бесплатни привремени мејлови

бесплатни привремени мејлови

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-24
Jimmy raybe

Добијте привремену адресу е-поште бесплатно

Вероватно вам је познато како да дате своју адресу е-поште за куповину налога, или да се региструјете за другу апликацију или налог. Међутим, ова наизглед једноставна радња може довести до нежељене поште или циљаних огласа, и изложити ваш налог хакерима.

Због тога адреса за једнократну употребу може бити веома корисна. Од ових услуга можете добити привремену адресу коју можете заменити својом стварном. Можете избећи примање нежељене е-поште годинама, и такође ћете моћи да прескочите циљане огласе, цурење података, или да будете подложни нежељене поруке ако је веб локација нападнута. Наставите да читате да бисте сазнали о најбољим доступним привременим услугама е-поште, које су све бесплатне.

Који су најбезбеднији доступни клијенти е-поште за једнократну употребуˀ

Да ли сте у журбиˀ Не морате да тражите даље, јер табела испод наводи наше најбоље изборе за једнократне адресе е-поште. Можете креирати привремену адресу е-поште код ових провајдера у само неколико кликова. Хајде да погледамо свако име детаљно касније.

 • ПротонМаил Ова анонимна услуга нуди више од само једнократне е-поште,, посебно ако одлучите да надоградите на премиум налог.
 • 10 минута Маил Ова услуга је брза и лака за коришћење на сајтовима којима је потребна верификација.
 • Темп-Маил Ова премиум услуга је за људе који желе да уклоне огласе са свог рачунара и продуже период складиштења.
 • ГуерриллаМаил СпамАссассин уклања нежељену пошту пре него што може да вам смета и омогућава импресивну прилагодљивост.
 • Емаилондецк Импресионирани смо њиховим озбиљним безбедносним стандардима, укључујући рутинско брисање дневника поште.
 • Провајдер е-поште за једнократну употребу мора да испуни одређене критеријуме да би био узет у обзир на нашој листи 5 најбољих. Они укључују:

  Ове услуге превазилазе наша очекивања. Наћи ћете и додатне корисне функције. Можете бити сигурни да без обзира коју опцију услуге е-поште за једнократну употребу изаберете,, она ће генерисати привремену адресу за преусмеравање нежељене поште са личних или радних налога.

  Безбедна безбедност е-поште за једнократну употребу: детаљан поглед

  Уђимо у детаљеǃ Пажљиво ћемо погледати сваку услугу за једнократну употребу у наставку и изложити њихове предности као и недостатке. Свака услуга може одмах да генерише адресу е-поште и избрише е-пошту у одређеном времену. Ако тражите услугу е-поште која ће обезбедити корисност и безбедност у трену, готово да можемо да гарантујемо да ћемо вас упоредити са једнимǃ

  Тражите свеобухватну услугу која ће вам омогућити да рукујете и приоритетним и неприоритетним имејловима са само једним налогом. Дошли сте на право местоǃ

  Website ProtonMail


  ПротонМаил омогућава корисницима да додају додатне адресе е-поште или псеудониме, којима се може приступити преко истог налога.


  Корисник је у могућности да креира низ идентитета који се могу користити у различите сврхе. Такође могу да организују своју долазну и одлазну пошту и одржавају своје пријемно сандуче чистим. Премиум ПротонМаил налози могу да имају додатне адресе е-поште које се креирају и управљају на исти начин. Премиум корисници имају могућност слања е-поште преко своје краће адресе домена (@пм.ме), док корисници који нису премијум корисници не могу.


  ПротонМаил, услуга отвореног кода коју подржавају Андроид и иОС, као и многи веб претраживачи, се може користити на Андроид уређајима. ПротонМаил-ова швајцарска локација значи да је заштићена швајцарским законима о приватности. Ово је велика предност за кориснике који су свесни безбедностиǃ ПротонМаил користи енкрипцију целог диска и енкрипцију од краја до краја. То значи да не можете да видите или дешифрујете ниједну пошту. ПротонМаил не захтева од вас да дате било какве личне податке. Услуга такође не води ИП евиденције.

  Посетите ПротонМаил

  10-минутна пошта је одличан алат који свако може да користи. Пакује невероватну количину корисности за десет минута.

  Website for 10 Minute Mail


  10-минутна пошта је одличан алат који свако може да користи и нуди велику вредност за десет минута.


  10-минутна пошта је управо оно за шта тврди да ради – ствара адресе е-поште за једнократну употребу које истичу за само 10 минута. Након што тајмер истекне, све е-поруке ускладиштене у пријемном сандучету се такође бришу. Можете видети генерисану е-пошту једноставним отварањем ове странице. онда можете да га унесете где год желите, под условом да не затворите страницу 10-минутне поште.


  Веб локације које траже од вас да потврдите своју адресу е-поште нису проблем. 10-минутна пошта води евиденцију о имејловима и омогућава корисницима да одговоре на њихову пошту својом адресом за једнократну употребу. Корисници могу да ресетују 10-минутни тајмер како би елиминисали било какво кашњење. чак и ако тајмер истиче, и даље можете да опоравите 10 Минуте Маил е-поруке. Не захтева никакве личне податке, а 10 Минуте Маил такође има сестринску компанију која може да уклони метаподатке из видео записа и фотографија.

  Посетите 10-минутну пошту

  Иако Темп-маил не задржава ваше личне податке,, он нуди адресе е-поште за једнократну употребу без тајмера

  Website Temp Mail


  Темп-маил, поуздана услуга е-поште за једнократну употребу, не тражи од вас личне податке, није потребна за креирање налога и неће аутоматски избрисати генерисану адресу осим ако је не уклоните или се листа домена промени. Ово може бити позитивно или негативна ствар у зависности од тога шта вам је потребно. Међутим, то не значи да се ваше временско ограничење не може продужити. Привремено поштанско сандуче функционише баш као и остали поштански сандучићи, осим што нећете моћи да шаљете своје е-поруке.


  Темп-маил је веома безбедан. Чува ваше е-поруке само 2 сата, а затим брише све ваше личне податке, укључујући ИП адресе, када га завршите са коришћењем. Темп-маил ће бити доступан у Апп, Плаи, и Цхроме и Сафари прегледачима.

  Посетите Темп-Маил

  Немојте се плашити једноставног дизајна сајта. ГуерриллаМаил,, моћан алат за креирање нових е-порука, је такође доступан.

  GuerrillaMail


  ГуерриллаМаил се може користити за генерисање е-поште за једнократну употребу. Корисници могу да кликну на везе за верификацију, а затим уклоне пошту. ГуерриллаМаил се брине за остало и уклања нежељену пошту из вашег пријемног сандучета. Иако услуга задржава долазну пошту један сат, не истиче.


  Најистакнутија карактеристика ГуерриллаМаил-а је његова могућност слања и креирања оригиналне поште користећи вашу расположиву адресу. Корисници такође могу да бирају сопствене адресе е-поште. ГуерриллаМаил препоручује функцију Сцрамбле Аддресс. То отежава некоме да погоди ИД пријемног сандучета, који повећава безбедност. ГуерриллаМаил, који је отвореног кода, доступан је само уз ХТТПС енкрипцију ради даље заштите приватности.

  Посетите ГуерриллаМаил

  ЕмаилОнДецк је ефикасан и једноставан за коришћење провајдер који омогућава корисницима да шаљу пошту, као и да примају нежељену пошту.

  Emailondeck


  Емаилондецк, један од најприступачнијих провајдера адреса за једнократну употребу је у могућности да креира адресу е-поште за вас у само два корака. ЕмаилОнДецк је потпуно бесплатан и чуваће ваше поштанско сандуче 24 сата. Међутим, ово можете убрзати брисањем колачића. ЕмаилОнДецк рутински брише сву пошту и евиденције активних брисања ради смањења трошкова складиштења. Не препоручује се коришћење ове услуге за дугорочне подухвате.


  Само премијум корисници имају могућност да шаљу анонимну пошту директно на било коју адресу е-поште. Бесплатни корисници,, међутим, и даље могу слати безбедну пошту преко других ЕмаилОнДецк налога. Премиум налози ће уклонити рекламе и омогућити корисницима да сачувају своје адресе е-поште – или да креирају нове – поред дозвољавајући им да бришу огласе. ЕмаилОнДецк је изузетно безбедан. Може му се приступити преко ХТТПС-а и његови сервери користе ТЛС.

  Посетите Емаилондецк

  Такође можете да проверите друге провајдере. Ове услуге нуде и адресе е-поште за једнократну употребу:

  Шта значи адреса е-поште за једнократну употребу

  Сви бисмо имали једну адресу е-поште коју бисмо могли да користимо за све у идеалном свету. Спам не би постојао. Има. Ово може навести људе да траже начине да смање број нежељене поште. Једно решење је адреса е-поште за једнократну употребу. Али шта су ово

  Они су привремени. за једнократну употребу. Нису компатибилни са Оутлоок-ом или Гмаил-ом. Нећете морати да креирате налог, нити да дате било какве своје личне податке, као што су име, адреса, број телефона или физичка адреса.

  Посетили бисте сајт наведен испод,, а затим следите ове кораке да креирате своју привремену адресу е-поште. Затим, копирајте адресу и налепите је у други образац где бисте обично послали своју стварну е-пошту.

  Звучи прилично згодно, зар неˀ Можете бити сигурни да ће сва та нежељена нежељена пошта бити послата на адресу за једнократну употребу. Такође ће се самоуништити након одређеног времена. Повезана адреса неће бити додата ниједној бази података која би могла бити предмет цурења. Ваше пријемно сандуче и лични подаци ће остати чисти.

  Ове услуге за једнократну употребу имају нека ограничења. Ове услуге за једнократну употребу не нуде исти услужни програм као Гмаил налог или Оутлоок налог. Неће вам бити дозвољено да креирате потписе или фасцикле, проверите да ли је неко прочитао вашу пошту или БЦЦ друге. Неке е-поруке за једнократну употребу провајдери услуга нуде могућност прослеђивања, слања, или опоравка поште која је избрисана.

  Која је сврха адресе е-поште за једнократну употребу и зашто вам је потребнаˀ

  Данас, интернет се врти око погодности. Много је лакше да унесете своју примарну адресу е-поште на веб-сајт или апликацију него да генеришете привремену. Међутим, када то учините, ваши подаци постану јавни и могу се користити за слање нежељених порука или још горе. Иако смо упознати са адресама е-поште за једнократну употребу и како оне функционишу, зашто би их неко користиоˀ Постоји много разлога за коришћење адреса е-поште за једнократну употребу. Испод су неки уобичајени разлози.

  ✉Спам централ

  Непожељна пошта је непријатељ број један свих адреса е-поште. Можете лако да проведете сате одјављујући се на ове мејлинг листе, само да би се касније снежило испод вас са нежељеном поштом. Због тога људи улажу у адресе е-поште за једнократну употребу како би избегли овај прилив нежељене поште. Ви спречавате пошиљаоци нежељене поште од циљања вашег примарног налога.

  💰 Трошење без кривице

  Такође, е-поруке за једнократну употребу су одличне за куповину. Можда ћете желети да обавите куповину само једном са веб локације на којој никада раније нисте били и са које не желите нежељену рекламну пошту. Такође бисте могли да избегнете нежељену е-пошту коју добијете после пријавите се за своју картицу лојалности, која укључује сличне понуде и распродаје.

  👻Гхостинг сајтови

  То се дешава свима нама. Понекад можда више нећете користити апликацију или сајт који тренутно посећујете. У овим случајевима, утешније је да се региструјете уз привремену е-пошту. Ако сте заинтересовани за бесплатне пробне верзије и морате да пошаљете имејл адресу да бисте јој приступили, размислите о коришћењу привремене. Можете да користите било коју услугу и заборавите на њу.

  ⛓Останите сигурни

  Е-поруке за једнократну употребу могу бити одличан начин да се избегне нежељена е-пошта, али они такође служе виталној безбедносној сврси. Сви смо били криви што смо се пријавили а да нисмо прочитали одредбе и услове. Може бити да вам сајт тражи дозволу да делите или продајете ваше информације. Сајтови могу чак да дају вашу адресу е-поште оглашивачима.

  Ево гаǃ Ово је брзи обилазак који вам показује како да своје пријемно сандуче е-поште одржавате уредним и чистим без трошења ни цента.

  Још једна ствар...

  Међутим, постоје случајеви када је боље не користити привремену адресу.

  Није препоручљиво користити адресе е-поште за једнократну употребу да бисте се пријавили за важне услуге као што су банкарство, образовне, и медицинске странице. Ако се региструјете помоћу адресе е-поште за једнократну употребу која је истекла,, можда ћете морати да ресетујете лозинку. Такође је могуће да имате банковни изводи или копија ваше медицинске документације која вам се шаље.

  Закључак

  Можете смањити свој стрес тако што ћете имати једнократну е-пошту. Можете креирати привремену адресу е-поште за само неколико минута. Ово ће вам омогућити да се региструјете за веб странице, учествујете у такмичењима и купујете. И моћи ћете да будете сигурни да сте победили ´не примајте нежељене поруке много месеци. Добра е-пошта је једноставна и исплатива безбедносна мера предострожности. Можете да заштитите своје податке од могућег цурења тако што ћете дати једнократну е-пошту, а не своју стварну адресу. Поред тога, омогућава вам да се осећате безбедно користећи веб локације које имају лошу безбедносну евиденцију. Вреди обележити бар једну од ових локација.

 • ПротонМаил Ова анонимна услуга нуди више од само једнократне е-поште,, посебно ако одлучите да надоградите на премиум налог.
 • 10 минута Маил Ова услуга је брза и лака за коришћење на сајтовима којима је потребна верификација.
 • Темп-Маил Ова премиум услуга је за људе који желе да уклоне огласе са свог рачунара и продуже период складиштења.
 • ГуерриллаМаил СпамАссассин уклања нежељену пошту пре него што може да вам смета и омогућава импресивну прилагодљивост.
 • Емаилондецк Импресионирани смо њиховим озбиљним безбедносним стандардима, укључујући рутинско брисање дневника поште.
 • Ево наших 5 најбољих безбедних опција е-поште за једнократну употребу. Све су једноставне за коришћење и не коштају ни цента. Неке вам чак дозвољавају да одговорите анонимно и креирате нове адресе е-поште.