Cei mai buni furnizori de găzduire de e-mail din 2022

Cei mai buni furnizori de găzduire de e-mail din 2022

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-11
Jimmy raybe

Cei mai buni furnizori de găzduire de e-mail din 2022

The best email hosting provider

Găzduirea de e-mail este foarte asemănătoare Serviciilor. Este ușor să obțineți un cont de e-mail. Înregistrați-vă cu ISP-ul și înregistrați-vă la Google. Apoi, cumpărați un cont de găzduire web. Cu toate acestea, planurile standard nu vor oferi aceeași calitate ca utilizatorii profesioniști.

Puteți obține cu ușurință servicii de găzduire de e-mail mai fiabile și mai eficiente cu aceste planuri. Detaliile exacte despre ceea ce obțineți vor depinde de furnizorul dvs.. Cu toate acestea, ar putea fi acceptate atașamente mai mari (până la 50 MB), 50 GB spațiu de stocare sau mai mult pentru căsuța dvs. de e-mail, și stocare online. Aceasta permite partajarea fișierelor cu alți utilizatori. Aplicații incluse, cum ar fi Online, Exchange și Asistență Active Directory pentru utilizatorii de afaceri - plus asistență 24/7 în caz de urgență.

E-mailul dvs. va funcționa cu un domeniu personalizat (adresa@site-ul dvs..com), și este de obicei simplu de configurat. Un plan de găzduire de e-mail poate fi folosit pentru a înlocui serviciul gazdei web sau îl puteți încerca fără găzduire.

Servicii de calitate la un pret mai mic 1 USD pe lună Cu opțiuni de încercare gratuite și prețuri per utilizator, oricine poate verifica cu ușurință piața de găzduire de e-mail. Am oferit rezumate pentru cinci furnizori de top de servicii de e-mail începând cu 20-21 octombrie.

este singurul loc pentru a găsi această caracteristică exclusivă.

Motive pentru a cumpăra

Aceasta este o opțiune excelentă pentru întreprinderile mici cu personal limitat, care nu trebuie să cheltuiască sute pe conturi de e-mail. Abonații deținute de EIG primesc un pachet exclusiv de e-mail care include un e-mail de afaceri. Conturi de e-mail nelimitate, spațiu de stocare nelimitat pentru cât de puțin 2 $.75 Dacă plătiți pentru 3 ani,, aceasta este o sumă foarte mică. 99 USD Termenul va fi pe întreaga durată. Dar este într-adevăr nelimitat?

Bluehost susține că nu există restricții oficiale. Bluehost a mai declarat că, deși conturile de e-mail pot fi create nelimitat, asta depinde de stocarea fișierelor. Clienții trebuie să respecte Termenii și condițiile pentru a avea funcția de e-mail complet activată. Clienții care operează în conformitate cu Termenii Serviciului nu trebuie să vă faceți griji cu privire la limitările tehnice pentru domeniile de e-mail sau site-uri web.

Deci, care este afacereaˀ Aceasta este o soluție mai simplă decât ați putea crede. Aveți suport IMAP4 și POP3 plus suport 24/7. Există trei opțiuni pentru webmail (echivalent cu Outlook.com și Gmail.com); Hoardă; Roundcube, sau Squirrelmail.

Pentru a citi e-mailurile offline, puteți configura clienți de e-mail precum Mail pentru Windows 10 și Mozilla Thunderbird. Interfața de utilizator facilitează crearea unei noi adrese.

Cea mai bună găzduire de e-mail la buget

Motive pentru a cumpăra

Găzduirea de e-mailuri, care este diferită, oferă interfața Flockmail, care simplifică trimiterea și căutarea de e-mailuri. Interfața poate fi folosită și pentru a crea și gestiona programe și este prietenoasă cu dispozitivele mobile.

Integrarea video este disponibilă pentru a facilita conferințele. Acest lucru face ca sistemul să fie deosebit de valoros pentru companii.

Sunt disponibile două planuri principale. Ambele includ până la 50 de adrese de e-mail. Asistență pentru mai multe dispozitive și verificare.

Obțineți 10 GB de stocare și 2 filtre de e-mail cu Business Email Hosting Plan. 0.99 USD pe lună per cutie poștală. Planurile de găzduire e-mail pentru întreprinderi măresc aceste limite de stocare la 30 GB și permit filtre de e-mail nelimitate. 2.49 USD pe lună.

Planurile de găzduire a e-mailurilor Hostinger sunt simple și ușor de utilizat, la un preț mic.

DreamHost logo

3. Găzduire e-mail Dreamhost

Gazduire de e-mail care este de incredere pentru afacerea ta

Motive pentru a cumpăra

Dreamhost Acest furnizor consacrat de servicii de găzduire web oferă găzduire separată de e-mail pe lângă o varietate de alte pachete.

Dreamhost oferă găzduire de e-mail cu 25 GB de stocare implicită. De asemenea, vă permite să vă sincronizați e-mailurile între dispozitivele mobile și desktop. Este disponibilă și o platformă de webmail gratuită, fără anunțuri.

Filtrele inteligente anti-spam sunt o altă caracteristică cheie. Ele nu numai că filtrează spam, virușii și programele malware, dar vă pot proteja și de atacurile de tip phishing. Acest filtru se adaptează la noile amenințări, astfel încât computerul dumneavoastră să fie protejat.

Conturile de e-mail găzduite oferă câteva beneficii cheie. În primul rând, rămâne conectat la domeniul dvs. de afaceri. Acest lucru îl face să arate mult mai profesionist decât un cont de e-mail neplătit.

De asemenea, vă oferă control complet asupra datelor dvs.. E-mailurile dvs. nu vor fi scanate automat pentru a vă trimite publicitate,, ceea ce este un lucru pe care furnizorii de e-mail gratuit o fac adesea.

Prețurile sunt relativ accesibile și depind de dacă doriți să efectuați plăți anuale sau lunare. Doar 99 USD pe lună pentru planurile lunare 1.99 USD pe lunăUn angajament anual îl reduce la aproximativ 1~67 ​​USD pe lună.

Zoho Mail

4. Zoho Mail

Aveți o varietate de opțiuni și un plan gratuit.

Motive pentru a cumpăra
Motive de evitat

Zoho Mail, un serviciu de e-mail găzduit care include un pachet de software de birou online și multe alte funcții, se numește e-mail. Cele mai noi caracteristici ale Zoho Mail includ modul Offline și rechemare e-mail. Atașamentele mari pot avea până la 250 MB. Apelurile audio/video sunt, de asemenea, disponibile . Zoho Mail are un client IMAP care vă permite să configurați, sincronizarea și gestionarea altor conturi de e-mail folosind IMAP.

Primiți cinci cutii poștale de până la 5 GB fiecare, 25 MB de limite de atașamente și acces prin webmail cu un plan gratuit. Consultarea unui prieten vă poate ajuta să obțineți asistență pentru încă 25 de căsuțe poștale. Din păcate, programul de recomandare nu era disponibil la momentul scrierii acestui articol din cauza remodelare.

Planul Standard include suport IMAP/POP, 500 MB de atașamente, 30 GB stocare, 5 GB spațiu de fișiere și capacitatea de a lucra cu mai multe domenii. Acest plan este mai puternic decât ofertele premium și oferă aceleași instrumente de productivitate ca suita standard, dar la o fracțiune din cost. 3 dolari Per utilizator, pe lună. Facturat anual.

Planurile Zoho Professional oferă 100 GB de stocare per utilizator, Atașamente de 1 GB și suport pentru grupurile Active Directory. Îl puteți obține doar pentru fiecare utilizator pe lună, sau anual. Este foarte accesibil pentru ceea ce primiți în ceea ce privește spațiul de stocare și alte caracteristici. Planul Lite are mai puține funcții, dar este încă disponibil. 1 USD Per utilizator, pe lună. Facturat anual.

Cea mai bună soluție de stocare pentru găzduirea e-mailurilor

Motive pentru a cumpăra

Există multe opțiuni de găzduire a e-mailurilor de afaceri disponibile. Ele oferă alocații mari de stocare, pe care puțini alți furnizori le pot egala. Există multe opțiuni de securitate pentru utilizatorii de e-mail în afaceri.

Interfața de e-mail este, de asemenea, bazată pe web, astfel încât poate fi accesată de pe dispozitivul dvs. mobil, precum și de pe desktop.

Există patru opțiuni de găzduire e-mail disponibile, cu stocare variind de la 50 GB la 150 GB, 10 sau cutii de e-mail nelimitate și 1 sau domenii de e-mail nelimitate. Toate planurile oferă protecție împotriva spamului, precum și POP3/IMAP/SMTP.

Prețul începe la 2.95 USD pe lunăCel mai costisitor plan este cel mai ieftin. $9.95 pe lunăAcestea sunt oferte de preț introductiv. Acestea sunt doar prețuri introductive și reînnoirile încep de la 3.95 $ până la 19.95 $ respectiv.

Scala Hosting are o gamă mai largă de planuri de găzduire e-mail pentru afaceri serioase decât alți furnizori. De asemenea, spațiul de stocare generos îl face demn de luat în considerare.

Zece lucruri la care ar trebui să țineți cont atunci când vă găzduiți e-mailul.

Aceste funcții de e-mail vă sunt disponibile dacă doriți să aveți conturi de e-mail împreună cu site-ul dvs..

Multe companii de găzduire vă oferă opțiunea de a vă găzdui e-mailul (email@domeniul dvs..com). www.com Pachetul include o varietate de conturi de e-mail,, de obicei, 1-10 pentru găzduirea de bază.

Pentru a vă configura conturile, veți avea acces la panoul de control pentru e-mail. Sunt necesare două lucruri pentru a utiliza e-mail: un server de e-mail, și o aplicație. Acesta ar putea fi un client Outlook, sau acces la Webmail, cum ar fi Gmail sau Yahoo.

The server de e-mail Este un software care este instalat pe server. Procesează toate e-mailurile care îi sunt trimise, și, de asemenea, trimite orice e-mail pe care îl aveți.

Această aplicație rulează pe orice dispozitiv, inclusiv telefonul, tableta sau PC-ul, vă permite să vă organizați, să trimiteți și să primiți mesajele de e-mail, cum ar fi e-mailurile, și chiar să le organizați, Microsoft Outlook, clientul verifică dacă există mesaje noi pe serverul de e-mail și apoi descărcări. pentru a le vizualiza. Acesta este panoul de control care vă permite să citiți și să scrieți mesaje.

Vești bune: Majoritatea clienților de e-mail sunt compatibili cu toate serverele de e-mail. De asemenea, vă puteți conecta la mai multe servere pentru a utiliza mai multe conturi de e-mail.

Puteți accesa atât e-mailurile personale, cât și cele de la serviciu dintr-un singur client de e-mail. Outlook, unul dintre cele mai populare programe de e-mail, oferă mai multe opțiuni (calendare și sarcini) Webmail este mai convenabil decât webmail.

Webmail Este o interfață de e-mail online, care poate fi accesată dintr-un browser. Acest lucru se datorează faptului că datele sunt mai ușor de accesat fără a fi nevoie să instalați software local.

Orice dispozitiv care are acces la internet poate verifica e-mailurile. Protocolul de e-mail este o colecție de reguli și linii directoare care permit clientului să trimită informații către server. POP (sau IMAP) sunt două dintre cele mai populare protocoale de e-mail.

1. POP (Protocol oficiului poștal). Outlook utilizează POP pentru a descărca e-mailul de pe server și pentru a-l șterge de pe computer.

2. IMAP IMAP (Internet Message Access Protocol). IMAP este mai avansat decât POP. Cu IMAP, e-mailurile sunt salvate pe serverul de e-mail. Clienții le pot accesa de oriunde dacă toți clienții lor folosesc IMAP.

Datele tale de e-mail vor fi salvate atât pe server, cât și pe computer până la ștergere. Asigurați-vă că alegeți un pachet de găzduire care oferă suport IMAP complet atunci când comparați planurile.

Schimb de schimb Acesta este cel mai bun protocol de e-mail și cel mai costisitor. Acest protocol Microsoft vă permite să sincronizați sarcini ca IMAP, și, de asemenea, permite angajaților să partajeze calendare și contacte.

Vă puteți bucura în continuare de funcționalitatea avansată și instrumentele utile ale serviciului de cutie poștală dacă aveți fonduri.

Ce este DKIMˀ

Peter Goldstein este chief technology officer, co-fondator. Valimail

DomainKeys Identified mail, sau DKIM pe scurt, descrie modul în care o organizație poate securiza e-mailurile semnate și permite destinatarilor să verifice dacă mesajele au fost trimise de la expeditorii vizați.

Metoda de criptare cu cheie publică este construită pe o pereche de chei. O cheie este privată și una este vizibilă pentru toți. Este obișnuit în criptografia cu cheie publică ca proprietarul cheii private să semneze digital mesajele. Oricine poate verifica apoi semnătura cu cheie publică. Această metodă de semnătură este utilizată de DKIM.

Cum funcționează DKIM

DKIM este un sistem simplu care funcționează astfel:

Avantajele DKIM

DKIM are avantajul principal față de Sender Policy Framework, (SPF), predecesorul său în autentificarea prin e-mail. Are scopul de a proteja autentificarea prin redirecționare.

SPF se bazează pe IP,, ceea ce înseamnă că este posibil ca mesajele trimise prin intermediari să eșueze testele SPF. Acest lucru se datorează faptului că domeniul de origine nu a inclus (sau probabil nu ar trebui) să includă adresa IP intermediară în înregistrările sale SPF.

Semnările criptografice ale DKIM asigură că destinatarii pot fi siguri că expeditorii nu și-au modificat mesajul în timpul tranzitului. Acest lucru protejează împotriva expeditorilor rău intenționați, care ar putea să nu fie cunoscuți nici de sistemul original de expediere, nici de destinatar.

Numai DKIM nu este suficient

DKIM va oferi o protecție mai mare prin combinarea raportării și conformității cu autentificarea mesajelor bazate pe domeniu. DMARC este o cerință ca DKIM să alinieze validarea DKIM cu conținutul din câmpul „De la” al unui e-mail. DKIM, împreună cu DMARC este o componentă esențială a unui soluție completă anti-phishing și anti-spam.

Consultați aceste alte ghiduri de cumpărare pentru găzduirea site-urilor