brezplačna začasna e-poštna sporočila

brezplačna začasna e-poštna sporočila

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-24
Jimmy raybe

Brezplačno pridobite začasni e-poštni naslov

Verjetno poznate, kako dati svoj e-poštni naslov za nakup računa, ali se prijaviti za drugo aplikacijo ali račun. Vendar, to na videz preprosto dejanje lahko privede do neželene pošte ali ciljno usmerjenih oglasov, in izpostavi vaš račun hekerjem.

Zato je lahko naslov za enkratno uporabo zelo koristen. Pri teh storitvah lahko dobite začasen naslov, ki ga lahko zamenjate z dejanskim. Izognete se lahko prejemanju neželene e-pošte več let, in lahko tudi preskočite ciljno usmerjene oglase, puščanje podatkov, ali ste podvrženi neželena sporočila, če je spletno mesto napadeno. Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več o najboljših začasnih e-poštnih storitvah, ki so na voljo,, ki so vse brezplačne.

Kateri so najbolj varni e-poštni odjemalci za enkratno uporabo

Se vam mudiˀ Ni vam treba iskati dlje,, saj spodnja tabela navaja naše najboljše izbire za e-poštne naslove za enkratno uporabo. Pri teh ponudnikih lahko ustvarite začasni e-poštni naslov v samo nekaj klikih. Oglejmo si vsako ime podrobno pozneje.

 • ProtonMail Ta anonimna storitev ponuja več kot le e-pošto za enkratno uporabo,, še posebej, če se odločite za nadgradnjo na premium račun.
 • 10 minutna pošta Ta storitev je hitra in enostavna za uporabo na spletnih mestih, ki potrebujejo preverjanje.
 • Temp-Mail Ta vrhunska storitev je namenjena ljudem, ki želijo odstraniti oglase iz svojega računalnika in podaljšati obdobje shranjevanja.
 • GuerrillaMail SpamAssassin zapre neželeno pošto, preden vas lahko motijo, in omogoča impresivno prilagodljivost.
 • Emailondeck Navdušeni smo nad njihovimi resnimi varnostnimi standardi,, vključno z rutinskim brisanjem poštnih dnevnikov.
 • Ponudnik e-pošte za enkratno uporabo mora izpolnjevati določena merila, da ga lahko uvrstimo na naš seznam najboljših 5. Ti vključujejo:

  Te storitve presegajo naša pričakovanja. Našli boste tudi dodatne uporabne funkcije. Lahko ste prepričani, da ne glede na to, katero možnost e-poštnih storitev za enkratno uporabo izberete,, bo ustvarila začasni naslov za preusmeritev neželene pošte iz osebnih ali službenih računov.

  Zaščita e-pošte za enkratno uporabo: poglobljen pogled

  Pojdimo v podrobnostiǃ Spodaj bomo natančno preučili vsako storitev za enkratno uporabo in predstavili njihove prednosti in slabosti. Vsaka storitev lahko takoj ustvari e-poštni naslov in izbriše e-pošto v določenem času. Če iščete e-poštno storitev, ki bo uporabnost in varnost v trenutku, lahko skoraj jamčimo, da vas bomo primerjali z enoǃ

  Iščete vseobsegajočo storitev, ki vam bo omogočila obdelavo tako prednostnih kot neprednostnih e-poštnih sporočil s samo enim računom. Prišli ste na pravo mestoǃ

  Website ProtonMail


  ProtonMail omogoča uporabnikom, da dodajo dodatne e-poštne naslove ali vzdevke,, do katerih je mogoče dostopati prek istega računa.


  Uporabnik lahko ustvari vrsto identitet, ki jih je mogoče uporabiti za različne namene. Prav tako lahko organizira svojo dohodno in odhodno pošto ter ohranja svojo mapo »Prejeto« čisto. Premium ProtonMail računi imajo lahko ustvarjene in upravljane dodatne e-poštne naslove na enak način. Premium uporabniki imajo možnost pošiljanja e-pošte prek krajšega naslova domene (@pm.me),, medtem ko uporabniki, ki niso premium uporabniki, ne morejo.


  ProtonMail, je odprtokodna storitev, ki jo podpirata Android in iOS ter številni spletni brskalniki,, se lahko uporablja na napravah Android. švicarska lokacija ProtonMail pomeni, da je zaščitena s švicarskimi zakoni o zasebnosti. To je velika prednost za uporabnike, ki se zavedajo varnostiǃ ProtonMail uporablja tako šifriranje celotnega diska kot šifriranje od konca do konca. To pomeni, da si ne morete ogledati ali dešifrirati nobene pošte. ProtonMail od vas ne zahteva, da posredujete nobene osebne podatke. Storitev prav tako ne vodi IP-dnevnikov.

  Obiščite ProtonMail

  10 Minute Mail je odlično orodje, ki ga lahko uporablja vsak. V desetih minutah vsebuje neverjetno količino uporabnosti.

  Website for 10 Minute Mail


  10-minutna pošta je odlično orodje, ki ga lahko uporablja vsak in ponuja veliko vrednosti v desetih minutah.


  10 Minute Mail je točno to, kar trdi, da počne – ustvari e-poštne naslove za enkratno uporabo, ki potečejo v samo 10 minutah. Po poteku časovnika, se izbrišejo tudi vsa e-poštna sporočila, shranjena v mapi »Prejeto«. Ustvarjeno e-pošto si lahko ogledate tako, da preprosto odprete to stran. ga lahko nato vnesete kjer koli želite, pod pogojem, da ne zaprete strani 10-minutna pošta.


  Spletna mesta, ki zahtevajo, da preverite svoj e-poštni naslov, niso težava. 10-minutna pošta spremlja e-poštna sporočila in uporabnikom omogoča, da na njihovo pošto odgovorijo s svojim naslovom za enkratno uporabo. Uporabniki lahko ponastavijo 10-minutni časovnik, da odpravijo kakršno koli zamudo. Tudi če vaš časovnik poteče, še vedno lahko obnovite e-poštna sporočila 10 Minute Mail. Ne zahteva nobenih osebnih podatkov in 10 Minute Mail ima tudi sestrsko podjetje, ki lahko odstrani metapodatke iz videoposnetkov in fotografij.

  Obiščite 10 minutno pošto

  Čeprav Temp-mail ne hrani vaših osebnih podatkov,, ponuja e-poštne naslove za enkratno uporabo brez časovnikov

  Website Temp Mail


  Temp-mail, zanesljiva storitev e-poštnih naslovov za enkratno uporabo, vas ne zahteva osebnih podatkov, ni potrebna za ustvarjanje računa in ne bo samodejno izbrisala ustvarjenega naslova, razen če ga odstranite ali se spremeni seznam domen. To je lahko pozitivno ali negativna stvar, odvisno od tega, kaj potrebujete. Vendar pa to ne pomeni, da vaše časovne omejitve ni mogoče podaljšati. Začasni poštni predal deluje enako kot drugi poštni predali,, le da ne boste mogli pošiljati svojih e-poštnih sporočil.


  Temp-mail je zelo varen. Vaša e-pošta shranjuje samo 2 uri in nato izbriše vse vaše osebne podatke, vključno z naslovi IP,, ko ga končate z uporabo. Temp-mail bo na voljo v App, Play, ter brskalnikih Chrome in Safari.

  Obiščite Temp-Mail

  Naj vas ne ustraši preprosta zasnova spletnega mesta. GuerrillaMail, na voljo je tudi zmogljivo orodje za ustvarjanje novih e-poštnih sporočil,.

  GuerrillaMail


  GuerrillaMail se lahko uporablja za ustvarjanje e-pošte za enkratno uporabo. Uporabniki lahko kliknejo povezave za preverjanje, nato odstranijo pošto. GuerrillaMail poskrbi za ostalo in odstrani neželeno pošto iz vaše pošte. Čeprav storitev zadrži dohodno pošto eno uro,, ne poteče.


  Najpomembnejša lastnost GuerrillaMail je njena zmožnost pošiljanja in ustvarjanja izvirne pošte z uporabo vašega naslova za enkratno uporabo. Uporabniki lahko izberejo tudi svoje e-poštne naslove. GuerrillaMail priporoča funkcijo Scramble Address. Nekomu je težje uganiti svoj ID nabiralnika,, kateri povečuje varnost. GuerrillaMail,, ki je odprtokodna,, je dostopen samo s šifriranjem HTTPS za dodatno zaščito zasebnosti.

  Obiščite GuerrillaMail

  EmailOnDeck je učinkovit in enostaven za uporabo ponudnik, ki uporabnikom omogoča pošiljanje pošte, in prejemanje neželene pošte.

  Emailondeck


  Emailondeck, eden izmed najbolj dostopnih ponudnikov naslovov za enkratno uporabo lahko ustvari e-poštni naslov za vas v samo dveh korakih. EmailOnDeck je popolnoma brezplačen in bo vaš poštni predal hranil 24 ur. Vendar, lahko to pospešite tako, da redno počistite svoje piškotke. EmailOnDeck izbriše vso pošto in dnevnike aktivnih brisanja, da zmanjša stroške shranjevanja. Ni priporočljivo uporabljati te storitve za dolgoročna prizadevanja.


  Samo premium uporabniki imajo možnost pošiljanja anonimne pošte neposredno na kateri koli e-poštni naslov. Brezplačni uporabniki,, vendar, lahko še vedno pošiljajo varno pošto prek drugih računov EmailOnDeck. Premium računi bodo odstranili oglase in uporabnikom omogočili shranjevanje svojih e-poštnih naslovov – ali ustvarjanje novih – poleg omogoča jim brisanje oglasov. EmailOnDeck je izjemno varen. Do njega je mogoče dostopati prek HTTPS, njegovi strežniki pa uporabljajo TLS.

  Obiščite Emailondeck

  Preverite lahko tudi druge ponudnike. Te storitve ponujajo tudi e-poštne naslove za enkratno uporabo:

  Kaj pomeni e-poštni naslov za enkratno uporaboˀ

  Vsi bi imeli en e-poštni naslov, ki bi ga lahko uporabljali za vse v idealnem svetu. Neželena pošta ne bi obstajala. Je. To lahko navede ljudi, da iščejo načine za zmanjšanje števila neželene pošte. Ena rešitev je e-poštni naslov za enkratno uporabo. Toda kaj so to

  So začasni. za enkratno uporabo. Niso združljivi z Outlookom ali Gmailom. Ne bo vam treba ustvariti računa, niti posredovati nobenih vaših osebnih podatkov,, kot je ime, naslov, telefonska številka ali fizični naslov.

  Obiskali boste spletno mesto, navedeno spodaj,, nato sledite tem korakom, da ustvarite svoj začasni e-poštni naslov. Nato, kopirajte naslov in ga prilepite v drug obrazec, kamor običajno pošljete svojo dejansko e-pošto.

  Sliši se precej priročno, mar neˀ Lahko ste prepričani, da bo vsa ta neželena neželena pošta poslana na naslov, ki ga lahko uporabite. Po določenem času se bo tudi sam uničil. Povezani naslov ne bo dodan v nobeno bazo podatkov, ki bi jo lahko predmet puščanja. Vaš nabiralnik in osebni podatki bodo ostali čisti.

  Te storitve za enkratno uporabo imajo nekatere omejitve. Te storitve za enkratno uporabo ne ponujajo enake uporabnosti kot račun Gmail ali Outlookov račun. Ne boste smeli ustvarjati podpisov ali map, preverite, ali je kdo prebral vašo pošto ali druge BCC. Nekatera e-poštna sporočila za enkratno uporabo ponudniki storitev ponujajo možnost posredovanja, pošiljanja, ali obnovitve izbrisane pošte.

  Kaj je smisel e-poštnega naslova za enkratno uporabo in zakaj ga potrebujeteˀ

  Dandanes, internet se vrti okoli priročnosti. Veliko lažje je vnesti svoj primarni e-poštni naslov na spletno mesto ali aplikacijo kot ustvariti začasni. Vendar,, ko to storite, vaši podatki postanejo javni in jih lahko uporabite za pošiljanje neželene pošte ali še huje. Čeprav poznamo e-poštne naslove za enkratno uporabo in njihovo delovanje, zakaj bi jih kdo uporabljalˀ Obstaja veliko razlogov za uporabo e-poštnih naslovov za enkratno uporabo. Spodaj je nekaj pogostih razlogov.

  ✉️Središče za neželeno pošto

  Neželena pošta je sovražnik številka ena vseh e-poštnih naslovov. Preprosto lahko preživite ure, da se odjavite od teh poštnih seznamov, samo zato, da se kasneje neželeno kepa pod vami. Zato ljudje vlagajo v e-poštne naslove za enkratno uporabo, da se izognejo temu pritoku neželene pošte. Preprečujete pošiljatelje neželene pošte zaradi ciljanja na vaš primarni račun.

  💰 Poraba brez krivde

  Tudi , e-poštna sporočila za enkratno uporabo so odlična za nakupovanje. Morda boste želeli opraviti nakup samo enkrat na spletnem mestu, na katerem še niste bili in s katerega ne želite nobene reklamne neželene pošte. Prav tako se lahko izognete neželeni e-pošti, ki jo prejmete po se prijavite za svojo kartico zvestobe,, ki vključuje podobne ponudbe in razprodaje.

  👻Ghosting strani

  Vsem se nam zgodi. Včasih morda ne boste več uporabljali aplikacije ali spletnega mesta, ki ga trenutno obiskujete. V teh primerih, se je bolj udobneje registrirati z začasnim e-poštnim naslovom. Če vas zanimajo brezplačni preizkusi in morate poslati e-pošto naslov za dostop do njega, razmislite o uporabi začasnega. Uporabite lahko katero koli storitev in pozabite nanjo.

  ⛓Ostanite varni

  E-poštna sporočila za enkratno uporabo so lahko odličen način za preprečevanje neželene pošte, vendar služijo tudi ključnemu varnostnemu namenu. Vsi smo bili krivi, da smo se prijavili, ne da bi kdaj prebrali določila in pogoje. Morda vas spletno mesto prosi za dovoljenje za skupno rabo ali prodajo vaše podatke. Spletna mesta lahko celo posredujejo vaš e-poštni naslov oglaševalcem.

  Izvolite.

  Še ena stvar...

  Vendar pa obstajajo primeri, ko je bolje, da ne uporabljate začasnega naslova.

  Ni priporočljivo uporabljati e-poštnih naslovov za enkratno uporabo za prijavo na pomembne storitve, kot so bančništvo, izobraževalna, in medicinska spletna mesta. Če se prijavite z e-poštnim naslovom za enkratno uporabo, ki je potekel,, boste morda morali ponastaviti geslo. Možno je tudi bančni izpiski ali kopija vaše zdravstvene kartoteke, poslana vam.

  Zaključek

  Svoj stres lahko zmanjšate z e-pošto za enkratno uporabo. Ustvarite lahko začasni e-poštni naslov v samo nekaj minutah. To vam bo omogočilo, da se prijavite na spletne strani, sodelujete v tekmovanjih in opravite nakupe. In boste lahko prepričani, da ste zmagali ³ ne prejemajte neželene pošte več mesecev. Dobra e-pošta za enkratno uporabo je preprost in stroškovno učinkovit varnostni ukrep. Svoje podatke lahko zaščitite pred morebitnim uhajanjem tako, da navedete e-pošto za enkratno uporabo in ne dejanskega naslova. Poleg tega vam omogoča, da se počutite varne pri uporabi spletna mesta s slabo varnostno evidenco. Vredno je dodati vsaj eno od teh strani med zaznamke.

 • ProtonMail Ta anonimna storitev ponuja več kot le e-pošto za enkratno uporabo,, še posebej, če se odločite za nadgradnjo na premium račun.
 • 10 minutna pošta Ta storitev je hitra in enostavna za uporabo na spletnih mestih, ki potrebujejo preverjanje.
 • Temp-Mail Ta vrhunska storitev je namenjena ljudem, ki želijo odstraniti oglase iz svojega računalnika in podaljšati obdobje shranjevanja.
 • GuerrillaMail SpamAssassin zapre neželeno pošto, preden vas lahko motijo, in omogoča impresivno prilagodljivost.
 • Emailondeck Navdušeni smo nad njihovimi resnimi varnostnimi standardi,, vključno z rutinskim brisanjem poštnih dnevnikov.
 • Tukaj je naših najboljših 5 varnih e-poštnih storitev za enkratno uporabo. Vse so enostavne za uporabo in ne stanejo niti centa. Nekatere vam celo omogočajo, da odgovorite anonimno in ustvarite nove e-poštne naslove.