Vaš začasni brezplačni poštni naslov
small mail logo
Geslo za dosmrtno obnovitev pošte
mail password
vnesite geslo za prijavo v staro pošto
mail password
Samodejno posredovanje pošte v drugo pošto
mail forwarder
Uporabite pošto v najljubši programski opremi
Strežnik dohodne pošte :
 mail.tempmail.us.com
Strežnik odhodne pošte :
 mail.tempmail.us.com
POP3 :
 110 
IMAP :
 143 
SMTP :
 26 
Uporabniško ime :
 Your email

Brezplačna in takojšnja poštna storitev

Iščete začasno, preprosto, varno in zanesljivo e -poštno storitev?

https://www.tempmail.us.com/ je narejen za vas. Naše spletno mesto vam bo omogočilo enostavno prejemanje e -poštnih sporočil, hkrati pa boste ostali popolnoma anonimni. Registracija ni potrebna, pripis e -pošte se bo samodejno sprožil takoj, ko odpremo svojo domačo stran. Ali ste našli naše spletno mesto z eno od naslednjih ključnih besed v Googlu: začasna pošta, poštna temp, zavržen e -poštni naslov, 10 minut po pošti? Če je tako, ste prišli na pravo mesto.

Obšel bom vprašanje začasnih e -poštnih sporočil.
Če že imate splošno idejo, vas vabim, da odprete drugi razdelek " Anonimnost in varnost ".

Kaj je začasna e -poštna storitev?
To so e -poštna sporočila za enkratno uporabo, za določeno obdobje bo ustvarjen e -poštni naslov, ki vam bo omogočal prejemanje e -poštnih sporočil od katere koli tretje osebe. E -poštna sporočila so objavljena neposredno na spletu in ne zahtevajo programske opreme. Vsako ustvarjeno e -poštno sporočilo je edinstveno in je lahko vidno samo vam.

Kar se nas tiče: E -poštni naslov je z vami povezan 365 dni, vendar bodite previdni, če spremenite brskalnik, se bo vaš e -poštni naslov spremenil! (Če želite spremeniti svoj e -poštni naslov, piškotke preprosto izbrišite).

Naša začasna e -poštna storitev je na voljo v več jezikih.

Francoski - španski - angleščina - arabsko - Bengalščina - Bolgarščina - Katalonski - Kitajski - Hrvaški - Češki - Danski - Nizozemski - Estonski - Finsko - Nemško - Grški - Gudžaratski - Hindujščina - Madžarski - Indonezijski - Italijanski - Japonski - Kanada - Korejski - Latvijščina - Litovščina - Malajščina - Malajalam - Maratščina - Norveški - Poljski - Portugalščina - Pandžabi - Romunščina - Ruski - Srbski - Slovaško - Slovenščina - Švedski - Telugu - Tamilščina - Turški - Ukrajinski - Urdu - Vietnamski

Toda zakaj uporabljati začasno e -poštno storitev?
Toda Jimmy, zakaj uporabljati tempmail.us.com v primerjavi z enim od vaših konkurentov?
Anonimnost in varnost: Tukaj je krema na Sundae.


Preprosto povedano, vsako e -poštno sporočilo je povezano s piškotkom, ki je vstavljen v vaš brskalnik, da vas identificira. Edini podatek, ki vas skrbi, je piškotek, ki ga lahko izbrišete s katerim koli čistilom za piškotke.

Jimmy, kaj pa moj naslov IP?
Ne zanima nas shranjevanje vašega naslova IP. To se izbriše, ko se prijavite v cloudflare. Naš sistem uporablja zbirko podatkov z imenom "pošta", tukaj je slika naše tabele.

Tukaj je diagram naše infrastrukture za boljše razumevanje naše začasne e -poštne storitve.
Zgoraj levo ste vi. Veseli ste, da ste našli popolnoma brezplačno in varno začasno e -poštno storitev. Ko boste naslov zapisali v brskalnik: https://www.tempmail.us.com, bo vaš IP naslov zabeležil cloudflare, ki je pravzaprav brezplačna storitev upravljanja DNS, ki jo uporabljamo. Samodejno boste preusmerjeni v naš sistem predpomnilnika, ki smo ga izumili. To predvsem znatno pospeši spletno mesto, zaradi vaše varnosti smo mapo / var / log dodelili chmod 000, ki učinkovito deaktivira funkcijo beleženja naslovov IPS. Korak 3, vaš IP naslov ni več viden, protokol https se uporablja ves čas. Ste zato precej anonimni. Za krepitev vaše zaščite uporabljamo AbeloHost, je spletni strežnik, ki ga ureja "govor svobode" na Nizozemskem. Ciljna številka 4 je glavna namestitev našega poštnega / apache strežnika, ki ustvarja spletno mesto in e -poštne račune. Za vašo identifikacijo brskalniku pošlje "piškotek". To pojasnjuje, kako deluje naša infrastruktura, in različne zaščite za zaščito vaše identitete.

Vsa ta varnost, kaj pa pritožba?
Prvič, to spletno mesto smo zasnovali tako, da ponuja zakonito začasno e -poštno storitev. Prosimo, upoštevajte zakone, ki veljajo v vaši državi. Čeprav je naša infrastruktura zasnovana tako, da vam omogoča, da ostanete anonimni, če nas katera koli policija kontaktira z nalogom v dobri formi in obliki, jim bomo z veseljem omogočili takojšen dostop do vse naše infrastrukture, ki je osnova podatkov itd. .

Vendar bodite prepričani, da je piškotek edina informacija, ki jo imamo o vas.

7 spletnih mest, ki ponujajo začasno e -poštno storitev, ki je pritegnila našo pozornost

Tu so različna spletna mesta s svojimi posebnostmi, ki ponujajo začasno poštno storitev.

1. https://www.tempmail.us.com/

Potrebujete začasno e -pošto hitro in brez težav?
Potrebujete izjemno raven zaupnosti?
Smo novi otrok na tem seznamu, še nimamo na tisoče možnosti, vendar vam ponujamo trdno, preprosto, hitro in učinkovito storitev.
Na naši spletni strani lahko v realnem času berete svoja e -poštna sporočila in začasno e -pošto brezplačno pretvorite v trajno e -pošto z enim samim klikom.


2. https://temp-mail.org/en/

Naš tekmovalec številka 1, moramo priznati, da se je odlično odrezal, na voljo je več možnosti in začasna e -poštna storitev deluje odlično.
V nobenem primeru nismo povezani z njihovo storitvijo. Lastnikov ne poznamo, zato ne moremo vedeti, ali je njihova storitev varna in anonimna.


3. https://mail.tm/en/

Takoj, ko jih pošljete, prejmete e -pošto. Vmesnik brez oglasov je intuitiven, preprost in zelo čist, zlasti v polni visoki ločljivosti (3840 x 2160 slikovnih pik).
Možnost ustvarjanja uporabniškega računa z geslom. Za programerje API z dokumentacijo dobro podrobno omogoča več možnosti, kot so:

Ustvarjeno v nodejs z uporabo Haraka: https://github.com/mailtm/Mailtm


4. https://temp-mail.io/en/

Veliko odkritje, kakovostno spletno mesto z dodatnimi možnostmi zunaj skupnosti.
Razširitev obvestil in posredovanje e -pošte sta dve redki možnosti na tem področju.

Velika težava, čas za prejem e -pošte je zelo dolg, priporočamo, da pred uporabo opravite test.


5. https://tempmail.plus/en/
6. https://tempr.email/en/

Čeprav je njihova zasnova osnovna, je njihova začasna e -poštna storitev funkcionalna.
Če iščete drugo ali nenavadno ime domene, je to spletno mesto za vas.
Nekatera področja so profesionalna, druga pa s humorjem, kot je s0ny.net


7. https://mailpoof.com/

Čeprav njihova začasna e-poštna storitev odlično deluje, dizajn in logotip pa pritegneta pozornost, če poznate pripono e-pošte,
lahko neposredno dostopate do nabiralnika brez kakršne koli identifikacije. Tukaj je primer: https://mailpoof.com/mailbox/test@mailpoof.com.
Torej, če želite ohraniti nekaj anonimnosti, ne uporabljajte te storitve.

Pretvorite začasno pošto v stalno e -pošto

Obstaja veliko razlogov za pretvorbo e -pošte za enkratno uporabo v stalno e -pošto.

Ta možnost je zdaj na voljo pri nas: https://www.tempmail.us.com/. Spodaj navedene ugodnosti se nanašajo izključno na našo začasno e -poštno storitev. Možnosti se lahko razlikujejo od mesta do mesta. Po pretvorbi začasnega e -poštnega sporočila v trajno e -poštno sporočilo je zdaj rezervirano za vašo izključno uporabo, kar pomeni, da se to e -poštno sporočilo po 365 dneh ne bo več recikliralo, zato boste edini lastnik na življenje.

Kako lahko trenutno začasno e -pošto pretvorim v stalno e -pošto?

Preprosto obiščite naslednji spletni naslov: https://www.tempmail.us.com/slovenian/convert, vam bo samodejno dodeljeno edinstveno 30-mestno geslo, ki ga lahko kliknete za kopiranje in lepljenje. Omogočal vam bo, da se v prihodnosti povežete s svojim stalnim e -poštnim naslovom, dragoceno obdrži tega. Povezavo s spletno pošto smo poskušali narediti čim preprostejšo, ne da bi pri tem izgubili varnost. V 30 minutah boste imeli pet poskusov prijave. Če ste nastopili šest napačnega ravnanja ali več, vaš piškotek bo suspendiran za 1 uro.

Kaj je naslov za prijavo?

https://www.tempmail.us.com/slovenian/login : Vnesite geslo in pritisnite enter. Zdaj boste povezani z začasno e -pošto, povezano s tem geslom. Da bi ohranili svojo anonimnost brez naslova IP je registriran samo med postopkom preverjanja pristnosti. Geslo uporabljamo samo pri posodabljanju vašega piškotek v brskalniku. Vaša začasna e -pošta je zdaj trajna, vse prednosti tradicionalne e -pošte pa lahko izkoristite brezplačno.

Sprostite moč svoje e -pošte za enkratno uporabo z našo varno spletno pošto

Brezplačna spletna pošta (varna spletna sporočila) za več možnosti!

Zdaj se lahko povežete z našo spletno pošto s svojim e -poštnim naslovom za enkratno uporabo in to brezplačno.

Če želite začasno e-pošto uporabiti za eno sejo, pojdite na domačo stran: https://www.tempmail.us.com/ in kliknite možnost spletne pošte v zgornjem desnem kotu.

Naš sistem vam bo dodelil začasno e-pošto in samodejno boste povezani z našo spletno pošto.

Če želite dolgoročno delati z isto e-pošto, priporočamo, da svojo e-pošto za enkratno uporabo pretvorite v trajno e-pošto.
Zaščitite geslo: https://www.tempmail.us.com/slovenian/convert
S tem geslom se boste lahko identificirali na strani: https://www.tempmail.us.com/slovenian/login in se nato znova povežite z našo spletno pošto.

Katere dodatne možnosti so na voljo za varno spletno pošto?

Geslo za začasno e -pošto lahko spremenite, vendar bodite previdni, če uporabite to možnost, prikaz vaših e -poštnih sporočil na spletnem mestu ne bo več na voljo.
Če spremenite geslo, bo edini način za ponovno povezavo z začasnim e-poštnim naslovom ta naslov:

1. https://webmail.tempmail.us.com:2096/

uporabnik: vaš začasni e-poštni naslov
mimo: novo geslo

Uporabite začasno pošto s svojo najljubšo programsko opremo za e -pošto

Uporabite svojo začasno e-pošto s katero koli programsko opremo za e-pošto, ki jo želite

Po tej vadnici boste lahko svojo začasno e-pošto uporabljali kot trajno e-pošto.
E-pošto boste lahko brali in pošiljali s katero koli programsko opremo za e-pošto, ne glede na vašo napravo (računalnik, mobilni telefon) itd ...
Prvi korak je obnoviti dva bistvena elementa za to vadnico, vaš e-poštni naslov in geslo.
Te vam je naš sistem samodejno dodelil na naslednji naslov: https://www.tempmail.us.com/slovenian/convert

Konfiguriranje programske opreme

Programska oprema za e -pošto vas bo vprašala, katero vrsto protokola želite uporabiti.
Naša začasna e-poštna infrastruktura podpira POP3 in IMAP.
Odločitev o izbiri protokola je odvisna od vaših potreb.

the POP3 ostaja rešitev za osebo, ki želi povečati svojo anonimnost.
Uporabi IMAP če želite uporabljati isti e-poštni račun na več napravah hkrati.

Ne glede na uporabljeni protokol: Odhodni in dohodni strežnik sta enaka, odhodna vrata pa le druga.
Strežnik dohodne pošte: mail.tempmail.us.com
Strežnik odhodne pošte: mail.tempmail.us.com
Odhodna vrata SMTP: 465

POP3 dohodna vrata: 995
Vhodna vrata IMAP: 993

Pri konfiguraciji POP3 / IMAP / SMTP izberite:
"Ta strežnik zahteva šifrirano povezavo (SSL/TLS)"
"Zahtevaj varno preverjanje pristnosti gesla (SPA), ko se prijaviš. "

Tukaj je primer z Outlookom

Čeprav je bil ta primer ustvarjen za Outlook, ostaja konfiguracija enaka za Apple mail, Android in Thunderbird. Zdaj lahko svojo začasno e-pošto uporabljate brez omejitev!
Priporočamo tudi vadnico o spletni pošti, ki vam bo omogočila dostop do drugih možnosti, kot je sprememba gesla in posredovanje e-pošte.

Uporabite poštno aplikacijo Windows 11 z našo začasno poštno storitvijo

Windows 11: uporabite našo anonimno e-poštno storitev za enkratno uporabo

Windows 11 je podoben operacijskemu sistemu Windows 10.
Vmesnik je lep, vendar drugačen, razložil bom, kako ga izvesti poštno aplikacijo Windows 11.
Ko je vaš operacijski sistem odprt, vam zavihek na levem koncu opravilne vrstice, ki se nahaja na dnu zaslona, ​​omogoča odpiranje začetni zaslon .
Na vrhu tega okna imate iskalno vrstico Tapnite tukaj za iskanje .
Napiši besedo E-naslov Kje pošta , če uporabljate iPhone, vam bo na voljo tudi poštna aplikacija Apple.
Kliknite na e-poštna aplikacija.

V zgornjem desnem kotu e-poštne aplikacije boste videli imenovano možnost Računi z majhnim človeškim logotipom na levi strani.
Po kliku na možnost računov boste imeli na desni sivo drsno ploščo z možnostjo dodajte račun kliknite nanjo.

V novem oknu dodajte račun, boste lahko dodali več vrst e-poštnih računov.

Izberite Napredna konfiguracija.

V napredni konfiguraciji izberite Internetna e-pošta.

Za naslednji korak boste morali dodati svoje začasno e-pošto kot tudi tvoj geslo.
Te vam je naš sistem samodejno dodelil na naslednji naslov: https://www.tempmail.us.com/slovenian/convert

Zadnji korak dodajte račun je najbolj zapletena, vendar vam jo bomo poenostavili.

Zaradi vaše varnosti pustite označene 4 dodatne možnosti:

Kliknite na Za prijavo.

Žal naše varnostno potrdilo ni potrjena s strani veljavne organizacije, vendar je funkcionalna in omogoča vašo zaščito pred MITMF na zasebnih in javnih omrežjih.

Kliknite na Nadaljevati.

Vaš začasni e-poštni naslov je dobro konfiguriran z Windows 11 in zdaj deluje z našim varnim poštnim strežnikom.

Uporabite svojo začasno e-pošto z novo varnostno programsko opremo eMclient

Naša anonimna začasna poštna storitev z varno programsko opremo »eM client«: nujno za varnost.

Če iščete novo varno programsko opremo s tehnologijo PGP, je »eM odjemalec« za vas.
Brezplačna različica vam omogoča, da hkrati upravljate dva e-poštna računa, imate koledar in upravitelja opravil.
Na sliki vam bomo pomagali konfigurirati vašo začasno e-pošto s to programsko opremo.

Tukaj je seznam razpoložljivih možnosti

"EM odjemalec" vam olajša življenje

Najprej morate obnoviti e-pošto in geslo za enkratno uporabo
Te vam je naš sistem samodejno dodelil na naslednji naslov: https://www.tempmail.us.com/slovenian/convert

Konfiguracija te programske opreme je res enostavna, skrbi za zaznavanje MX strežnika IMAP kot tudi strežnika SMTP.
To za vas pomeni, da morate navesti le svoj začasni elektronski naslov in geslo.

Programska oprema vas bo zato prosila, da sprejmete naše varnostno potrdilo za poštni strežnik: mail.tempmail.us.com.

Močno priporočamo, da omogočite funkcijo šifriranja PGP.
»Ustvarite par ključev za šifriranje, želel bi zaščititi zasebnost svojih e-poštnih sporočil s šifriranjem PGP. "

Če želite ustvariti ključ PGP, morate ustvariti novo geslo, ki se razlikuje od tistega, ki je dodeljen vašemu e-pošti.
Za to priporočamo spletno stran: https://www.passwordgenerator.us.com/ z emotikoni lahko ustvarite gesla visoke varnosti.
Povečajte velikost ključa na 2048 bitov, da povečate njegovo zaščito pred poskusi pokanja.

Ko je vaš ključ PGP ustvarjen, vas bo programska oprema pozvala, da ga shranite na trdi disk.
Izberite mapo, kamor jo želite shraniti. Majhen nasvet, pomislite na USB ključ.

Nastavitev je zdaj končana, zdaj lahko izkoristite začasno poštno storitev z varno programsko opremo, ki šifrira vašo e-pošto s tehnologijo PGP.
** Izbirne možnosti: Glede na vaše potrebe lahko izberete ali ne, to sta dve funkciji.

brezplačna začasna e-poštna sporočila


Brezplačno pridobite začasni e-poštni naslov

Verjetno poznate, kako dati svoj e-poštni naslov za nakup računa, ali se prijaviti za drugo aplikacijo ali račun. Vendar, to na videz preprosto dejanje lahko privede do neželene pošte ali ciljno usmerjenih oglasov, in izpostavi vaš račun hekerjem.

Zato je lahko naslov za enkratno uporabo zelo koristen. Pri teh storitvah lahko dobite začasen naslov, ki ga lahko zamenjate z dejanskim. Izognete se lahko prejemanju neželene e-pošte več let, in lahko tudi preskočite ciljno usmerjene oglase, puščanje podatkov, ali ste podvrženi neželena sporočila, če je spletno mesto napadeno. Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več o najboljših začasnih e-poštnih storitvah, ki so na voljo,, ki so vse brezplačne.

Kateri so najbolj varni e-poštni odjemalci za enkratno uporabo

Se vam mudiˀ Ni vam treba iskati dlje,, saj spodnja tabela navaja naše najboljše izbire za e-poštne naslove za enkratno uporabo. Pri teh ponudnikih lahko ustvarite začasni e-poštni naslov v samo nekaj klikih. Oglejmo si vsako ime podrobno pozneje.

 • ProtonMail Ta anonimna storitev ponuja več kot le e-pošto za enkratno uporabo,, še posebej, če se odločite za nadgradnjo na premium račun.
 • 10 minutna pošta Ta storitev je hitra in enostavna za uporabo na spletnih mestih, ki potrebujejo preverjanje.
 • Temp-Mail Ta vrhunska storitev je namenjena ljudem, ki želijo odstraniti oglase iz svojega računalnika in podaljšati obdobje shranjevanja.
 • GuerrillaMail SpamAssassin zapre neželeno pošto, preden vas lahko motijo, in omogoča impresivno prilagodljivost.
 • Emailondeck Navdušeni smo nad njihovimi resnimi varnostnimi standardi,, vključno z rutinskim brisanjem poštnih dnevnikov.
 • Ponudnik e-pošte za enkratno uporabo mora izpolnjevati določena merila, da ga lahko uvrstimo na naš seznam najboljših 5. Ti vključujejo:

  Te storitve presegajo naša pričakovanja. Našli boste tudi dodatne uporabne funkcije. Lahko ste prepričani, da ne glede na to, katero možnost e-poštnih storitev za enkratno uporabo izberete,, bo ustvarila začasni naslov za preusmeritev neželene pošte iz osebnih ali službenih računov.

  Zaščita e-pošte za enkratno uporabo: poglobljen pogled

  Pojdimo v podrobnostiǃ Spodaj bomo natančno preučili vsako storitev za enkratno uporabo in predstavili njihove prednosti in slabosti. Vsaka storitev lahko takoj ustvari e-poštni naslov in izbriše e-pošto v določenem času. Če iščete e-poštno storitev, ki bo uporabnost in varnost v trenutku, lahko skoraj jamčimo, da vas bomo primerjali z enoǃ

  Iščete vseobsegajočo storitev, ki vam bo omogočila obdelavo tako prednostnih kot neprednostnih e-poštnih sporočil s samo enim računom. Prišli ste na pravo mestoǃ

  Website ProtonMail


  ProtonMail omogoča uporabnikom, da dodajo dodatne e-poštne naslove ali vzdevke,, do katerih je mogoče dostopati prek istega računa.


  Uporabnik lahko ustvari vrsto identitet, ki jih je mogoče uporabiti za različne namene. Prav tako lahko organizira svojo dohodno in odhodno pošto ter ohranja svojo mapo »Prejeto« čisto. Premium ProtonMail računi imajo lahko ustvarjene in upravljane dodatne e-poštne naslove na enak način. Premium uporabniki imajo možnost pošiljanja e-pošte prek krajšega naslova domene (@pm.me),, medtem ko uporabniki, ki niso premium uporabniki, ne morejo.


  ProtonMail, je odprtokodna storitev, ki jo podpirata Android in iOS ter številni spletni brskalniki,, se lahko uporablja na napravah Android. švicarska lokacija ProtonMail pomeni, da je zaščitena s švicarskimi zakoni o zasebnosti. To je velika prednost za uporabnike, ki se zavedajo varnostiǃ ProtonMail uporablja tako šifriranje celotnega diska kot šifriranje od konca do konca. To pomeni, da si ne morete ogledati ali dešifrirati nobene pošte. ProtonMail od vas ne zahteva, da posredujete nobene osebne podatke. Storitev prav tako ne vodi IP-dnevnikov.

  Obiščite ProtonMail

  10 Minute Mail je odlično orodje, ki ga lahko uporablja vsak. V desetih minutah vsebuje neverjetno količino uporabnosti.

  Website for 10 Minute Mail


  10-minutna pošta je odlično orodje, ki ga lahko uporablja vsak in ponuja veliko vrednosti v desetih minutah.


  10 Minute Mail je točno to, kar trdi, da počne – ustvari e-poštne naslove za enkratno uporabo, ki potečejo v samo 10 minutah. Po poteku časovnika, se izbrišejo tudi vsa e-poštna sporočila, shranjena v mapi »Prejeto«. Ustvarjeno e-pošto si lahko ogledate tako, da preprosto odprete to stran. ga lahko nato vnesete kjer koli želite, pod pogojem, da ne zaprete strani 10-minutna pošta.


  Spletna mesta, ki zahtevajo, da preverite svoj e-poštni naslov, niso težava. 10-minutna pošta spremlja e-poštna sporočila in uporabnikom omogoča, da na njihovo pošto odgovorijo s svojim naslovom za enkratno uporabo. Uporabniki lahko ponastavijo 10-minutni časovnik, da odpravijo kakršno koli zamudo. Tudi če vaš časovnik poteče, še vedno lahko obnovite e-poštna sporočila 10 Minute Mail. Ne zahteva nobenih osebnih podatkov in 10 Minute Mail ima tudi sestrsko podjetje, ki lahko odstrani metapodatke iz videoposnetkov in fotografij.

  Obiščite 10 minutno pošto

  Čeprav Temp-mail ne hrani vaših osebnih podatkov,, ponuja e-poštne naslove za enkratno uporabo brez časovnikov

  Website Temp Mail


  Temp-mail, zanesljiva storitev e-poštnih naslovov za enkratno uporabo, vas ne zahteva osebnih podatkov, ni potrebna za ustvarjanje računa in ne bo samodejno izbrisala ustvarjenega naslova, razen če ga odstranite ali se spremeni seznam domen. To je lahko pozitivno ali negativna stvar, odvisno od tega, kaj potrebujete. Vendar pa to ne pomeni, da vaše časovne omejitve ni mogoče podaljšati. Začasni poštni predal deluje enako kot drugi poštni predali,, le da ne boste mogli pošiljati svojih e-poštnih sporočil.


  Temp-mail je zelo varen. Vaša e-pošta shranjuje samo 2 uri in nato izbriše vse vaše osebne podatke, vključno z naslovi IP,, ko ga končate z uporabo. Temp-mail bo na voljo v App, Play, ter brskalnikih Chrome in Safari.

  Obiščite Temp-Mail

  Naj vas ne ustraši preprosta zasnova spletnega mesta. GuerrillaMail, na voljo je tudi zmogljivo orodje za ustvarjanje novih e-poštnih sporočil,.

  GuerrillaMail


  GuerrillaMail se lahko uporablja za ustvarjanje e-pošte za enkratno uporabo. Uporabniki lahko kliknejo povezave za preverjanje, nato odstranijo pošto. GuerrillaMail poskrbi za ostalo in odstrani neželeno pošto iz vaše pošte. Čeprav storitev zadrži dohodno pošto eno uro,, ne poteče.


  Najpomembnejša lastnost GuerrillaMail je njena zmožnost pošiljanja in ustvarjanja izvirne pošte z uporabo vašega naslova za enkratno uporabo. Uporabniki lahko izberejo tudi svoje e-poštne naslove. GuerrillaMail priporoča funkcijo Scramble Address. Nekomu je težje uganiti svoj ID nabiralnika,, kateri povečuje varnost. GuerrillaMail,, ki je odprtokodna,, je dostopen samo s šifriranjem HTTPS za dodatno zaščito zasebnosti.

  Obiščite GuerrillaMail

  EmailOnDeck je učinkovit in enostaven za uporabo ponudnik, ki uporabnikom omogoča pošiljanje pošte, in prejemanje neželene pošte.

  Emailondeck


  Emailondeck, eden izmed najbolj dostopnih ponudnikov naslovov za enkratno uporabo lahko ustvari e-poštni naslov za vas v samo dveh korakih. EmailOnDeck je popolnoma brezplačen in bo vaš poštni predal hranil 24 ur. Vendar, lahko to pospešite tako, da redno počistite svoje piškotke. EmailOnDeck izbriše vso pošto in dnevnike aktivnih brisanja, da zmanjša stroške shranjevanja. Ni priporočljivo uporabljati te storitve za dolgoročna prizadevanja.


  Samo premium uporabniki imajo možnost pošiljanja anonimne pošte neposredno na kateri koli e-poštni naslov. Brezplačni uporabniki,, vendar, lahko še vedno pošiljajo varno pošto prek drugih računov EmailOnDeck. Premium računi bodo odstranili oglase in uporabnikom omogočili shranjevanje svojih e-poštnih naslovov – ali ustvarjanje novih – poleg omogoča jim brisanje oglasov. EmailOnDeck je izjemno varen. Do njega je mogoče dostopati prek HTTPS, njegovi strežniki pa uporabljajo TLS.

  Obiščite Emailondeck

  Preverite lahko tudi druge ponudnike. Te storitve ponujajo tudi e-poštne naslove za enkratno uporabo:

  Kaj pomeni e-poštni naslov za enkratno uporaboˀ

  Vsi bi imeli en e-poštni naslov, ki bi ga lahko uporabljali za vse v idealnem svetu. Neželena pošta ne bi obstajala. Je. To lahko navede ljudi, da iščejo načine za zmanjšanje števila neželene pošte. Ena rešitev je e-poštni naslov za enkratno uporabo. Toda kaj so to

  So začasni. za enkratno uporabo. Niso združljivi z Outlookom ali Gmailom. Ne bo vam treba ustvariti računa, niti posredovati nobenih vaših osebnih podatkov,, kot je ime, naslov, telefonska številka ali fizični naslov.

  Obiskali boste spletno mesto, navedeno spodaj,, nato sledite tem korakom, da ustvarite svoj začasni e-poštni naslov. Nato, kopirajte naslov in ga prilepite v drug obrazec, kamor običajno pošljete svojo dejansko e-pošto.

  Sliši se precej priročno, mar neˀ Lahko ste prepričani, da bo vsa ta neželena neželena pošta poslana na naslov, ki ga lahko uporabite. Po določenem času se bo tudi sam uničil. Povezani naslov ne bo dodan v nobeno bazo podatkov, ki bi jo lahko predmet puščanja. Vaš nabiralnik in osebni podatki bodo ostali čisti.

  Te storitve za enkratno uporabo imajo nekatere omejitve. Te storitve za enkratno uporabo ne ponujajo enake uporabnosti kot račun Gmail ali Outlookov račun. Ne boste smeli ustvarjati podpisov ali map, preverite, ali je kdo prebral vašo pošto ali druge BCC. Nekatera e-poštna sporočila za enkratno uporabo ponudniki storitev ponujajo možnost posredovanja, pošiljanja, ali obnovitve izbrisane pošte.

  Kaj je smisel e-poštnega naslova za enkratno uporabo in zakaj ga potrebujeteˀ

  Dandanes, internet se vrti okoli priročnosti. Veliko lažje je vnesti svoj primarni e-poštni naslov na spletno mesto ali aplikacijo kot ustvariti začasni. Vendar,, ko to storite, vaši podatki postanejo javni in jih lahko uporabite za pošiljanje neželene pošte ali še huje. Čeprav poznamo e-poštne naslove za enkratno uporabo in njihovo delovanje, zakaj bi jih kdo uporabljalˀ Obstaja veliko razlogov za uporabo e-poštnih naslovov za enkratno uporabo. Spodaj je nekaj pogostih razlogov.

  ✉️Središče za neželeno pošto

  Neželena pošta je sovražnik številka ena vseh e-poštnih naslovov. Preprosto lahko preživite ure, da se odjavite od teh poštnih seznamov, samo zato, da se kasneje neželeno kepa pod vami. Zato ljudje vlagajo v e-poštne naslove za enkratno uporabo, da se izognejo temu pritoku neželene pošte. Preprečujete pošiljatelje neželene pošte zaradi ciljanja na vaš primarni račun.

  💰 Poraba brez krivde

  Tudi , e-poštna sporočila za enkratno uporabo so odlična za nakupovanje. Morda boste želeli opraviti nakup samo enkrat na spletnem mestu, na katerem še niste bili in s katerega ne želite nobene reklamne neželene pošte. Prav tako se lahko izognete neželeni e-pošti, ki jo prejmete po se prijavite za svojo kartico zvestobe,, ki vključuje podobne ponudbe in razprodaje.

  👻Ghosting strani

  Vsem se nam zgodi. Včasih morda ne boste več uporabljali aplikacije ali spletnega mesta, ki ga trenutno obiskujete. V teh primerih, se je bolj udobneje registrirati z začasnim e-poštnim naslovom. Če vas zanimajo brezplačni preizkusi in morate poslati e-pošto naslov za dostop do njega, razmislite o uporabi začasnega. Uporabite lahko katero koli storitev in pozabite nanjo.

  ⛓Ostanite varni

  E-poštna sporočila za enkratno uporabo so lahko odličen način za preprečevanje neželene pošte, vendar služijo tudi ključnemu varnostnemu namenu. Vsi smo bili krivi, da smo se prijavili, ne da bi kdaj prebrali določila in pogoje. Morda vas spletno mesto prosi za dovoljenje za skupno rabo ali prodajo vaše podatke. Spletna mesta lahko celo posredujejo vaš e-poštni naslov oglaševalcem.

  Izvolite.

  Še ena stvar...

  Vendar pa obstajajo primeri, ko je bolje, da ne uporabljate začasnega naslova.

  Ni priporočljivo uporabljati e-poštnih naslovov za enkratno uporabo za prijavo na pomembne storitve, kot so bančništvo, izobraževalna, in medicinska spletna mesta. Če se prijavite z e-poštnim naslovom za enkratno uporabo, ki je potekel,, boste morda morali ponastaviti geslo. Možno je tudi bančni izpiski ali kopija vaše zdravstvene kartoteke, poslana vam.

  Zaključek

  Svoj stres lahko zmanjšate z e-pošto za enkratno uporabo. Ustvarite lahko začasni e-poštni naslov v samo nekaj minutah. To vam bo omogočilo, da se prijavite na spletne strani, sodelujete v tekmovanjih in opravite nakupe. In boste lahko prepričani, da ste zmagali ³ ne prejemajte neželene pošte več mesecev. Dobra e-pošta za enkratno uporabo je preprost in stroškovno učinkovit varnostni ukrep. Svoje podatke lahko zaščitite pred morebitnim uhajanjem tako, da navedete e-pošto za enkratno uporabo in ne dejanskega naslova. Poleg tega vam omogoča, da se počutite varne pri uporabi spletna mesta s slabo varnostno evidenco. Vredno je dodati vsaj eno od teh strani med zaznamke.

 • ProtonMail Ta anonimna storitev ponuja več kot le e-pošto za enkratno uporabo,, še posebej, če se odločite za nadgradnjo na premium račun.
 • 10 minutna pošta Ta storitev je hitra in enostavna za uporabo na spletnih mestih, ki potrebujejo preverjanje.
 • Temp-Mail Ta vrhunska storitev je namenjena ljudem, ki želijo odstraniti oglase iz svojega računalnika in podaljšati obdobje shranjevanja.
 • GuerrillaMail SpamAssassin zapre neželeno pošto, preden vas lahko motijo, in omogoča impresivno prilagodljivost.
 • Emailondeck Navdušeni smo nad njihovimi resnimi varnostnimi standardi,, vključno z rutinskim brisanjem poštnih dnevnikov.
 • Tukaj je naših najboljših 5 varnih e-poštnih storitev za enkratno uporabo. Vse so enostavne za uporabo in ne stanejo niti centa. Nekatere vam celo omogočajo, da odgovorite anonimno in ustvarite nove e-poštne naslove.

  Najboljši ponudniki e-poštnih storitev leta 2022: poslovni, plačljivi in ​​brezplačni

  Najboljši ponudniki e-poštnih storitev leta 2022: poslovni, plačljivi in ​​brezplačni

  The best email service providers of 2022: business, paid and free

  1. ProtonMail

  2. Gmail

  3. Outlook

  4. Yahoo Mail

  5. Zoho

  Našli ste danes najbolj zanesljivega ponudnika e-poštnih storitev.

  Najlažje je najti najboljše ponudnike e-poštnih storitev. En račun lahko dobite tako, da se prijavite za ponudnika internetnih storitev. Več lahko dobite tako, da ustvarite račun pri Googlu, Microsoft, ali katerem koli drugem večjem imenu. Kupite dostojen paket spletnega gostovanja in verjetno boste pridobite dovolj e-poštnih naslovov za veliko podjetje, brez dodatnih stroškov.

  Morda je težko izbrati pravega ponudnika e-poštnih storitev za vas, zlasti pri delu na daljavo. Kako delujejo filtri za neželeno poštoˀ Ali je enostavno organizirati vaš e-poštni nabiralnikˀ Ali je mogoče dostopati do vašega računa prek drugih e-poštnih odjemalcev In kako je z uporabo storitve z domena po meri in svoj naslov (vašeime@vašadomena.com)ˀ

  Nadaljujte z branjem, če si želite ogledati naš seznam najboljših ponudnikov e-poštnih storitev. Medtem ko vsi ponujajo dostojne, brezplačne storitve, z nekaterimi omejitvami,, bomo razpravljali tudi o njihovih komercialnih ponudbah, ki so prijazne do podjetij in zagotavljajo funkcionalnost, moč in dodatke, ki jih zahtevajo zahtevne stranke.  Oglejte si najboljši ponudniki e-poštnega gostovanja in najboljši varni ponudniki e-pošteMorda vas zanima tudi najboljši poslovni VPN za vas.

  To so najboljši ponudniki e-poštnih storitev v letu 2022:

  Best email providers: Proton

  1. ProtonMail

  Varna in zasebna e-pošta s poudarkom na zasebnosti

  Razlogi za nakup
  Razlogi za izogibanje

  Ko se prijavite za ponudnika e-poštnih storitev. Yahoo Mail,, vas bo na primer, vprašal za vašo številko mobilnega telefona in ime. Google Mail in nekatere druge storitve lahko skenirajo vaša sporočila, da izvedejo koristna dejanja,, kot je dodajanje dogodkov in koledarjev. na koledarje. Skoraj vsaka storitev vam bo postregla z oglasi.

  ProtonMail, švicarska poštna storitev, je osredotočena na zasebnost. Prijavite se anonimno. Ni dnevnika vašega IP naslova. Vsa e-poštna sporočila so na koncu šifrirana. To pomeni, da jih ProtonMail in kdor koli drug ne more brati. Uporabite lahko tudi preverjanje naslova da zagotovite, da varno komunicirate s pravo osebo. Aprila 2019 je bila omogočena uvedba kriptografije eliptične krivulje,, ki zagotavlja dodatno varnost in pospešuje prenose,. Plačljive stranke imajo dostop do funkcije Razveljavi kot tudi do aplikacije za uvoz-izvoz. Ta aplikacija jim omogoča prenos e-pošte med računi in prenos e-pošte v svoje naprave.

  Te omejitve so pomembne. Obstaja nekaj omejitev. Izdelek je opremljen z majhnimi 500 MB prostora za shranjevanje, lahko pošlje le 150 sporočil na dan in ima zelo malo organizacijskih orodij,, kot so oznake, pametni filtri, mape, ali oznake. ProtonMail-ovo end-to-end šifriranje ne t velja za e-poštna sporočila drugim odjemalcem. Vendar, lahko pošiljate šifrirana sporočila ProtonMailu s funkcijo Varno sporočilo.

  Vendar se zdi nepošteno,, kritizirati brezplačno storitev, ki ne prikazuje nobenih oglasov in nima nobenih pogojev. ProtonMail,, specializirano orodje, ki naj bi se uporabljalo poleg Gmaila in drugih storitev, kot je Gmail,, zelo dobro opravlja svoje osnovne funkcije.

  ProtonMail ponuja dodatne možnosti shranjevanja. Plačate lahko USD, EUR, in CHF na mesec. Račun Plus vključuje 5 GB prostora za shranjevanje in 1,000 sporočil/dan. Omogoča vam tudi ustvarjanje domen po meri (vi@vaša domena.com), podporo za filtre, mape in oznake in dodatne funkcije, kot so skupine stikov.

  Profesionalni načrt dodaja več prostora za shranjevanje in e-poštne naslove, in se lahko uporablja tudi za gostovanje druge domene. Vključuje tudi podporo za več uporabnikov in vseobsegajoče e-poštne naslove. Cena je na uporabnika na mesec (75 dolarjev letno),, kar omogoča cenovno ugodno, če vam je varnost ProtonMail pomembna,, a tudi bistveno dražja od poslovnih računov velikih konkurentov.

  Best email providers: Google

  2. Gmail

  Googlova elektrarna spletne pošte ne potrebuje predstavitve

  Razlogi za nakup
  Razlogi za izogibanje

  Googlov Gmail je bil prvič izdan leta 2004. Od takrat je vodilni ponudnik brezplačnih e-poštnih storitev z več kot milijardo strank po vsem svetu.

  Gmailov minimalistični spletni vmesnik je absolutni vrhunec. Zaslon je namenjen vaši mapi »Prejeto« z minimalno neredom in orodnimi vrsticami. S pogovori lahko preprosto berete in odgovarjate na sporočila.

  To orodje ima veliko potenciala. Gmailova funkcija dinamične pošte ga naredi bolj interaktivnega. Dejanja lahko izvajate neposredno iz e-pošte, kot je izpolnjevanje ankete ali odgovarjanje na komentarje v Google Dokumentih. Sporočila lahko samodejno filtrirate v kategorije z zavihki, kot je Primarno, Social, in promocije, ki vam pomagajo, da se osredotočite na tisto, kar želite. Svoj nabiralnik lahko ohranjate čist z blokiranjem neželene pošte. Druge račune lahko upravljate z istim vmesnikom,, vključno z Outlook, Yahooǃ, ali katero koli drugo e-pošto IMAP/POP. Za vaš Drive, je na voljo tudi 15 GB prostora za shranjevanje Prejeto in fotografije.

  Za dostop do Gmaila brez povezave je potreben Google Chrome. Vendar, do Gmaila lahko še vedno dostopate od koder koli. Možnost dremeža lahko uporabite tudi za preložitev e-pošte za določen čas. To e-poštno sporočilo bo samodejno označilo kot pomembno.

  Druge funkcije so lahko bolj problematične. Sporočila lahko filtrirate s sistemi označevanja po meri, namesto da jih organizirate v mape. To je običajna metafora, ki jo razumejo skoraj vsi uporabniki. Čeprav to deluje in ponuja nekatere prednosti,, ni najbolj priljubljena metoda. Gmail, medtem ko je izjemna storitev, dobra izbira kot vaš prvi ponudnik e-pošte.

  Google ponuja poslovno usmerjeno plačljivo različico Gmaila v obliki Google Workspace.

  Google Workspace, Googlova različica Microsoft Office, je Googlova rešitev za Microsoft Office. Dobite orodja za ustvarjanje dokumentov, preglednic, in predstavitev. Svoje koledarje lahko organizirate s koledarji v skupni rabi, imate video in glasovno konferenco za spletne sestanke in na voljo je 24/7 podpora za poskrbite, da bo vse potekalo gladko.

  Funkcije, podobne Officeu, ga naredijo dražje od njegovih analogov, ki uporabljajo samo e-pošto. Cene se začnejo pri 1 USD na uporabnika za osnovni načrt. To je dobra ponudba, vendar dobite veliko vrednosti za denar. Če nameravate uporabljati Google Workspace,, bi lahko biti vreden naložbe. Če želite izvedeti, lahko dobite brezplačno 14-dnevno preskusno različico.

  Best email providers: Microsoft Outlook

  3. Outlook

  To je odličen kraj, zlasti za uporabnike Office 365.

  Razlogi za nakup

  Outlookov spletni vmesnik je enak namizni različici. Vsebuje mape, organizacijska orodja, trenutno vsebino mape, in preprosta podokna za predogled (z oglasi v primeru brezplačnega računa).

  Orodna vrstica vam omogoča hiter dostop do skupnih funkcij in z desnim klikom na sporočila ali mape dobite vse. Hitro se boste naučili podrobnosti, če ste kdaj uporabljali e-poštnega odjemalca.

  Vmesnik se morda zdi preprost,, vendar je veliko premikajočih se delov. Ta storitev zazna in shrani pomembna e-poštna sporočila v osredotočeno mapo »Prejeto«. Zadržuje vse motnje stran od vaših oči. V svoj koledar lahko samodejno dodate dogodke, kot so leti ali rezervacije za večerjo. Lahko zlahka delite svoj koledar Outlook.com z uporabniki Outlook.com. Office 365 Dogodke lahko tudi shranite v družinski koledar, tako da jih lahko vidijo vsi. Obstaja tudi nekaj odličnih funkcij,, kot je možnost vključitve anket v Outlookova e-poštna sporočila.

  OneDrive podpira odlične priloge,, vključno z možnostjo neposredne skupne rabe datotek OneDrive kot povezav ali kopij. Priložite datoteke v svoj račun Google Drive, Dropbox, Box, ali Box. Nabiralnik velikosti 15 GB vam omogoča shranjevanje številnih datotek.

  Vse to nam je dobro delovalo. Vendar,, če obstajajo težave s privzetimi nastavitvami,, jih lahko spremenite prek Outlookovega pogovornega okna Nastavitve.com. Čeprav to ne ponuja toliko možnosti kot Gmailov,, je dobro organizirano in vam omogoča, da nadzor postavitve, pravila za priloge in ravnanje s sporočili.

  Microsoft ponuja tudi več integracij, ki temeljijo na aplikacijah, ki jih je mogoče uporabiti za izboljšanje storitev. Integracija Skype je na voljo v beta različici. Aplikacije olajšajo dostop do Evernote, PayPal in GIPHY.

  Nadgradnje Office 365 vam zagotavljajo nabiralnik brez oglasov, 50 GB prostora za shranjevanje pošte, in ogromen prostor za shranjevanje v OneDrive . Dodatne funkcije vključujejo delo brez povezave, profesionalno oblikovanje sporočil, podporo na podlagi klepeta in obnovitev datotek pred napadi izsiljevalske programske opreme. Dobili boste tudi najnovejše različice Word Excela PowerPoint. Vse to lahko dobite že za en mesec z osebnim načrtom Office 365 za enega uporabnika, ali za 70 dolarjev za celo leto.

  Best email providers: Yahoo Mail

  4. Yahoo Mail

  Ta močan izdelek ima nekaj neverjetnih dodatkov

  Razlogi za nakup
  Razlogi za izogibanje

  O Yahoo Mail se danes ne govori najbolj, vendar ima najnovejša različica Yahoo Mail profesionalen videz in se dobro ujema s svojimi najboljšimi konkurenti.

  Podoben je Gmailu, saj prikazuje velik pogled na vašo mapo »Prejeto« in omogoča hitro filtriranje sporočil po vrsti vsebine (Fotografije. Dokumenti. Potovanja). Z enim klikom lahko tudi brskate po vseh pogovorih in e-poštnih sporočilih. Svojo pošto lahko organizirate v mape po meri in prilagodite postavitev, da prikažete predogled sporočila v samo nekaj klikih. Prav tako se lahko odjavite od novic, ne da bi zapustili svoj nabiralnik Yahoo Mail.

  Zmogljiv mehanizem se integrira s Facebookom in podpira pošiljanje besedilnih sporočil in SMS. Do njega lahko dostopate tudi prek spleta POP, in IMAP. Svojo e-pošto lahko celo posredujete na drug naslov. S temi dragocenimi dodatki lahko shranite skoraj vse, kar dobite, do 1TB, e-poštni naslovi za enkratno uporabo za zaščito zasebnosti, ter ogromen prostor za shranjevanje poštnega predala 1TB.

  Uporabniki, ki so zahtevni, lahko sčasoma naletijo na težave. Prilagodljivost in izbira Gmailovega sistema označevanja nista na voljo za Mail. Prav tako je manj nastavitev, prilagoditev in možnosti, kot jih najdete drugje. Yahoo Mail,, vendar je, odlična storitev, ki bi morala biti vključen na vaš e-poštni seznam.

  Yahoo ponuja načrt poslovne pošte z dodatnimi funkcijami, tako kot drugi ponudniki. Poudarek je možnost uporabe storitve z domeno po meri (vašeime@vašadomena.com),, čeprav obstajajo tudi druge prednosti,. Kontakte lahko uvozite tudi iz Facebooka in Gmail. Vso svojo pošto si lahko ogledate na enem zaslonu. Na voljo so tudi vsa poslovno prijazna orodja za produktivnost, kot so več koledarjev, upravljanje dokumentov, analitika, in še veliko več.

  Cene se začnejo pri.19 na mesec za poštni predal, in se zaračunavajo letno. Padajo, ko dodate nabiralnike:.59 na 5 poštnih predalov,.19 vsak za 10 in.20 za 20. Obrniti se boste morali na njih. Yahoo Mail Pro ima tudi možnost mesečne cene samo.49 Dobite poštni predal brez oglasov, prednostno storitev za stranke in druge funkcije.

  Yahooǃ bo podaljšal vašo domeno, dokler imate aktivno naročnino.

  Zoho is the best email provider

  5. Zoho

  E-poštna storitev, ki ponuja veliko funkcij za malo denarja

  Razlogi za nakup

  Zoho Workplace, e-poštna storitev, ki je poslovno usmerjena, ponuja sistem za upravljanje dokumentov, spletno pisarniško zbirko in orodja za sodelovanje.

  Zoho ponuja brezplačen načrt, ki podpira 25 uporabnikov. Vendar, imate 25 več uporabnikov, če jim drugi napotijo ​​storitev.Posodobitev: Zoho je v procesu preoblikovanja svojega referenčnega programa. To pomeni, da trenutno ni na voljo.Vsak paket ima pet gigabajtov prostora za shranjevanje v nabiralniku in je združljiv z eno domeno. To je funkcija, ki je ne boste našli pri komercialnih izdelkih. Dodajte v predstavitev, preglednico in urejevalnik besedil, tako da bo videti kot super.

  Je preprosta za uporabo in ponuja dober izbor funkcij, ki vam bodo pomagale organizirati e-pošto: oznake, mape, filtre in pametna iskanja. Za razširitev ali zamenjavo preprostih okrajšav s popolnimi besedami ali besednimi zvezami, lahko ustvarite bližnjice po meri. Zoho je predstavil tudi možnost brez povezave način, ki vam omogoča dostop do vaše e-pošte in odgovarjanje nanjo, tudi če je internet izklopljen. Zoho Mail ponuja tudi odjemalca IMAP, ki vam omogoča, da konfigurirate, sinhronizacijo in upravljate druge e-poštne račune IMAP.

  Čeprav ima brezplačni načrt nekaj omejitev,, je precej preprost. Brezplačni načrt omogoča samo spletni dostop in ne podpira posredovanja e-pošte.

  Načrt Zoho Standard rešuje to težavo. Za samo mesečno naročnino (samo 1 USD na uporabnika), dobite dostop IMAP/POP, posredovanje e-pošte in aktivno sinhronizacijo. Na voljo imate tudi 30 GB prostora za shranjevanje in omejitev 30 MB prilog. To je povečanje od 25 MB za brezplačen načrt. Obstajajo še druge izboljšave,, kot je možnost pošiljanja datotek prek oblaka uporabnikom, ki niso Zoho. Obstajata dve možnosti: Lite načrt,, ki stane manj na uporabnika in ima manj funkcij; ali načrt Professional, ki dodaja dodatne funkcije na uporabnika.

  Medtem ko je veliko teh funkcij mogoče najti drugje, podjetja in jih bodo vsi, ki uporabljajo Officeova orodja ali podporo za domeno po meri, navdušeni. Vredno si je ogledati.

  Oglejte si ta povzetek. Najboljši ponudniki gostovanja WordPress

  Najboljši ponudniki e-poštnega gostovanja za leto 2022


  Najboljši ponudniki e-poštnega gostovanja 2022

  The best email hosting provider

  E-poštno gostovanje je podobno storitvam. Enostavno je dobiti e-poštni račun. Prijavite se pri svojem ponudniku internetnih storitev in se registrirajte pri Googlu. Nato, kupite račun za spletno gostovanje. Vendar, standardni načrti ne bodo zagotavljali enake kakovosti kot profesionalni uporabniki.

  S temi načrti lahko preprosto dobite bolj zanesljive in učinkovite storitve gostovanja e-pošte. Natančne podrobnosti o tem, kaj boste prejeli, bodo odvisne od vašega ponudnika. Vendar pa so morda podprte večje priloge (do 50 MB), 50 GB prostora za shranjevanje ali več za vaš e-poštni predal, in spletna shramba. To omogoča skupno rabo datotek z drugimi uporabniki. Priložene aplikacije, kot sta Online, Exchange in podpora Active Directory za poslovne uporabnike – plus 24/7 podpora v nujnih primerih.

  Vaša e-pošta bo delovala z domeno po meri (address@yoursite.com), in običajno je enostavno nastaviti. Za zamenjavo storitve spletnega gostitelja lahko uporabite načrt gostovanja e-pošte ali pa ga poskusite brez gostovanja.

  Kakovostne storitve po nižji ceni 1 $ na mesec Z brezplačnimi preizkusnimi možnostmi in cenami na uporabnika, lahko vsakdo zlahka preveri trg za gostovanje e-pošte. Zagotovili smo povzetke za pet najboljših ponudnikov e-poštnih storitev od 20. do 21. oktobra.

  je edino mesto, kjer lahko najdete to ekskluzivno funkcijo.

  Razlogi za nakup

  To je odlična možnost za mala podjetja z omejenim številom osebja, ki jim ni treba porabiti na stotine za e-poštne račune. Naročniki v lasti EIG prejmejo ekskluziven e-poštni paket, ki vključuje poslovno e-pošto. Neomejeni e-poštni računi, neomejen prostor za shranjevanje za tako malo 2.75 $ Če plačate 3 leta,, je to zelo majhen znesek. 99 $ Obdobje bo trajalo ves čas. Toda ali je res neomejenoˀ

  Bluehost trdi, da ni uradnih omejitev. Bluehost je tudi izjavil, da je e-poštne račune mogoče ustvarjati neomejeno, je to odvisno od shranjevanja datotek. Stranke se morajo držati pogojev storitve, da imajo funkcijo e-pošte v celoti omogočeno. Stranke, ki delujejo v skladu s pogoji storitve, vam ni treba skrbeti za tehnične omejitve za domene e-pošte, ali spletna mesta.

  Torej, kaj je narobeˀ To je bolj osnovna rešitev, kot si morda mislite. Dobite IMAP4 in POP3 ter 24/7 podporo. Na voljo so tri možnosti za spletno pošto (enakovredne Outlook.com in Gmail.com); Horda; Roundcube, ali Squirrelmail.

  Za branje e-pošte brez povezave, lahko konfigurirate e-poštne odjemalce, kot sta Mail za Windows 10 in Mozilla Thunderbird. Uporabniški vmesnik omogoča preprosto ustvarjanje novega naslova.

  Najboljše proračunsko gostovanje e-pošte

  Razlogi za nakup

  Različno gostovanje e-pošte ponuja vmesnik Flockmail,, ki olajša pošiljanje in iskanje e-pošte. Vmesnik se lahko uporablja tudi za ustvarjanje in upravljanje urnikov ter je prijazen do mobilnih naprav.

  Video integracija je na voljo za olajšanje konferenc. Zaradi tega je sistem še posebej dragocen za podjetja.

  Na voljo sta dva glavna načrta. Oba vključujeta do 50 e-poštnih naslovov. Podpora za več naprav in preverjanje.

  Z načrtom gostovanja poslovne e-pošte. dobite 10 GB prostora za shranjevanje in 2 e-poštna filtra 0.99 $ na mesec na nabiralnik. Načrti gostovanja e-pošte podjetja povečajo te omejitve prostora za shranjevanje na 30 GB in omogočajo neomejene filtre pošte. 2.49 $ na mesec.

  Hostingerjevi načrti gostovanja e-pošte so preprosti in enostavni za uporabo, po nizki ceni.

  DreamHost logo

  3. Gostovanje e-pošte Dreamhost

  E-poštno gostovanje, ki je zanesljivo za vaše podjetje

  Razlogi za nakup

  Dreamhost Ta uveljavljen ponudnik storitev spletnega gostovanja ponuja ločeno gostovanje e-pošte poleg številnih drugih paketov.

  Dreamhost ponuja privzeto gostovanje e-pošte s 25 GB prostora za shranjevanje. Omogoča vam tudi sinhronizacijo e-pošte med mobilnimi in namiznimi napravami. Na voljo je tudi brezplačna platforma spletne pošte brez oglasov.

  Pametni filtri za preprečevanje neželene pošte so še ena ključna značilnost. Ne filtrirajo samo virusov neželene pošte in zlonamerne programske opreme, temveč vas lahko tudi zaščitijo pred napadi z lažnim predstavljanjem. Ta filter se prilagaja novim grožnjam, tako da je vaš računalnik zaščiten.

  Gostujoči e-poštni računi ponujajo več ključnih prednosti. Prvič, ostane povezan z vašo poslovno domeno. Zaradi tega je videti veliko bolj profesionalen kot neplačan e-poštni račun.

  Omogoča vam tudi popoln nadzor nad vašimi podatki. Vaša e-pošta ne bo samodejno skenirana, da bi vam pošiljala reklame,, kar pogosto počnejo ponudniki brezplačnih e-poštnih sporočil.

  Cene so razmeroma ugodne in odvisne od tega, ali želite plačati letna ali mesečna plačila. Samo 99 USD na mesec za mesečne načrte 1.99 $ na mesecLetna obveznost jo zniža na približno 1.67 $ na mesec.

  Zoho Mail

  4. Zoho Mail

  Na voljo imate različne izbire in brezplačen načrt.

  Razlogi za nakup
  Razlogi za izogibanje

  Zoho Pošta, gostujoča e-poštna storitev, ki vključuje paket spletne pisarniške programske opreme in številne druge funkcije, se imenuje pošta. Najnovejše funkcije Zoho Mail vključujejo način brez povezave in priklic pošte. Velike priloge so lahko do 250 MB. Na voljo so tudi avdio/video klici . Zoho Mail ima odjemalca IMAP, ki vam omogoča, da konfigurirate, sinhronizacijo in upravljate druge e-poštne račune z uporabo IMAP.

  Dobite pet nabiralnikov do 5 GB vsak, 25 MB omejitev prilog in dostop prek spletne pošte z brezplačnim načrtom. Napotitev na prijatelja bi vam lahko pomagala pridobiti podporo za dodatnih 25 poštnih predalov. Žal, referenčni program v času pisanja tega pisanja ni bil na voljo zaradi preoblikovanje.

  Standardni načrt vključuje podporo za IMAP/POP, 500 MB prilog, 30 GB prostora za shranjevanje, 5 GB prostora za datoteke in možnost dela z več domenami. Ta načrt je zmogljivejši od premium ponudb in ponuja enaka orodja za produktivnost kot standardni paket, vendar le za delček stroški. 3 $ Na uporabnika, na mesec. Letno obračunano.

  Načrti Zoho Professional ponujajo 100 GB prostora za shranjevanje na uporabnika, 1 GB priloge in podporo za skupine Active Directory. Dobite ga lahko za samo na uporabnika na mesec, ali letno. Je zelo ugoden za tisto, kar prejmete v smislu prostora za shranjevanje in drugih funkcij. Lite načrt ima manj funkcij, vendar je še vedno na voljo. 1 $ Na uporabnika, na mesec. Letno obračunano.

  Najboljša rešitev za shranjevanje e-pošte

  Razlogi za nakup

  Na voljo je veliko možnosti gostovanja poslovne e-pošte. Ponujajo velike količine prostora za shranjevanje,, ki jih lahko primerja le nekaj drugih ponudnikov. Obstaja veliko varnostnih možnosti za uporabnike e-pošte v podjetju.

  E-poštni vmesnik je tudi spletni, tako da je do njega mogoče dostopati iz vaše mobilne naprave in namizja.

  Na voljo so štiri možnosti gostovanja e-pošte, s prostorom za shranjevanje v razponu od 50 GB do 150 GB, 10 ali neomejeno e-poštnih predalov in 1 ali neomejeno e-poštno domeno. Vsi načrti ponujajo zaščito pred vsiljeno pošto in POP3/IMAP/SMTP.

  Cene se začnejo pri 2.95 $ na mesecNajdražji načrt je najcenejši. 9.95 $ na mesecTo so ponudbe za uvodne cene. To so samo uvodne cene in podaljšanja se začnejo pri $3.95 do $19.95 oziroma.

  Scala Hosting ima širši nabor načrtov gostovanja e-pošte za resna podjetja kot drugi ponudniki. Zaradi velikodušnega prostora za shranjevanje je vredno razmisliti tudi o tem.

  Deset stvari, na katere morate biti pozorni pri gostovanju e-pošte.

  Te e-poštne funkcije so vam na voljo, če želite imeti e-poštne račune skupaj s svojim spletnim mestom.

  Številna gostiteljska podjetja vam ponujajo možnost gostovanja vaše e-pošte (email@yourdomain.com). www.com Paket vključuje različne e-poštne račune, običajno 1-10 za osnovno gostovanje.

  Če želite nastaviti svoje račune,, boste imeli dostop do nadzorne plošče e-pošte. Za uporabo e-pošte: e-poštni strežnik, in aplikacijo. To je lahko odjemalec Outlook, ali dostop do spletne pošte, kot sta Gmail ali Yahoo.

  The e-poštni strežnik Gre za programsko opremo, ki je nameščena na strežniku. Obdeluje vso pošto, ki mu je poslana,, in pošlje tudi vso pošto, ki jo imate.

  Ta aplikacija deluje na kateri koli napravi, vključno z vašim telefonom, tablico, ali osebnim računalnikom. Omogoča vam, da organizira, pošiljanje in prejemanje e-poštnih sporočil,, kot je e-pošta,, in jih celo organizira. Microsoft Outlook. Odjemalec preveri nova sporočila na poštnem strežniku in nato prenese za ogled. To je nadzorna plošča, ki vam omogoča branje in pisanje sporočil.

  Dobra novica: Večina e-poštnih odjemalcev je združljivih z vsemi e-poštnimi strežniki. Prav tako se lahko povežete z več strežniki, če želite uporabljati več e-poštnih računov.

  Do svoje osebne in službene e-pošte lahko dostopate iz enega e-poštnega odjemalca. Outlook, eden izmed najbolj priljubljenih e-poštnih programov, ponuja več možnosti (koledarji in opravila) Spletna pošta je bolj priročna kot spletna pošta.

  Spletna pošta To je spletni e-poštni vmesnik,, do katerega je mogoče dostopati iz brskalnika. To je zato, ker je do podatkov lažje dostopati, ne da bi morali lokalno namestiti programsko opremo.

  Vsaka naprava, ki ima dostop do interneta, lahko preverja e-pošto. E-poštni protokol je zbirka pravil in smernic, ki odjemalcu omogočajo pošiljanje informacij na strežnik. POP (ali IMAP) sta dva najbolj priljubljena e-poštna protokola.

  1. POP (Protokol pošte). Outlook uporablja POP za prenos e-pošte s strežnika in jo izbriše v vašem računalniku.

  2. IMAP IMAP (protokol za dostop do internetnih sporočil). IMAP je naprednejši od POP. Z IMAP se e-pošta shrani v poštni strežnik. Odjemalci lahko dostopajo do njih od koder koli, če vse njihove stranke uporabljajo IMAP.

  Vaši e-poštni podatki bodo shranjeni tako na strežniku kot v računalniku, dokler jih ne izbrišete. Prepričajte se, da ste pri primerjavi načrtov izbrali paket gostovanja, ki ponuja popolno podporo IMAP.

  Exchange Exchange To je najboljši e-poštni protokol in najdražji. Ta Microsoftov protokol vam omogoča sinhronizacijo opravil kot IMAP,, zaposlenim pa omogoča tudi skupno rabo koledarjev in stikov.

  Še vedno lahko uživate v napredni funkcionalnosti in uporabnih orodjih storitve poštni predal, če imate sredstva.

  Kaj je DKIMˀ

  Peter Goldstein je glavni tehnološki direktor, soustanovitelj. Valimail

  DomainKeys Identified mail, ali na kratko DKIM, opisuje, kako lahko organizacija zaščiti podpis e-pošte in omogoči prejemnikom, da preverijo, ali so bila sporočila poslana od njihovih nameravanih pošiljateljev.

  Metoda šifriranja z javnim ključem je zgrajena na paru ključev. En ključ je zaseben in eden je viden vsem. V kriptografiji z javnim ključem je običajno, da lastnik zasebnega ključa digitalno podpisuje sporočila. Vsak lahko nato preveri podpis s javni ključ. Ta način podpisa uporablja DKIM.

  Kako deluje DKIM

  DKIM je preprost sistem, ki deluje tako:

  Prednosti DKIM

  DKIM ima glavno prednost pred Sender Policy Framework, (SPF), svojim predhodnikom pri preverjanju pristnosti e-pošte. Namenjen je zaščiti avtentikacije s posredovanjem.

  SPF se zanaša na IP,, kar pomeni, da sporočila, poslana prek posrednikov, verjetno ne bodo uspela pri testih SPF. To je zato, ker izvorna domena ni (ali verjetno ne bi smela) vključevati vmesnega naslova IP v svojih zapisih SPF.

  DKIM-jevi kriptografski podpisi zagotavljajo, da so prejemniki lahko prepričani, da pošiljatelji niso spremenili svojega sporočila med prenosom. To ščiti pred zlonamernimi pošiljatelji,, ki jih morda ne pozna niti prvotni sistem pošiljanja niti prejemnik.

  Samo DKIM ni dovolj

  DKIM bo zagotovil večjo zaščito z združevanjem poročanja o preverjanju pristnosti sporočil na podlagi domene in skladnosti. DMARC je zahteva, da DKIM uskladi preverjanje DKIM z vsebino v polju »Od« e-pošte. DKIM, skupaj z DMARC je bistvena sestavina popolna rešitev za preprečevanje lažnega predstavljanja in neželene pošte.

  Oglejte si te druge vodnike za nakupovanje spletnega gostovanja: