Ваша привремена бесплатна адреса поште
small mail logo
Лозинка за доживотно враћање ваше поште
mail password
унесите лозинку за пријаву на стару пошту
mail password
Аутоматско прослеђивање ваше поште на другу пошту
mail forwarder
Користите своју пошту у свом омиљеном софтверу
Сервер долазне поште :
 mail.tempmail.us.com
Сервер за слање :
 mail.tempmail.us.com
POP3 :
 110 
IMAP :
 143 
SMTP :
 26 
Корисничко име :
 Your email

Бесплатна и тренутна поштанска услуга

Да ли тражите привремену, једноставну, сигурну и поуздану услугу е -поште?

https://www.tempmail.us.com/ је направљен за вас. Наша веб страница ће вам омогућити да лако примате е -пошту док остајете потпуно анонимни. Није потребна регистрација, приписивање е -поште ће се аутоматски покренути чим отворимо нашу почетну страницу. Да ли сте пронашли нашу веб страницу користећи једну од следећих кључних речи на гоогле -у: привремена пошта, темп темп, бацање е -поште, 10 минута поштом? Ако је тако, дошли сте на право место.

Заобићи ћу питање привремене е -поште.
Ако већ имате општу идеју, позивам вас да одете на други одељак " Анонимност и сигурност ".

Шта је привремена услуга е -поште?
Ово су е -поруке за једнократну употребу, адреса е -поште ће бити креирана на одређени период како бисте могли да примате е -пошту од било које треће стране. Е -поруке се постављају директно на веб и не захтевају никакав софтвер. Свака генерисана е -порука је јединствена и може бити видљива само вама.

Што се нас тиче: Адреса е -поште је повезана са вама током периода од 365 дана, али будите опрезни ако промените прегледач, ваша адреса е -поште ће бити промењена! (Ако желите да промените своју е -пошту, само избришите колачиће).

Наша привремена услуга е -поште доступна је на неколико језика.

Француски - Шпански - енглески језик - Арапски - Бенгалски - Бугарски - Каталонски - Кинески - Хрватски - Чешки - Дански - Дутцх - Естониан - Фински - Немачки - Грчки - Гуџаратски - Хинди - Мађарски - Индонежански - Италијан - Јапански - Каннада - корејски - Летонски - Литвански - Малајски - Малаиалам - Марати - Норвешки - Пољски - Португуесе - Панџаби - Румунски - Руски - Српски - Словачки - Словеначки - Шведски - Телугу - Тамилски - Турски - Украјински - Урду - Вијетнамски

Али зашто користити привремену услугу е -поште?
Али, Јимми, зашто користити темпмаил.ус.цом у односу на једног од својих конкурената?
Анонимност и сигурност: Ево креме на Сундае -у.


Једноставно речено, свака е -порука је повезана са колачићем који је уметнут у ваш прегледач како би вас идентификовао. Дакле, једина информација која вас забрињава је колачић, ово можете избрисати било којим средством за чишћење колачића.

Јимми шта је са мојом ИП адресом?
Немамо интереса да сачувамо вашу ИП адресу. Ово се брише након што се пријавите на цлоудфларе. Наш систем користи базу података под називом "пошта", ево слике наше табеле.

Ево дијаграма наше инфраструктуре за боље разумевање наше привремене услуге е -поште.
Горе лево сте ви, срећни сте што сте пронашли потпуно бесплатну и сигурну привремену услугу е -поште. Када ћете уписати адресу у прегледач: хттпс://ввв.темпмаил.ус.цом, вашу ИП адресу ће снимити цлоудфларе који је заправо бесплатна услуга управљања ДНС -ом коју користимо. Аутоматски ћете бити преусмерени на наш кеш систем који смо измислили. Ово прво значајно убрзава веб локацију, ради ваше безбедности доделили смо цхмод 000 у фасциклу / вар / лог, што ефикасно деактивира функцију евидентирања ИПС адреса. Корак 3, ваша ИП адреса више није видљива, хттпс протокол се користи у сваком тренутку. Стога сте прилично анонимни. Да бисмо учврстили вашу заштиту, користимо АбелоХост, то је веб домаћин регулисан „говором слободе“, који се налази у Холандији. Одредиште број 4 је главна инсталација нашег маил / апацхе сервера, он генерише веб локацију, као и налоге е -поште. Да би вас идентификовао, шаље „колачић“ вашем прегледачу. Ово објашњава како наша инфраструктура функционише, као и наше различите заштите ради заштите вашег идентитета.

Сва та сигурност, али шта је са жалбом?
Прво, ми смо дизајнирали ову веб страницу да нуди легалну привремену услугу е -поште, поштујте законе који су на снази у вашој земљи. Иако је наша инфраструктура осмишљена тако да вам омогући да останете анонимни, ако нас било која полиција контактира са налогом у добром стању и форми, радо ћемо им дати тренутни приступ целој нашој инфраструктури, која је основа података итд. .

Али будите уверени, колачић је једина информација коју имамо о вама.

7 veb lokacija koje nude privremenu poštu koja je privukla našu pažnju

Evo različitih veb lokacija sa svojim specifičnostima koje nude uslugu privremene pošte.

1. https://www.tempmail.us.com/

Брзо вам је потребна привремена е -пошта без муке?
Да ли вам је потребан изузетан ниво поверљивости?
Ми смо ново дете на овој листи, немамо још хиљаде опција, али нудимо вам солидну, једноставну, брзу и ефикасну услугу.
Можете читати своје е -поруке у реалном времену на нашој веб страници, а своју привремену е -пошту можете бесплатно претворити у трајну е -пошту само једним кликом.


2. хттпс://темп-маил.орг/ен/

Naš takmičar broj 1, moramo priznati da je uradio odličan posao, dostupno je nekoliko opcija i privremeni email servis radi savršeno.
Нисмо ни на који начин повезани са њиховом услугом. Не познајемо власнике па је немогуће знати да ли је њихова услуга сигурна и анонимна.


3. хттпс://маил.тм/ен/

Чим се пошаље, е -пошта се прима. Интерфејс без огласа је интуитиван, једноставан и врло чист, посебно у пуној ХД резолуцији (3840 к 2160 пиксела).
Mogućnost kreiranja korisničkog naloga sa lozinkom. Za programere АПИ са документацијом добро детаљно омогућава неколико опција, као што су:

Napravljen u nodejs koristeći Haraka: хттпс://гитхуб.цом/маилтм/Маилтм


4. хттпс://темп-маил.ио/ен/

Велико откриће, квалитетна локација са додатним опцијама ван заједнице.
Proširenje obaveštenja, kao i prosleđivanje e-pošte su dve retke opcije u ovoj oblasti.

Велики проблем, време за примање е -поште је веома дуго, саветујемо вам да пре употребе направите тест.


5. хттпс://темпмаил.плус/ен/
6. хттпс://темпр.емаил/ен/

Иако је њихов дизајн рудиментаран, њихова привремена услуга е -поште је функционална.
Ако тражите другачији или неуобичајен назив домена, ова веб локација је за вас.
Нека подручја су професионална, а друга су направљена са хумором, попут с0ни.нет


7. https://mailpoof.com/

Иако њихова привремена услуга е-поште ради одлично, а дизајн и лого привлаче пажњу, ако знате суфикс е-поште,
možete direktno pristupiti poštanskom sandučetu bez ikakve identifikacije. Ево примера: хттпс://маилпооф.цом/маилбок/тест@маилпооф.цом.
Дакле, ако желите задржати анонимност, немојте користити ову услугу.

Претворите своју привремену пошту у сталну

Постоји много разлога за претварање е -поште за једнократну употребу у трајну е -пошту.

Ова опција је сада доступна код нас: https://www.tempmail.us.com/. Предности наведене у наставку односе се искључиво на нашу привремену услугу е -поште. Опције се могу разликовати од локације до локације. Након претварања привремене е -поште у трајну, сада је резервисана за вашу искључиву употребу, што значи да се ова е -пошта више неће рециклирати након 365 дана, па ћете бити једини власник на адреси живот.

Како да сада претворим своју привремену е -пошту у трајну?

Једноставно посетите следећу веб адресу: хттпс://ввв.темпмаил.ус.цом/цонверт, аутоматски ће вам бити додељена јединствена лозинка од 30 знакова, сада можете кликнути на њу за копирање и лепљење. Омогућиће вам да се у будућности повежете на своју сталну е -пошту, чувај ову драгоцено. Покушали смо да учинимо везу са Вебмаил -ом што једноставнијом без губитка сигурности. Имаћете пет покушаја да се пријавите у року од 30 минута. Ако сте наступили шест погрешног руковања или више, ваш колачић ће бити суспендован за 1 сат.

Која је адреса за пријављивање?

хттпс://ввв.темпмаил.ус.цом/логин : Унесите лозинку и притисните ентер. Сада ћете бити повезани на привремену е -пошту повезану са овом лозинком. Да бисте сачували своју анонимност нема ИП адресе региструје се само током процеса аутентификације. Лозинку користимо само за ажурирање ваше колачић у вашем прегледачу. Ваша привремена е -пошта је сада трајна, и можете бесплатно искористити све предности традиционалне е -поште.

Ослободите моћ своје е -поште за једнократну употребу помоћу наше сигурне веб поште

Besplatna veb pošta (bezbedna razmena poruka na vebu) koja će vam pružiti više opcija!

Sada možete besplatno da se povežete na našu veb poštu sa vašom e-poštom za jednokratnu upotrebu.

Ako želite da koristite svoju privremenu e-poštu za jednu sesiju, idite na početnu stranicu: https://www.tempmail.us.com/ и кликните на опцију веб поште у горњем десном углу.

Наш систем ће вам доделити привремену е -пошту и аутоматски ћете бити повезани са нашом веб поштом.

Da biste dugoročno radili sa istom e-poštom, preporučujemo vam da konvertujete e-poštu za jednokratnu upotrebu u trajnu e-poštu.
Čuvajte lozinku: https://www.tempmail.us.com/serbian/convert
Sa ovom lozinkom moći ćete da se identifikujete na stranici: https://www.tempmail.us.com/serbian/login a zatim se ponovo povežite na našu veb poštu.

Koje dodatne opcije su dostupne uz bezbednu veb poštu?

Možete promeniti lozinku svoje privremene e-pošte, ali budite oprezni ako koristite ovu opciju, prikaz vaših e-poruka na veb lokaciji više neće biti dostupan.
Ако промените лозинку, једини начин да се поново повежете са привременом е -поштом биће коришћење ове адресе:

1. https://webmail.tempmail.us.com:2096/

korisnik: vaš privremeni email
proći: нову лозинку

Koristite svoju privremenu poštu sa svojim omiljenim softverom za e-poštu

Користите привремену е -пошту са било којим софтвером за е -пошту који желите

Nakon ovog uputstva moći ćete da koristite svoju privremenu e-poštu kao trajnu e-poštu.
Moći ćete da čitate i šaljete e-poštu sa bilo kojim softverom za e-poštu bez obzira na vaš uređaj (računar, mobilni telefon) itd...
Први корак је враћање два битна елемента овог водича, ваше е -поште и лозинке.
Наш систем вам их је аутоматски доделио на следећој адреси: https://www.tempmail.us.com/serbian/convert

Konfigurisanje vašeg softvera

Софтвер за е -пошту ће вас питати коју врсту протокола желите да користите.
Naša privremena infrastruktura e-pošte podržava POP3 and the IMAP.
Одлука о избору протокола је на вама у зависности од ваших потреба.

тхе POP3 ostaje rešenje za osobu koja želi da poveća svoju anonimnost.
Користити IMAP ако желите да користите исти налог е -поште на више уређаја истовремено.

Šta god da je protokol koristio: Odlazni i dolazni server su identični kao i odlazni port, samo dolazni port je različit.
Сервер долазне поште: mail.tempmail.us.com
Сервер за слање: маил.темпмаил.ус.цом
Odlazni SMTP port: 465

POP3 dolazni port: 995
IMAP ulazni port: 993

Kada konfigurišete POP3 / IMAP / SMTP izaberite:
"Овај сервер захтева шифровану везу (ССЛ / ТЛС)"
„Zahtevajte sigurnu autentifikaciju lozinke (SPA) kada se prijavite. "

Evo primera sa izgledom

Iako je ovaj primer kreiran za Outlook, konfiguracija ostaje ista za Apple poštu, Android i Thunderbird. Sada možete da koristite svoju privremenu e-poštu bez ograničenja!
Takođe preporučujemo vodič o Webmail-u koji će vam omogućiti pristup drugim opcijama kao što je promena lozinke kao i prosleđivanje e-pošte.

Koristite aplikaciju za poštu za Windows 11 sa našom uslugom za privremenu poštu

Windows 11: koristite našu anonimnu uslugu e-pošte za jednokratnu upotrebu

Windows 11 je sličan Windows 10.
Interfejs je lep, ali drugačiji, objasniću kako se izvodi aplikacija za poštu Windows 11.
Kada je vaš operativni sistem otvoren, kartica na levom kraju trake zadataka koja se nalazi na dnu ekrana omogućava vam da otvorite početni ekran .
Na vrhu ovog prozora imate traku za pretragu Dodirnite ovde za pretragu .
Напишете реч e-mail Где Пошта , ako koristite iPhone, biće vam ponuđena i Apple aplikacija za poštu.
Кликните на aplikacija za e-poštu.

U gornjem desnom uglu aplikacije za e-poštu videćete opciju pod nazivom Računi sa malim ljudskim logom levo od njega.
Nakon što kliknete na opciju naloga, imaćete sa desne strane sivi panel za pomeranje sa opcijom dodajte nalog кликни на то.

U novom prozoru dodajte nalog, moći ćete da dodate nekoliko tipova naloga e-pošte.

Izaberite Napredna konfiguracija.

U naprednoj konfiguraciji izaberite Internet e-pošta.

Za sledeći korak, moraćete da dodate svoje privremeni email kao i tvoj Лозинка.
Naš sistem vam ih je automatski dodelio na sledećoj adresi: https://www.tempmail.us.com/serbian/convert

Poslednji korak dodajte nalog je najkompleksniji, ali mi ćemo ga pojednostaviti za vas.

Ostavite 4 dodatne opcije označene radi vaše bezbednosti:

Кликните на Да бисте се пријавили.

Nažalost naše bezbednosni sertifikat nije validirana od strane važeće organizacije, ali je funkcionalna i omogućava vašu zaštitu od MITMF na privatnim i javnim mrežama.

Кликните на Наставиће се.

Vaš privremeni email je dobro konfigurisan sa Windows 11 i sada radi sa našim bezbednim serverom pošte.

Koristite svoju privremenu e-poštu sa novim sigurnosnim softverom eMclient

Naša anonimna privremena poštanska usluga sa sigurnim softverom „eM klijent“: Neophodno za bezbednost.

U potrazi za novim bezbednim softverom koji koristi PGP tehnologiju, „eM klijent“ je za vas.
Besplatna verzija vam omogućava da istovremeno upravljate sa dva naloga e-pošte, imate kalendar i menadžer zadataka.
Na slici ćemo vam pomoći da konfigurišete svoju privremenu e-poštu pomoću ovog softvera.

Evo liste dostupnih opcija

„EM klijent“ olakšava vaš život

Prvo morate da povratite svoju e-poštu za jednokratnu upotrebu i lozinku
Naš sistem vam ih je automatski dodelio na sledećoj adresi: https://www.tempmail.us.com/serbian/convert

Konfiguracija ovog softvera je zaista jednostavna, vodi računa o otkrivanju MX IMAP servera kao i SMTP servera.
To za vas znači da je potrebno samo da navedete svoju privremenu adresu e-pošte i lozinku.

Softver će stoga od vas tražiti da prihvatite naš bezbednosni sertifikat za server pošte: mail.tempmail.us.com.

Preporučujemo vam da omogućite funkciju PGP šifrovanja.
„Kreirajte par ključeva za šifrovanje, želeo bih da zaštitim privatnost svojih e-poruka pomoću PGP šifrovanja. "

Da biste generisali PGP ključ, morate kreirati novu lozinku različitu od one koja je dodeljena vašoj e-pošti.
Da biste to uradili, preporučujemo sajt: https://www.passwordgenerator.us.com/ možete generisati visokobezbedne lozinke pomoću emotikona.
Povećajte veličinu ključa na 2048 bita da povećate njegovu zaštitu od pokušaja pucanja.

Kada se vaš PGP ključ generiše, softver će od vas tražiti da ga sačuvate na čvrstom disku.
Izaberite fasciklu u koju želite da je sačuvate. Mali savet, razmislite o USB ključu.

Podešavanje je sada završeno, sada možete imati koristi od privremene usluge pošte sa bezbednim softverom koji šifruje vašu e-poštu pomoću PGP tehnologije.
** Opcione opcije: U zavisnosti od vaših potreba, možete izabrati ili ne, ovo su dve funkcije.

бесплатни привремени мејлови


Добијте привремену адресу е-поште бесплатно

Вероватно вам је познато како да дате своју адресу е-поште за куповину налога, или да се региструјете за другу апликацију или налог. Међутим, ова наизглед једноставна радња може довести до нежељене поште или циљаних огласа, и изложити ваш налог хакерима.

Због тога адреса за једнократну употребу може бити веома корисна. Од ових услуга можете добити привремену адресу коју можете заменити својом стварном. Можете избећи примање нежељене е-поште годинама, и такође ћете моћи да прескочите циљане огласе, цурење података, или да будете подложни нежељене поруке ако је веб локација нападнута. Наставите да читате да бисте сазнали о најбољим доступним привременим услугама е-поште, које су све бесплатне.

Који су најбезбеднији доступни клијенти е-поште за једнократну употребуˀ

Да ли сте у журбиˀ Не морате да тражите даље, јер табела испод наводи наше најбоље изборе за једнократне адресе е-поште. Можете креирати привремену адресу е-поште код ових провајдера у само неколико кликова. Хајде да погледамо свако име детаљно касније.

 • ПротонМаил Ова анонимна услуга нуди више од само једнократне е-поште,, посебно ако одлучите да надоградите на премиум налог.
 • 10 минута Маил Ова услуга је брза и лака за коришћење на сајтовима којима је потребна верификација.
 • Темп-Маил Ова премиум услуга је за људе који желе да уклоне огласе са свог рачунара и продуже период складиштења.
 • ГуерриллаМаил СпамАссассин уклања нежељену пошту пре него што може да вам смета и омогућава импресивну прилагодљивост.
 • Емаилондецк Импресионирани смо њиховим озбиљним безбедносним стандардима, укључујући рутинско брисање дневника поште.
 • Провајдер е-поште за једнократну употребу мора да испуни одређене критеријуме да би био узет у обзир на нашој листи 5 најбољих. Они укључују:

  Ове услуге превазилазе наша очекивања. Наћи ћете и додатне корисне функције. Можете бити сигурни да без обзира коју опцију услуге е-поште за једнократну употребу изаберете,, она ће генерисати привремену адресу за преусмеравање нежељене поште са личних или радних налога.

  Безбедна безбедност е-поште за једнократну употребу: детаљан поглед

  Уђимо у детаљеǃ Пажљиво ћемо погледати сваку услугу за једнократну употребу у наставку и изложити њихове предности као и недостатке. Свака услуга може одмах да генерише адресу е-поште и избрише е-пошту у одређеном времену. Ако тражите услугу е-поште која ће обезбедити корисност и безбедност у трену, готово да можемо да гарантујемо да ћемо вас упоредити са једнимǃ

  Тражите свеобухватну услугу која ће вам омогућити да рукујете и приоритетним и неприоритетним имејловима са само једним налогом. Дошли сте на право местоǃ

  Website ProtonMail


  ПротонМаил омогућава корисницима да додају додатне адресе е-поште или псеудониме, којима се може приступити преко истог налога.


  Корисник је у могућности да креира низ идентитета који се могу користити у различите сврхе. Такође могу да организују своју долазну и одлазну пошту и одржавају своје пријемно сандуче чистим. Премиум ПротонМаил налози могу да имају додатне адресе е-поште које се креирају и управљају на исти начин. Премиум корисници имају могућност слања е-поште преко своје краће адресе домена (@пм.ме), док корисници који нису премијум корисници не могу.


  ПротонМаил, услуга отвореног кода коју подржавају Андроид и иОС, као и многи веб претраживачи, се може користити на Андроид уређајима. ПротонМаил-ова швајцарска локација значи да је заштићена швајцарским законима о приватности. Ово је велика предност за кориснике који су свесни безбедностиǃ ПротонМаил користи енкрипцију целог диска и енкрипцију од краја до краја. То значи да не можете да видите или дешифрујете ниједну пошту. ПротонМаил не захтева од вас да дате било какве личне податке. Услуга такође не води ИП евиденције.

  Посетите ПротонМаил

  10-минутна пошта је одличан алат који свако може да користи. Пакује невероватну количину корисности за десет минута.

  Website for 10 Minute Mail


  10-минутна пошта је одличан алат који свако може да користи и нуди велику вредност за десет минута.


  10-минутна пошта је управо оно за шта тврди да ради – ствара адресе е-поште за једнократну употребу које истичу за само 10 минута. Након што тајмер истекне, све е-поруке ускладиштене у пријемном сандучету се такође бришу. Можете видети генерисану е-пошту једноставним отварањем ове странице. онда можете да га унесете где год желите, под условом да не затворите страницу 10-минутне поште.


  Веб локације које траже од вас да потврдите своју адресу е-поште нису проблем. 10-минутна пошта води евиденцију о имејловима и омогућава корисницима да одговоре на њихову пошту својом адресом за једнократну употребу. Корисници могу да ресетују 10-минутни тајмер како би елиминисали било какво кашњење. чак и ако тајмер истиче, и даље можете да опоравите 10 Минуте Маил е-поруке. Не захтева никакве личне податке, а 10 Минуте Маил такође има сестринску компанију која може да уклони метаподатке из видео записа и фотографија.

  Посетите 10-минутну пошту

  Иако Темп-маил не задржава ваше личне податке,, он нуди адресе е-поште за једнократну употребу без тајмера

  Website Temp Mail


  Темп-маил, поуздана услуга е-поште за једнократну употребу, не тражи од вас личне податке, није потребна за креирање налога и неће аутоматски избрисати генерисану адресу осим ако је не уклоните или се листа домена промени. Ово може бити позитивно или негативна ствар у зависности од тога шта вам је потребно. Међутим, то не значи да се ваше временско ограничење не може продужити. Привремено поштанско сандуче функционише баш као и остали поштански сандучићи, осим што нећете моћи да шаљете своје е-поруке.


  Темп-маил је веома безбедан. Чува ваше е-поруке само 2 сата, а затим брише све ваше личне податке, укључујући ИП адресе, када га завршите са коришћењем. Темп-маил ће бити доступан у Апп, Плаи, и Цхроме и Сафари прегледачима.

  Посетите Темп-Маил

  Немојте се плашити једноставног дизајна сајта. ГуерриллаМаил,, моћан алат за креирање нових е-порука, је такође доступан.

  GuerrillaMail


  ГуерриллаМаил се може користити за генерисање е-поште за једнократну употребу. Корисници могу да кликну на везе за верификацију, а затим уклоне пошту. ГуерриллаМаил се брине за остало и уклања нежељену пошту из вашег пријемног сандучета. Иако услуга задржава долазну пошту један сат, не истиче.


  Најистакнутија карактеристика ГуерриллаМаил-а је његова могућност слања и креирања оригиналне поште користећи вашу расположиву адресу. Корисници такође могу да бирају сопствене адресе е-поште. ГуерриллаМаил препоручује функцију Сцрамбле Аддресс. То отежава некоме да погоди ИД пријемног сандучета, који повећава безбедност. ГуерриллаМаил, који је отвореног кода, доступан је само уз ХТТПС енкрипцију ради даље заштите приватности.

  Посетите ГуерриллаМаил

  ЕмаилОнДецк је ефикасан и једноставан за коришћење провајдер који омогућава корисницима да шаљу пошту, као и да примају нежељену пошту.

  Emailondeck


  Емаилондецк, један од најприступачнијих провајдера адреса за једнократну употребу је у могућности да креира адресу е-поште за вас у само два корака. ЕмаилОнДецк је потпуно бесплатан и чуваће ваше поштанско сандуче 24 сата. Међутим, ово можете убрзати брисањем колачића. ЕмаилОнДецк рутински брише сву пошту и евиденције активних брисања ради смањења трошкова складиштења. Не препоручује се коришћење ове услуге за дугорочне подухвате.


  Само премијум корисници имају могућност да шаљу анонимну пошту директно на било коју адресу е-поште. Бесплатни корисници,, међутим, и даље могу слати безбедну пошту преко других ЕмаилОнДецк налога. Премиум налози ће уклонити рекламе и омогућити корисницима да сачувају своје адресе е-поште – или да креирају нове – поред дозвољавајући им да бришу огласе. ЕмаилОнДецк је изузетно безбедан. Може му се приступити преко ХТТПС-а и његови сервери користе ТЛС.

  Посетите Емаилондецк

  Такође можете да проверите друге провајдере. Ове услуге нуде и адресе е-поште за једнократну употребу:

  Шта значи адреса е-поште за једнократну употребу

  Сви бисмо имали једну адресу е-поште коју бисмо могли да користимо за све у идеалном свету. Спам не би постојао. Има. Ово може навести људе да траже начине да смање број нежељене поште. Једно решење је адреса е-поште за једнократну употребу. Али шта су ово

  Они су привремени. за једнократну употребу. Нису компатибилни са Оутлоок-ом или Гмаил-ом. Нећете морати да креирате налог, нити да дате било какве своје личне податке, као што су име, адреса, број телефона или физичка адреса.

  Посетили бисте сајт наведен испод,, а затим следите ове кораке да креирате своју привремену адресу е-поште. Затим, копирајте адресу и налепите је у други образац где бисте обично послали своју стварну е-пошту.

  Звучи прилично згодно, зар неˀ Можете бити сигурни да ће сва та нежељена нежељена пошта бити послата на адресу за једнократну употребу. Такође ће се самоуништити након одређеног времена. Повезана адреса неће бити додата ниједној бази података која би могла бити предмет цурења. Ваше пријемно сандуче и лични подаци ће остати чисти.

  Ове услуге за једнократну употребу имају нека ограничења. Ове услуге за једнократну употребу не нуде исти услужни програм као Гмаил налог или Оутлоок налог. Неће вам бити дозвољено да креирате потписе или фасцикле, проверите да ли је неко прочитао вашу пошту или БЦЦ друге. Неке е-поруке за једнократну употребу провајдери услуга нуде могућност прослеђивања, слања, или опоравка поште која је избрисана.

  Која је сврха адресе е-поште за једнократну употребу и зашто вам је потребнаˀ

  Данас, интернет се врти око погодности. Много је лакше да унесете своју примарну адресу е-поште на веб-сајт или апликацију него да генеришете привремену. Међутим, када то учините, ваши подаци постану јавни и могу се користити за слање нежељених порука или још горе. Иако смо упознати са адресама е-поште за једнократну употребу и како оне функционишу, зашто би их неко користиоˀ Постоји много разлога за коришћење адреса е-поште за једнократну употребу. Испод су неки уобичајени разлози.

  ✉Спам централ

  Непожељна пошта је непријатељ број један свих адреса е-поште. Можете лако да проведете сате одјављујући се на ове мејлинг листе, само да би се касније снежило испод вас са нежељеном поштом. Због тога људи улажу у адресе е-поште за једнократну употребу како би избегли овај прилив нежељене поште. Ви спречавате пошиљаоци нежељене поште од циљања вашег примарног налога.

  💰 Трошење без кривице

  Такође, е-поруке за једнократну употребу су одличне за куповину. Можда ћете желети да обавите куповину само једном са веб локације на којој никада раније нисте били и са које не желите нежељену рекламну пошту. Такође бисте могли да избегнете нежељену е-пошту коју добијете после пријавите се за своју картицу лојалности, која укључује сличне понуде и распродаје.

  👻Гхостинг сајтови

  То се дешава свима нама. Понекад можда више нећете користити апликацију или сајт који тренутно посећујете. У овим случајевима, утешније је да се региструјете уз привремену е-пошту. Ако сте заинтересовани за бесплатне пробне верзије и морате да пошаљете имејл адресу да бисте јој приступили, размислите о коришћењу привремене. Можете да користите било коју услугу и заборавите на њу.

  ⛓Останите сигурни

  Е-поруке за једнократну употребу могу бити одличан начин да се избегне нежељена е-пошта, али они такође служе виталној безбедносној сврси. Сви смо били криви што смо се пријавили а да нисмо прочитали одредбе и услове. Може бити да вам сајт тражи дозволу да делите или продајете ваше информације. Сајтови могу чак да дају вашу адресу е-поште оглашивачима.

  Ево гаǃ Ово је брзи обилазак који вам показује како да своје пријемно сандуче е-поште одржавате уредним и чистим без трошења ни цента.

  Још једна ствар...

  Међутим, постоје случајеви када је боље не користити привремену адресу.

  Није препоручљиво користити адресе е-поште за једнократну употребу да бисте се пријавили за важне услуге као што су банкарство, образовне, и медицинске странице. Ако се региструјете помоћу адресе е-поште за једнократну употребу која је истекла,, можда ћете морати да ресетујете лозинку. Такође је могуће да имате банковни изводи или копија ваше медицинске документације која вам се шаље.

  Закључак

  Можете смањити свој стрес тако што ћете имати једнократну е-пошту. Можете креирати привремену адресу е-поште за само неколико минута. Ово ће вам омогућити да се региструјете за веб странице, учествујете у такмичењима и купујете. И моћи ћете да будете сигурни да сте победили ´не примајте нежељене поруке много месеци. Добра е-пошта је једноставна и исплатива безбедносна мера предострожности. Можете да заштитите своје податке од могућег цурења тако што ћете дати једнократну е-пошту, а не своју стварну адресу. Поред тога, омогућава вам да се осећате безбедно користећи веб локације које имају лошу безбедносну евиденцију. Вреди обележити бар једну од ових локација.

 • ПротонМаил Ова анонимна услуга нуди више од само једнократне е-поште,, посебно ако одлучите да надоградите на премиум налог.
 • 10 минута Маил Ова услуга је брза и лака за коришћење на сајтовима којима је потребна верификација.
 • Темп-Маил Ова премиум услуга је за људе који желе да уклоне огласе са свог рачунара и продуже период складиштења.
 • ГуерриллаМаил СпамАссассин уклања нежељену пошту пре него што може да вам смета и омогућава импресивну прилагодљивост.
 • Емаилондецк Импресионирани смо њиховим озбиљним безбедносним стандардима, укључујући рутинско брисање дневника поште.
 • Ево наших 5 најбољих безбедних опција е-поште за једнократну употребу. Све су једноставне за коришћење и не коштају ни цента. Неке вам чак дозвољавају да одговорите анонимно и креирате нове адресе е-поште.

  Најбољи провајдери услуга е-поште у 2022: пословни, плаћени и бесплатни

  Најбољи провајдери услуга е-поште у 2022: пословни, плаћени и бесплатни

  The best email service providers of 2022: business, paid and free

  1. ПротонМаил

  2. Гмаил

  3. Изгледи

  4. Иахоо Маил

  5. Зохо

  Пронашли сте најпоузданијег добављача услуга е-поште који је данас доступан.

  Лако је пронаћи најбоље провајдере услуга е-поште. Можете добити један налог тако што ћете се пријавити за ИСП-а. Можете добити више ако направите налог на Гоогле, Мицрософт, или било ком другом великом имену. Купите пристојан пакет за веб хостинг и вероватно ћете добити довољно адреса е-поште за велику компанију, без икаквих додатних трошкова.

  Може бити тешко изабрати правог добављача услуге е-поште за вас, посебно са радом на даљину. Како функционишу филтери за нежељену поштуˀ Да ли је лако организовати пријемно сандуче е-поштеˀ Да ли је могуће приступити свом налогу преко других клијената е-поште И шта је са коришћењем услуге са прилагођени домен и сопствену адресу (ваше име@вашдомен.цом)ˀ

  Наставите да читате да бисте видели нашу листу најбољих провајдера услуга е-поште. Иако сви нуде пристојне, бесплатне услуге, уз нека ограничења,, такође ћемо разговарати о њиховим комерцијалним понудама које су погодне за пословање и пружају функционалност, снагу и додатке потребне захтевним купцима.  Погледајте најбољи провајдери за хостинг е-поште анд тхе најбољи безбедни провајдери е-поштеМожда ћете бити заинтересовани и за најбољи пословни ВПН за вас.

  Ово су најбољи провајдери услуга е-поште у 2022:

  Best email providers: Proton

  1. ПротонМаил

  Безбедна и приватна е-пошта са фокусом на приватност

  Разлози за куповину
  Разлози за избегавање

  Многи проблеми са приватношћу ће се појавити када се региструјете за провајдера услуге е-поште. Иахоо Маил,, на пример,, од вас тражи број мобилног телефона и име. Гоогле Маил и неке друге услуге могу да скенирају ваше поруке како би извршиле корисне радње, као што је додавање догађаја и календара на календаре. Скоро сваки сервис ће вам послужити рекламама.

  ПротонМаил, услуга поште у Швајцарској, је фокусирана на приватност. Пријавите се анонимно. Не постоји дневник ваше ИП адресе. Све е-поруке су шифроване на крају. То значи да ПротонМаил и било ко други не могу да их читају. Такође можете користити верификацију адресе да бисте били сигурни да комуницирате безбедно са правом особом. Увођење криптографије елиптичне криве, која обезбеђује додатну сигурност и убрзава преузимања, омогућено је у априлу 2019.. Корисници који се плаћају имају приступ функцији Поништи као и апликацији за увоз-извоз. Ова апликација им омогућава да преносе е-пошту између налога и преузимају е-пошту на своје уређаје.

  Ова ограничења су значајна. Постоје нека ограничења. Производ долази са малих 500МБ складишног простора, може послати само 150 порука дневно и има врло мало организационих алата, као што су етикете, паметни филтери, фасцикле, или етикете. ПротонМаил-ово енд-то-енд шифровање не т се примењује на е-пошту другим клијентима. Међутим, можете да шаљете шифроване поруке на ПротонМаил користећи функцију Сецуре Мессаге.

  Чини се неправедним, међутим, критиковати бесплатну услугу која не приказује никакве огласе и нема никакве обавезе. ПротонМаил, специјализована алатка која треба да се користи уз Гмаил и друге услуге као што је Гмаил, веома добро обавља своје основне функције.

  ПротонМаил нуди додатне опције складиштења. Можете плаћати УСД, ЕУР, и ЦХФ месечно. Плус налог укључује 5ГБ складишта и 1,000 порука дневно. Такође вам омогућава да креирате прилагођене домене (иоу@иоурдомаин.цом), подршку за филтере, фасцикле и ознаке као и додатне функције као што су групе контаката.

  Професионални план додаје више простора за складиштење и адресе е-поште, и такође се може користити за хостовање другог домена. Такође укључује подршку за више корисника и свеобухватне адресе е-поште. Цена је по кориснику месечно (75 долара годишње), што га чини приступачни ако вам је безбедност ПротонМаил-а важна,, али и знатно скупљи од пословних налога великих конкурената.

  Best email providers: Google

  2. Гмаил

  Гоогле-овом моћнику веб поште није потребно представљање

  Разлози за куповину
  Разлози за избегавање

  Гоогле-ов Гмаил је први пут објављен 2004.. Од тада је водећи провајдер бесплатних услуга е-поште са преко милијарду корисника широм света.

  Гмаил-ов минималистички веб интерфејс је апсолутни врхунац. Екран је посвећен вашем пријемном сандучету са минималним нередом и тракама са алаткама. Можете лако да читате и одговарате на поруке користећи разговоре.

  Ова алатка има много потенцијала. Гмаил-ова функција динамичке поште чини је интерактивнијом. Можете да предузимате радње директно из е-поште, као што је попуњавање анкете или одговарање на коментаре у Гоогле документима. Можете аутоматски да филтрирате поруке у категорије са картицама као што је Примарно, Друштвене, и промоције које ће вам помоћи да се фокусирате на оно што желите. Можете одржавати своје поштанско сандуче чистим помоћу блокирања нежељене поште. Другим налозима се може управљати са истог интерфејса, укључујући Оутлоок, Иахооǃ, или било коју другу ИМАП/ПОП е-пошту. Такође је доступно 15 ГБ складишног простора за ваш Диск, инбок и фотографије.

  Гоогле Цхроме је неопходан за приступ Гмаил-у ван мреже. Међутим, и даље можете да приступите Гмаил-у са било ког места. Такође можете да користите опцију одлагања да бисте одложили е-пошту на одређено време. Аутоматски ће означити ту е-пошту као важну.

  Друге функције могу бити проблематичније. Можете филтрирати поруке користећи прилагођене системе означавања уместо да их организујете у фасцикле. Ово је уобичајена метафора коју скоро сви корисници разумеју. Иако ово функционише и нуди неке предности,, није најпопуларнија метода. Гмаил, док је изванредна услуга, солидан избор као ваш први провајдер е-поште.

  Гоогле нуди пословно оријентисану плаћену верзију Гмаил-а у облику Гоогле Воркспаце.

  Гоогле Воркспаце, Гоогле-ова верзија Мицрософт Оффице, је Гоогле-ово решење за Мицрософт Оффице. Добијате алатке за прављење докумената, табела, и презентација. Можете да организујете своје календаре помоћу дељених календара, имате видео и гласовну конференцију за састанке на мрежи и доступна је подршка 24/7 за осигурати да све тече глатко.

  Функције сличне Оффицеу чине га скупљим од његових колега који користе само е-пошту. Цене почињу од 1 УСД по кориснику за основни план. То је добра понуда,, али добијате велику вредност за новац. Ако планирате да користите Гоогле Воркспаце,, могло би вреди улагања. Можете добити 14-дневну пробну верзију бесплатно да бисте сазнали.

  Best email providers: Microsoft Outlook

  3. Оутлоок

  Ово је одлично место за боравак посебно за кориснике Оффице 365.

  Разлози за куповину

  Оутлоок веб интерфејс је исти као верзија за десктоп. Садржи фасцикле, организационе алате, тренутни садржај фасцикле, и једноставна окна за преглед (са огласима у случају бесплатног налога).

  Трака са алаткама вам омогућава да брзо приступите уобичајеним функцијама, а десни клик на поруке или фасцикле даје вам све. Брзо ћете сазнати детаље ако сте икада користили клијент е-поште.

  Интерфејс може изгледати једноставно, али има много покретних делова. Ова услуга открива и ставља важне поруке е-поште у Фокусирано пријемно сандуче. Држи све ометања даље од ваших очију. Можете аутоматски да додате догађаје као што су летови или резервације за вечеру у календар. Можете лако делите свој Оутлоок.цом календар са Оутлоок.цом корисницима. Оффице 365 Такође можете да сачувате догађаје у породичном календару тако да их сви могу видети. Постоје и неке сјајне функције, као што је могућност укључивања анкета у Оутлоок е-поруке.

  ОнеДриве подржава одличне прилоге, укључујући могућност дељења ОнеДриве датотека директно као везе или копије. Приложите датотеке на свој Гоогле диск, Дропбок, Бок, или Бок налоге. Поштанско сандуче од 15 ГБ вам омогућава да складиштите много датотека.

  Све је ово добро функционисало за нас. Међутим, ако постоје проблеми са подразумеваним подешавањима, можете их променити преко Оутлоок.цом-овог дијалога Подешавања. Иако ово не нуди толико опција него Гмаил,, добро је организовано и омогућава вам да контролни изглед, правила прилога и руковање порукама.

  Мицрософт такође нуди неколико интеграција заснованих на апликацијама које се могу користити за побољшање услуга. Скипе интеграција је доступна у бета верзији. Апликације олакшавају приступ Еверноте, ПаиПал-у и ГИПХИ.

  Надоградње Оффице 365 вам дају пријемно сандуче без огласа, 50 ГБ складишног простора за пошту, и огроман простор за ОнеДриве од 1 ТБ. Додатне функције укључују рад ван мреже, професионално форматирање порука, подршку засновану на ћаскању и опоравак датотека од напада рансомваре-а. Добићете и најновије верзије Ворд Екцел-а ПоверПоинт. Све ово можете добити за само месец дана уз Оффице 365 персонални план за једног корисника, или за 70 долара за целу годину.

  Best email providers: Yahoo Mail

  4. Иахоо Маил

  Овај моћни производ долази са неким невероватним додацима

  Разлози за куповину
  Разлози за избегавање

  О Иахоо Маил-у се ових дана не говори највише, али најновија верзија Иахоо Маил-а има професионални изглед и добро стоји у поређењу са својим врхунским конкурентима.

  Сличан је Гмаил-у по томе што приказује велики приказ вашег пријемног сандучета и омогућава вам да брзо филтрирате поруке према типу садржаја (Фотографије. Документи. Путовања). Такође можете да прегледате све разговоре и е-поруке једним кликом. Можете да организујете своју пошту у прилагођене фасцикле и прилагодите изглед тако да приказује преглед поруке у само неколико кликова. Такође можете да откажете претплату на билтене без напуштања пријемног сандучета Иахоо Маил.

  Моћни механизам се интегрише са Фацебоок-ом и подржава размену текстуалних порука и СМС-а. Такође му се може приступити путем ПОП, веб-а и ИМАП-а. Можете чак и да проследите своју е-пошту на другу адресу. Можете да ускладиштите скоро све што добијете, до 1ТБ, са овим вредним додацима: адресе е-поште за једнократну употребу ради заштите приватности,, као и огромно складиште поштанског сандучета од 1ТБ.

  Корисници који су захтевни могу да наиђу на проблеме током времена. Флексибилност и избор Гмаил-овог система означавања нису доступни за Маил. Такође има мање подешавања, подешавања и опција него што ћете наћи другде. Иахоо Маил, међутим, је одлична услуга која би требало бити уврштен на вашу листу е-поште.

  Иахоо пружа план пословне поште са додатним функцијама, баш као и други провајдери. Најважније је опција коришћења услуге са прилагођеним доменом (ваше име@вашдомен.цом), иако постоје и друге предности,. Такође можете да увезете контакте са Фацебоок-а и Гмаил. Сва ваша пошта се може видети на једном екрану. Ту су и сви алати за продуктивност погодни за пословање, као што су вишеструки календари, управљање документима, аналитика, и још много тога.

  Цене почињу од.19 месечно за поштанско сандуче, и наплаћују се годишње. Оне падају како додате поштанске сандучиће:.59 по 5 поштанских сандучића,.19 сваки за 10 и .20 за 20. Мораћете да их контактирате. Иахоо Маил Про такође има опцију месечне цене од само.49 Добијате поштанско сандуче без огласа, приоритетну корисничку подршку и друге функције.

  Иахооǃ ће обновити ваш домен све док имате активну претплату.

  Zoho is the best email provider

  5. Зохо

  Услуга е-поште која нуди много функција за мало новца

  Разлози за куповину

  Зохо Воркплаце, услуга е-поште која је пословно оријентисана, нуди систем за управљање документима, онлајн канцеларијски пакет и алате за сарадњу.

  Зохо нуди бесплатан план који подржава 25 корисника. Међутим, имате још 25 корисника ако им други упуте услугу.Ажурирање: Зохо је у процесу ремоделирања свог програма препорука. То значи да тренутно није доступан.Сваки пакет долази са пет гигабајта складишта поштанског сандучета и компатибилан је са једним доменом. Ово је функција коју нећете наћи на комерцијалним производима. Додајте у презентацију, прорачунску табелу и програм за обраду текста и чини да изгледа као одлична ствар.

  Једноставан је за употребу и нуди добар избор функција које ће вам помоћи да организујете своје имејлове: ознаке, фасцикле, филтере и паметне претраге. Да бисте проширили или заменили једноставне скраћенице потпуним речима или фразама, можете креирати прилагођене интервентне тастере. Зохо је такође представио офлајн режим који вам омогућава да приступите својој е-пошти и одговорите на њу чак и ако је интернет искључен. Зохо Маил такође нуди ИМАП клијент који вам омогућава да конфигуришете, синхронизацију и управљате другим ИМАП налозима е-поште.

  Иако бесплатни план има нека ограничења, он је прилично једноставан. Бесплатни план даје само приступ вебу и не подржава прослеђивање е-поште.

  Зохо Стандард план решава овај проблем. За само месечну накнаду (само $1 по кориснику), добијате ИМАП/ПОП приступ, прослеђивање е-поште и активну синхронизацију. Такође имате 30 ГБ складишног простора и ограничење прилога од 30 МБ. Ово је повећање у односу на 25 МБ за бесплатни план. Постоје и друга побољшања, као што је могућност слања датотека путем облака корисницима који нису Зохо. Постоје две опције: Лите план, који кошта мање по кориснику и има мање функција; или професионални план који додаје додатне функције по кориснику.

  Иако се многе од ових функција могу наћи на другим местима, предузећа и сви који користе Оффице алатке или прилагођену подршку за домен ће их обожавати. Вреди погледати.

  Погледајте овај преглед. Најбољи ВордПресс провајдери хостинга

  Најбољи провајдери хостинга е-поште у 2022


  Најбољи провајдери е-поште за 2022

  The best email hosting provider

  Хостинг е-поште је сличан услугама. Лако је добити налог е-поште. Пријавите се код свог ИСП-а и региструјте се на Гоогле. Затим, купите налог за веб хостинг. Међутим, стандардни планови неће пружити исти квалитет као професионални корисници.

  Са овим плановима можете лако да добијете поузданије и ефикасније услуге хостовања е-поште. Тачни детаљи онога што ћете добити зависиће од вашег провајдера. Међутим, већи прилози могу бити подржани (до 50МБ), 50ГБ простора за складиштење или више за ваше пријемно сандуче е-поште, и складиштење на мрежи. Ово омогућава дељење датотека са другим корисницима. Укључене апликације као што су Онлине, Екцханге и подршка за Ацтиве Дирецтори за пословне кориснике – плус подршка 24/7 у случају нужде.

  Ваша е-пошта ће радити са прилагођеним доменом (аддресс@иоурсите.цом), и обично је једноставно поставити. План хостинга е-поште се може користити за замену услуге веб хоста или можете да га испробате без икаквог хостинга.

  Квалитетне услуге по нижој цени $1 месечно Са бесплатним пробним опцијама и ценама по кориснику, свако може лако да провери тржиште за хостинг е-поште. Обезбедили смо резимее за пет најбољих провајдера услуга е-поште од 20. октобра.

  је једино место за проналажење ове ексклузивне карактеристике.

  Разлози за куповину

  Ово је одлична опција за мала предузећа са ограниченим бројем особља која не морају да троше стотине на налоге е-поште. Претплатници у власништву ЕИГ-а добијају ексклузивни пакет е-поште који укључује пословну е-пошту. Неограничени налози е-поште, неограничено складиште за што мање $2.75 Ако платите 3 године, то је веома мали износ. 99 долара Термин ће трајати све време. Али да ли је заиста неограниченˀ

  Блуехост тврди да нема званичних ограничења. Блуехост је такође навео да, иако се налози е-поште могу креирати неограничено, ово зависи од складиштења датотека. Клијенти морају да се придржавају Услова коришћења услуге како би функција е-поште била потпуно омогућена. Клијенти који раде у складу са Условима услуге не морате да бринете о техничким ограничењима за домене е-поште, или веб-сајтове.

  Дакле, у чему је стварˀ Ово је једноставније решење него што мислите. Добијате ИМАП4 и ПОП3 плус подршку 24/7. Постоје три опције за веб пошту (еквивалентне Оутлоок.цом и Гмаил.цом); Хорде; Роундцубе, или Скуиррелмаил.

  Да бисте читали е-пошту ван мреже, можете да конфигуришете клијенте е-поште као што су Маил за Виндовс 10 и Мозилла Тхундербирд. Кориснички интерфејс олакшава креирање нове адресе.

  Најбољи буџетски хостинг е-поште

  Разлози за куповину

  Хостинг е-поште који се разликује нуди Флоцкмаил интерфејс, који олакшава слање и претрагу е-поште. Интерфејс се такође може користити за креирање и управљање распоредима и прилагођен је мобилним уређајима.

  Видео интеграција је доступна за олакшавање конференција. Ово чини систем посебно вредним за предузећа.

  Доступна су два главна плана. Оба укључују до 50 адреса е-поште. Подршку за више уређаја и проверу.

  Добијате 10 ГБ складишног простора и 2 филтера за е-пошту са планом за хостовање пословне е-поште. 0.99 долара месечно по поштанском сандучету. Ентерприсе Емаил Хостинг Планови повећавају ова ограничења складиштења на 30ГБ и дозвољавају неограничене филтере поште. 2.49 долара месечно.

  Хостингерови планови за хостинг е-поште су једноставни и лаки за коришћење, по ниској цени.

  DreamHost logo

  3. Дреамхост хостинг е-поште

  Хостинг е-поште који је поуздан за ваше пословање

  Разлози за куповину

  Дреамхост Овај успостављени провајдер услуга веб хостинга нуди одвојени хостинг е-поште поред низа других пакета.

  Дреамхост нуди подразумевано хостовање е-поште са 25 ГБ складишног простора. Такође вам омогућава да синхронизујете е-пошту између мобилних и десктоп уређаја. Доступна је и бесплатна платформа за веб пошту без огласа.

  Паметни филтери против нежељене поште су још једна кључна карактеристика. Они не само да филтрирају нежељену пошту, вирусе и малвер, већ могу да вас заштите и од пхисхинг напада. Овај филтер се прилагођава новим претњама тако да ваш рачунар буде заштићен.

  Хостовани налози е-поште нуде неколико кључних предности. Прво, остаје повезан са вашим пословним доменом. То чини да изгледа много професионалније од неплаћеног налога е-поште.

  Такође вам даје потпуну контролу над вашим подацима. Ваши мејлови неће бити аутоматски скенирани да би вам послали рекламе, што је нешто што бесплатни добављачи е-поште често раде.

  Цене су релативно приступачне и зависе од тога да ли желите да плаћате годишње или месечно. Само 99 УСД месечно за месечне планове 1.99 долара месечноГодишња обавеза спушта га на приближно $1.67 месечно.

  Zoho Mail

  4. Зохо Маил

  Имате разне могућности и бесплатан план.

  Разлози за куповину
  Разлози за избегавање

  Зохо Маил, хостована услуга е-поште која укључује скуп канцеларијског софтвера на мрежи и многе друге функције, се зове пошта. Најновије функције Зохо Маил-а укључују режим ван мреже и опозив поште. Велики прилози могу бити до 250 МБ. Доступни су и аудио/видео позиви . Зохо Маил има ИМАП клијент који вам омогућава да конфигуришете, синхронизацију и управљате другим налозима е-поште користећи ИМАП.

  Добијате пет поштанских сандучића до 5 ГБ сваки, 25МБ ограничења прилога и приступ путем веб поште уз бесплатни план. Упућивање на пријатеља могло би вам помоћи да добијете подршку за још 25 поштанских сандучића. Нажалост, програм за препоруке није био доступан у време писања овог текста због преуређење.

  Стандардни план укључује подршку за ИМАП/ПОП, 500 МБ прилога, 30 ГБ складишног простора, 5 ГБ простора за датотеке и могућност рада са више домена. Овај план је моћнији од премиум понуде и нуди исте алате за продуктивност као стандардни пакет, али са само делић трошак. $3 По кориснику, месечно. Годишњи обрачун.

  Зохо Профессионал планови нуде 100 ГБ складишног простора по кориснику, 1ГБ прилога и подршку за групе Ацтиве Дирецтори. Можете га добити само по кориснику месечно, или годишње. Веома је приступачан за оно што добијате у смислу складишног простора и других функција. Лите план има мање функција, али је и даље доступан. $1 По кориснику, месечно. Годишњи обрачун.

  Најбоље решење за складиштење за хостинг е-поште

  Разлози за куповину

  Доступне су многе опције за хостовање пословне е-поште. Оне нуде велике дозволе за складиштење, са којима се може парирати неколико других провајдера. Постоји много безбедносних опција за кориснике е-поште у послу.

  Интерфејс е-поште је такође заснован на вебу тако да му се може приступити са вашег мобилног уређаја као и са десктопа.

  Доступне су четири опције за хостовање е-поште, са складишним простором у распону од 50ГБ до 150ГБ, 10 или неограничен број кутија за е-пошту и 1 или неограничен домен е-поште. Сви планови нуде заштиту од нежељене поште, као и ПОП3/ИМАП/СМТП.

  Цене почињу од 2.95 долара месечноНајскупљи план је најјефтинији. 9.95 долара месечноОво су понуде за промотивне цене. Ово су само промотивне цене и обнове почињу од $3.95 до $19.95 односно.

  Сцала Хостинг има шири спектар планова за хостовање е-поште за озбиљне компаније од других провајдера. Великодушно складиште такође чини вредним разматрања.

  Десет ствари на које треба да пазите када хостујете своју е-пошту.

  Ове функције е-поште су вам доступне ако желите да имате налоге е-поште уз своју веб локацију.

  Многе хостинг компаније нуде вам опцију да хостујете своју е-пошту (емаил@иоурдомаин.цом). ввв.цом Пакет укључује разне налоге е-поште, обично 1-10 за основни хостинг.

  Да бисте подесили своје налоге,, имаћете приступ контролној табли за е-пошту. Две ствари су потребне да бисте користили е-пошту: сервер е-поште, и апликацију. Ово може бити Оутлоок клијент, или приступ Веб пошти као што су Гмаил или Иахоо.

  Тхе сервер е-поште То је софтвер који је инсталиран на серверу. Он обрађује сву пошту која му је послата, и такође шаље сву пошту коју имате.

  Ова апликација ради на било ком уређају, укључујући ваш телефон, таблет, или ПЦ. Омогућава вам да организујете, слање и примање порука е-поште, као што су е-поруке,, па чак и да их организујете. Мицрософт Оутлоок. Клијент проверава да ли постоје нове поруке на серверу за пошту, а затим преузима да их погледате. Ово је контролна табла која вам омогућава да читате и пишете поруке.

  Добре вести: Већина клијената е-поште је компатибилна са свим серверима е-поште. Такође можете да се повежете на више сервера да бисте користили више налога е-поште.

  Можете да приступите и личним и пословним имејловима из једног клијента е-поште. Оутлоок, један од најпопуларнијих програма за е-пошту, нуди више опција (календари и задаци) Веб пошта је практичнија од веб поште.

  Вебмаил То је интерфејс е-поште заснован на мрежи, коме се може приступити из претраживача. То је зато што се подацима лакше приступа без потребе за локално инсталирање софтвера.

  Сваки уређај који има приступ Интернету може да проверава е-пошту. Протокол е-поште је скуп правила и смерница које омогућавају клијенту да шаље информације серверу. ПОП (или ИМАП) су два од најпопуларнијих протокола е-поште.

  1. ПОП (Протокол поште). Оутлоок користи ПОП за преузимање е-поште са сервера и брисање је на вашем рачунару.

  2. ИМАП ИМАП (протокол за приступ Интернет порукама). ИМАП је напреднији од ПОП. Са ИМАП-ом е-поруке се чувају на серверу поште. Клијенти могу да им приступе са било ког места ако сви њихови клијенти користе ИМАП.

  Ваши подаци е-поште биће сачувани и на серверу и на вашем рачунару док се не избришу. Обавезно изаберите хостинг пакет који нуди пуну ИМАП подршку када упоређујете планове.

  Екцханге Екцханге Ово је најбољи и најскупљи протокол за е-пошту. Овај Мицрософт протокол вам омогућава да синхронизујете задатке као ИМАП, и такође омогућава запосленима да деле календаре и контакте.

  И даље можете уживати у напредној функционалности и корисним алатима услуге поштанског сандучета ако имате средстава.

  Шта је ДКИМˀ

  Петер Голдстеин је главни технолошки службеник, суоснивач. Валимаил

  ДомаинКеис Идентифиед маил, или скраћено ДКИМ, описује како организација може да обезбеди потписивање е-порука и дозволи примаоцима да провере да ли су поруке послате од њихових намераваних пошиљалаца.

  Метода шифровања са јавним кључем је изграђена на пар кључева. Један кључ је приватан, а један је видљив свима. У криптографији са јавним кључем је уобичајено да власник приватног кључа дигитално потписује поруке. Свако може тада да верификује потпис помоћу јавни кључ. Овај метод потписа користи ДКИМ.

  Како ДКИМ функционише

  ДКИМ је једноставан систем који функционише овако:

  Предности ДКИМ-а

  ДКИМ има примарну предност у односу на Сендер Полици Фрамеворк, (СПФ), свог претходника у аутентификацији е-поште. Намењен је заштити аутентификације путем прослеђивања.

  СПФ се ослања на ИП, што значи да поруке послате преко посредника вероватно неће успети на СПФ тестовима. То је зато што изворни домен није (или вероватно не би требало) да укључује посредничку ИП адресу у своје СПФ записе.

  ДКИМ-ова криптографска потписивања осигуравају да примаоци могу да буду сигурни да прослеђивачи нису променили своју поруку током транзита. Ово штити од злонамерних прослеђивача, које можда неће знати ни оригинални систем слања ни прималац.

  Само ДКИМ није довољан

  ДКИМ ће обезбедити већу заштиту комбиновањем извештавања о аутентификацији порука заснованих на домену и усклађености. ДМАРЦ је услов да ДКИМ усклађује валидацију ДКИМ-а са садржајем у пољу „Од“ е-поште. ДКИМ, заједно са ДМАРЦ је суштинска компонента комплетно решење против фишинга и нежељене поште.

  Погледајте ове друге водиче за куповину хостинга веб локација: