Cei mai buni furnizori de servicii de e-mail din 2022: business, plătit și gratuit

Cei mai buni furnizori de servicii de e-mail din 2022: business, plătit și gratuit

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-11
Jimmy raybe

Cei mai buni furnizori de servicii de e-mail din 2022: business, plătit și gratuit

The best email service providers of 2022: business, paid and free

1. ProtonMail

2. Gmail

3. Outlook

4. Yahoo Mail

5. Zoho

Ați găsit cel mai de încredere furnizor de servicii de e-mail disponibil astăzi.

Este ușor să găsești cei mai buni furnizori de servicii de e-mail. Puteți obține un cont înregistrându-vă la un ISP. Puteți obține mai mult creând un cont la Google, Microsoft, sau orice alte nume importante. Cumpărați un pachet decent de găzduire web și probabil veți obțineți suficiente adrese de e-mail pentru o companie mare, fără niciun cost suplimentar.

Poate fi dificil să alegeți furnizorul de servicii de e-mail potrivit pentru dvs., mai ales în cazul lucrului de la distanță. Cum funcționează filtrele de spamˀ Este ușor să vă organizați căsuța de e-mailˀ Este posibil să vă accesați contul prin alți clienți de e-mail Și cum rămâne cu utilizarea serviciului cu un domeniu personalizat și adresa dvs. (numele dvs.@domeniul dvs..com)ˀ

Continuați să citiți pentru a vedea lista noastră de furnizori de servicii de e-mail de top. În timp ce toți oferă servicii decente, gratuite, cu unele limitări,, vom discuta, de asemenea, ofertele lor comerciale care sunt prietenoase cu afacerile și oferă funcționalitatea, puterea și suplimentele cerute de clienții pretențioși.Verificați cei mai buni furnizori de găzduire de e-mail si cei mai buni furnizori de e-mail siguriS-ar putea să fiți interesat și de cel mai bun VPN pentru afaceri pentru tine.

Aceștia sunt cei mai buni furnizori de servicii de e-mail în 2022:

Best email providers: Proton

1. ProtonMail

E-mail securizat și privat, cu accent pe confidențialitate

Motive pentru a cumpăra
Motive de evitat

Multe probleme de confidențialitate vor fi întâlnite atunci când vă înscrieți la un furnizor de servicii de e-mail. Yahoo Mail, de exemplu, vă solicită numărul și numele dvs. de mobil. Google Mail și alte servicii vă pot scana mesajele pentru a efectua acțiuni utile,, cum ar fi adăugarea de evenimente și calendare la calendare. Aproape fiecare serviciu vă va oferi reclame.

ProtonMail, un serviciu de e-mail din Elveția, se concentrează pe confidențialitate. Înregistrați-vă anonim. Nu există niciun jurnal al adresei dvs. IP. Toate e-mailurile sunt criptate la sfârșit. Aceasta înseamnă că ProtonMail și oricine altcineva nu le pot citi. Puteți utiliza, de asemenea, verificarea adresei pentru a vă asigura că comunicați în siguranță cu persoana potrivită. Introducerea criptografiei cu curbe eliptice, care oferă securitate suplimentară și accelerează descărcările, a fost posibilă în aprilie 2019. Clienții plătiți au acces la funcția Anulare, precum și la aplicația de import-export. Această aplicație le permite să transfere e-mailuri între conturi și să descarce e-mailuri pe dispozitivele lor.

Aceste limitări sunt semnificative. Există unele limitări. Produsul vine cu un spațiu de stocare mic de 500 MB, poate trimite doar 150 de mesaje pe zi și are foarte puține instrumente organizaționale,, cum ar fi etichete, filtre inteligente, foldere sau etichete. Criptarea end-to-end a ProtonMail nu nu se aplică e-mail-urilor către alți clienți. Cu toate acestea, puteți trimite mesaje criptate către ProtonMail folosind funcția Secure Message.

Pare incorect, totuși, să critici un serviciu gratuit care nu afișează reclame și nu are condiții atașate. ProtonMail, un instrument specializat care este menit să fie utilizat alături de Gmail și alte servicii precum Gmail, își îndeplinește funcțiile de bază foarte bine.

ProtonMail oferă opțiuni suplimentare de stocare. Puteți plăti USD, EUR, și CHF pe lună. Contul Plus include 5GB de stocare și 1,000 de mesaje/zi. Vă permite, de asemenea, să creați domenii personalizate (you@yourdomain.com), suport pentru foldere cu filtre și etichete, precum și funcții suplimentare, cum ar fi grupuri de contacte.

Planul Professional adaugă mai mult spațiu de stocare și adrese de e-mail, și poate fi folosit, de asemenea, pentru a găzdui un al doilea domeniu. Include, de asemenea, asistență pentru mai mulți utilizatori și adrese de e-mail universal. Prețul este pe utilizator pe lună (75 de dolari anual),, ceea ce îl face accesibil dacă securitatea ProtonMail este importantă pentru dvs., dar și mult mai costisitoare decât conturile de afaceri de la concurenți mari.

Best email providers: Google

2. Gmail

Puterea de webmail de la Google nu are nevoie de prezentare

Motive pentru a cumpăra
Motive de evitat

Gmail de la Google a fost lansat pentru prima dată în 2004. De atunci a fost cel mai important furnizor gratuit de servicii de e-mail, cu peste un miliard de clienți în întreaga lume.

Interfața web minimalistă a Gmail este un punct culminant absolut. Ecranul este dedicat căsuței dvs. de e-mail cu dezordine și bare de instrumente minime. Puteți citi și răspunde cu ușurință la mesaje folosind conversații.

Acest instrument are mult potențial. Funcția de e-mail dinamică a Gmail îl face mai interactiv. Puteți efectua acțiuni direct din e-mail, cum ar fi completarea unui sondaj sau răspunsul la comentarii Google Docs. Puteți filtra automat mesajele în categorii cu file, cum ar fi Primar, Social, și promoții pentru a vă ajuta să vă concentrați pe ceea ce doriți. Vă puteți păstra cutia poștală curată cu blocarea spamului. Alte conturi pot fi gestionate din aceeași interfață, inclusiv Outlook, Yahooǃ, sau orice alt e-mail IMAP/POP. Există, de asemenea, 15 GB de stocare disponibil pentru Drive, inbox și fotografii.

Google Chrome este necesar pentru a accesa Gmail offline. Cu toate acestea, puteți accesa Gmail de oriunde. Puteți utiliza, de asemenea, opțiunea de amânare pentru a amâna e-mailurile pentru o anumită perioadă de timp. Acesta va eticheta automat acel e-mail ca important.

Alte funcții pot fi mai problematice. Puteți filtra mesajele folosind sisteme de etichetare personalizate în loc să le organizați în dosare. Aceasta este o metaforă comună pe care o înțeleg aproape toți utilizatorii. Deși funcționează și oferă unele beneficii, nu este cea mai populară metodă. Gmail, în timp ce un serviciu remarcabil, este o alegere solidă ca prim furnizor de e-mail.

Google oferă o versiune plătită orientată spre afaceri de Gmail sub forma Google Workspace.

Google Workspace, Versiunea Google de Microsoft Office, este soluția Google pentru Microsoft Office. Obțineți instrumente pentru crearea de documente, foi de calcul, și prezentări. Vă puteți organiza calendarele cu calendare partajate, aveți conferințe video și vocale pentru întâlniri online și există asistență 24/7 disponibil pentru asigurați-vă că totul merge bine.

Funcțiile similare Office îl fac mai costisitor decât omologii săi numai prin e-mail. Prețurile încep de la 1 USD per utilizator pentru planul de bază. Este o afacere bună,, dar obțineți o mulțime de valoare pentru bani. Dacă intenționați să utilizați Google Workspace, s-ar putea să merită investiția. Puteți obține gratuit o probă de 14 zile pentru a afla.

Best email providers: Microsoft Outlook

3. Outlook

Acesta este un loc minunat de a fi, în special pentru utilizatorii Office 365.

Motive pentru a cumpăra

Interfața web Outlook este aceeași cu versiunea desktop. Dispune de foldere, instrumente de organizare, conținutul actual al folderului, și panouri simple de previzualizare (cu anunțuri în cazul unui cont gratuit).

Bara de instrumente vă permite să accesați rapid funcțiile comune, iar clic-dreapta pe mesaje sau foldere vă oferă toate acestea. Veți afla rapid detaliile dacă ați folosit vreodată un client de e-mail.

Interfața poate părea simplă,, dar există multe părți în mișcare. Acest serviciu detectează și plasează e-mailuri importante într-o căsuță de e-mail focalizată. Păstrează orice distragere a atenției departe de ochi. Puteți adăuga automat evenimente precum zboruri sau rezervări la cină în calendar. Puteți Partajați cu ușurință calendarul Outlook.com cu utilizatorii Outlook.com. Office 365 De asemenea, puteți salva evenimente în calendarul dvs. de familie, astfel încât toți să le poată vedea. Există, de asemenea, câteva funcții interesante,, cum ar fi capacitatea de a include sondaje în e-mailurile Outlook.

OneDrive acceptă atașamente excelente,, inclusiv posibilitatea de a partaja fișiere OneDrive direct ca link-uri sau copii. Atașați fișiere la conturile dvs. Google Drive, Dropbox, Box, sau Box. O cutie poștală de 15 GB vă permite să stocați multe fișiere.

Toate acestea au funcționat bine pentru noi. Cu toate acestea,, dacă există probleme cu setările implicite,, le puteți modifica prin intermediul casetei de dialog Setări Outlook.com. Deși aceasta nu oferă atât de multe opțiuni decât Gmail, este bine organizată și vă permite să controlați aspectul, regulile de atașare și gestionarea mesajelor.

Microsoft oferă, de asemenea, câteva integrări bazate pe aplicații care pot fi folosite pentru a îmbunătăți serviciile. Integrarea Skype este disponibilă în versiune beta. Aplicațiile facilitează accesul Evernote, PayPal și GIPHY.

Actualizările Office 365 vă oferă o căsuță de e-mail fără reclame, 50 GB spațiu de stocare pentru e-mail, și un spațiu de stocare uriaș OneDrive de 1 TB. Caracteristicile suplimentare includ munca offline, formatarea profesională a mesajelor, asistență bazată pe chat și recuperarea fișierelor din atacurile ransomware. Veți primi, de asemenea, cele mai recente versiuni de Word Excel PowerPoint. Puteți obține toate acestea pentru o lună cu Planul personal Office 365 pentru un singur utilizator, sau pentru 70 de dolari pentru un an întreg.

Best email providers: Yahoo Mail

4. Yahoo Mail

Acest produs puternic vine cu câteva suplimente uimitoare

Motive pentru a cumpăra
Motive de evitat

Yahoo Mail nu este cel mai discutat în aceste zile, dar cea mai recentă versiune a Yahoo Mail are un aspect profesional și se oprește bine față de concurenții săi de top.

Este similar cu Gmail prin faptul că afișează o vedere mare a căsuței dvs. de e-mail și vă permite să filtrați rapid mesajele după tipul de conținut (Fotografii. Documente. Călătorii). Puteți, de asemenea, să răsfoiți toate conversațiile și e-mailurile cu un singur clic. Vă puteți organiza e-mailurile în foldere personalizate și ajustați aspectul pentru a afișa o previzualizare a unui mesaj în doar câteva clicuri. De asemenea, vă puteți dezabona de la buletine informative fără a părăsi căsuța de e-mail Yahoo Mail.

Motorul puternic se integrează cu Facebook și acceptă mesaje text și SMS. Poate fi accesat și prin POP, web și IMAP. Puteți chiar să vă redirecționați e-mailul la o altă adresă. Puteți stoca aproape tot ceea ce obțineți, până la 1TB, cu aceste suplimente valoroase: adrese de e-mail de unică folosință pentru protecția vieții private,, precum și o cutie poștală masivă de stocare de 1TB.

Utilizatorii care sunt pretențioși ar putea întâmpina probleme de-a lungul timpului. Flexibilitatea și alegerea sistemului de etichetare Gmail nu sunt disponibile pentru Mail. Există, de asemenea, mai puține setări, ajustări și opțiuni decât veți găsi în altă parte. Yahoo Mail,, totuși, este un serviciu grozav care ar trebui să fie inclus în lista dvs. de e-mail.

Yahoo oferă un plan de corespondență de afaceri cu funcții suplimentare, la fel ca alți furnizori. Evidențiatul este o opțiune de a utiliza serviciul cu un domeniu personalizat (numele tău@domeniul tău.com),, deși există și alte avantaje,. De asemenea, poți importa contacte de pe Facebook și Gmail. Toate e-mailurile pot fi vizualizate pe un singur ecran. Există, de asemenea, toate instrumentele de productivitate prietenoase pentru afaceri, cum ar fi mai multe calendare, gestionarea documentelor, analize, și multe altele.

Prețurile încep de la.19 pe lună pentru o cutie poștală, și sunt facturate anual. Ele scad pe măsură ce adăugați cutii poștale:.59 pentru 5 cutii poștale,.19 fiecare pentru 10 și.20 pentru 20. Va trebui să îi contactați. Yahoo Mail Pro are, de asemenea, o opțiune de preț lunar la numai.49. Beneficiați de o cutie poștală fără reclame, servicii prioritare pentru clienți și alte funcții.

Yahooǃ vă va reînnoi domeniul atâta timp cât aveți un abonament activ.

Zoho is the best email provider

5. Zoho

Un serviciu de e-mail care oferă o mulțime de funcții pentru bani puțini

Motive pentru a cumpăra

Zoho Workplace, un serviciu de e-mail orientat spre afaceri, oferă un sistem de gestionare a documentelor, suită de birou online și instrumente de colaborare.

Zoho oferă un plan gratuit care acceptă 25 de utilizatori. Cu toate acestea, aveți încă 25 de utilizatori dacă alții referă serviciul la ei.Actualizare: Zoho este în proces de remodelare a programului de recomandare. Aceasta înseamnă că nu este disponibil momentan.Fiecare pachet vine cu cinci gigaocteți de spațiu de stocare pentru cutia poștală și este compatibil cu un singur domeniu. Aceasta este o caracteristică pe care nu o veți găsi la produsele comerciale. Adăugați în prezentare, foaia de calcul și procesorul de text și o face să arate ca o afacere grozavă.

Este simplu de utilizat și oferă o selecție bună de funcții care vă vor ajuta să vă organizați e-mailurile: etichete, foldere, filtre și căutări inteligente. Pentru a extinde sau a înlocui abrevierile simple cu cuvinte sau expresii complete, puteți crea taste rapide personalizate. Zoho a introdus și un offline mod care vă permite să vă accesați e-mailul și să răspundeți la el chiar dacă internetul este întrerupt. Zoho Mail oferă, de asemenea, un client IMAP care vă permite să configurați, sincronizarea și gestionarea altor conturi de e-mail IMAP.

Deși planul gratuit are unele limitări, este destul de simplu. Planul gratuit oferă doar acces la web și nu acceptă redirecționarea e-mailurilor.

Planul Zoho Standard abordează această problemă. Pentru o simplă taxă lunară (doar 1 USD per utilizator), beneficiați de acces IMAP/POP, redirecționare e-mail și sincronizare activă. Aveți, de asemenea, spațiu de stocare de 30 GB și o limită de atașamente de 30 MB. Aceasta este o creștere de la cei 25 MB pentru planul gratuit. Există alte îmbunătățiri,, cum ar fi posibilitatea de a trimite fișiere prin cloud utilizatorilor care nu sunt Zoho. Există două opțiuni: un plan Lite, care costă mai puțin pe utilizator și are mai puține funcții; sau un plan Professional care adaugă funcții suplimentare pentru fiecare utilizator.

În timp ce multe dintre aceste funcții pot fi găsite în altă parte, companiile și oricine folosește instrumentele Office sau suportul pentru domenii personalizate le va iubi. Merită să aruncați o privire.

Consultați această rezumat. Cei mai buni furnizori de găzduire WordPress