De beste leverandørene av e-postverter i 2022

De beste leverandørene av e-postverter i 2022

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-11
Jimmy raybe

De beste leverandørene av e-postverter i 2022

The best email hosting provider

E-posthosting ligner mye på tjenester. Det er enkelt å få en e-postkonto. Registrer deg hos din ISP og registrer deg hos Google. Deretter, kjøp en webhotellkonto. Standardplaner vil imidlertid ikke levere samme kvalitet som profesjonelle brukere.

Du kan enkelt få mer pålitelige og effektive e-postvertstjenester med disse planene. De nøyaktige detaljene for hva du får vil avhenge av leverandøren din. Men, større vedlegg kan støttes (opptil 50 MB), 50 GB lagringsplass eller mer for e-postinnboksen din, og nettlagring. Dette muliggjør fildeling med andre brukere. Medfølgende apper som Online, Exchange og Active Directory Support for Business Users – pluss 24/7 support i nødstilfelle.

E-posten din vil fungere med et tilpasset domene (address@yoursite.com), og det er vanligvis enkelt å sette opp. En e-postvertsplan kan brukes til å erstatte webvertens tjeneste, eller du kan prøve den uten hosting.

Kvalitetstjenester til en lavere pris $1 per måned Med gratis prøveversjonsalternativer og priser per bruker, kan hvem som helst enkelt sjekke markedet for e-posthosting. Vi har gitt sammendrag for fem toppleverandører av e-posttjenester per 20. oktober,21.

er det eneste stedet å finne denne eksklusive funksjonen.

Grunner til å kjøpe

Dette er et flott alternativ for små bedrifter med begrenset personale som ikke trenger å bruke hundrevis på e-postkontoer. EIG-eide abonnenter får en eksklusiv e-postpakke som inkluderer en forretnings-e-post. Ubegrenset e-postkontoer, ubegrenset lagringsplass for så lite som $2.75 Hvis du betaler for 3 år, er det et veldig lite beløp. $99 Begrepet vil være for hele varigheten. Men er det egentlig ubegrensetˀ

Bluehost hevder at det ikke er noen offisielle begrensninger. Bluehost uttalte også at selv om e-postkontoer kan opprettes ubegrenset, avhenger dette av fillagring. Kunder må overholde vilkårene for bruk for å ha e-postfunksjonen fullt aktivert. Kunder som opererer innenfor vilkårene of Service trenger ikke å bekymre deg for tekniske begrensninger for e-postdomener eller nettsteder.

Så hva er greia? Dette er en mer grunnleggende løsning enn du kanskje tror. Du får IMAP4 og POP3 pluss 24/7-støtte. Det er tre alternativer for webmail (tilsvarer Outlook.com og Gmail.com); Horde; Roundcube, eller Squirrelmail.

For å lese e-poster offline, kan du konfigurere e-postklienter som Mail for Windows 10 og Mozilla Thunderbird. Brukergrensesnittet gjør det enkelt å opprette en ny adresse.

Den beste budsjett-e-postverten

Grunner til å kjøpe

E-posthosting som er annerledes tilbyr Flockmail-grensesnittet, som gjør det enkelt å sende og søke i e-post. Grensesnittet kan også brukes til å lage og administrere tidsplaner og er mobilvennlig.

Videointegrasjon er tilgjengelig for å lette konferanser. Dette gjør systemet spesielt verdifullt for bedrifter.

To hovedplaner er tilgjengelige. Begge inkluderer opptil 50 e-postadresser. Multi-enhet og kontrollstøtte.

Du får 10 GB lagringsplass og 2 e-postfiltre med Business Email Hosting Plan. $0.99 i måneden per postboks. Enterprise Email Hosting Planer øker disse lagringsgrensene til 30 GB og tillater ubegrensede e-postfiltre. $2.49 i måneden.

Hostingers e-posthostingplaner er enkle og enkle å bruke, til en lav pris.

DreamHost logo

3. Dreamhost e-posthosting

E-posthosting som er pålitelig for din bedrift

Grunner til å kjøpe

Dreamhost Denne etablerte leverandøren av webhotelltjenester tilbyr separat e-posthosting i tillegg til en rekke andre pakker.

Dreamhost tilbyr e-posthosting med 25 GB lagring som standard. Den lar deg også synkronisere e-postene dine mellom mobile og stasjonære enheter. En gratis, annonsefri webpostplattform er også tilgjengelig.

Smarte anti-spamfiltre er en annen nøkkelfunksjon. De filtrerer ikke bare spam,virus og skadelig programvare, men kan også beskytte deg mot phishing-angrep. Dette filteret tilpasser seg nye trusler slik at datamaskinen din er beskyttet.

Hosted e-postkontoer tilbyr flere viktige fordeler. Først, den forblir koblet til forretningsdomenet. Dette gjør at den ser mye mer profesjonell ut enn en ubetalt e-postkonto.

Det gir deg også full kontroll over dataene dine. Dine e-poster blir ikke automatisk skannet for å sende deg reklame, som er noe gratis e-postleverandører ofte gjør.

Prisene er relativt rimelige og avhenger av om du vil foreta årlige eller månedlige betalinger. Bare $99 per måned for månedlige planer $1.99 i månedenEn årlig forpliktelse senker den til ca $1.67 i måneden.

Zoho Mail

4. Zoho Mail

Du har en rekke valg og en gratis plan.

Grunner til å kjøpe
Grunner til å unngå

Zoho Mail, en vertsbasert e-posttjeneste som inkluderer en pakke med nettbasert kontorprogramvare og mange andre funksjoner, kalles en e-post. Zoho Mails nyeste funksjoner inkluderer frakoblet modus og tilbakekalling av e-post. Store vedlegg kan være opptil 250 MB. Lyd-/videosamtaler er også tilgjengelige . Zoho Mail har en IMAP-klient som lar deg konfigurere, synkronisere og administrere andre e-postkontoer ved hjelp av IMAP.

Du får fem postbokser på opptil 5 GB hver, 25MB med vedleggsgrenser og tilgang via webmail med en gratis plan. Å referere til en venn kan hjelpe deg med å få støtte for 25 flere postkasser. Dessverre, var ikke henvisningsprogrammet tilgjengelig i skrivende stund pga. ombygging.

Standardplanen inkluderer IMAP/POP-støtte, 500 MB med vedlegg, 30 GB lagring, 5 GB filplass og muligheten til å jobbe med flere domener. Denne planen er kraftigere enn premium-tilbudene og tilbyr de samme produktivitetsverktøyene som standardpakken, men til en brøkdel av kostnad. $3 Per bruker, per måned. Årlig fakturert.

Zoho Professional-planer tilbyr 100 GB lagringsplass per bruker, 1 GB vedlegg og støtte for Active Directory-grupper. Du kan få det for bare per bruker per måned, eller årlig. Det er svært rimelig for det du mottar når det gjelder lagring og andre funksjoner. Lite-planen har færre funksjoner, men er fortsatt tilgjengelig. $1 Per bruker, per måned. Årlig fakturert.

Beste lagringsløsning for e-posthosting

Grunner til å kjøpe

Det er mange e-postvertsalternativer tilgjengelig. De tilbyr store lagringskvoter, som få andre leverandører kan matche. Det er mange sikkerhetsalternativer for e-postbrukere i virksomheten.

E-postgrensesnittet er også nettbasert slik at det kan nås fra mobilenheten din så vel som skrivebordet.

Det er fire e-postvertsalternativer tilgjengelig, med lagringsplass fra 50 GB til 150 GB, 10 eller ubegrensede e-postbokser og 1 eller ubegrensede e-postdomener. Alle planer tilbyr spambeskyttelse samt POP3/IMAP/SMTP.

Prisen starter kl $2.95 i månedenDen mest kostbare planen er den billigste. $9.95 i månedenDette er introduksjonspristilbud. Dette er kun introduksjonspriser og fornyelser starter kl. $3.95 til $19.95 henholdsvis.

Scala Hosting har et bredere spekter av e-posthostingplaner for seriøse bedrifter enn andre leverandører. Den sjenerøse lagringen gjør det også verdt å vurdere.

Ti ting du bør se etter når du er vert for e-posten din.

Disse e-postfunksjonene er tilgjengelige for deg hvis du ønsker å ha e-postkontoer sammen med nettstedet ditt.

Mange hostingselskaper tilbyr deg muligheten til å ha e-posten din hostet (email@yourdomain.com). www.com Pakken inkluderer en rekke e-postkontoer, vanligvis 1-10 for grunnleggende hosting.

For å sette opp kontoene dine, vil du ha tilgang til e-postkontrollpanelet. Det kreves to ting for å bruke e-post:en e-postserver, og en applikasjon. Dette kan være en Outlook-klient, eller tilgang til webmail som Gmail eller Yahoo.

De e-postserver Det er programvare som er installert på serveren. Den behandler all e-post som sendes til den, og sender også all e-post du har.

Denne appen kjører på alle enheter, inkludert telefonen, nettbrettet eller PC-en. Den lar deg organisere, sende og motta e-postmeldinger, for eksempel e-post, og til og med organisere dem, Microsoft Outlook. dem å se. Dette er kontrollpanelet som lar deg lese og skrive meldinger.

Gode ​​nyheter: De fleste e-postklienter er kompatible med alle e-postservere. Du kan også koble til flere servere for å bruke flere e-postkontoer.

Du kan få tilgang til både personlige og jobbe-e-poster fra én e-postklient. Outlook, et av de mest populære e-postprogrammene, tilbyr flere alternativer (kalendere og oppgaver) Webmail er mer praktisk enn webmail.

Webmail Det er et online-basert e-postgrensesnitt, som kan nås fra en nettleser. Dette er fordi dataene er lettere tilgjengelig uten å måtte installere programvare lokalt.

Enhver enhet som har internettilgang kan sjekke e-post. E-postprotokollen er en samling av regler og retningslinjer som lar klienten sende informasjon til serveren. POP (eller IMAP) er to av de mest populære e-postprotokollene.

1. POP (Postkontorprotokoll). Outlook bruker POP for å laste ned e-post fra serveren og slette den på datamaskinen din.

2. IMAP IMAP (Internet Message Access Protocol). IMAP er mer avansert enn POP. Med IMAP lagres e-poster på e-postserveren. Klienter kan få tilgang til dem fra hvor som helst hvis alle deres klienter bruker IMAP.

E-postdataene dine vil bli lagret på både serveren og datamaskinen til de er slettet. Sørg for at du velger en vertspakke som tilbyr full IMAP-støtte når du sammenligner planer.

Exchange Exchange Dette er den beste e-postprotokollen og den mest kostbare. Denne Microsoft-protokollen lar deg synkronisere oppgaver som IMAP, og lar også ansatte dele kalendere og kontakter.

Du kan fortsatt nyte den avanserte funksjonaliteten og nyttige verktøyene til postkassetjenesten hvis du har midlene.

Hva er DKIMˀ

Peter Goldstein er Chief Technology Officer, medgründer. Valimail

DomainKeys Identified mail, eller DKIM for kort, beskriver hvordan en organisasjon kan sikre signerte e-poster og tillate mottakere å bekrefte at meldingene ble sendt fra deres tiltenkte avsendere.

Den offentlige nøkkelkrypteringsmetoden er bygget på et par nøkler. En nøkkel er privat og en er synlig for alle. Det er vanlig i kryptografi med offentlig nøkkel at eieren av den private nøkkelen signerer meldinger digitalt offentlig nøkkel. Denne signaturmetoden brukes av DKIM.

Hvordan DKIM fungerer

DKIM er et enkelt system som fungerer slik:

Fordeler med DKIM

DKIM har den primære fordelen fremfor Sender Policy Framework, (SPF), sin forgjenger innen e-postautentisering. Det er ment å beskytte autentisering via videresending.

SPF er avhengig av IP, som betyr at meldinger sendt gjennom mellomledd sannsynligvis vil mislykkes i SPF-tester. Dette er fordi opprinnelsesdomenet ikke (eller sannsynligvis ikke burde) inkludere den mellomledds IP-adressen i SPF-postene sine.

DKIMs kryptografiske signeringer sikrer at mottakere kan være sikre på at videresendingerne ikke endret meldingen sin under transport. Dette beskytter mot ondsinnede videresendings, som kanskje ikke er kjent av verken det opprinnelige avsendersystemet eller mottakeren.

DKIM alene er ikke nok

DKIM vil gi større beskyttelse ved å kombinere domenebasert meldingsautentiseringsrapportering og samsvar. DMARC er et krav om at DKIM justerer valideringen av DKIM med innholdet i en e-posts "Fra"-felt. DKIM, sammen med DMARC er en viktig komponent i en komplett anti-phishing og anti-spam løsning.

Sjekk ut disse andre kjøpsveiledningene for nettstedshosting: