De beste e-posttjenesteleverandørene i 2022: forretninger, betalt og gratis

De beste e-posttjenesteleverandørene i 2022: forretninger, betalt og gratis

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-11
Jimmy raybe

De beste e-posttjenesteleverandørene i 2022: forretninger, betalt og gratis

The best email service providers of 2022: business, paid and free

1. ProtonMail

2. Gmail

3. Outlook

4. Yahoo Mail

5. Zoho

Du har funnet den mest pålitelige e-posttjenesteleverandøren som er tilgjengelig i dag.

Det er enkelt å finne de beste e-posttjenesteleverandørene. Du kan få én konto ved å registrere deg for en ISP. Du kan få flere ved å opprette en konto hos Google, Microsoft, eller andre store navn. Kjøp en anstendig webhotellpakke, og du vil sannsynligvis få nok e-postadresser til et stort selskap, uten ekstra kostnader.

Det kan være vanskelig å velge riktig e-posttjenesteleverandør for deg, spesielt med eksternt arbeid. Hvordan fungerer spamfiltreˀ Er det enkelt å organisere e-postinnboksen dinˀ Er det mulig å få tilgang til kontoen din via andre e-postklienter Og hva med å bruke tjenesten med en tilpasset domene og din egen adresse (dittnavn@dittdomene.com)ˀ

Fortsett å lese for å se listen vår over de beste leverandører av e-posttjenester. Selv om alle tilbyr anstendig, gratis tjenester, med noen begrensninger, vil vi også diskutere deres kommersielle tilbud som er forretningsvennlig og gir funksjonaliteten, kraften og tilleggene som kreves av krevende kunder.Sjekk ut beste leverandørene av e-postverter og beste sikre e-postleverandørerDu kan også være interessert i beste forretnings-VPN for deg.

Dette er de beste leverandørene av e-posttjenester i 2022:

Best email providers: Proton

1. ProtonMail

Sikker og privat e-post med fokus på personvern

Grunner til å kjøpe
Grunner til å unngå

Mange personvernproblemer vil oppstå når du registrerer deg for en e-postleverandør. Yahoo Mail,, for eksempel, ber deg om mobilnummer og navn. Google Mail og noen andre tjenester kan skanne meldingene dine for å utføre nyttige handlinger, som å legge til hendelser og kalendere til kalenderne. Omtrent alle tjenester vil tjene deg med annonser.

ProtonMail, en sveitsisk-basert e-posttjeneste, er fokusert på personvern. Registrer deg anonymt. Det er ingen logg over IP-adressen din. Alle e-poster er kryptert på slutten. Dette betyr at ProtonMail og alle andre ikke kan lese dem. Du kan også bruke adressebekreftelse for å sikre at du kommuniserer sikkert med riktig person. Introduksjonen av elliptisk kurvekryptografi, som gir ekstra sikkerhet og raskere nedlastinger, ble gjort mulig i april 2019. Betalte kunder har tilgang til Angre-funksjonen samt import-eksportapplikasjonen. Denne appen lar dem overføre e-post mellom kontoer og laste ned e-poster til enhetene sine.

Disse begrensningene er betydelige. Det er noen begrensninger. Produktet kommer med en liten 500 MB lagringsplass, kan bare sende 150 meldinger per dag og har svært få organisatoriske verktøy, som etiketter, smarte filtre, mapper, eller etiketter. ProtonMails ende-til-ende-kryptering ikke t gjelder e-poster til andre klienter. Du kan imidlertid sende krypterte meldinger til ProtonMail ved å bruke Secure Message-funksjonen.

Det virker imidlertid urettferdig,, å kritisere en gratis tjeneste som ikke viser noen annonser og som ikke har noen strenger knyttet. ProtonMail, et spesialistverktøy som er ment å brukes sammen med Gmail og andre tjenester som Gmail, utfører sine kjernefunksjoner veldig bra.

ProtonMail tilbyr ekstra lagringsalternativer. Du kan betale USD, EUR, og CHF per måned. Plus-kontoen inkluderer 5 GB lagringsplass og 1,000 meldinger/dag. Den lar deg også opprette egendefinerte domener (you@yourdomain.com), støtte for filtre, mapper og etiketter samt ekstra funksjoner som kontaktgrupper.

Professional-planen legger til mer lagringsplass og e-postadresser, og kan også brukes til å være vert for et andre domene. Den inkluderer også flerbrukerstøtte og oppsamlingsadresser. Prisen er per bruker per måned (75 dollar årlig), som gjør det rimelig hvis ProtonMail-sikkerhet er viktig for deg, men også betydelig dyrere enn forretningskontoer fra store konkurrenter.

Best email providers: Google

2. Gmail

Googles nettpostkraftverk trenger ingen introduksjon

Grunner til å kjøpe
Grunner til å unngå

Googles Gmail ble først utgitt i 2004. Det har siden vært den ledende leverandøren av gratis e-posttjenester med over en milliard kunder over hele verden.

Gmails minimalistiske nettgrensesnitt er et absolutt høydepunkt. Skjermen er dedikert til innboksen din med minimalt rot og verktøylinjer. Du kan enkelt lese og svare på meldinger ved å bruke samtaler.

Dette verktøyet har mye potensial. Gmails dynamiske e-postfunksjon gjør det mer interaktivt. Du kan utføre handlinger direkte fra e-posten din, som å fylle ut en spørreundersøkelse eller svare på en Google Dokument-kommentar. Du kan automatisk filtrere meldinger inn i kategorier med faner som Primær, Sosial, og kampanjer for å hjelpe deg med å fokusere på det du vil. Du kan holde postkassen ren med spam-blokkering. Andre kontoer kan administreres fra samme grensesnitt, inkludert Outlook, Yahooǃ, eller annen IMAP/POP-e-post. Det er også 15 GB lagringsplass tilgjengelig for Drive, innboks og bilder.

Google Chrome kreves for å få tilgang til Gmail frakoblet. Men, du kan fortsatt få tilgang til Gmail fra hvor som helst. Du kan også bruke slumringsalternativet for å slumre e-poster i en bestemt tidsperiode. Det vil automatisk merke den e-posten som viktig.

Andre funksjoner kan være mer problematiske. Du kan filtrere meldinger ved å bruke tilpassede merkesystemer i stedet for å organisere dem i mapper. Dette er en vanlig metafor som nesten alle brukere forstår. Selv om dette fungerer og gir noen fordeler, er det ikke den mest populære metoden. Gmail, mens en enestående service, er et solid valg som din første e-postleverandør.

Google tilbyr en bedriftsrettet betalt versjon av Gmail i form av Google Workspace.

Google Workspace, Googles versjon av Microsoft Office, er Googles løsning til Microsoft Office. Du får verktøy for å lage dokumenter, regneark, og presentasjoner. Du kan organisere kalenderne dine med delte kalendere, du har video- og talekonferanse for nettmøter og det er 24/7 support tilgjengelig for sørge for at alt går knirkefritt.

De Office-lignende funksjonene gjør det dyrere enn dets motparter som kun kan sendes til e-post. Prisene starter på $1 per bruker for den grunnleggende planen. Det er en god deal, men du får mye valuta for pengene. Hvis du planlegger å bruke Google Workspace, kan det hende være verdt investeringen. Du kan få en 14-dagers prøveversjon gratis for å finne ut.

Best email providers: Microsoft Outlook

3. Outlook

Dette er et flott sted å være, spesielt for Office 365-brukere

Grunner til å kjøpe

Outlook-nettgrensesnittet er det samme som skrivebordsversjonen. Det har mapper, organisasjonsverktøy, gjeldende mappeinnhold, og enkle forhåndsvisningsruter (med annonser i tilfelle en gratis konto).

Verktøylinjen lar deg raskt få tilgang til vanlige funksjoner og høyreklikk på meldinger eller mapper gir deg alt. Du vil raskt lære detaljene hvis du noen gang har brukt en e-postklient.

Grensesnittet kan virke enkelt, men det er mange bevegelige deler. Denne tjenesten oppdager og legger viktige e-poster i en fokusert innboks. Den holder eventuelle distraksjoner borte fra øynene dine. Du kan legge til hendelser som flyreiser eller middagsreservasjoner i kalenderen din automatisk. Du kan del Outlook.com-kalenderen din enkelt med Outlook.com-brukere. Office 365 Du kan også lagre hendelser i familiekalenderen din slik at alle kan se dem. Det er også noen kule funksjoner, som muligheten til å inkludere meningsmålinger i Outlook-e-poster.

OneDrive støtter utmerkede vedlegg, inkludert muligheten til å dele OneDrive-filer direkte som lenker eller kopier. Legg ved filer til Google Drive, Dropbox, Box, eller Box-kontoer. En 15 GB postboks lar deg lagre mange filer.

Alt dette fungerte bra for oss. Men, hvis det er noen problemer med standardinnstillinger, kan du endre dem via Outlook.coms dialogboks for innstillinger. Selv om dette ikke tilbyr så mange alternativer enn Gmail´s, er det godt organisert og lar deg kontrollere layout, vedleggsregler og meldingshåndtering.

Microsoft tilbyr også flere app-baserte integrasjoner som kan brukes til å forbedre tjenestene. Skype-integrasjon er tilgjengelig i beta. Apper gjør det enklere å få tilgang til Evernote, PayPal og GIPHY.

Office 365-oppgraderinger gir deg en annonsefri innboks, 50 GB e-postlagring, og en enorm 1 TB OneDrive-lagring. Ytterligere funksjoner inkluderer offline arbeid, profesjonell meldingsformatering, chat-basert støtte og filgjenoppretting fra løsepenge-angrep. Du vil også få de nyeste versjonene av Word Excel PowerPoint. Du kan få alt dette for så lite som en måned med Office 365 Personal Plan for en enkelt bruker, eller for 70 dollar for et helt år.

Best email providers: Yahoo Mail

4. Yahoo Mail

Dette kraftige produktet kommer med noen fantastiske tillegg

Grunner til å kjøpe
Grunner til å unngå

Yahoo Mail er ikke den mest omtalte i disse dager, men den nyeste versjonen av Yahoo Mail har et profesjonelt utseende og står godt mot sine toppkonkurrenter.

Den ligner på Gmail ved at den viser en stor visning av innboksen din og lar deg raskt filtrere meldinger etter innholdstype (Bilder. Dokumenter. Reise). Du kan også bla gjennom alle samtaler og e-poster med ett klikk. Du kan organisere e-posten din inn i egendefinerte mapper og juster oppsettet for å vise en forhåndsvisning av en melding med bare noen få klikk. Du kan også melde deg av nyhetsbrev uten å forlate Yahoo Mail-innboksen.

Den kraftige motoren integreres med Facebook og støtter tekstmeldinger og SMS. Den kan også nås via POP, web og IMAP. Du kan til og med videresende e-posten din til en annen adresse. Du kan lagre nesten alt du får, opptil 1 TB, med disse verdifulle tilleggene: engangs-e-postadresser for beskyttelse av personvern, samt en massiv 1TB postbokslagring.

Brukere som er krevende kan støte på problemer i løpet av tiden. Fleksibiliteten og valget av Gmails merkesystem er ikke tilgjengelig for Mail. Det er også færre innstillinger, justeringer og alternativer enn du finner andre steder. Yahoo Mail, er imidlertid en flott tjeneste som bør inkluderes på e-postlisten din.

Yahoo tilbyr en Business Mail Plan med tilleggsfunksjoner, akkurat som andre leverandører. Høydepunktet er et alternativ for å bruke tjenesten med et tilpasset domene (dittnavn@dittdomene.com), selv om det er andre fordeler, også. Du kan også importere kontakter fra Facebook og Gmail. All e-posten din kan vises på én skjerm. Det er også alle de bedriftsvennlige produktivitetsverktøyene som flere kalendere, dokumentadministrasjon, analytics, og mange flere.

Prisene starter på .19 per måned for en postboks, og faktureres årlig. De faller når du legger til postbokser:.59 per 5 postbokser,.19 hver for 10 og .20 for 20. Du må kontakte dem. Yahoo Mail Pro har også et månedlig prisalternativ til kun .49 Du får en annonsefri postkasse, prioritert kundeservice og andre funksjoner.

Yahooǃ vil fornye domenet ditt så lenge du har et aktivt abonnement.

Zoho is the best email provider

5. Zoho

En e-posttjeneste som tilbyr mange funksjoner for lite penger

Grunner til å kjøpe

Zoho Workplace, en e-posttjeneste som er forretningsorientert, tilbyr et dokumenthåndteringssystem, online kontorpakke og samarbeidsverktøy.

Zoho tilbyr en gratis plan som støtter 25 brukere. Men, du har 25 flere brukere hvis andre henviser tjenesten til dem.Update: Zoho er i ferd med å ombygge henvisningsprogrammet sitt. Dette betyr at det ikke er tilgjengelig for øyeblikket.Hver pakke kommer med fem gigabyte postbokslagring og er kompatibel med ett domene. Dette er en funksjon du ikke finner på kommersielle produkter. Legg til i presentasjonen, regnearket og tekstbehandleren, og det får det til å se ut som mye.

Den er enkel å bruke og tilbyr et godt utvalg av funksjoner som vil hjelpe deg med å organisere e-postetikettene dine mapper, filtre og smarte søk. For å utvide eller erstatte enkle forkortelser med komplette ord eller fraser, kan du lage tilpassede hurtigtaster. Zoho har også introdusert en offline modus som lar deg få tilgang til e-posten din og svare på den selv om internett er nede. Zoho Mail tilbyr også en IMAP-klient som lar deg konfigurere, synkronisere og administrere andre IMAP-e-postkontoer.

Selv om gratisplanen har noen begrensninger, er den ganske grunnleggende. Gratisplanen gir bare nettilgang og støtter ikke videresending av e-post.

Zoho Standard-planen løser dette problemet. For bare en månedlig avgift (bare $1 per bruker), får du IMAP/POP-tilgang, videresending av e-post og aktiv synkronisering. Du har også 30 GB lagringsplass og en grense på 30 MB vedlegg. Dette er en økning fra de 25 MB for gratisplanen. Det er andre forbedringer, som å kunne sende filer via skyen til brukere som ikke er Zoho. Det er to alternativer: en Lite-plan, som koster mindre per bruker og har færre funksjoner; eller en profesjonell plan som legger til flere funksjoner per bruker.

Mens mange av disse funksjonene kan finnes andre steder, bedrifter og alle som bruker Office-verktøyene eller tilpasset domenestøtte vil elske dem. Det er vel verdt å ta en titt.

Sjekk ut denne oppsummeringen. Beste WordPress-vertsleverandører