2022 års bästa e-postvärdleverantörer

2022 års bästa e-postvärdleverantörer

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-11
Jimmy raybe

2022 års bästa e-posthotellleverantörer

The best email hosting provider

E-posthotell är ungefär som tjänster. Det är enkelt att skaffa ett e-postkonto. Registrera dig hos din internetleverantör och registrera dig hos Google. Köp sedan ett webbhotellkonto. Standardplaner kommer dock inte att leverera samma kvalitet som professionella användare.

Du kan enkelt få mer tillförlitliga och effektiva e-postvärdtjänster med dessa planer. Den exakta informationen om vad du får beror på din leverantör. Men, större bilagor kan stödjas (upp till 50 MB), 50 GB lagringsutrymme eller mer för din e-postinkorg, och onlinelagring. Detta möjliggör fildelning med andra användare. Buntade appar som Online, Exchange och Active Directory Support för företagsanvändare - plus 24/7 support i händelse av en nödsituation.

Din e-post kommer att fungera med en anpassad domän (adress@dinwebbplats.com), och det är vanligtvis enkelt att konfigurera. En e-postvärdplan kan användas för att ersätta webbvärdens tjänst eller så kan du prova den utan något värd.

Kvalitetstjänster till ett lägre pris $1 per månad Med kostnadsfria provalternativ och prissättning per användare, kan vem som helst enkelt kolla marknaden för e-posthotell. Vi har tillhandahållit sammanfattningar för fem bästa e-postleverantörer från och med den 20 oktober,21.

är det enda stället att hitta denna exklusiva funktion.

Skäl att köpa

Detta är ett utmärkt alternativ för små företag med begränsad personal som inte behöver spendera hundratals på e-postkonton. EIG-ägda prenumeranter får ett exklusivt e-postpaket som inkluderar en företags-e-post. Obegränsat e-postkonton obegränsat lagringsutrymme för så lite som $2.75 Om du betalar för 3 år, är det en mycket liten summa. 99 USD Termen kommer att vara för hela varaktigheten. Men är den verkligen obegränsadˀ

Bluehost hävdar att det inte finns några officiella begränsningar. Bluehost uppgav också att även om e-postkonton kan skapas obegränsat, beror detta på fillagring. Kunder måste följa användarvillkoren för att e-postfunktionen ska vara helt aktiverad. Kunder som arbetar inom villkoren of Service behöver inte oroa sig för tekniska begränsningar för e-postdomäner eller webbplatser.

Så vad är grejen? Det här är en mer grundläggande lösning än du kanske tror. Du får IMAP4 och POP3 plus 24/7 support. Det finns tre alternativ för webbmail (motsvarande Outlook.com och Gmail.com); Hord; Roundcube, eller Squirrelmail.

För att läsa e-postmeddelanden offline, kan du konfigurera e-postklienter som Mail för Windows 10 och Mozilla Thunderbird. Användargränssnittet gör det enkelt att skapa en ny adress.

Det bästa budgethotellet för e-post

Skäl att köpa

E-posthotell som är annorlunda erbjuder Flockmail-gränssnittet, som gör det enkelt att skicka och söka e-post. Gränssnittet kan även användas för att skapa och hantera scheman och är mobilvänligt.

Videointegration är tillgänglig för att underlätta konferenser. Detta gör systemet särskilt värdefullt för företag.

Två huvudplaner finns tillgängliga. Båda inkluderar upp till 50 e-postadresser. Multi-enhet och kontrollsupport.

Du får 10 GB lagringsutrymme och 2 e-postfilter med Business Email Hosting Plan. $0.99 i månaden per brevlåda. Enterprise Email Hosting Planer ökar dessa lagringsgränser till 30 GB och tillåter obegränsade e-postfilter. $2.49 i månaden.

Hostingers e-postvärdplaner är enkla och lätta att använda, till ett lågt pris.

DreamHost logo

3. Dreamhost e-postvärd

E-posthotell som är pålitligt för ditt företag

Skäl att köpa

Dreamhost Denna etablerade leverantör av webbhotell erbjuder separat e-posthosting utöver en mängd andra paket.

Dreamhost erbjuder e-posthosting med 25 GB lagringsutrymme som standard. Det låter dig också synkronisera din e-post mellan mobila och stationära enheter. En gratis, annonsfri webbmailplattform är också tillgänglig.

Smarta anti-spam-filter är en annan nyckelfunktion. De filtrerar inte bara spam,virus och skadlig kod utan kan också skydda dig från nätfiskeattacker. Detta filter anpassar sig till nya hot så att din dator skyddas.

Hosted e-postkonton erbjuder flera viktiga fördelar. Först, det förblir anslutet till din företagsdomän. Detta gör att det ser mycket mer professionellt ut än ett obetalt e-postkonto.

Det ger dig också fullständig kontroll över dina data. Dina e-postmeddelanden kommer inte att skannas automatiskt för att skicka reklam till dig, vilket är något som gratis e-postleverantörer ofta gör.

Priserna är relativt överkomliga och beror på om du vill göra årliga eller månatliga betalningar. Endast $99 per månad för månadsplaner $1.99 i månadenEtt årligt åtagande sänker det till ungefär $1.67 i månaden.

Zoho Mail

4. Zoho Mail

Du har en mängd olika val och en gratis plan.

Skäl att köpa
Skäl att undvika

Zoho Mail, en värdbaserad e-posttjänst som inkluderar en bunt med onlinekontorsprogramvara och många andra funktioner, kallas e-post. Zoho Mails senaste funktioner inkluderar offlineläge och återkallande e-post. Stora bilagor kan vara upp till 250 MB. Ljud/videosamtal finns också tillgängliga . Zoho Mail har en IMAP-klient som låter dig konfigurera, synkronisera och hantera andra e-postkonton med IMAP.

Du får fem brevlådor upp till 5GB vardera, 25MB bifogade gränser och åtkomst via webbmail med en gratis plan. Att hänvisa till en vän kan hjälpa dig att få support för ytterligare 25 brevlådor. Tyvärr, var remissprogrammet inte tillgängligt när detta skrivs p.g.a. ombyggnad.

Standardplanen inkluderar IMAP/POP-stöd, 500 MB bilagor, 30 GB lagring, 5 GB filutrymme och möjligheten att arbeta med flera domäner. Denna plan är kraftfullare än premiumerbjudandena och erbjuder samma produktivitetsverktyg som standardsviten men till en bråkdel av kostnad. $3 Per användare, per månad. Årsfakturerad.

Zoho Professional-planer erbjuder 100 GB lagringsutrymme per användare, 1GB bilagor och stöd för Active Directory-grupper. Du kan få det för bara per användare per månad, eller årligen. Det är mycket prisvärt för vad du får när det gäller lagring och andra funktioner. Lite-planen har färre funktioner men är fortfarande tillgänglig. $1 Per användare, per månad. Årsfakturerad.

Bästa lagringslösning för e-posthosting

Skäl att köpa

Det finns många e-postvärdalternativ för företag tillgängliga. De erbjuder stora lagringsutrymmen, som få andra leverantörer kan matcha. Det finns många säkerhetsalternativ för e-postanvändare i företag.

E-postgränssnittet är också webbaserat så det kan nås från din mobila enhet såväl som från skrivbordet.

Det finns fyra e-postvärdalternativ tillgängliga, med lagringsutrymme från 50 GB till 150 GB, 10 eller obegränsade e-postboxar och 1 eller obegränsade e-postdomäner. Alla planer erbjuder skräppostskydd samt POP3/IMAP/SMTP.

Prissättningen börjar kl $2.95 per månadDen dyraste planen är den billigaste. $9.95 i månadenDessa är introduktionspriserbjudanden. Dessa är endast introduktionspriser och förnyelser börjar kl. $3.95 till $19.95 respektive.

Scala Hosting har ett bredare utbud av e-posthotellplaner för seriösa företag än andra leverantörer. Den generösa lagringen gör det också värt att överväga.

Tio saker du bör hålla utkik efter när du är värd för din e-post.

Dessa e-postfunktioner är tillgängliga för dig om du vill ha e-postkonton tillsammans med din webbplats.

Många webbhotell erbjuder dig möjligheten att ha din e-post värd (email@dindomän.com). www.com Paketet innehåller en mängd olika e-postkonton, vanligtvis 1-10 för grundläggande värd.

För att ställa in dina konton, har du tillgång till din e-postkontrollpanel. Två saker krävs för att använda e-post: en e-postserver, och en applikation. Detta kan vara en Outlook-klient, eller tillgång till webbmail som Gmail eller Yahoo.

De e-postserver Det är programvara som är installerad på servern. Den behandlar all e-post som skickas till den, och skickar även all e-post du har.

Den här appen körs på vilken enhet som helst, inklusive din telefon, surfplatta eller PC. Den låter dig organisera, skicka och ta emot dina e-postmeddelanden, såsom e-postmeddelanden, och till och med organisera dem, Microsoft Outlook, klienten söker efter nya meddelanden på e-postservern och laddar sedan ner dem att visa. Det här är kontrollpanelen som låter dig läsa och skriva meddelanden.

Goda nyheter: De flesta e-postklienter är kompatibla med alla e-postservrar. Du kan också ansluta till flera servrar för att använda flera e-postkonton.

Du kan komma åt både din personliga och arbetsmail från en e-postklient. Outlook, ett av de mest populära e-postprogrammen, erbjuder fler alternativ (kalendrar och uppgifter) Webmail är bekvämare än webbmail.

Webbmail Det är ett onlinebaserat e-postgränssnitt, som kan nås från en webbläsare. Detta beror på att data är lättare att komma åt utan att behöva installera programvara lokalt.

Alla enheter som har tillgång till internet kan kontrollera e-post. E-postprotokollet är en samling regler och riktlinjer som tillåter klienten att skicka information till servern. POP (eller IMAP) är två av de mest populära e-postprotokollen.

1. POP (Post office protocol). Outlook använder POP för att ladda ner e-post från servern och ta bort det på din dator.

2. IMAP IMAP (Internet Message Access Protocol). IMAP är mer avancerat än POP. Med IMAP sparas e-postmeddelanden på e-postservern. Klienter kan komma åt dem var som helst om alla deras klienter använder IMAP.

Din e-postdata kommer att sparas på både servern och din dator tills den raderas. Se till att du väljer ett värdpaket som erbjuder fullt IMAP-stöd när du jämför planer.

Exchange Exchange Detta är det bästa e-postprotokollet och det mest kostsamma. Detta Microsoft-protokoll låter dig synkronisera uppgifter som IMAP, och låter även anställda dela kalendrar och kontakter.

Du kan fortfarande njuta av den avancerade funktionaliteten och användbara verktygen i brevlådetjänsten om du har pengarna.

Vad är DKIMˀ

Peter Goldstein är chief technology officer, medgrundare. Valimail

DomainKeys Identified mail, eller DKIM för kort, beskriver hur en organisation kan säkra signerade e-postmeddelanden och tillåta mottagare att verifiera att meddelandena skickades från deras avsedda avsändare.

Krypteringsmetoden med offentliga nyckel bygger på ett par nycklar. En nyckel är privat och en är synlig för alla. Det är vanligt i kryptografi med offentlig nyckel att den privata nyckelägaren digitalt signerar meddelanden. Vem som helst kan sedan verifiera signaturen med public key. Denna signaturmetod används av DKIM.

Hur DKIM fungerar

DKIM är ett enkelt system som fungerar såhär:

Fördelar med DKIM

DKIM har den primära fördelen jämfört med Sender Policy Framework (SPF), dess föregångare inom e-postautentisering. Det är avsett att skydda autentisering via vidarebefordran.

SPF förlitar sig på IP, vilket innebär att meddelanden som skickas via mellanhänder sannolikt kommer att misslyckas med SPF-tester. Detta beror på att ursprungsdomänen inte (eller förmodligen inte borde) inkludera den mellanliggande IP-adressen i sina SPF-poster.

DKIM:s kryptografiska signeringar säkerställer att mottagare kan vara säkra på att speditörerna inte ändrade sitt meddelande under överföringen. Detta skyddar mot skadliga speditörer, som kanske inte är kända av vare sig det ursprungliga sändningssystemet eller mottagaren.

Enbart DKIM räcker inte

DKIM kommer att ge ett större skydd genom att kombinera domänbaserad meddelandeautentiseringsrapportering och överensstämmelse. DMARC är ett krav att DKIM anpassar valideringen av DKIM med innehållet i ett e-postmeddelandes "Från"-fält. DKIM, tillsammans med DMARC är en viktig komponent i en komplett lösning mot nätfiske och anti-spam.

Kolla in dessa andra köpguider för webbhotell: