Najboljši ponudniki e-poštnih storitev leta 2022: poslovni, plačljivi in ​​brezplačni

Najboljši ponudniki e-poštnih storitev leta 2022: poslovni, plačljivi in ​​brezplačni

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-11
Jimmy raybe

Najboljši ponudniki e-poštnih storitev leta 2022: poslovni, plačljivi in ​​brezplačni

The best email service providers of 2022: business, paid and free

1. ProtonMail

2. Gmail

3. Outlook

4. Yahoo Mail

5. Zoho

Našli ste danes najbolj zanesljivega ponudnika e-poštnih storitev.

Najlažje je najti najboljše ponudnike e-poštnih storitev. En račun lahko dobite tako, da se prijavite za ponudnika internetnih storitev. Več lahko dobite tako, da ustvarite račun pri Googlu, Microsoft, ali katerem koli drugem večjem imenu. Kupite dostojen paket spletnega gostovanja in verjetno boste pridobite dovolj e-poštnih naslovov za veliko podjetje, brez dodatnih stroškov.

Morda je težko izbrati pravega ponudnika e-poštnih storitev za vas, zlasti pri delu na daljavo. Kako delujejo filtri za neželeno poštoˀ Ali je enostavno organizirati vaš e-poštni nabiralnikˀ Ali je mogoče dostopati do vašega računa prek drugih e-poštnih odjemalcev In kako je z uporabo storitve z domena po meri in svoj naslov (vašeime@vašadomena.com)ˀ

Nadaljujte z branjem, če si želite ogledati naš seznam najboljših ponudnikov e-poštnih storitev. Medtem ko vsi ponujajo dostojne, brezplačne storitve, z nekaterimi omejitvami,, bomo razpravljali tudi o njihovih komercialnih ponudbah, ki so prijazne do podjetij in zagotavljajo funkcionalnost, moč in dodatke, ki jih zahtevajo zahtevne stranke.Oglejte si najboljši ponudniki e-poštnega gostovanja in najboljši varni ponudniki e-pošteMorda vas zanima tudi najboljši poslovni VPN za vas.

To so najboljši ponudniki e-poštnih storitev v letu 2022:

Best email providers: Proton

1. ProtonMail

Varna in zasebna e-pošta s poudarkom na zasebnosti

Razlogi za nakup
Razlogi za izogibanje

Ko se prijavite za ponudnika e-poštnih storitev. Yahoo Mail,, vas bo na primer, vprašal za vašo številko mobilnega telefona in ime. Google Mail in nekatere druge storitve lahko skenirajo vaša sporočila, da izvedejo koristna dejanja,, kot je dodajanje dogodkov in koledarjev. na koledarje. Skoraj vsaka storitev vam bo postregla z oglasi.

ProtonMail, švicarska poštna storitev, je osredotočena na zasebnost. Prijavite se anonimno. Ni dnevnika vašega IP naslova. Vsa e-poštna sporočila so na koncu šifrirana. To pomeni, da jih ProtonMail in kdor koli drug ne more brati. Uporabite lahko tudi preverjanje naslova da zagotovite, da varno komunicirate s pravo osebo. Aprila 2019 je bila omogočena uvedba kriptografije eliptične krivulje,, ki zagotavlja dodatno varnost in pospešuje prenose,. Plačljive stranke imajo dostop do funkcije Razveljavi kot tudi do aplikacije za uvoz-izvoz. Ta aplikacija jim omogoča prenos e-pošte med računi in prenos e-pošte v svoje naprave.

Te omejitve so pomembne. Obstaja nekaj omejitev. Izdelek je opremljen z majhnimi 500 MB prostora za shranjevanje, lahko pošlje le 150 sporočil na dan in ima zelo malo organizacijskih orodij,, kot so oznake, pametni filtri, mape, ali oznake. ProtonMail-ovo end-to-end šifriranje ne t velja za e-poštna sporočila drugim odjemalcem. Vendar, lahko pošiljate šifrirana sporočila ProtonMailu s funkcijo Varno sporočilo.

Vendar se zdi nepošteno,, kritizirati brezplačno storitev, ki ne prikazuje nobenih oglasov in nima nobenih pogojev. ProtonMail,, specializirano orodje, ki naj bi se uporabljalo poleg Gmaila in drugih storitev, kot je Gmail,, zelo dobro opravlja svoje osnovne funkcije.

ProtonMail ponuja dodatne možnosti shranjevanja. Plačate lahko USD, EUR, in CHF na mesec. Račun Plus vključuje 5 GB prostora za shranjevanje in 1,000 sporočil/dan. Omogoča vam tudi ustvarjanje domen po meri (vi@vaša domena.com), podporo za filtre, mape in oznake in dodatne funkcije, kot so skupine stikov.

Profesionalni načrt dodaja več prostora za shranjevanje in e-poštne naslove, in se lahko uporablja tudi za gostovanje druge domene. Vključuje tudi podporo za več uporabnikov in vseobsegajoče e-poštne naslove. Cena je na uporabnika na mesec (75 dolarjev letno),, kar omogoča cenovno ugodno, če vam je varnost ProtonMail pomembna,, a tudi bistveno dražja od poslovnih računov velikih konkurentov.

Best email providers: Google

2. Gmail

Googlova elektrarna spletne pošte ne potrebuje predstavitve

Razlogi za nakup
Razlogi za izogibanje

Googlov Gmail je bil prvič izdan leta 2004. Od takrat je vodilni ponudnik brezplačnih e-poštnih storitev z več kot milijardo strank po vsem svetu.

Gmailov minimalistični spletni vmesnik je absolutni vrhunec. Zaslon je namenjen vaši mapi »Prejeto« z minimalno neredom in orodnimi vrsticami. S pogovori lahko preprosto berete in odgovarjate na sporočila.

To orodje ima veliko potenciala. Gmailova funkcija dinamične pošte ga naredi bolj interaktivnega. Dejanja lahko izvajate neposredno iz e-pošte, kot je izpolnjevanje ankete ali odgovarjanje na komentarje v Google Dokumentih. Sporočila lahko samodejno filtrirate v kategorije z zavihki, kot je Primarno, Social, in promocije, ki vam pomagajo, da se osredotočite na tisto, kar želite. Svoj nabiralnik lahko ohranjate čist z blokiranjem neželene pošte. Druge račune lahko upravljate z istim vmesnikom,, vključno z Outlook, Yahooǃ, ali katero koli drugo e-pošto IMAP/POP. Za vaš Drive, je na voljo tudi 15 GB prostora za shranjevanje Prejeto in fotografije.

Za dostop do Gmaila brez povezave je potreben Google Chrome. Vendar, do Gmaila lahko še vedno dostopate od koder koli. Možnost dremeža lahko uporabite tudi za preložitev e-pošte za določen čas. To e-poštno sporočilo bo samodejno označilo kot pomembno.

Druge funkcije so lahko bolj problematične. Sporočila lahko filtrirate s sistemi označevanja po meri, namesto da jih organizirate v mape. To je običajna metafora, ki jo razumejo skoraj vsi uporabniki. Čeprav to deluje in ponuja nekatere prednosti,, ni najbolj priljubljena metoda. Gmail, medtem ko je izjemna storitev, dobra izbira kot vaš prvi ponudnik e-pošte.

Google ponuja poslovno usmerjeno plačljivo različico Gmaila v obliki Google Workspace.

Google Workspace, Googlova različica Microsoft Office, je Googlova rešitev za Microsoft Office. Dobite orodja za ustvarjanje dokumentov, preglednic, in predstavitev. Svoje koledarje lahko organizirate s koledarji v skupni rabi, imate video in glasovno konferenco za spletne sestanke in na voljo je 24/7 podpora za poskrbite, da bo vse potekalo gladko.

Funkcije, podobne Officeu, ga naredijo dražje od njegovih analogov, ki uporabljajo samo e-pošto. Cene se začnejo pri 1 USD na uporabnika za osnovni načrt. To je dobra ponudba, vendar dobite veliko vrednosti za denar. Če nameravate uporabljati Google Workspace,, bi lahko biti vreden naložbe. Če želite izvedeti, lahko dobite brezplačno 14-dnevno preskusno različico.

Best email providers: Microsoft Outlook

3. Outlook

To je odličen kraj, zlasti za uporabnike Office 365.

Razlogi za nakup

Outlookov spletni vmesnik je enak namizni različici. Vsebuje mape, organizacijska orodja, trenutno vsebino mape, in preprosta podokna za predogled (z oglasi v primeru brezplačnega računa).

Orodna vrstica vam omogoča hiter dostop do skupnih funkcij in z desnim klikom na sporočila ali mape dobite vse. Hitro se boste naučili podrobnosti, če ste kdaj uporabljali e-poštnega odjemalca.

Vmesnik se morda zdi preprost,, vendar je veliko premikajočih se delov. Ta storitev zazna in shrani pomembna e-poštna sporočila v osredotočeno mapo »Prejeto«. Zadržuje vse motnje stran od vaših oči. V svoj koledar lahko samodejno dodate dogodke, kot so leti ali rezervacije za večerjo. Lahko zlahka delite svoj koledar Outlook.com z uporabniki Outlook.com. Office 365 Dogodke lahko tudi shranite v družinski koledar, tako da jih lahko vidijo vsi. Obstaja tudi nekaj odličnih funkcij,, kot je možnost vključitve anket v Outlookova e-poštna sporočila.

OneDrive podpira odlične priloge,, vključno z možnostjo neposredne skupne rabe datotek OneDrive kot povezav ali kopij. Priložite datoteke v svoj račun Google Drive, Dropbox, Box, ali Box. Nabiralnik velikosti 15 GB vam omogoča shranjevanje številnih datotek.

Vse to nam je dobro delovalo. Vendar,, če obstajajo težave s privzetimi nastavitvami,, jih lahko spremenite prek Outlookovega pogovornega okna Nastavitve.com. Čeprav to ne ponuja toliko možnosti kot Gmailov,, je dobro organizirano in vam omogoča, da nadzor postavitve, pravila za priloge in ravnanje s sporočili.

Microsoft ponuja tudi več integracij, ki temeljijo na aplikacijah, ki jih je mogoče uporabiti za izboljšanje storitev. Integracija Skype je na voljo v beta različici. Aplikacije olajšajo dostop do Evernote, PayPal in GIPHY.

Nadgradnje Office 365 vam zagotavljajo nabiralnik brez oglasov, 50 GB prostora za shranjevanje pošte, in ogromen prostor za shranjevanje v OneDrive . Dodatne funkcije vključujejo delo brez povezave, profesionalno oblikovanje sporočil, podporo na podlagi klepeta in obnovitev datotek pred napadi izsiljevalske programske opreme. Dobili boste tudi najnovejše različice Word Excela PowerPoint. Vse to lahko dobite že za en mesec z osebnim načrtom Office 365 za enega uporabnika, ali za 70 dolarjev za celo leto.

Best email providers: Yahoo Mail

4. Yahoo Mail

Ta močan izdelek ima nekaj neverjetnih dodatkov

Razlogi za nakup
Razlogi za izogibanje

O Yahoo Mail se danes ne govori najbolj, vendar ima najnovejša različica Yahoo Mail profesionalen videz in se dobro ujema s svojimi najboljšimi konkurenti.

Podoben je Gmailu, saj prikazuje velik pogled na vašo mapo »Prejeto« in omogoča hitro filtriranje sporočil po vrsti vsebine (Fotografije. Dokumenti. Potovanja). Z enim klikom lahko tudi brskate po vseh pogovorih in e-poštnih sporočilih. Svojo pošto lahko organizirate v mape po meri in prilagodite postavitev, da prikažete predogled sporočila v samo nekaj klikih. Prav tako se lahko odjavite od novic, ne da bi zapustili svoj nabiralnik Yahoo Mail.

Zmogljiv mehanizem se integrira s Facebookom in podpira pošiljanje besedilnih sporočil in SMS. Do njega lahko dostopate tudi prek spleta POP, in IMAP. Svojo e-pošto lahko celo posredujete na drug naslov. S temi dragocenimi dodatki lahko shranite skoraj vse, kar dobite, do 1TB, e-poštni naslovi za enkratno uporabo za zaščito zasebnosti, ter ogromen prostor za shranjevanje poštnega predala 1TB.

Uporabniki, ki so zahtevni, lahko sčasoma naletijo na težave. Prilagodljivost in izbira Gmailovega sistema označevanja nista na voljo za Mail. Prav tako je manj nastavitev, prilagoditev in možnosti, kot jih najdete drugje. Yahoo Mail,, vendar je, odlična storitev, ki bi morala biti vključen na vaš e-poštni seznam.

Yahoo ponuja načrt poslovne pošte z dodatnimi funkcijami, tako kot drugi ponudniki. Poudarek je možnost uporabe storitve z domeno po meri (vašeime@vašadomena.com),, čeprav obstajajo tudi druge prednosti,. Kontakte lahko uvozite tudi iz Facebooka in Gmail. Vso svojo pošto si lahko ogledate na enem zaslonu. Na voljo so tudi vsa poslovno prijazna orodja za produktivnost, kot so več koledarjev, upravljanje dokumentov, analitika, in še veliko več.

Cene se začnejo pri.19 na mesec za poštni predal, in se zaračunavajo letno. Padajo, ko dodate nabiralnike:.59 na 5 poštnih predalov,.19 vsak za 10 in.20 za 20. Obrniti se boste morali na njih. Yahoo Mail Pro ima tudi možnost mesečne cene samo.49 Dobite poštni predal brez oglasov, prednostno storitev za stranke in druge funkcije.

Yahooǃ bo podaljšal vašo domeno, dokler imate aktivno naročnino.

Zoho is the best email provider

5. Zoho

E-poštna storitev, ki ponuja veliko funkcij za malo denarja

Razlogi za nakup

Zoho Workplace, e-poštna storitev, ki je poslovno usmerjena, ponuja sistem za upravljanje dokumentov, spletno pisarniško zbirko in orodja za sodelovanje.

Zoho ponuja brezplačen načrt, ki podpira 25 uporabnikov. Vendar, imate 25 več uporabnikov, če jim drugi napotijo ​​storitev.Posodobitev: Zoho je v procesu preoblikovanja svojega referenčnega programa. To pomeni, da trenutno ni na voljo.Vsak paket ima pet gigabajtov prostora za shranjevanje v nabiralniku in je združljiv z eno domeno. To je funkcija, ki je ne boste našli pri komercialnih izdelkih. Dodajte v predstavitev, preglednico in urejevalnik besedil, tako da bo videti kot super.

Je preprosta za uporabo in ponuja dober izbor funkcij, ki vam bodo pomagale organizirati e-pošto: oznake, mape, filtre in pametna iskanja. Za razširitev ali zamenjavo preprostih okrajšav s popolnimi besedami ali besednimi zvezami, lahko ustvarite bližnjice po meri. Zoho je predstavil tudi možnost brez povezave način, ki vam omogoča dostop do vaše e-pošte in odgovarjanje nanjo, tudi če je internet izklopljen. Zoho Mail ponuja tudi odjemalca IMAP, ki vam omogoča, da konfigurirate, sinhronizacijo in upravljate druge e-poštne račune IMAP.

Čeprav ima brezplačni načrt nekaj omejitev,, je precej preprost. Brezplačni načrt omogoča samo spletni dostop in ne podpira posredovanja e-pošte.

Načrt Zoho Standard rešuje to težavo. Za samo mesečno naročnino (samo 1 USD na uporabnika), dobite dostop IMAP/POP, posredovanje e-pošte in aktivno sinhronizacijo. Na voljo imate tudi 30 GB prostora za shranjevanje in omejitev 30 MB prilog. To je povečanje od 25 MB za brezplačen načrt. Obstajajo še druge izboljšave,, kot je možnost pošiljanja datotek prek oblaka uporabnikom, ki niso Zoho. Obstajata dve možnosti: Lite načrt,, ki stane manj na uporabnika in ima manj funkcij; ali načrt Professional, ki dodaja dodatne funkcije na uporabnika.

Medtem ko je veliko teh funkcij mogoče najti drugje, podjetja in jih bodo vsi, ki uporabljajo Officeova orodja ali podporo za domeno po meri, navdušeni. Vredno si je ogledati.

Oglejte si ta povzetek. Najboljši ponudniki gostovanja WordPress