e-mailuri temporare gratuite

e-mailuri temporare gratuite

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-24
Jimmy raybe

Obțineți o adresă de e-mail temporară gratuit

Probabil că sunteți familiarizat cu cum să vă furnizați adresa de e-mail pentru un cont, achiziție, sau să vă înscrieți pentru o altă aplicație sau cont. Cu toate acestea, această acțiune aparent simplă ar putea duce la spam nedorit sau reclame direcționate, și vă expune contul hackerilor.

Acesta este motivul pentru care o adresă de unică folosință poate fi foarte utilă. Puteți obține o adresă temporară de la aceste servicii pe care o puteți înlocui pe cea actuală. Puteți evita să primiți e-mailuri de tip spam ani de zile, și, de asemenea, puteți sări peste anunțurile vizate, scurgeri de date, sau să fiți supus mesaje spam în cazul în care un site web este atacat. Continuați să citiți pentru a afla despre cele mai importante servicii temporare de e-mail disponibile,, toate fiind gratuite.

Care sunt cei mai siguri clienți de e-mail de unică folosință disponibileˀ

Vă grăbițiˀ Nu trebuie să căutați mai departe,, deoarece tabelul de mai jos listează cele mai bune opțiuni pentru adresele de e-mail de unică folosință. Puteți crea o adresă de e-mail temporară cu acești furnizori în doar câteva clicuri. Să aruncăm o privire la fiecare nume în detaliu mai târziu.

 • ProtonMail Acest serviciu anonim oferă mai mult decât un simplu e-mail de unică folosință, mai ales dacă alegeți să faceți upgrade la un cont premium.
 • 10 minute Mail Acest serviciu este rapid și ușor de utilizat pe site-urile care necesită verificare.
 • Temp-Mail Acest serviciu premium este pentru persoanele care doresc să elimine reclamele de pe computer și să prelungească perioada de stocare.
 • GuerrillaMail SpamAssassin elimină spam-ul înainte ca acestea să vă deranjeze și permite o personalizare impresionantă.
 • Emailondeck Suntem impresionați de standardele lor serioase de securitate,, inclusiv ștergerea de rutină a jurnalelor de e-mail.
 • Un furnizor de e-mail de unică folosință trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a fi luat în considerare în lista noastră Top 5. Acestea includ:

  Aceste servicii depășesc așteptările noastre. Veți găsi, de asemenea, funcții utile suplimentare. Puteți fi sigur că, indiferent de opțiunea de serviciu de e-mail de unică folosință pe care o selectați, aceasta va genera o adresă temporară pentru a redirecționa spam-ul din conturile personale sau de la serviciu.

  Securitate e-mail de unică folosință – o privire în profunzime

  Să intrăm în detalii Vom arunca o privire atentă la fiecare serviciu de unică folosință de mai jos și vom prezenta beneficiile și dezavantajele acestora. Fiecare serviciu poate genera o adresă de e-mail instantaneu și poate șterge e-mailurile într-un interval de timp specificat. Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de e-mail care să ofere utilitate și securitate într-o clipă, aproape că vă putem garanta că vă potrivim cu unul

  Sunteți în căutarea unui serviciu all-inclusive care să vă permită să gestionați atât e-mailurile prioritare, cât și cele neprioritare cu un singur cont. Ați ajuns în locul potrivit.

  Website ProtonMail


  ProtonMail permite utilizatorilor să adauge adrese de e-mail sau aliasuri suplimentare, care pot fi accesate prin același cont.


  Un utilizator poate crea o serie de identități care pot fi folosite în diverse scopuri. De asemenea, își pot organiza corespondența primită și trimisă și își pot păstra căsuța de e-mail curată. Conturile Premium ProtonMail pot avea adrese de e-mail suplimentare create și gestionate în același mod. Utilizatorii Premium au capacitatea de a trimite e-mail prin adresa lor de domeniu mai scurtă (@pm.me),, în timp ce utilizatorii care nu sunt utilizatori premium nu pot.


  ProtonMail, un serviciu open-source care este acceptat de Android și iOS, precum și de multe browsere web, poate fi utilizat pe dispozitive Android. Locația elvețiană a lui ProtonMail înseamnă că este protejat de legile elvețiene de confidențialitate. Acesta este un mare beneficiu pentru utilizatorii conștienți de securitate. ProtonMail folosește atât criptarea întregului disc, cât și criptarea end-to-end. Aceasta înseamnă că nu puteți vizualiza sau decripta niciun e-mail. ProtonMail nu vă solicită să furnizați nicio informație personală. Serviciul, de asemenea, nu păstrează jurnalele IP.

  Vizitați ProtonMail

  10 Minute Mail este un instrument grozav care poate fi folosit de oricine. Are o cantitate incredibilă de utilitate în zece minute.

  Website for 10 Minute Mail


  10 Minute Mail este un instrument grozav care poate fi folosit de oricine și oferă multă valoare în zece minute.


  10 Minute Mail este exact ceea ce pretinde că face - creează adrese de e-mail de unică folosință care expiră în doar 10 minute. După expirarea temporizatorului, toate e-mailurile stocate în căsuța de e-mail sunt, de asemenea, șterse. Puteți vedea e-mailul generat prin simpla deschidere a acestei pagini. apoi îl puteți introduce oriunde doriți, cu condiția să nu închideți pagina 10 Minute Mail.


  Site-urile web care vă solicită să vă verificați adresa de e-mail nu reprezintă o problemă. 10 Minute Mail ține evidența e-mailurilor și permite utilizatorilor să răspundă la e-mailurile lor cu adresa lor de unică folosință. Utilizatorii pot reseta cronometrul de 10 minute pentru a elimina orice întârziere. Chiar dacă dvs. temporizatorul expiră, puteți recupera în continuare e-mailurile 10 Minute Mail. Nu necesită date personale și 10 Minute Mail are, de asemenea, o companie soră care poate elimina metadatele din videoclipuri și fotografii.

  Vizitați 10 minute Mail

  Deși Temp-mail nu păstrează informațiile dumneavoastră personale,, oferă adrese de e-mail de unică folosință fără cronometre

  Website Temp Mail


  Temp-mail, un serviciu fiabil de adrese de e-mail de unică folosință, nu vă solicită informații personale, nu este necesar pentru a crea un cont și nu va șterge automat adresa generată decât dacă o eliminați sau dacă listele de domenii se modifică. Aceasta poate fi fie pozitivă, fie lucru negativ în funcție de ceea ce aveți nevoie. Totuși, nu înseamnă că limita de timp nu poate fi prelungită. Căsuța de e-mail temporară funcționează exact ca alte cutii poștale,, cu excepția faptului că nu vă veți putea trimite e-mailurile.


  Temp-mail este foarte sigur. Îți stochează e-mailurile doar timp de 2 ore și apoi șterge toate informațiile tale personale, inclusiv adresele IP, după ce ai terminat de folosit. Temp-mail va fi disponibil în aplicația, Play, și browserele Chrome și Safari.

  Vizitați Temp-Mail

  Nu vă lăsați intimidați de designul simplu al site-ului. GuerrillaMail, un instrument puternic pentru crearea de noi mesaje de e-mail, este, de asemenea, disponibil.

  GuerrillaMail


  GuerrillaMail poate fi folosit pentru a genera e-mailuri de unică folosință. Utilizatorii pot face clic pe link-urile de verificare, apoi elimina e-mailul. GuerrillaMail se ocupă de restul și elimină spam-ul din căsuța dvs. de e-mail. Deși serviciul reține e-mailurile primite timp de o oră, nu expiră.


  Cea mai notabilă caracteristică a lui GuerrillaMail este capacitatea sa de a trimite și crea e-mailuri originale folosind adresa dvs. de unică folosință. Utilizatorii își pot alege, de asemenea, propriile adrese de e-mail. Caracteristica Scramble Address este recomandată de GuerrillaMail. Îi îngreunează pe cineva să-și ghicească ID-ul căsuței primite, care crește securitatea. GuerrillaMail, care este open-source, este accesibil numai cu criptare HTTPS pentru a proteja și mai mult confidențialitatea.

  Vizitați GuerrillaMail

  EmailOnDeck este un furnizor eficient și ușor de utilizat, care permite utilizatorilor să trimită e-mail, și să primească spam.

  Emailondeck


  Emailondeck, unul dintre cei mai accesibili furnizori de adrese de unică folosință poate crea o adresă de e-mail pentru dvs. în doar doi pași. EmailOnDeck este complet gratuit și vă va păstra căsuța de e-mail timp de 24 de ore. Totuși, puteți accelera acest lucru ștergând cookie-urile. EmailOnDeck în mod obișnuit șterge toate e-mailurile și jurnalele de ștergere active pentru a reduce costurile de stocare. Nu este recomandat să utilizați acest serviciu pentru eforturi pe termen lung.


  Doar utilizatorii premium au posibilitatea de a trimite e-mailuri anonime direct la orice adresă de e-mail. Utilizatorii gratuiti,, totuși, pot trimite e-mailuri securizate prin alte conturi EmailOnDeck. Conturile Premium vor elimina reclamele și vor permite utilizatorilor să-și salveze adresele de e-mail - sau să creeze altele noi - pe lângă permițându-le să șteargă reclame. EmailOnDeck este extrem de sigur. Poate fi accesat prin HTTPS, iar serverele sale folosesc TLS.

  Vizitați Emailondeck

  De asemenea, puteți consulta și alți furnizori. Aceste servicii oferă și adrese de e-mail de unică folosință:

  Ce înseamnă o adresă de e-mail de unică folosințăˀ

  Cu toții am avea o singură adresă de e-mail pe care am putea-o folosi pentru orice într-o lume ideală. Spam-ul nu ar exista. Da. Acest lucru îi poate determina pe oameni să caute modalități de a reduce numărul de spam. O soluție este o adresă de e-mail de unică folosință. Dar care sunt acestea?

  Sunt temporare. De unică folosință. Nu sunt compatibile cu Outlook sau Gmail. Nu va trebui să creați un cont, și nici să furnizați informații personale,, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon sau adresa fizică.

  Veți vizita site-ul enumerat mai jos, apoi urmați acești pași pentru a vă crea adresa de e-mail temporară. Apoi, copiați adresa și inserați-o într-un alt formular unde ați trimite, în mod normal, e-mailul dvs. real.

  Sună destul de convenabil, nu-i așaˀ Puteți fi siguri că toate acele mesaje nedorite nedorite vor fi trimise la adresa de unică folosință. De asemenea, se va autodistruge după un anumit timp. Adresa asociată nu va fi adăugată la nicio bază de date care ar putea fi supus unei scurgeri. Mesaje primite și informațiile personale vor rămâne curate.

  Aceste servicii de unică folosință au unele limitări. Aceste servicii de unică folosință nu oferă aceeași utilitate ca un cont Gmail sau un cont Outlook. Nu vi se va permite să creați semnături sau foldere, verificați dacă cineva v-a citit e-mailul sau BCC alții. Unele e-mailuri de unică folosință furnizorii de servicii oferă posibilitatea de a redirecționa, trimite, sau recupera e-mailurile care au fost șterse.

  Ce rost are o adresă de e-mail de unică folosință și de ce ai nevoie de eaˀ

  În zilele noastre, internetul se învârte în jurul confortului. Este mult mai ușor să introduceți adresa dvs. de e-mail principală pe un site web sau într-o aplicație decât să generați temporar. Cu toate acestea, odată ce ați făcut asta, datele dvs. devin publice și pot fi folosite pentru a vă trimite mesaje spam sau mai rău. Deși suntem familiarizați cu adresele de e-mail de unică folosință și modul în care acestea funcționează, de ce le-ar folosi cinevaˀ Există multe motive pentru a folosi adrese de e-mail de unică folosință. Mai jos sunt câteva motive comune.

  ✉️Central de spam

  Spam-ul este inamicul numărul unu al tuturor adreselor de e-mail. Puteți petrece cu ușurință ore în șir dezabonându-vă la aceste liste de corespondență, numai pentru ca mai târziu să vă dezlipească cu spam. Acesta este motivul pentru care oamenii investesc în adrese de e-mail de unică folosință pentru a evita acest aflux de spam. Preveniți spammerii să vizeze contul dvs. principal.

  💰Cheltuieli fără vinovăție

  De asemenea, e-mailurile de unică folosință sunt grozave pentru cumpărături. S-ar putea să doriți să faceți o achiziție doar o singură dată de pe un site web pe care nu ați mai fost niciodată înainte și de la care nu doriți niciun spam publicitar. De asemenea, puteți evita e-mailul de spam pe care îl primiți după vă înscrieți pentru cardul dvs. de fidelitate,, care include oferte și vânzări similare.

  👻Site-uri fantomă

  Ni se întâmplă tuturor. Uneori este posibil să nu mai utilizați aplicația sau site-ul pe care îl vizitați în prezent. În aceste cazuri, este mai reconfortant să vă înregistrați cu un e-mail temporar. Dacă sunteți interesat de teste gratuite și trebuie să trimiteți un e-mail adresă pentru a avea acces la aceasta, luați în considerare utilizarea uneia temporare. Puteți utiliza oricare dintre servicii și uitați de el.

  ⛓Rămâneți în siguranță

  E-mailurile de unică folosință pot fi o modalitate excelentă de a evita spam-ul, dar au și un scop vital de securitate. Cu toții am fost vinovați că ne-am înscris fără să citim vreodată termenii și condițiile. S-ar putea ca site-ul să vi se ceară permisiunea de a partaja sau de a vinde informațiile dvs.. Site-urile pot chiar oferi adresa dvs. de e-mail agenților de publicitate.

  Așa că acesta este un tur rapid care vă arată cum să vă păstrați căsuța de e-mail ordonată, în siguranță și curată, fără a cheltui un ban.

  Încă un lucru...

  Cu toate acestea, există cazuri când este mai bine să nu folosiți o adresă temporară.

  Nu este recomandat să utilizați adrese de e-mail de unică folosință pentru a vă înscrie la servicii importante, cum ar fi site-uri bancare, educaționale și medicale. Dacă vă înscrieți folosind o adresă de e-mail de unică folosință care a expirat,, este posibil să fie necesar să resetați parola. Este, de asemenea, posibil să aveți extrasele bancare sau o copie a dosarelor dumneavoastră medicale trimise către dvs..

  Concluzie

  Vă puteți reduce stresul având e-mailuri de unică folosință. Puteți crea o adresă de e-mail temporară în doar câteva minute. Acest lucru vă va permite să vă înregistrați pe site-uri web; să participați la competiții și să faceți achiziții. Și veți putea fi siguri că ați câștigat „Nu primiți mesaje spam timp de multe luni. Un e-mail bun de unică folosință este o măsură de securitate simplă și rentabilă. Vă puteți proteja datele de posibile scurgeri oferind un e-mail de unică folosință și nu adresa dvs. reală. În plus, vă permite să vă simțiți în siguranță folosind site-uri web care au înregistrări de securitate slabe. Merită să marcați cel puțin unul dintre aceste site-uri.

 • ProtonMail Acest serviciu anonim oferă mai mult decât un simplu e-mail de unică folosință, mai ales dacă alegeți să faceți upgrade la un cont premium.
 • 10 minute Mail Acest serviciu este rapid și ușor de utilizat pe site-urile care necesită verificare.
 • Temp-Mail Acest serviciu premium este pentru persoanele care doresc să elimine reclamele de pe computer și să prelungească perioada de stocare.
 • GuerrillaMail SpamAssassin elimină spam-ul înainte ca acestea să vă deranjeze și permite o personalizare impresionantă.
 • Emailondeck Suntem impresionați de standardele lor serioase de securitate,, inclusiv ștergerea de rutină a jurnalelor de e-mail.
 • Iată primele 5 opțiuni de servicii de e-mail de unică folosință securizate ale noastre. Toate sunt ușor de utilizat și nu costă nici un cent. Unele vă permit chiar să răspundeți anonim și să creați noi adrese de e-mail.