pålitlig disponibel e-postadresstjänst, ber dig inte om personlig information, krävs inte för att skapa ett konto och kommer inte att radera den genererade adressen automatiskt om du inte tar bort den eller domänlistorna ändras. Detta kan vara antingen positivt eller negativ sak beroende på vad du behöver. Det betyder dock inte att din tidsgräns inte kan förlängas. Tempmail-inkorgen fungerar precis som andra brevlådor, förutom att du inte kommer att kunna skicka dina e-postmeddelanden.


  Temp-mail är mycket säker. Den lagrar dina e-postmeddelanden endast i 2 timmar och raderar sedan all din personliga information, inklusive IP-adresser, när du har slutat använda den. Temp-mail kommer att finnas tillgänglig i App, Play, och webbläsarna Chrome och Safari.

  Besök Temp-Mail

  Låt dig inte skrämmas av den enkla webbplatsdesignen. GuerrillaMail, ett kraftfullt verktyg för att skapa nya e-postmeddelanden, finns också.

  GuerrillaMail


  GuerrillaMail kan användas för att generera engångs-e-post. Användare kan klicka på verifieringslänkar, och ta sedan bort e-postmeddelandet. GuerrillaMail tar hand om resten och tar bort skräppost från din inkorg. Även om tjänsten lagrar inkommande e-post i en timme, upphör den inte.


  GuerrillaMails mest anmärkningsvärda funktion är dess förmåga att skicka och skapa originalpost med din engångsadress. Användare kan också välja sina egna e-postadresser. Scramble Address-funktionen rekommenderas av GuerrillaMail. Det gör det svårare för någon att gissa sitt inkorgs-ID, vilket ökar säkerheten. GuerrillaMail, som är öppen källkod, är endast tillgänglig med HTTPS-kryptering för att ytterligare skydda integriteten.

  Besök GuerrillaMail

  EmailOnDeck är en effektiv och lättanvänd leverantör som tillåter användare att skicka e-post och ta emot skräppost.

  Emailondeck


  Emailondeck, en av de mest tillgängliga leverantörerna av engångsadresser kan skapa en e-postadress åt dig i bara två steg. EmailOnDeck är helt gratis och kommer att hålla din e-postkorg i 24 timmar. Du kan dock påskynda detta genom att rensa dina cookies. EmailOnDeck rutinmässigt raderar alla e-post- och aktiva raderingsloggar för att minska lagringskostnaderna. Det rekommenderas inte att använda den här tjänsten för långsiktiga ansträngningar.


  Endast premiumanvändare har möjlighet att skicka anonym e-post direkt till valfri e-postadress. Gratisanvändare, kan dock fortfarande skicka säker e-post via andra EmailOnDeck-konton. Premiumkonton tar bort annonser och låter användare spara sina e-postadresser – eller skapa nya – förutom låta dem ta bort annonser. EmailOnDeck är extremt säkert. Det kan nås via HTTPS och dess servrar använder TLS.

  Besök Emailondeck

  Du kan också kolla in andra leverantörer. Dessa tjänster erbjuder också engångs-e-postadresser:

  Vad betyder en engångs-e-postadressˀ

  Vi skulle alla ha en e-postadress som vi skulle kunna använda för allt i en idealisk värld. Spam skulle inte existera. Det finns. Detta kan få människor att leta efter sätt att minska antalet skräppost. En lösning är en engångs-e-postadress. Men vad är det här?

  De är tillfälliga. Disponibel. De är inte kompatibla med Outlook eller Gmail. Du behöver inte skapa ett konto, och inte heller ge ut någon av dina personliga uppgifter, såsom namn, adress, telefonnummer eller fysisk adress.

  Du skulle besöka webbplatsen som anges nedan, följ sedan dessa steg för att skapa din tillfälliga e-postadress. Sedan, kopiera adressen och klistra in den i ett annat formulär dit du normalt skulle skicka din faktiska e-post.

  Det låter ganska bekvämt, inte santˀ Du kan vara säker på att alla dessa oönskade skräppost kommer att skickas till engångsadressen. Det kommer också att förstöra sig själv efter en viss tid. Den associerade adressen kommer inte att läggas till i någon databas som kan vara föremål för en läcka. Din inkorg och personlig information kommer att förbli rena.

  Dessa engångstjänster har vissa begränsningar. Dessa engångstjänster erbjuder inte samma verktyg som ett Gmail-konto eller Outlook-konto. Du kommer inte att tillåtas att skapa signaturer eller mappar, verifiera om någon har läst din e-post eller BCC andra. Viss engångs-e-post tjänsteleverantörer erbjuder möjligheten att vidarebefordra,sända, eller återställa e-post som har raderats.

  Vad är poängen med en engångs-e-postadress och varför behöver du den?

  Nuförtiden kretsar internet kring bekvämlighet. Det är mycket lättare att ange din primära e-postadress på en webbplats eller en app än att generera tillfälliga. Men när du har gjort det blir din data offentlig och kan användas för att skicka spammeddelanden till dig eller ännu värre. Även om vi är bekanta med engångs-e-postadresser och hur de fungerar, varför skulle någon använda demˀ Det finns många skäl att använda engångs-e-postadresser. Nedan följer några vanliga skäl.

  ✉️Spam central

  Spam är fienden nummer ett av alla e-postadresser. Du kan enkelt ägna timmar åt att avregistrera dig på dessa e-postlistor, bara för att det ska snöa in under dig med spam senare. Det är därför folk investerar i engångs-e-postadresser för att undvika detta spamflöde. Du förhindrar spammare från att rikta in sig på ditt primära konto.

  💰Skuldfria utgifter

  Också, engångs-e-postmeddelanden är bra för shopping. Du kanske vill göra ett köp en gång bara från en webbplats som du aldrig har varit på förut och som du inte vill ha reklamspam från. Du kan också undvika skräpposten som du får efter du registrerar dig för ditt lojalitetskort, som innehåller liknande erbjudanden och försäljning.

  👻 Spökwebbplatser

  Det händer oss alla. Ibland kanske du inte använder appen eller sajten du för närvarande besöker igen. I dessa fall, är det mer tröstande att registrera sig med ett tillfälligt e-postmeddelande. Om du är intresserad av gratis provperioder och måste skicka ett e-postmeddelande adress för att få tillgång till den, överväg att använda en tillfällig . Du kan använda båda tjänsterna och glömma det.

  ⛓ Håll dig säker

  E-postmeddelanden av engångstyp kan vara ett bra sätt att undvika skräppost, men de tjänar också ett viktigt säkerhetssyfte. Vi har alla gjort oss skyldiga till att registrera oss utan att någonsin ha läst villkoren. Det kan vara så att du blir tillfrågad av webbplatsen att dela eller sälja din information. Webbplatser kan till och med ge din e-postadress till annonsörer.

  Där går duǃ Det här är en snabb rundtur som visar dig hur du håller din e-postkorg städad, säker och ren utan att spendera en krona.

  En sak till ...

  Det finns dock tillfällen då det är bättre att inte använda en tillfällig adress.

  Det rekommenderas inte att använda engångs-e-postadresser för att registrera dig för viktiga tjänster såsom bank- och utbildnings- och medicinska webbplatser. Om du registrerar dig med en engångs-e-postadress som har upphört att gälla kan du behöva återställa lösenordet. Det är också möjligt att ha kontoutdrag eller en kopia av dina journaler skickade till dig.

  Slutsats

  Du kan minska din stress genom att ha e-postmeddelanden för engångsbruk ´inte ta emot skräppostmeddelanden på många månader. En bra engångsmail är en enkel och kostnadseffektiv säkerhetsåtgärd. Du kan skydda din data från eventuella läckor genom att ge ett engångsmail och inte din faktiska adress. Dessutom kan du känna dig säker med att använda webbplatser som har dåliga säkerhetsuppgifter. Det är värt att bokmärka minst en av dessa webbplatser.

 • ProtonMail Denna anonyma tjänst erbjuder mer än bara engångs-e-post, särskilt om du väljer att uppgradera till ett premiumkonto.
 • 10 minuters mail Den här tjänsten är snabb och enkel att använda på webbplatser som behöver verifieras.
 • Temp-Mail Denna premiumtjänst är till för personer som vill ta bort annonser från sin dator och förlänga lagringsperioden.
 • GuerrillaMail SpamAssassin plockar skräppost innan de kan störa dig och möjliggör imponerande anpassningsmöjligheter.
 • Emailondeck Vi är imponerade av deras seriösa säkerhetsstandarder, inklusive rutinrensning av e-postloggar.
 • Här är våra fem bästa alternativ för säkra engångs-e-posttjänster. Alla är lätta att använda och kostar inte ett öre. Vissa låter dig till och med svara anonymt och skapa nya e-postadresser.