gratis midlertidige e-poster

gratis midlertidige e-poster

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-24
Jimmy raybe

Få en midlertidig e-postadresse gratis

Du er sannsynligvis kjent med hvordan du oppgir e-postadressen din for et kontokjøp, eller registrerer seg for en annen app eller konto. Denne tilsynelatende enkle handlingen kan imidlertid føre til uønsket spam eller målrettede annonser, og utsette kontoen din for hackere.

Dette er grunnen til at en engangsadresse kan være veldig nyttig. Du kan få en midlertidig adresse fra disse tjenestene som du kan erstatte din faktiske. Du kan unngå å motta spam-e-post i flere år, og du kan også hoppe over målrettede annonser, datalekkasjer, eller bli utsatt for spam-meldinger hvis et nettsted blir angrepet. Fortsett å lese for å lære om de beste midlertidige e-posttjenestene som er tilgjengelige, som alle er gratis.

Hvilke er de sikreste engangs-e-postklientene som er tilgjengeligˀ

Har du det traveltˀ ​​Du trenger ikke lete lenger, siden tabellen nedenfor viser våre beste valg for engangs-e-postadresser. Du kan opprette en midlertidig e-postadresse hos disse leverandørene med bare noen få klikk. La oss ta en titt på hvert navn i detalj senere.

 • ProtonMail Denne anonyme tjenesten tilbyr mer enn bare engangs-e-post, spesielt hvis du velger å oppgradere til en premium-konto.
 • 10 minutters mail Denne tjenesten er rask og enkel å bruke på nettsteder som trenger bekreftelse.
 • Temp-post Denne premiumtjenesten er for folk som ønsker å fjerne annonser fra datamaskinen og forlenge lagringsperioden.
 • GuerrillaMail SpamAssassin zapper spam før de kan plage deg og gir imponerende tilpasningsmuligheter.
 • Emailondeck Vi er imponert over deres seriøse sikkerhetsstandarder, inkludert rutinemessige slettinger av e-postlogger.
 • En engangsleverandør av e-post må oppfylle visse kriterier for å bli vurdert for vår Topp 5-liste. De inkluderer:

  Disse tjenestene overgår forventningene våre. Du vil også finne flere nyttige funksjoner. Du kan være trygg på at uansett hvilket engangs-e-posttjenestealternativ du velger, vil det generere en midlertidig adresse for å viderekoble spam fra personlige kontoer eller arbeidskontoer.

  Sikker engangs-e-postsikkerhet: en grundig titt

  La oss gå inn i detaljene Vi skal se nærmere på hver engangstjeneste nedenfor og presentere fordelene og ulempene deres. Hver tjeneste kan generere en e-postadresse umiddelbart og slette e-poster innen en spesifisert tid. Hvis du ser etter en e-posttjeneste som vil gi nytte og sikkerhet på et øyeblikk, vi kan nesten garantere å matche deg med oneǃ

  Du ser etter en altomfattende tjeneste som lar deg håndtere både prioriterte og ikke-prioriterte e-poster med bare én konto. Du har kommet til rett stedǃ

  Website ProtonMail


  ProtonMail lar brukere legge til flere e-postadresser eller aliaser, som alle kan nås via samme konto.


  En bruker er i stand til å opprette en rekke identiteter som kan brukes til forskjellige formål. De kan også organisere innkommende og utgående e-post og holde innboksen ren. Premium ProtonMail-kontoer kan ha flere e-postadresser opprettet og administrert på samme måte. Premium-brukere ha muligheten til å sende e-post via deres kortere domeneadresse (@pm.me), mens brukere som ikke er premium-brukere ikke kan.


  ProtonMail, en åpen kildekode-tjeneste som støttes av Android og iOS samt mange nettlesere, kan brukes på Android-enheter. ProtonMails sveitsiske plassering betyr at den er beskyttet av sveitsiske personvernlover. Dette er en stor fordel for sikkerhetsbevisste brukere. ProtonMail bruker både full-disk-kryptering og ende-til-ende-kryptering. Dette betyr at du ikke kan se eller dekryptere noen e-post. ProtonMail krever ikke at du gir ut noen personlig informasjon. Tjenesten fører heller ikke IP-logger.

  Besøk ProtonMail

  10 Minute Mail er et flott verktøy som kan brukes av alle. Det pakker utrolig mye nytte på ti minutter.

  Website for 10 Minute Mail


  10 Minute Mail er et flott verktøy som kan brukes av alle og gir mye verdi på ti minutter.


  10 Minute Mail er akkurat det den hevder å gjøre - den lager engangs-e-postadresser som utløper på bare 10 minutter. Etter at tidtakeren utløper, slettes også alle e-poster som er lagret i innboksen. Du kan se den genererte e-posten ved å åpne denne siden. Du kan deretter legge den inn hvor som helst du vil forutsatt at du ikke lukker 10 Minutters Mail-siden.


  Nettsteder som ber deg om å bekrefte e-postadressen din er ikke et problem. 10 Minute Mail holder styr på e-poster og lar brukere svare på e-posten med sin engangsadresse. Brukere kan tilbakestille 10-minutters timeren for å eliminere enhver forsinkelse. Selv om timeren utløper, du kan fortsatt gjenopprette e-poster på 10 Minute Mail. Det krever ingen personlige data og 10 Minute Mail har også et søsterselskap som kan fjerne metadata fra videoer og bilder.

  Besøk 10 minutters Mail

  Selv om Temp-mail ikke beholder din personlige informasjon,, tilbyr den engangs-e-postadresser uten tidtakere

  Website Temp Mail


  Temp-mail, en pålitelig disponibel e-postadressetjeneste, ber deg ikke om personlig informasjon, er ikke nødvendig for å opprette en konto og vil ikke slette den genererte adressen automatisk med mindre du fjerner den eller domenelistene endres. Dette kan enten være positivt eller negativ ting avhengig av hva du trenger. Det betyr imidlertid ikke at fristen din ikke kan forlenges. Temp-postinnboksen fungerer akkurat som andre postbokser, bortsett fra at du ikke kan sende e-postene dine.


  Temp-mail er veldig sikker. Den lagrer bare e-postene dine i 2 timer og sletter deretter all din personlige informasjon, inkludert IP-adresser, når du er ferdig med å bruke den. Temp-mail vil være tilgjengelig i App, Play, og Chrome- og Safari-nettleserne.

  Besøk Temp-Mail

  Ikke la deg skremme av det enkle nettsteddesignet. GuerrillaMail, et kraftig verktøy for å lage nye e-postmeldinger, er også tilgjengelig.

  GuerrillaMail


  GuerrillaMail kan brukes til å generere engangse-post. Brukere kan klikke på bekreftelseslenker, og fjerne e-posten. GuerrillaMail tar seg av resten og fjerner spam fra innboksen din. Selv om tjenesten beholder innkommende e-post i én time, utløper den ikke.


  GuerrillaMails mest bemerkelsesverdige funksjon er dens evne til å sende og lage original post ved å bruke din engangsadresse. Brukere kan også velge sine egne e-postadresser. Scramble Address-funksjonen anbefales av GuerrillaMail. Det gjør det vanskeligere for noen å gjette innboks-IDen deres, som øker sikkerheten. GuerrillaMail, som er åpen kildekode, er kun tilgjengelig med HTTPS-kryptering for ytterligere å beskytte personvernet.

  Besøk GuerrillaMail

  EmailOnDeck er en effektiv og brukervennlig leverandør som lar brukere sende e-post og motta spam.

  Emailondeck


  Emailondeck, en av de mest tilgjengelige engangsadresseleverandørene er i stand til å opprette en e-postadresse for deg i bare to trinn. EmailOnDeck er helt gratis og vil holde e-postboksen din i 24 timer. Du kan imidlertid øke hastigheten ved å slette informasjonskapslene dine. EmailOnDeck rutinemessig sletter all e-post og aktive slettingslogger for å redusere lagringskostnadene. Det anbefales ikke å bruke denne tjenesten for langsiktige bestrebelser.


  Bare premium-brukere har muligheten til å sende anonym e-post direkte til en hvilken som helst e-postadresse. Gratis brukere, kan imidlertid fortsatt sende sikker e-post via andre EmailOnDeck-kontoer. Premium-kontoer vil fjerne annonser og la brukere lagre e-postadressene deres – eller opprette nye – i tillegg til å tillate dem å slette annonser. EmailOnDeck er ekstremt sikkert. Den kan nås via HTTPS og serverne bruker TLS.

  Besøk Emailondeck

  Du kan også sjekke ut andre leverandører. Disse tjenestene tilbyr også engangs-e-postadresser:

  Hva betyr en engangs-e-postadresseˀ

  Vi vil alle ha én e-postadresse som vi kan bruke til alt i en ideell verden. Spam ville ikke eksistere. Det finnes. Dette kan få folk til å se etter måter å redusere antall spam. En løsning er en engangs-e-postadresse. Men hva er dette?

  De er midlertidige. engangs. De er ikke kompatible med Outlook eller Gmail. Du trenger ikke opprette en konto, eller gi ut noen av dine personlige opplysninger, som navn, adresse, telefonnummer eller fysisk adresse.

  Du vil besøke nettstedet som er oppført nedenfor, og deretter følge disse trinnene for å opprette din midlertidige e-postadresse. Deretter, kopiere adressen og lime den inn i et annet skjema hvor du vanligvis sender den faktiske e-posten.

  Det høres ganske praktisk ut, ikke santˀ Du kan være trygg på at all den uønskede søppelposten vil bli sendt til engangsadressen. Den vil også ødelegge seg selv etter en viss tid. Den tilknyttede adressen vil ikke bli lagt til i noen database som kan være underlagt en lekkasje. Innboksen og personopplysningene dine forblir rene.

  Disse engangstjenestene har noen begrensninger. Disse engangstjenestene tilbyr ikke det samme verktøyet som en Gmail-konto eller Outlook-konto. Du vil ikke få lov til å lage signaturer eller mapper, verifisere om noen har lest e-posten din eller andre BCC-er. Noen engangs-e-poster tjenesteleverandører tilbyr muligheten til å videresende,sende, eller gjenopprette e-post som har blitt slettet.

  Hva er vitsen med en engangs-e-postadresse og hvorfor trenger du den?

  I dag dreier internett seg om bekvemmelighet. Det er mye enklere å skrive inn din primære e-postadresse på et nettsted eller en app enn det er å generere midlertidig. Men, når du har gjort det, blir dataene dine offentlige og kan brukes til å sende deg spam-meldinger eller verre. Selv om vi er kjent med engangs-e-postadresser og hvordan de fungerer, hvorfor ville noen bruke demˀ Det er mange grunner til å bruke engangs-e-postadresser. Nedenfor er noen vanlige årsaker.

  ✉️Spam sentral

  Spam er fienden nummer én av alle e-postadresser. Du kan enkelt bruke timer på å melde deg av disse e-postlistene, bare for at det skal snøballe under deg med spam senere. Dette er grunnen til at folk investerer i engangs-e-postadresser for å unngå denne spam-tilstrømningen. Du forhindrer spammere fra å målrette mot primærkontoen din.

  💰 Skyldfrie utgifter

  Også, engangs-e-poster er flotte for shopping. Det kan være lurt å foreta et kjøp én gang fra et nettsted du aldri har vært på før og som du ikke ønsker reklamespam. Du kan også unngå spam-e-posten du får etter du registrerer deg for ditt lojalitetskort, som inkluderer lignende tilbud og salg.

  👻Ghosting-nettsteder

  Det skjer med oss ​​alle. Noen ganger kan det hende du ikke bruker appen eller nettstedet du besøker igjen. I disse tilfellene, er det mer behagelig å registrere seg med en midlertidig e-post. Hvis du er interessert i gratis prøveversjoner og må sende en e-post adresse for å få tilgang til den, vurder å bruke en midlertidig . Du kan bruke begge tjenestene og glemme det.

  ⛓ Hold deg trygg

  Engangs-e-poster kan være en fin måte å unngå spam på, men de tjener også et viktig sikkerhetsformål. Vi har alle gjort oss skyldige i å registrere oss uten å ha lest vilkårene og betingelsene. Det kan være at du blir bedt om tillatelse fra nettstedet til å dele eller selge informasjonen din. Nettsteder kan til og med gi e-postadressen din til annonsører.

  Der går duǃ Dette er en rask omvisning som viser deg hvordan du holder e-postinnboksen din ryddig, sikker og ren uten å bruke en krone.

  En ting til ...

  Det er imidlertid tilfeller der det er bedre å ikke bruke en midlertidig adresse.

  Det anbefales ikke å bruke engangs-e-postadresser for å registrere deg for viktige tjenester som bank-utdannings- og medisinske nettsteder. Hvis du registrerer deg med en engangs-e-postadresse som har utløpt, må du kanskje tilbakestille passordet. Det er også mulig å ha kontoutskrifter eller en kopi av journalene dine sendt til deg.

  Konklusjon

  Du kan redusere stresset ved å ha engangs-e-poster. Du kan opprette en midlertidig e-postadresse på bare noen få minutter. Dette vil tillate deg å registrere deg på nettsider, delta i konkurranser og foreta kjøp. Og du vil være trygg på at du vant ´ikke motta spam-meldinger på mange måneder. En god engangs-e-post er en enkel og kostnadseffektiv sikkerhetsforanstaltning. Du kan beskytte dataene dine mot mulige lekkasjer ved å oppgi en engangs-e-post og ikke din faktiske adresse. I tillegg, lar det deg føle deg trygg ved å bruke nettsteder som har dårlige sikkerhetsdata. Det er verdt å bokmerke minst ett av disse nettstedene.

 • ProtonMail Denne anonyme tjenesten tilbyr mer enn bare engangs-e-post, spesielt hvis du velger å oppgradere til en premium-konto.
 • 10 minutters mail Denne tjenesten er rask og enkel å bruke på nettsteder som trenger bekreftelse.
 • Temp-post Denne premiumtjenesten er for folk som ønsker å fjerne annonser fra datamaskinen og forlenge lagringsperioden.
 • GuerrillaMail SpamAssassin zapper spam før de kan plage deg og gir imponerende tilpasningsmuligheter.
 • Emailondeck Vi er imponert over deres seriøse sikkerhetsstandarder, inkludert rutinemessige slettinger av e-postlogger.
 • Her er våre topp 5 sikre alternativer for engangs e-posttjenester. Alle er enkle å bruke og koster ikke en krone. Noen lar deg til og med svare anonymt og opprette nye e-postadresser.