De bästa e-postleverantörerna 2022: företag, betalda och gratis

De bästa e-postleverantörerna 2022: företag, betalda och gratis

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-11
Jimmy raybe

De bästa e-postleverantörerna 2022: företag, betalda och gratis

The best email service providers of 2022: business, paid and free

1. ProtonMail

2. Gmail

3. Syn

4. Yahoo Mail

5. Zoho

Du har hittat den mest pålitliga e-postleverantören som finns tillgänglig idag.

Det är lätt att hitta de bästa leverantörerna av e-posttjänster. Du kan få ett konto genom att registrera dig för en ISP. Du kan få fler genom att skapa ett konto hos Google, Microsoft, eller något annat större namn. Köp ett anständigt webbhotellpaket och du kommer sannolikt att skaffa tillräckligt med e-postadresser för ett stort företag, utan extra kostnad.

Det kan vara svårt att välja rätt e-postleverantör för dig, speciellt med distansarbete. Hur fungerar skräppostfilterˀ Är det lätt att organisera din e-postinkorgˀ Är det möjligt att komma åt ditt konto via andra e-postklienter Och vad sägs om att använda tjänsten med en anpassad domän och din egen adress (dittnamn@dindomän.com)ˀ

Fortsätt läsa för att se vår lista över bästa leverantörer av e-posttjänster. Även om alla erbjuder anständiga, kostnadsfria tjänster, med vissa begränsningar, kommer vi också att diskutera deras kommersiella erbjudanden som är affärsvänliga och ger den funktionalitet, kraft och extrafunktioner som krävs av krävande kunder.Kolla in bästa e-postvärdleverantörer och den bästa säkra e-postleverantörerDu kanske också är intresserad av bästa företags-VPN för dig.

Dessa är de bästa e-postleverantörerna 2022:

Best email providers: Proton

1. ProtonMail

Säker och privat e-post med fokus på integritet

Skäl att köpa
Skäl att undvika

Många integritetsproblem kommer att uppstå när du registrerar dig för en e-postleverantör. Yahoo Mail, till exempel, ber dig om ditt mobilnummer och namn. Google Mail och vissa andra tjänster kan skanna dina meddelanden för att utföra användbara åtgärder, som att lägga till händelser och kalendrar till kalendrarna. Nästan varje tjänst kommer att betjäna dig med annonser.

ProtonMail, en schweizisk baserad e-posttjänst, fokuserar på integritet. Registrera dig anonymt. Det finns ingen logg över din IP-adress. Alla e-postmeddelanden är krypterade i slutet. Det betyder att ProtonMail och någon annan inte kan läsa dem. Du kan också använda adressverifiering för att säkerställa att du kommunicerar säkert med rätt person. Introduktionen av elliptisk kurvkryptografi, som ger extra säkerhet och snabbar upp nedladdningar, möjliggjordes i april 2019. Betalkunder har tillgång till Ångra-funktionen samt import-exportapplikationen. Denna app låter dem överföra e-post mellan konton och ladda ner e-postmeddelanden till sina enheter.

Dessa begränsningar är betydande. Det finns vissa begränsningar. Produkten kommer med ett litet 500 MB lagringsutrymme, kan bara skicka 150 meddelanden per dag och har väldigt få organisatoriska verktyg, som etiketter, smarta filter, mappar, eller etiketter. ProtonMails end-to-end-kryptering gör det t gäller e-postmeddelanden till andra klienter. Du kan dock skicka krypterade meddelanden till ProtonMail med funktionen Secure Message.

Det verkar orättvist, dock, att kritisera en gratistjänst som inte visar några annonser och som inte har några villkor. ProtonMail, ett specialistverktyg som är avsett att användas tillsammans med Gmail och andra tjänster som Gmail, gör sina kärnfunktioner mycket bra.

ProtonMail erbjuder ytterligare lagringsalternativ. Du kan betala USD, EUR, och CHF per månad. Plus-kontot inkluderar 5 GB lagringsutrymme och 1,000 meddelanden/dag. Det låter dig också skapa anpassade domäner (you@yourdomain.com), stöd för filter, mappar och etiketter samt extrafunktioner som kontaktgrupper.

Professional-planen lägger till mer lagringsutrymme och e-postadresser, och kan även användas för att vara värd för en andra domän. Den inkluderar även support för flera användare och catch-all-e-postadresser. Priset är per användare och månad (75 dollar årligen), vilket gör det överkomligt om ProtonMail-säkerhet är viktig för dig, men också betydligt dyrare än företagskonton från stora konkurrenter.

Best email providers: Google

2. Gmail

Googles kraftpaket för webbmail behöver ingen introduktion

Skäl att köpa
Skäl att undvika

Googles Gmail släpptes första gången 2004. Det har sedan dess varit den ledande leverantören av gratis e-posttjänster med över en miljard kunder runt om i världen.

Gmails minimalistiska webbgränssnitt är en absolut höjdpunkt. Skärmen är tillägnad din inkorg med minimalt rörigt och verktygsfält. Du kan enkelt läsa och svara på meddelanden genom att använda konversationer.

Det här verktyget har mycket potential. Gmails dynamiska e-postfunktion gör det mer interaktivt. Du kan vidta åtgärder direkt från din e-post som att fylla i en enkät eller svara på en Google Dokument-kommentar. Du kan automatiskt filtrera meddelanden i flikkategorier som Primär, Social, och kampanjer för att hjälpa dig fokusera på vad du vill. Du kan hålla din brevlåda ren med spamblockering. Andra konton kan hanteras från samma gränssnitt, inklusive Outlook, Yahooǃ, eller någon annan IMAP/POP-e-post. Det finns också 15 GB lagringsutrymme tillgängligt för din Drive, inkorg och bilder.

Google Chrome krävs för att komma åt Gmail offline. Men, du kan fortfarande komma åt Gmail var som helst. Du kan också använda snoozealternativet för att snooze e-postmeddelanden under en viss tid. Det kommer automatiskt att märka den e-posten som viktig.

Andra funktioner kan vara mer problematiska. Du kan filtrera meddelanden med hjälp av anpassade etikettsystem istället för att organisera dem i mappar. Detta är en vanlig metafor som nästan alla användare förstår. Även om detta fungerar och ger vissa fördelar, är det inte den mest populära metoden. Gmail, medan en enastående tjänst, är ett solidt val som din första e-postleverantör.

Google erbjuder en företagsinriktad betalversion av Gmail i form av Google Workspace.

Google Workspace, Googles version av Microsoft Office, är Googles lösning på Microsoft Office. Du får verktyg för att skapa dokument, kalkylblad, och presentationer. Du kan organisera dina kalendrar med delade kalendrar, du har video- och röstkonferens för onlinemöten och det finns support tillgängligt dygnet runt för att se till att allt går smidigt.

De Office-liknande funktionerna gör det dyrare än sina motsvarigheter som endast skickas via e-post. Priserna börjar på 1 USD per användare för grundplanen. Det är en bra affär, men du får mycket valuta för pengarna. Om du planerar att använda Google Workspace, kanske det vara värt investeringen. Du kan få en 14-dagars provperiod gratis för att ta reda på det.

Best email providers: Microsoft Outlook

3. Outlook

Det här är ett bra ställe att vara, särskilt för Office 365-användare.

Skäl att köpa

Outlooks webbgränssnitt är detsamma som skrivbordsversionen. Det har mappar, organisationsverktyg, aktuellt mappinnehåll, och enkla förhandsgranskningsrutor (med annonser vid ett gratis konto).

Verktygsfältet låter dig snabbt komma åt vanliga funktioner och högerklicka på meddelanden eller mappar ger dig allt. Du kommer snabbt att lära dig detaljerna om du någonsin har använt en e-postklient.

Gränssnittet kan verka enkelt, men det finns många rörliga delar. Den här tjänsten upptäcker och lägger viktiga e-postmeddelanden i en fokuserad inkorg. Den håller alla distraktioner borta från dina ögon. Du kan lägga till händelser som flyg- eller middagsbokningar i din kalender automatiskt. Du kan dela enkelt din Outlook.com-kalender med Outlook.com-användare. Office 365 Du kan också spara händelser i din familjekalender så att alla kan se dem. Det finns också några coola funktioner, som möjligheten att inkludera omröstningar i Outlook-e-postmeddelanden.

OneDrive stöder utmärkta bilagor, inklusive möjligheten att dela OneDrive-filer direkt som länkar eller kopior. Bifoga filer till dina Google Drive, Dropbox, Box, eller Box-konton. En 15 GB brevlåda låter dig lagra många filer.

Allt detta fungerade bra för oss. Men, om det finns några problem med standardinställningar, kan du ändra dem via Outlook.coms dialogrutan Inställningar. Även om detta inte erbjuder lika många alternativ än Gmails, är det välorganiserat och låter dig styr layout, bilagaregler och meddelandehantering.

Microsoft erbjuder också flera appbaserade integrationer som kan användas för att förbättra tjänsterna. Skype-integration är tillgänglig i beta. Appar gör det lättare att komma åt Evernote, PayPal och GIPHY.

Office 365-uppgraderingar ger dig en annonsfri inkorg, 50 GB e-postlagring, och en enorm 1 TB OneDrive-lagring. Ytterligare funktioner inkluderar offlinearbete, professionell meddelandeformatering, chattbaserat stöd och filåterställning från ransomware-attacker. Du kommer också att få de senaste versionerna av Word Excel PowerPoint. Du kan få allt detta för så lite som en månad med Office 365 Personal Plan för en enskild användare, eller för 70 dollar för ett helt år.

Best email providers: Yahoo Mail

4. Yahoo Mail

Denna kraftfulla produkt kommer med några fantastiska extrafunktioner

Skäl att köpa
Skäl att undvika

Yahoo Mail är inte den mest omtalade nuförtiden men den senaste versionen av Yahoo Mail har ett professionellt utseende och står sig väl mot sina toppkonkurrenter.

Det liknar Gmail genom att det visar en stor bild av din inkorg och låter dig snabbt filtrera meddelanden efter innehållstyp (Foton. Dokument. Resor). Du kan också bläddra bland alla konversationer och e-postmeddelanden med ett klick. Du kan organisera din e-post i anpassade mappar och justera layouten för att visa en förhandsgranskning av ett meddelande med bara några klick. Du kan också avregistrera dig från nyhetsbrev utan att lämna din Yahoo Mail-inkorg.

Den kraftfulla motorn integreras med Facebook och stöder textmeddelanden och SMS. Den kan även nås via POP, webb och IMAP. Du kan till och med vidarebefordra din e-post till en annan adress. Du kan lagra nästan allt du får, upp till 1TB, med dessa värdefulla extrafunktioner: disponibla e-postadresser för integritetsskydd såväl som ett enormt 1 TB postlådelagringsutrymme.

Användare som är krävande kan stöta på problem med tiden. Flexibiliteten och valet av Gmails etikettsystem är inte tillgängligt för Mail. Det finns också färre inställningar, justeringar och alternativ än du hittar någon annanstans. Yahoo Mail, är dock en utmärkt tjänst som borde finnas med på din e-postlista.

Yahoo tillhandahåller en Business Mail Plan med ytterligare funktioner, precis som andra leverantörer. Höjdpunkten är ett alternativ att använda tjänsten med en anpassad domän (dittnamn@dindomän.com), även om det finns andra fördelar, också. Du kan också importera kontakter från Facebook och Gmail. All din e-post kan visas på en skärm. Det finns också alla företagsvänliga produktivitetsverktyg som flera kalendrar, dokumenthantering, analytics, och många fler.

Priserna börjar på .19 per månad för en brevlåda, och faktureras årligen. De sjunker när du lägger till brevlådor:.59 per 5 brevlådor,.19 vardera för 10 och .20 för 20. Du måste kontakta dem. Yahoo Mail Pro har också ett månatligt prisalternativ till endast .49 Du får en annonsfri brevlåda prioriterad kundtjänst och andra funktioner .

Yahooǃ förnyar din domän så länge du har en aktiv prenumeration.

Zoho is the best email provider

5. Zoho

En e-posttjänst som erbjuder många funktioner för små pengar

Skäl att köpa

Zoho Workplace, en e-posttjänst som är affärsorienterad, erbjuder ett dokumenthanteringssystem, onlinekontorssvit och samarbetsverktyg.

Zoho erbjuder en gratis plan som stöder 25 användare. Men, du har 25 fler användare om andra hänvisar tjänsten till dem.Update: Zoho håller på att göra om sitt remissprogram. Detta betyder att det inte är tillgängligt för närvarande.Varje paket kommer med fem gigabyte postlådelagring och är kompatibelt med en domän. Det här är en funktion som du inte hittar på kommersiella produkter. Lägg till i presentationen, kalkylblad och ordbehandlare och det får det att se ut som en fantastisk affär.

Den är enkel att använda och erbjuder ett bra urval av funktioner som hjälper dig att organisera dina e-posttaggar,mappar,filter och smarta sökningar. För att utöka eller ersätta enkla förkortningar med kompletta ord eller fraser, kan du skapa anpassade snabbtangenter. Zoho har också introducerat en offline läge som låter dig komma åt din e-post och svara på den även om ditt internet är nere. Zoho Mail erbjuder också en IMAP-klient som låter dig konfigurera, synkronisera och hantera andra IMAP-e-postkonton.

Även om gratisplanen har vissa begränsningar, är den ganska grundläggande. Gratisplanen ger endast webbåtkomst och stöder inte vidarebefordran av e-post.

Zoho Standard-planen löser detta problem. För en ren månadsavgift (endast $1 per användare), får du IMAP/POP-åtkomst, vidarebefordran av e-post och aktiv synkronisering. Du har också 30 GB lagringsutrymme och en gräns på 30 MB för bilagor. Detta är en ökning från de 25 MB för gratisplanen. Det finns andra förbättringar, som att kunna skicka filer via molnet till användare som inte är Zoho. Det finns två alternativ: en Lite-plan, som kostar mindre per användare och har färre funktioner; eller en professionell plan som lägger till ytterligare funktioner per användare.

Även om många av dessa funktioner kan hittas på andra ställen, företag och alla som använder Office-verktygen eller anpassad domänsupport kommer att älska dem. Det är väl värt att ta en titt.

Kolla in denna sammanfattning. Bästa WordPress-värdleverantörer