Najboljši ponudniki e-poštnega gostovanja za leto 2022

Najboljši ponudniki e-poštnega gostovanja za leto 2022

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-11
Jimmy raybe

Najboljši ponudniki e-poštnega gostovanja 2022

The best email hosting provider

E-poštno gostovanje je podobno storitvam. Enostavno je dobiti e-poštni račun. Prijavite se pri svojem ponudniku internetnih storitev in se registrirajte pri Googlu. Nato, kupite račun za spletno gostovanje. Vendar, standardni načrti ne bodo zagotavljali enake kakovosti kot profesionalni uporabniki.

S temi načrti lahko preprosto dobite bolj zanesljive in učinkovite storitve gostovanja e-pošte. Natančne podrobnosti o tem, kaj boste prejeli, bodo odvisne od vašega ponudnika. Vendar pa so morda podprte večje priloge (do 50 MB), 50 GB prostora za shranjevanje ali več za vaš e-poštni predal, in spletna shramba. To omogoča skupno rabo datotek z drugimi uporabniki. Priložene aplikacije, kot sta Online, Exchange in podpora Active Directory za poslovne uporabnike – plus 24/7 podpora v nujnih primerih.

Vaša e-pošta bo delovala z domeno po meri (address@yoursite.com), in običajno je enostavno nastaviti. Za zamenjavo storitve spletnega gostitelja lahko uporabite načrt gostovanja e-pošte ali pa ga poskusite brez gostovanja.

Kakovostne storitve po nižji ceni 1 $ na mesec Z brezplačnimi preizkusnimi možnostmi in cenami na uporabnika, lahko vsakdo zlahka preveri trg za gostovanje e-pošte. Zagotovili smo povzetke za pet najboljših ponudnikov e-poštnih storitev od 20. do 21. oktobra.

je edino mesto, kjer lahko najdete to ekskluzivno funkcijo.

Razlogi za nakup

To je odlična možnost za mala podjetja z omejenim številom osebja, ki jim ni treba porabiti na stotine za e-poštne račune. Naročniki v lasti EIG prejmejo ekskluziven e-poštni paket, ki vključuje poslovno e-pošto. Neomejeni e-poštni računi, neomejen prostor za shranjevanje za tako malo 2.75 $ Če plačate 3 leta,, je to zelo majhen znesek. 99 $ Obdobje bo trajalo ves čas. Toda ali je res neomejenoˀ

Bluehost trdi, da ni uradnih omejitev. Bluehost je tudi izjavil, da je e-poštne račune mogoče ustvarjati neomejeno, je to odvisno od shranjevanja datotek. Stranke se morajo držati pogojev storitve, da imajo funkcijo e-pošte v celoti omogočeno. Stranke, ki delujejo v skladu s pogoji storitve, vam ni treba skrbeti za tehnične omejitve za domene e-pošte, ali spletna mesta.

Torej, kaj je narobeˀ To je bolj osnovna rešitev, kot si morda mislite. Dobite IMAP4 in POP3 ter 24/7 podporo. Na voljo so tri možnosti za spletno pošto (enakovredne Outlook.com in Gmail.com); Horda; Roundcube, ali Squirrelmail.

Za branje e-pošte brez povezave, lahko konfigurirate e-poštne odjemalce, kot sta Mail za Windows 10 in Mozilla Thunderbird. Uporabniški vmesnik omogoča preprosto ustvarjanje novega naslova.

Najboljše proračunsko gostovanje e-pošte

Razlogi za nakup

Različno gostovanje e-pošte ponuja vmesnik Flockmail,, ki olajša pošiljanje in iskanje e-pošte. Vmesnik se lahko uporablja tudi za ustvarjanje in upravljanje urnikov ter je prijazen do mobilnih naprav.

Video integracija je na voljo za olajšanje konferenc. Zaradi tega je sistem še posebej dragocen za podjetja.

Na voljo sta dva glavna načrta. Oba vključujeta do 50 e-poštnih naslovov. Podpora za več naprav in preverjanje.

Z načrtom gostovanja poslovne e-pošte. dobite 10 GB prostora za shranjevanje in 2 e-poštna filtra 0.99 $ na mesec na nabiralnik. Načrti gostovanja e-pošte podjetja povečajo te omejitve prostora za shranjevanje na 30 GB in omogočajo neomejene filtre pošte. 2.49 $ na mesec.

Hostingerjevi načrti gostovanja e-pošte so preprosti in enostavni za uporabo, po nizki ceni.

DreamHost logo

3. Gostovanje e-pošte Dreamhost

E-poštno gostovanje, ki je zanesljivo za vaše podjetje

Razlogi za nakup

Dreamhost Ta uveljavljen ponudnik storitev spletnega gostovanja ponuja ločeno gostovanje e-pošte poleg številnih drugih paketov.

Dreamhost ponuja privzeto gostovanje e-pošte s 25 GB prostora za shranjevanje. Omogoča vam tudi sinhronizacijo e-pošte med mobilnimi in namiznimi napravami. Na voljo je tudi brezplačna platforma spletne pošte brez oglasov.

Pametni filtri za preprečevanje neželene pošte so še ena ključna značilnost. Ne filtrirajo samo virusov neželene pošte in zlonamerne programske opreme, temveč vas lahko tudi zaščitijo pred napadi z lažnim predstavljanjem. Ta filter se prilagaja novim grožnjam, tako da je vaš računalnik zaščiten.

Gostujoči e-poštni računi ponujajo več ključnih prednosti. Prvič, ostane povezan z vašo poslovno domeno. Zaradi tega je videti veliko bolj profesionalen kot neplačan e-poštni račun.

Omogoča vam tudi popoln nadzor nad vašimi podatki. Vaša e-pošta ne bo samodejno skenirana, da bi vam pošiljala reklame,, kar pogosto počnejo ponudniki brezplačnih e-poštnih sporočil.

Cene so razmeroma ugodne in odvisne od tega, ali želite plačati letna ali mesečna plačila. Samo 99 USD na mesec za mesečne načrte 1.99 $ na mesecLetna obveznost jo zniža na približno 1.67 $ na mesec.

Zoho Mail

4. Zoho Mail

Na voljo imate različne izbire in brezplačen načrt.

Razlogi za nakup
Razlogi za izogibanje

Zoho Pošta, gostujoča e-poštna storitev, ki vključuje paket spletne pisarniške programske opreme in številne druge funkcije, se imenuje pošta. Najnovejše funkcije Zoho Mail vključujejo način brez povezave in priklic pošte. Velike priloge so lahko do 250 MB. Na voljo so tudi avdio/video klici . Zoho Mail ima odjemalca IMAP, ki vam omogoča, da konfigurirate, sinhronizacijo in upravljate druge e-poštne račune z uporabo IMAP.

Dobite pet nabiralnikov do 5 GB vsak, 25 MB omejitev prilog in dostop prek spletne pošte z brezplačnim načrtom. Napotitev na prijatelja bi vam lahko pomagala pridobiti podporo za dodatnih 25 poštnih predalov. Žal, referenčni program v času pisanja tega pisanja ni bil na voljo zaradi preoblikovanje.

Standardni načrt vključuje podporo za IMAP/POP, 500 MB prilog, 30 GB prostora za shranjevanje, 5 GB prostora za datoteke in možnost dela z več domenami. Ta načrt je zmogljivejši od premium ponudb in ponuja enaka orodja za produktivnost kot standardni paket, vendar le za delček stroški. 3 $ Na uporabnika, na mesec. Letno obračunano.

Načrti Zoho Professional ponujajo 100 GB prostora za shranjevanje na uporabnika, 1 GB priloge in podporo za skupine Active Directory. Dobite ga lahko za samo na uporabnika na mesec, ali letno. Je zelo ugoden za tisto, kar prejmete v smislu prostora za shranjevanje in drugih funkcij. Lite načrt ima manj funkcij, vendar je še vedno na voljo. 1 $ Na uporabnika, na mesec. Letno obračunano.

Najboljša rešitev za shranjevanje e-pošte

Razlogi za nakup

Na voljo je veliko možnosti gostovanja poslovne e-pošte. Ponujajo velike količine prostora za shranjevanje,, ki jih lahko primerja le nekaj drugih ponudnikov. Obstaja veliko varnostnih možnosti za uporabnike e-pošte v podjetju.

E-poštni vmesnik je tudi spletni, tako da je do njega mogoče dostopati iz vaše mobilne naprave in namizja.

Na voljo so štiri možnosti gostovanja e-pošte, s prostorom za shranjevanje v razponu od 50 GB do 150 GB, 10 ali neomejeno e-poštnih predalov in 1 ali neomejeno e-poštno domeno. Vsi načrti ponujajo zaščito pred vsiljeno pošto in POP3/IMAP/SMTP.

Cene se začnejo pri 2.95 $ na mesecNajdražji načrt je najcenejši. 9.95 $ na mesecTo so ponudbe za uvodne cene. To so samo uvodne cene in podaljšanja se začnejo pri $3.95 do $19.95 oziroma.

Scala Hosting ima širši nabor načrtov gostovanja e-pošte za resna podjetja kot drugi ponudniki. Zaradi velikodušnega prostora za shranjevanje je vredno razmisliti tudi o tem.

Deset stvari, na katere morate biti pozorni pri gostovanju e-pošte.

Te e-poštne funkcije so vam na voljo, če želite imeti e-poštne račune skupaj s svojim spletnim mestom.

Številna gostiteljska podjetja vam ponujajo možnost gostovanja vaše e-pošte (email@yourdomain.com). www.com Paket vključuje različne e-poštne račune, običajno 1-10 za osnovno gostovanje.

Če želite nastaviti svoje račune,, boste imeli dostop do nadzorne plošče e-pošte. Za uporabo e-pošte: e-poštni strežnik, in aplikacijo. To je lahko odjemalec Outlook, ali dostop do spletne pošte, kot sta Gmail ali Yahoo.

The e-poštni strežnik Gre za programsko opremo, ki je nameščena na strežniku. Obdeluje vso pošto, ki mu je poslana,, in pošlje tudi vso pošto, ki jo imate.

Ta aplikacija deluje na kateri koli napravi, vključno z vašim telefonom, tablico, ali osebnim računalnikom. Omogoča vam, da organizira, pošiljanje in prejemanje e-poštnih sporočil,, kot je e-pošta,, in jih celo organizira. Microsoft Outlook. Odjemalec preveri nova sporočila na poštnem strežniku in nato prenese za ogled. To je nadzorna plošča, ki vam omogoča branje in pisanje sporočil.

Dobra novica: Večina e-poštnih odjemalcev je združljivih z vsemi e-poštnimi strežniki. Prav tako se lahko povežete z več strežniki, če želite uporabljati več e-poštnih računov.

Do svoje osebne in službene e-pošte lahko dostopate iz enega e-poštnega odjemalca. Outlook, eden izmed najbolj priljubljenih e-poštnih programov, ponuja več možnosti (koledarji in opravila) Spletna pošta je bolj priročna kot spletna pošta.

Spletna pošta To je spletni e-poštni vmesnik,, do katerega je mogoče dostopati iz brskalnika. To je zato, ker je do podatkov lažje dostopati, ne da bi morali lokalno namestiti programsko opremo.

Vsaka naprava, ki ima dostop do interneta, lahko preverja e-pošto. E-poštni protokol je zbirka pravil in smernic, ki odjemalcu omogočajo pošiljanje informacij na strežnik. POP (ali IMAP) sta dva najbolj priljubljena e-poštna protokola.

1. POP (Protokol pošte). Outlook uporablja POP za prenos e-pošte s strežnika in jo izbriše v vašem računalniku.

2. IMAP IMAP (protokol za dostop do internetnih sporočil). IMAP je naprednejši od POP. Z IMAP se e-pošta shrani v poštni strežnik. Odjemalci lahko dostopajo do njih od koder koli, če vse njihove stranke uporabljajo IMAP.

Vaši e-poštni podatki bodo shranjeni tako na strežniku kot v računalniku, dokler jih ne izbrišete. Prepričajte se, da ste pri primerjavi načrtov izbrali paket gostovanja, ki ponuja popolno podporo IMAP.

Exchange Exchange To je najboljši e-poštni protokol in najdražji. Ta Microsoftov protokol vam omogoča sinhronizacijo opravil kot IMAP,, zaposlenim pa omogoča tudi skupno rabo koledarjev in stikov.

Še vedno lahko uživate v napredni funkcionalnosti in uporabnih orodjih storitve poštni predal, če imate sredstva.

Kaj je DKIMˀ

Peter Goldstein je glavni tehnološki direktor, soustanovitelj. Valimail

DomainKeys Identified mail, ali na kratko DKIM, opisuje, kako lahko organizacija zaščiti podpis e-pošte in omogoči prejemnikom, da preverijo, ali so bila sporočila poslana od njihovih nameravanih pošiljateljev.

Metoda šifriranja z javnim ključem je zgrajena na paru ključev. En ključ je zaseben in eden je viden vsem. V kriptografiji z javnim ključem je običajno, da lastnik zasebnega ključa digitalno podpisuje sporočila. Vsak lahko nato preveri podpis s javni ključ. Ta način podpisa uporablja DKIM.

Kako deluje DKIM

DKIM je preprost sistem, ki deluje tako:

Prednosti DKIM

DKIM ima glavno prednost pred Sender Policy Framework, (SPF), svojim predhodnikom pri preverjanju pristnosti e-pošte. Namenjen je zaščiti avtentikacije s posredovanjem.

SPF se zanaša na IP,, kar pomeni, da sporočila, poslana prek posrednikov, verjetno ne bodo uspela pri testih SPF. To je zato, ker izvorna domena ni (ali verjetno ne bi smela) vključevati vmesnega naslova IP v svojih zapisih SPF.

DKIM-jevi kriptografski podpisi zagotavljajo, da so prejemniki lahko prepričani, da pošiljatelji niso spremenili svojega sporočila med prenosom. To ščiti pred zlonamernimi pošiljatelji,, ki jih morda ne pozna niti prvotni sistem pošiljanja niti prejemnik.

Samo DKIM ni dovolj

DKIM bo zagotovil večjo zaščito z združevanjem poročanja o preverjanju pristnosti sporočil na podlagi domene in skladnosti. DMARC je zahteva, da DKIM uskladi preverjanje DKIM z vsebino v polju »Od« e-pošte. DKIM, skupaj z DMARC je bistvena sestavina popolna rešitev za preprečevanje lažnega predstavljanja in neželene pošte.

Oglejte si te druge vodnike za nakupovanje spletnega gostovanja: