Din midlertidige gratis e-postadresse
small mail logo
Passord for å gjenopprette e-posten din for livet
mail password
skriv inn passord for pålogging til din gamle e-post
mail password
Videresend e-posten din automatisk til en annen e-post
mail forwarder
Bruk e-posten din i favorittprogramvaren din
Server for innkommende e-post :
 mail.tempmail.us.com
Utgående eposttjener :
 mail.tempmail.us.com
POP3 :
 110 
IMAP :
 143 
SMTP :
 26 
Brukernavn :
 Your email

En gratis og øyeblikkelig posttjeneste

Leter du etter en midlertidig, enkel, sikker og pålitelig e -posttjeneste?

https://www.tempmail.us.com/ er laget for deg. Vårt nettsted lar deg enkelt motta e -post mens du forblir helt anonym. Ingen registrering er nødvendig, tilskrivningen av en e -post vil bli utløst automatisk så snart vi åpner hjemmesiden vår. Fant du nettstedet vårt ved å bruke ett av følgende søkeord på google: vikarpost, posttemp, kast e -post, 10 minutter post? I så fall har du kommet til rett sted.

Jeg vil gå rundt spørsmålet om midlertidige e -poster.
Hvis du allerede har en generell idé, inviterer jeg deg til å gå til den andre delen " Anonymitet og sikkerhet ".

Hva er en midlertidig e -posttjeneste?
Dette er engangs -e -postmeldinger, en e -postadresse vil bli opprettet i en bestemt periode slik at du kan motta e -post fra en tredjepart. E -poster legges ut direkte på nettet og krever ingen programvare. Hver e -postmelding som er generert, er unik og er kanskje bare synlig for deg.

Når det gjelder oss: E -postadressen er knyttet til deg i en periode på 365 dager, men vær forsiktig hvis du endrer nettleseren din, blir e -posten din endret! (Hvis du vil endre e -posten din, er det bare å slette informasjonskapslene dine).

Vår midlertidige e -posttjeneste er tilgjengelig på flere språk.

fransk - Spansk - Engelsk - Arabisk - Bengali - Bulgarsk - Katalansk - kinesisk - Kroatisk - Tsjekkisk - dansk - nederlandsk - Estisk - Finsk - tysk - gresk - Gujarati - Hindi - Ungarsk - Indonesisk - Italiensk - Japansk - Kannada - Koreansk - Latvisk - Litauisk - Malayisk - Malayalam - Marathi - norsk - Pusse - Portugisisk - Punjabi - Rumensk - Russisk - Serbisk - Slovakisk - Slovensk - svensk - Telugu - Tamil - Tyrkisk - Ukrainsk - Urdu - Vietnamesisk

Men hvorfor bruke en midlertidig e -posttjeneste?
Men Jimmy hvorfor bruke tempmail.us.com kontra en av konkurrentene dine?
Anonymitet og sikkerhet: Her er kremen på Sundae.


For å si det enkelt, er hver e -post koblet til en informasjonskapsel som er satt inn i nettleseren din for å identifisere deg. Så den eneste informasjonen som angår deg er en informasjonskapsel, du kan slette denne med hvilken som helst informasjonskapselrenser.

Jimmy, hva med IP -adressen min?
Vi har ingen interesse av å lagre din IP -adresse. Dette slettes etter at du har logget på cloudflare. Systemet vårt bruker en database som heter "post", her er et bilde av bordet vårt.

Her er et diagram over infrastrukturen vår for bedre å forstå vår midlertidige e -posttjeneste.
Øverst til venstre er du, du er glad for å ha funnet en helt gratis og sikker midlertidig e -posttjeneste. Når du skal skrive adressen i nettleseren din: https://www.tempmail.us.com, blir din IP -adresse registrert av cloudflare som faktisk er en gratis DNS -administrasjonstjeneste som vi bruker. Du blir automatisk omdirigert til vårt hurtigbuffersystem som vi fant opp. Dette fremskynder for det første nettstedet betydelig, for din sikkerhet har vi tilordnet chmod 000 til / var / log -mappen, som effektivt deaktiverer funksjonen for logging av IPS -adresser. Trinn 3, IP -adressen din er ikke lenger synlig, https -protokollen brukes til enhver tid. Du er derfor ganske anonym. For å konsolidere beskyttelsen din bruker vi AbeloHost, det er et webvert regulert av "frihetens tale", som ligger i Nederland. Destinasjonsnummer 4 er hovedinstallasjonen av vår mail / apache -server, det er den som genererer nettstedet så vel som e -postkontoene. For å identifisere deg sender den en "informasjonskapsel" til nettleseren din. Dette er det som forklarer hvordan vår infrastruktur fungerer, så vel som våre forskjellige beskyttelser for å beskytte din identitet.

All den sikkerheten, men hva med en klage?
For det første har vi designet dette nettstedet for å tilby en lovlig midlertidig e -posttjeneste. Vennligst respekter gjeldende lover i ditt land. Selv om infrastrukturen vår er utformet slik at du kan forbli anonym, hvis noen politistyrker kontakter oss med en ordre i god form og form, vil vi gjerne gi dem umiddelbar tilgang til all vår infrastruktur, som er grunnlaget for data osv. .

Men vær trygg, informasjonskapselen er den eneste informasjonen vi har om deg.

7 nettsteder som tilbyr en midlertidig posttjeneste som fanget vår oppmerksomhet

Her er forskjellige nettsteder med sine særegenheter som tilbyr en midlertidig posttjeneste.

1. https://www.tempmail.us.com/

Trenger du en midlertidig e -post raskt uten problemer?
Trenger du et eksepsjonelt nivå av konfidensialitet?
Vi er den nye gutten på denne listen, vi har ikke tusenvis av alternativer ennå, men vi tilbyr deg en solid, enkel, rask og effektiv service.
Du kan lese e -postene dine i sanntid på nettstedet vårt, og du kan konvertere din midlertidige e -post til permanent e -post gratis med bare ett klikk.


2. https://temp-mail.org/en/

Vår konkurrent nummer 1, vi må innrømme at han gjorde en god jobb, flere alternativer er tilgjengelige og den midlertidige e -posttjenesten fungerer perfekt.
Vi er på ingen måte tilknyttet tjenesten deres. Vi kjenner ikke eierne, så det er umulig for oss å vite om tjenesten deres er trygg og anonym.


3. https://mail.tm/en/

Så snart de er sendt, mottas e -post. Det annonsefrie grensesnittet er intuitivt, enkelt og veldig rent, spesielt i full HD (3840 x 2160 piksler).
Mulighet for å opprette en brukerkonto med passord. For programmerere et API med dokumentasjon godt detaljert gir flere alternativer som:

Opprettet i nodejs ved hjelp av Haraka: https://github.com/mailtm/Mailtm


4. https://temp-mail.io/en/

En stor oppdagelse, et kvalitetsnettsted med flere alternativer utenfor fellesskapet.
Varselutvidelse samt videresending av e -post er to sjeldne alternativer i dette området.

Et stort problem, tiden for å motta en e -post er veldig lang, vi anbefaler deg å gjøre en test før bruk.


5. https://tempmail.plus/en/
6. https://tempr.email/en/

Selv om designet er rudimentært, er deres midlertidige e -posttjeneste funksjonell.
Hvis du leter etter et annet eller utenom det vanlige domenenavnet, er dette nettstedet for deg.
Noen områder er profesjonelle og andre er laget med humor som s0ny.net


7. https://mailpoof.com/

Selv om deres midlertidige e-posttjeneste fungerer utmerket og designet og logoen er iøynefallende, hvis du kjenner e-postsuffikset,
du får direkte tilgang til postkassen uten at du trenger noen identifikasjon. Her er et eksempel: https://mailpoof.com/mailbox/test@mailpoof.com.
Så hvis du vil opprettholde litt anonymitet, ikke bruk denne tjenesten.

Konverter midlertidig e -post til en permanent e -post

Det er mange grunner til å konvertere engangs -e -post til permanent e -post.

Dette alternativet er nå tilgjengelig hos oss: https://www.tempmail.us.com/. Fordelene nedenfor er utelukkende knyttet til vår midlertidige e -posttjeneste. Alternativene kan variere fra nettsted til nettsted. Etter at du har konvertert din midlertidige e -post til en permanent e -post, er den nå forbeholdt din eksklusive bruk. Dette innebærer at denne e -posten ikke lenger blir resirkulert etter 365 dager, så du vil være eneeier på liv.

Hvordan konverterer jeg min midlertidige e -post til permanent e -post nå?

Bare besøk følgende webadresse: https://www.tempmail.us.com/norwegian/convert, vil et unikt passord på 30 tegn automatisk bli tildelt deg, du kan nå klikke på det for å kopiere og lime inn. Det lar deg koble til din permanente e -post i fremtiden, behold denne dyrebart. Vi har prøvd å gjøre tilkoblingen til Webmail så enkel som mulig uten å miste sikkerhet. Du vil ha fem forsøk på å logge deg på innen 30 minutter. Hvis du utførte seks feil håndtering eller mer, blir informasjonskapselen din suspendert i 1 time.

Hva er påloggingsadressen?

https://www.tempmail.us.com/norwegian/login : Skriv inn passordet ditt og trykk enter. Du vil nå bli koblet til den midlertidige e -postadressen som er knyttet til dette passordet. For å opprettholde din anonymitet ingen IP -adresse er bare registrert under godkjenningsprosessen. Vi bruker bare et passord for å oppdatere din kjeks i nettleseren din. Din midlertidige e -post er nå permanent. Du kan dra fordel av alle fordelene med en tradisjonell e -post gratis.

Slipp løs kraften i engangs-e-posten din med vår sikre webmail

Gratis webmail (sikker webmelding) for å gi deg flere alternativer!

Du kan nå koble til vår webmail med din engangs-e-post og dette gratis.

Hvis du vil bruke din midlertidige e-post for en enkelt økt, gå til hjemmesiden: https://www.tempmail.us.com/ og klikk på webmail-alternativet øverst til høyre.

Vårt system vil tildele deg en midlertidig e-post og du vil automatisk kobles til vår webmail.

For å jobbe med samme e-post på lang sikt, anbefaler vi at du konverterer engangs-e-posten din til en permanent e-post.
Hold passordet ditt trygt: https://www.tempmail.us.com/norwegian/convert
Med dette passordet vil du kunne identifisere deg på siden: https://www.tempmail.us.com/norwegian/login og koble deretter til webmailen vår igjen.

Hvilke tilleggsalternativer er tilgjengelige med sikker nettpost?

Du kan endre passordet til den midlertidige e-posten din, men vær forsiktig hvis du bruker dette alternativet, vil visningen av e-postene dine på nettstedet ikke lenger være tilgjengelig.
Hvis du endrer passordet ditt, er den eneste måten å koble til den midlertidige e-posten på ved å bruke denne adressen:

1. https://webmail.tempmail.us.com:2096/

bruker: din midlertidige e-post
sende: det nye passordet

Bruk midlertidig e-post med din favoritt e-postprogramvare

Bruk din midlertidige e -post med hvilken e -postprogramvare du vil

Etter denne opplæringen vil du kunne bruke den midlertidige e-posten din som en permanent e-post.
Du vil kunne lese og sende e -post med hvilken som helst e -postprogramvare uansett enhet (datamaskin, mobiltelefon) osv ...
Det første trinnet er å gjenopprette de to essensielle elementene for denne opplæringen, e-posten din og passordet ditt.
Disse har blitt tildelt deg automatisk av systemet vårt på følgende adresse: https://www.tempmail.us.com/norwegian/convert

Konfigurere programvaren din

E-postprogramvare vil spørre deg hvilken type protokoll du vil bruke.
Vår midlertidige e -postinfrastruktur støtter POP3 og IMAP.
Beslutningen om å velge protokollen er opp til deg avhengig av dine behov.

de POP3 er løsningen for en person som ønsker å øke anonymiteten.
Bruke IMAP hvis du vil bruke den samme e -postkontoen på flere enheter samtidig.

Uansett hvilken protokoll som brukes: Den utgående og innkommende serveren er identisk, så vel som den utgående porten, bare den innkommende porten er annerledes.
Server for innkommende e-post: mail.tempmail.us.com
Utgående eposttjener: mail.tempmail.us.com
Utgående SMTP -port: 465

POP3 innkommende port: 995
IMAP inngående port: 993

Når du konfigurerer POP3 / IMAP / SMTP, velg:
"Denne serveren krever en kryptert tilkobling (SSL / TLS)"
"Krev sikker passordautentisering (SPA) når du logger på. "

Her er et eksempel med utsikt

Selv om dette eksemplet ble opprettet for Outlook, forblir konfigurasjonen den samme på Apple mail, Android og Thunderbird. Du kan nå bruke din midlertidige e-post uten grenser!
Vi anbefaler også opplæringen om webmail som gir deg tilgang til andre alternativer som å endre passordet ditt og videresending av e -post.

Bruk e-postprogrammet Windows 11 med vår midlertidige e-posttjeneste

Windows 11: bruk vår anonyme engangs-e-posttjeneste

Windows 11 ligner på Windows 10.
Grensesnittet er vakkert, men annerledes, jeg vil forklare hvordan du utfører postapplikasjonen Windows 11.
Når operativsystemet er åpent, lar fanen på venstre side av oppgavelinjen nederst på skjermen deg åpne startskjermen .
Øverst i dette vinduet har du en søkelinje Trykk her for å søke .
Skriv ordet e-post Hvor post , hvis du bruker en iPhone, vil Apples e-postapplikasjon også bli tilbudt deg.
Klikk på e-postapplikasjon.

Øverst til høyre i e-postapplikasjonen vil du se et alternativ kalt Kontoer med en liten menneskelig logo til venstre for den.
Etter å ha klikket på kontoalternativet, vil du til høyre ha et grått rullepanel med alternativet legge til en konto klikk på den.

I det nye vinduet legge til en konto, vil du kunne legge til flere typer e-postkontoer.

Plukke ut Avansert konfigurasjon.

Velg i avansert konfigurasjon Internett-e-post.

For neste trinn må du legge til din midlertidig e-post så vel som din passord.
Disse har blitt tildelt deg automatisk av systemet vårt på følgende adresse: https://www.tempmail.us.com/norwegian/convert

Det siste trinnet legge til en konto er det mest komplekse, men vi vil forenkle det for deg.

La de 4 tilleggsalternativene være merket av for din sikkerhet:

Klikk på Å logge inn.

Dessverre vår sikkerhetssertifikat er ikke validert av en gyldig organisasjon, men den er funksjonell og gir deg beskyttelse mot MITMF på private og offentlige nettverk.

Klikk på Å fortsette.

Din midlertidige e-post er godt konfigurert med Windows 11 og fungerer nå med vår sikre e-postserver.

Bruk din midlertidige e-post med den nye sikkerhetsprogramvaren eMclient

Vår anonyme midlertidige posttjeneste med sikker programvare "eM-klient": Et must for sikkerhet.

Ser du etter ny sikker programvare som bruker PGP-teknologi, er "eM-klient" noe for deg.
Gratisversjonen lar deg administrere to e-postkontoer samtidig, ha en kalender og en oppgavebehandling.
Vi vil på bildet hjelpe deg med å konfigurere din midlertidige e-post med denne programvaren.

Her er listen over tilgjengelige alternativer

"EM-klient" gjør livet ditt enklere

Du må først gjenopprette din engangse-post og passordet ditt
Disse har blitt tildelt deg automatisk av systemet vårt på følgende adresse: https://www.tempmail.us.com/norwegian/convert

Konfigurasjonen av denne programvaren er veldig enkel, den tar seg av å oppdage MX-en til IMAP-serveren så vel som SMTP-serveren.
Dette betyr for deg at det kun er nødvendig å oppgi din midlertidige e-postadresse og passord.

Programvaren vil derfor be deg om å godta vårt sikkerhetssertifikat for e-postserveren: mail.tempmail.us.com.

Vi anbefaler på det sterkeste at du aktiverer PGP-krypteringsfunksjonen.
"Opprett et krypteringsnøkkelpar, jeg vil gjerne beskytte personvernet til e-postene mine med PGP-kryptering. "

For å generere en PGP-nøkkel, må du opprette et nytt passord som er forskjellig fra det som er tildelt e-posten din.
For å gjøre dette anbefaler vi nettstedet: https://www.passwordgenerator.us.com/ du kan generere høysikkerhetspassord med uttrykksikoner.
Øk størrelsen på nøkkelen til 2048 bit for å øke beskyttelsen mot sprekkeforsøk.

Når PGP-nøkkelen din er generert, vil programvaren be deg om å lagre den på harddisken.
Velg mappen der du vil lagre den. Et lite råd, tenk på en usb-nøkkel.

Oppsettet er nå fullført, du kan nå dra nytte av en midlertidig posttjeneste med sikker programvare som krypterer e-postene dine med PGP-teknologi.
** Valgfrie alternativer: Avhengig av dine behov, kan du velge eller ikke. Dette er to funksjoner.

gratis midlertidige e-poster


Få en midlertidig e-postadresse gratis

Du er sannsynligvis kjent med hvordan du oppgir e-postadressen din for et kontokjøp, eller registrerer seg for en annen app eller konto. Denne tilsynelatende enkle handlingen kan imidlertid føre til uønsket spam eller målrettede annonser, og utsette kontoen din for hackere.

Dette er grunnen til at en engangsadresse kan være veldig nyttig. Du kan få en midlertidig adresse fra disse tjenestene som du kan erstatte din faktiske. Du kan unngå å motta spam-e-post i flere år, og du kan også hoppe over målrettede annonser, datalekkasjer, eller bli utsatt for spam-meldinger hvis et nettsted blir angrepet. Fortsett å lese for å lære om de beste midlertidige e-posttjenestene som er tilgjengelige, som alle er gratis.

Hvilke er de sikreste engangs-e-postklientene som er tilgjengeligˀ

Har du det traveltˀ ​​Du trenger ikke lete lenger, siden tabellen nedenfor viser våre beste valg for engangs-e-postadresser. Du kan opprette en midlertidig e-postadresse hos disse leverandørene med bare noen få klikk. La oss ta en titt på hvert navn i detalj senere.

 • ProtonMail Denne anonyme tjenesten tilbyr mer enn bare engangs-e-post, spesielt hvis du velger å oppgradere til en premium-konto.
 • 10 minutters mail Denne tjenesten er rask og enkel å bruke på nettsteder som trenger bekreftelse.
 • Temp-post Denne premiumtjenesten er for folk som ønsker å fjerne annonser fra datamaskinen og forlenge lagringsperioden.
 • GuerrillaMail SpamAssassin zapper spam før de kan plage deg og gir imponerende tilpasningsmuligheter.
 • Emailondeck Vi er imponert over deres seriøse sikkerhetsstandarder, inkludert rutinemessige slettinger av e-postlogger.
 • En engangsleverandør av e-post må oppfylle visse kriterier for å bli vurdert for vår Topp 5-liste. De inkluderer:

  Disse tjenestene overgår forventningene våre. Du vil også finne flere nyttige funksjoner. Du kan være trygg på at uansett hvilket engangs-e-posttjenestealternativ du velger, vil det generere en midlertidig adresse for å viderekoble spam fra personlige kontoer eller arbeidskontoer.

  Sikker engangs-e-postsikkerhet: en grundig titt

  La oss gå inn i detaljene Vi skal se nærmere på hver engangstjeneste nedenfor og presentere fordelene og ulempene deres. Hver tjeneste kan generere en e-postadresse umiddelbart og slette e-poster innen en spesifisert tid. Hvis du ser etter en e-posttjeneste som vil gi nytte og sikkerhet på et øyeblikk, vi kan nesten garantere å matche deg med oneǃ

  Du ser etter en altomfattende tjeneste som lar deg håndtere både prioriterte og ikke-prioriterte e-poster med bare én konto. Du har kommet til rett stedǃ

  Website ProtonMail


  ProtonMail lar brukere legge til flere e-postadresser eller aliaser, som alle kan nås via samme konto.


  En bruker er i stand til å opprette en rekke identiteter som kan brukes til forskjellige formål. De kan også organisere innkommende og utgående e-post og holde innboksen ren. Premium ProtonMail-kontoer kan ha flere e-postadresser opprettet og administrert på samme måte. Premium-brukere ha muligheten til å sende e-post via deres kortere domeneadresse (@pm.me), mens brukere som ikke er premium-brukere ikke kan.


  ProtonMail, en åpen kildekode-tjeneste som støttes av Android og iOS samt mange nettlesere, kan brukes på Android-enheter. ProtonMails sveitsiske plassering betyr at den er beskyttet av sveitsiske personvernlover. Dette er en stor fordel for sikkerhetsbevisste brukere. ProtonMail bruker både full-disk-kryptering og ende-til-ende-kryptering. Dette betyr at du ikke kan se eller dekryptere noen e-post. ProtonMail krever ikke at du gir ut noen personlig informasjon. Tjenesten fører heller ikke IP-logger.

  Besøk ProtonMail

  10 Minute Mail er et flott verktøy som kan brukes av alle. Det pakker utrolig mye nytte på ti minutter.

  Website for 10 Minute Mail


  10 Minute Mail er et flott verktøy som kan brukes av alle og gir mye verdi på ti minutter.


  10 Minute Mail er akkurat det den hevder å gjøre - den lager engangs-e-postadresser som utløper på bare 10 minutter. Etter at tidtakeren utløper, slettes også alle e-poster som er lagret i innboksen. Du kan se den genererte e-posten ved å åpne denne siden. Du kan deretter legge den inn hvor som helst du vil forutsatt at du ikke lukker 10 Minutters Mail-siden.


  Nettsteder som ber deg om å bekrefte e-postadressen din er ikke et problem. 10 Minute Mail holder styr på e-poster og lar brukere svare på e-posten med sin engangsadresse. Brukere kan tilbakestille 10-minutters timeren for å eliminere enhver forsinkelse. Selv om timeren utløper, du kan fortsatt gjenopprette e-poster på 10 Minute Mail. Det krever ingen personlige data og 10 Minute Mail har også et søsterselskap som kan fjerne metadata fra videoer og bilder.

  Besøk 10 minutters Mail

  Selv om Temp-mail ikke beholder din personlige informasjon,, tilbyr den engangs-e-postadresser uten tidtakere

  Website Temp Mail


  Temp-mail, en pålitelig disponibel e-postadressetjeneste, ber deg ikke om personlig informasjon, er ikke nødvendig for å opprette en konto og vil ikke slette den genererte adressen automatisk med mindre du fjerner den eller domenelistene endres. Dette kan enten være positivt eller negativ ting avhengig av hva du trenger. Det betyr imidlertid ikke at fristen din ikke kan forlenges. Temp-postinnboksen fungerer akkurat som andre postbokser, bortsett fra at du ikke kan sende e-postene dine.


  Temp-mail er veldig sikker. Den lagrer bare e-postene dine i 2 timer og sletter deretter all din personlige informasjon, inkludert IP-adresser, når du er ferdig med å bruke den. Temp-mail vil være tilgjengelig i App, Play, og Chrome- og Safari-nettleserne.

  Besøk Temp-Mail

  Ikke la deg skremme av det enkle nettsteddesignet. GuerrillaMail, et kraftig verktøy for å lage nye e-postmeldinger, er også tilgjengelig.

  GuerrillaMail


  GuerrillaMail kan brukes til å generere engangse-post. Brukere kan klikke på bekreftelseslenker, og fjerne e-posten. GuerrillaMail tar seg av resten og fjerner spam fra innboksen din. Selv om tjenesten beholder innkommende e-post i én time, utløper den ikke.


  GuerrillaMails mest bemerkelsesverdige funksjon er dens evne til å sende og lage original post ved å bruke din engangsadresse. Brukere kan også velge sine egne e-postadresser. Scramble Address-funksjonen anbefales av GuerrillaMail. Det gjør det vanskeligere for noen å gjette innboks-IDen deres, som øker sikkerheten. GuerrillaMail, som er åpen kildekode, er kun tilgjengelig med HTTPS-kryptering for ytterligere å beskytte personvernet.

  Besøk GuerrillaMail

  EmailOnDeck er en effektiv og brukervennlig leverandør som lar brukere sende e-post og motta spam.

  Emailondeck


  Emailondeck, en av de mest tilgjengelige engangsadresseleverandørene er i stand til å opprette en e-postadresse for deg i bare to trinn. EmailOnDeck er helt gratis og vil holde e-postboksen din i 24 timer. Du kan imidlertid øke hastigheten ved å slette informasjonskapslene dine. EmailOnDeck rutinemessig sletter all e-post og aktive slettingslogger for å redusere lagringskostnadene. Det anbefales ikke å bruke denne tjenesten for langsiktige bestrebelser.


  Bare premium-brukere har muligheten til å sende anonym e-post direkte til en hvilken som helst e-postadresse. Gratis brukere, kan imidlertid fortsatt sende sikker e-post via andre EmailOnDeck-kontoer. Premium-kontoer vil fjerne annonser og la brukere lagre e-postadressene deres – eller opprette nye – i tillegg til å tillate dem å slette annonser. EmailOnDeck er ekstremt sikkert. Den kan nås via HTTPS og serverne bruker TLS.

  Besøk Emailondeck

  Du kan også sjekke ut andre leverandører. Disse tjenestene tilbyr også engangs-e-postadresser:

  Hva betyr en engangs-e-postadresseˀ

  Vi vil alle ha én e-postadresse som vi kan bruke til alt i en ideell verden. Spam ville ikke eksistere. Det finnes. Dette kan få folk til å se etter måter å redusere antall spam. En løsning er en engangs-e-postadresse. Men hva er dette?

  De er midlertidige. engangs. De er ikke kompatible med Outlook eller Gmail. Du trenger ikke opprette en konto, eller gi ut noen av dine personlige opplysninger, som navn, adresse, telefonnummer eller fysisk adresse.

  Du vil besøke nettstedet som er oppført nedenfor, og deretter følge disse trinnene for å opprette din midlertidige e-postadresse. Deretter, kopiere adressen og lime den inn i et annet skjema hvor du vanligvis sender den faktiske e-posten.

  Det høres ganske praktisk ut, ikke santˀ Du kan være trygg på at all den uønskede søppelposten vil bli sendt til engangsadressen. Den vil også ødelegge seg selv etter en viss tid. Den tilknyttede adressen vil ikke bli lagt til i noen database som kan være underlagt en lekkasje. Innboksen og personopplysningene dine forblir rene.

  Disse engangstjenestene har noen begrensninger. Disse engangstjenestene tilbyr ikke det samme verktøyet som en Gmail-konto eller Outlook-konto. Du vil ikke få lov til å lage signaturer eller mapper, verifisere om noen har lest e-posten din eller andre BCC-er. Noen engangs-e-poster tjenesteleverandører tilbyr muligheten til å videresende,sende, eller gjenopprette e-post som har blitt slettet.

  Hva er vitsen med en engangs-e-postadresse og hvorfor trenger du den?

  I dag dreier internett seg om bekvemmelighet. Det er mye enklere å skrive inn din primære e-postadresse på et nettsted eller en app enn det er å generere midlertidig. Men, når du har gjort det, blir dataene dine offentlige og kan brukes til å sende deg spam-meldinger eller verre. Selv om vi er kjent med engangs-e-postadresser og hvordan de fungerer, hvorfor ville noen bruke demˀ Det er mange grunner til å bruke engangs-e-postadresser. Nedenfor er noen vanlige årsaker.

  ✉️Spam sentral

  Spam er fienden nummer én av alle e-postadresser. Du kan enkelt bruke timer på å melde deg av disse e-postlistene, bare for at det skal snøballe under deg med spam senere. Dette er grunnen til at folk investerer i engangs-e-postadresser for å unngå denne spam-tilstrømningen. Du forhindrer spammere fra å målrette mot primærkontoen din.

  💰 Skyldfrie utgifter

  Også, engangs-e-poster er flotte for shopping. Det kan være lurt å foreta et kjøp én gang fra et nettsted du aldri har vært på før og som du ikke ønsker reklamespam. Du kan også unngå spam-e-posten du får etter du registrerer deg for ditt lojalitetskort, som inkluderer lignende tilbud og salg.

  👻Ghosting-nettsteder

  Det skjer med oss ​​alle. Noen ganger kan det hende du ikke bruker appen eller nettstedet du besøker igjen. I disse tilfellene, er det mer behagelig å registrere seg med en midlertidig e-post. Hvis du er interessert i gratis prøveversjoner og må sende en e-post adresse for å få tilgang til den, vurder å bruke en midlertidig . Du kan bruke begge tjenestene og glemme det.

  ⛓ Hold deg trygg

  Engangs-e-poster kan være en fin måte å unngå spam på, men de tjener også et viktig sikkerhetsformål. Vi har alle gjort oss skyldige i å registrere oss uten å ha lest vilkårene og betingelsene. Det kan være at du blir bedt om tillatelse fra nettstedet til å dele eller selge informasjonen din. Nettsteder kan til og med gi e-postadressen din til annonsører.

  Der går duǃ Dette er en rask omvisning som viser deg hvordan du holder e-postinnboksen din ryddig, sikker og ren uten å bruke en krone.

  En ting til ...

  Det er imidlertid tilfeller der det er bedre å ikke bruke en midlertidig adresse.

  Det anbefales ikke å bruke engangs-e-postadresser for å registrere deg for viktige tjenester som bank-utdannings- og medisinske nettsteder. Hvis du registrerer deg med en engangs-e-postadresse som har utløpt, må du kanskje tilbakestille passordet. Det er også mulig å ha kontoutskrifter eller en kopi av journalene dine sendt til deg.

  Konklusjon

  Du kan redusere stresset ved å ha engangs-e-poster. Du kan opprette en midlertidig e-postadresse på bare noen få minutter. Dette vil tillate deg å registrere deg på nettsider, delta i konkurranser og foreta kjøp. Og du vil være trygg på at du vant ´ikke motta spam-meldinger på mange måneder. En god engangs-e-post er en enkel og kostnadseffektiv sikkerhetsforanstaltning. Du kan beskytte dataene dine mot mulige lekkasjer ved å oppgi en engangs-e-post og ikke din faktiske adresse. I tillegg, lar det deg føle deg trygg ved å bruke nettsteder som har dårlige sikkerhetsdata. Det er verdt å bokmerke minst ett av disse nettstedene.

 • ProtonMail Denne anonyme tjenesten tilbyr mer enn bare engangs-e-post, spesielt hvis du velger å oppgradere til en premium-konto.
 • 10 minutters mail Denne tjenesten er rask og enkel å bruke på nettsteder som trenger bekreftelse.
 • Temp-post Denne premiumtjenesten er for folk som ønsker å fjerne annonser fra datamaskinen og forlenge lagringsperioden.
 • GuerrillaMail SpamAssassin zapper spam før de kan plage deg og gir imponerende tilpasningsmuligheter.
 • Emailondeck Vi er imponert over deres seriøse sikkerhetsstandarder, inkludert rutinemessige slettinger av e-postlogger.
 • Her er våre topp 5 sikre alternativer for engangs e-posttjenester. Alle er enkle å bruke og koster ikke en krone. Noen lar deg til og med svare anonymt og opprette nye e-postadresser.

  De beste e-posttjenesteleverandørene i 2022: forretninger, betalt og gratis

  De beste e-posttjenesteleverandørene i 2022: forretninger, betalt og gratis

  The best email service providers of 2022: business, paid and free

  1. ProtonMail

  2. Gmail

  3. Outlook

  4. Yahoo Mail

  5. Zoho

  Du har funnet den mest pålitelige e-posttjenesteleverandøren som er tilgjengelig i dag.

  Det er enkelt å finne de beste e-posttjenesteleverandørene. Du kan få én konto ved å registrere deg for en ISP. Du kan få flere ved å opprette en konto hos Google, Microsoft, eller andre store navn. Kjøp en anstendig webhotellpakke, og du vil sannsynligvis få nok e-postadresser til et stort selskap, uten ekstra kostnader.

  Det kan være vanskelig å velge riktig e-posttjenesteleverandør for deg, spesielt med eksternt arbeid. Hvordan fungerer spamfiltreˀ Er det enkelt å organisere e-postinnboksen dinˀ Er det mulig å få tilgang til kontoen din via andre e-postklienter Og hva med å bruke tjenesten med en tilpasset domene og din egen adresse (dittnavn@dittdomene.com)ˀ

  Fortsett å lese for å se listen vår over de beste leverandører av e-posttjenester. Selv om alle tilbyr anstendig, gratis tjenester, med noen begrensninger, vil vi også diskutere deres kommersielle tilbud som er forretningsvennlig og gir funksjonaliteten, kraften og tilleggene som kreves av krevende kunder.  Sjekk ut beste leverandørene av e-postverter og beste sikre e-postleverandørerDu kan også være interessert i beste forretnings-VPN for deg.

  Dette er de beste leverandørene av e-posttjenester i 2022:

  Best email providers: Proton

  1. ProtonMail

  Sikker og privat e-post med fokus på personvern

  Grunner til å kjøpe
  Grunner til å unngå

  Mange personvernproblemer vil oppstå når du registrerer deg for en e-postleverandør. Yahoo Mail,, for eksempel, ber deg om mobilnummer og navn. Google Mail og noen andre tjenester kan skanne meldingene dine for å utføre nyttige handlinger, som å legge til hendelser og kalendere til kalenderne. Omtrent alle tjenester vil tjene deg med annonser.

  ProtonMail, en sveitsisk-basert e-posttjeneste, er fokusert på personvern. Registrer deg anonymt. Det er ingen logg over IP-adressen din. Alle e-poster er kryptert på slutten. Dette betyr at ProtonMail og alle andre ikke kan lese dem. Du kan også bruke adressebekreftelse for å sikre at du kommuniserer sikkert med riktig person. Introduksjonen av elliptisk kurvekryptografi, som gir ekstra sikkerhet og raskere nedlastinger, ble gjort mulig i april 2019. Betalte kunder har tilgang til Angre-funksjonen samt import-eksportapplikasjonen. Denne appen lar dem overføre e-post mellom kontoer og laste ned e-poster til enhetene sine.

  Disse begrensningene er betydelige. Det er noen begrensninger. Produktet kommer med en liten 500 MB lagringsplass, kan bare sende 150 meldinger per dag og har svært få organisatoriske verktøy, som etiketter, smarte filtre, mapper, eller etiketter. ProtonMails ende-til-ende-kryptering ikke t gjelder e-poster til andre klienter. Du kan imidlertid sende krypterte meldinger til ProtonMail ved å bruke Secure Message-funksjonen.

  Det virker imidlertid urettferdig,, å kritisere en gratis tjeneste som ikke viser noen annonser og som ikke har noen strenger knyttet. ProtonMail, et spesialistverktøy som er ment å brukes sammen med Gmail og andre tjenester som Gmail, utfører sine kjernefunksjoner veldig bra.

  ProtonMail tilbyr ekstra lagringsalternativer. Du kan betale USD, EUR, og CHF per måned. Plus-kontoen inkluderer 5 GB lagringsplass og 1,000 meldinger/dag. Den lar deg også opprette egendefinerte domener (you@yourdomain.com), støtte for filtre, mapper og etiketter samt ekstra funksjoner som kontaktgrupper.

  Professional-planen legger til mer lagringsplass og e-postadresser, og kan også brukes til å være vert for et andre domene. Den inkluderer også flerbrukerstøtte og oppsamlingsadresser. Prisen er per bruker per måned (75 dollar årlig), som gjør det rimelig hvis ProtonMail-sikkerhet er viktig for deg, men også betydelig dyrere enn forretningskontoer fra store konkurrenter.

  Best email providers: Google

  2. Gmail

  Googles nettpostkraftverk trenger ingen introduksjon

  Grunner til å kjøpe
  Grunner til å unngå

  Googles Gmail ble først utgitt i 2004. Det har siden vært den ledende leverandøren av gratis e-posttjenester med over en milliard kunder over hele verden.

  Gmails minimalistiske nettgrensesnitt er et absolutt høydepunkt. Skjermen er dedikert til innboksen din med minimalt rot og verktøylinjer. Du kan enkelt lese og svare på meldinger ved å bruke samtaler.

  Dette verktøyet har mye potensial. Gmails dynamiske e-postfunksjon gjør det mer interaktivt. Du kan utføre handlinger direkte fra e-posten din, som å fylle ut en spørreundersøkelse eller svare på en Google Dokument-kommentar. Du kan automatisk filtrere meldinger inn i kategorier med faner som Primær, Sosial, og kampanjer for å hjelpe deg med å fokusere på det du vil. Du kan holde postkassen ren med spam-blokkering. Andre kontoer kan administreres fra samme grensesnitt, inkludert Outlook, Yahooǃ, eller annen IMAP/POP-e-post. Det er også 15 GB lagringsplass tilgjengelig for Drive, innboks og bilder.

  Google Chrome kreves for å få tilgang til Gmail frakoblet. Men, du kan fortsatt få tilgang til Gmail fra hvor som helst. Du kan også bruke slumringsalternativet for å slumre e-poster i en bestemt tidsperiode. Det vil automatisk merke den e-posten som viktig.

  Andre funksjoner kan være mer problematiske. Du kan filtrere meldinger ved å bruke tilpassede merkesystemer i stedet for å organisere dem i mapper. Dette er en vanlig metafor som nesten alle brukere forstår. Selv om dette fungerer og gir noen fordeler, er det ikke den mest populære metoden. Gmail, mens en enestående service, er et solid valg som din første e-postleverandør.

  Google tilbyr en bedriftsrettet betalt versjon av Gmail i form av Google Workspace.

  Google Workspace, Googles versjon av Microsoft Office, er Googles løsning til Microsoft Office. Du får verktøy for å lage dokumenter, regneark, og presentasjoner. Du kan organisere kalenderne dine med delte kalendere, du har video- og talekonferanse for nettmøter og det er 24/7 support tilgjengelig for sørge for at alt går knirkefritt.

  De Office-lignende funksjonene gjør det dyrere enn dets motparter som kun kan sendes til e-post. Prisene starter på $1 per bruker for den grunnleggende planen. Det er en god deal, men du får mye valuta for pengene. Hvis du planlegger å bruke Google Workspace, kan det hende være verdt investeringen. Du kan få en 14-dagers prøveversjon gratis for å finne ut.

  Best email providers: Microsoft Outlook

  3. Outlook

  Dette er et flott sted å være, spesielt for Office 365-brukere

  Grunner til å kjøpe

  Outlook-nettgrensesnittet er det samme som skrivebordsversjonen. Det har mapper, organisasjonsverktøy, gjeldende mappeinnhold, og enkle forhåndsvisningsruter (med annonser i tilfelle en gratis konto).

  Verktøylinjen lar deg raskt få tilgang til vanlige funksjoner og høyreklikk på meldinger eller mapper gir deg alt. Du vil raskt lære detaljene hvis du noen gang har brukt en e-postklient.

  Grensesnittet kan virke enkelt, men det er mange bevegelige deler. Denne tjenesten oppdager og legger viktige e-poster i en fokusert innboks. Den holder eventuelle distraksjoner borte fra øynene dine. Du kan legge til hendelser som flyreiser eller middagsreservasjoner i kalenderen din automatisk. Du kan del Outlook.com-kalenderen din enkelt med Outlook.com-brukere. Office 365 Du kan også lagre hendelser i familiekalenderen din slik at alle kan se dem. Det er også noen kule funksjoner, som muligheten til å inkludere meningsmålinger i Outlook-e-poster.

  OneDrive støtter utmerkede vedlegg, inkludert muligheten til å dele OneDrive-filer direkte som lenker eller kopier. Legg ved filer til Google Drive, Dropbox, Box, eller Box-kontoer. En 15 GB postboks lar deg lagre mange filer.

  Alt dette fungerte bra for oss. Men, hvis det er noen problemer med standardinnstillinger, kan du endre dem via Outlook.coms dialogboks for innstillinger. Selv om dette ikke tilbyr så mange alternativer enn Gmail´s, er det godt organisert og lar deg kontrollere layout, vedleggsregler og meldingshåndtering.

  Microsoft tilbyr også flere app-baserte integrasjoner som kan brukes til å forbedre tjenestene. Skype-integrasjon er tilgjengelig i beta. Apper gjør det enklere å få tilgang til Evernote, PayPal og GIPHY.

  Office 365-oppgraderinger gir deg en annonsefri innboks, 50 GB e-postlagring, og en enorm 1 TB OneDrive-lagring. Ytterligere funksjoner inkluderer offline arbeid, profesjonell meldingsformatering, chat-basert støtte og filgjenoppretting fra løsepenge-angrep. Du vil også få de nyeste versjonene av Word Excel PowerPoint. Du kan få alt dette for så lite som en måned med Office 365 Personal Plan for en enkelt bruker, eller for 70 dollar for et helt år.

  Best email providers: Yahoo Mail

  4. Yahoo Mail

  Dette kraftige produktet kommer med noen fantastiske tillegg

  Grunner til å kjøpe
  Grunner til å unngå

  Yahoo Mail er ikke den mest omtalte i disse dager, men den nyeste versjonen av Yahoo Mail har et profesjonelt utseende og står godt mot sine toppkonkurrenter.

  Den ligner på Gmail ved at den viser en stor visning av innboksen din og lar deg raskt filtrere meldinger etter innholdstype (Bilder. Dokumenter. Reise). Du kan også bla gjennom alle samtaler og e-poster med ett klikk. Du kan organisere e-posten din inn i egendefinerte mapper og juster oppsettet for å vise en forhåndsvisning av en melding med bare noen få klikk. Du kan også melde deg av nyhetsbrev uten å forlate Yahoo Mail-innboksen.

  Den kraftige motoren integreres med Facebook og støtter tekstmeldinger og SMS. Den kan også nås via POP, web og IMAP. Du kan til og med videresende e-posten din til en annen adresse. Du kan lagre nesten alt du får, opptil 1 TB, med disse verdifulle tilleggene: engangs-e-postadresser for beskyttelse av personvern, samt en massiv 1TB postbokslagring.

  Brukere som er krevende kan støte på problemer i løpet av tiden. Fleksibiliteten og valget av Gmails merkesystem er ikke tilgjengelig for Mail. Det er også færre innstillinger, justeringer og alternativer enn du finner andre steder. Yahoo Mail, er imidlertid en flott tjeneste som bør inkluderes på e-postlisten din.

  Yahoo tilbyr en Business Mail Plan med tilleggsfunksjoner, akkurat som andre leverandører. Høydepunktet er et alternativ for å bruke tjenesten med et tilpasset domene (dittnavn@dittdomene.com), selv om det er andre fordeler, også. Du kan også importere kontakter fra Facebook og Gmail. All e-posten din kan vises på én skjerm. Det er også alle de bedriftsvennlige produktivitetsverktøyene som flere kalendere, dokumentadministrasjon, analytics, og mange flere.

  Prisene starter på .19 per måned for en postboks, og faktureres årlig. De faller når du legger til postbokser:.59 per 5 postbokser,.19 hver for 10 og .20 for 20. Du må kontakte dem. Yahoo Mail Pro har også et månedlig prisalternativ til kun .49 Du får en annonsefri postkasse, prioritert kundeservice og andre funksjoner.

  Yahooǃ vil fornye domenet ditt så lenge du har et aktivt abonnement.

  Zoho is the best email provider

  5. Zoho

  En e-posttjeneste som tilbyr mange funksjoner for lite penger

  Grunner til å kjøpe

  Zoho Workplace, en e-posttjeneste som er forretningsorientert, tilbyr et dokumenthåndteringssystem, online kontorpakke og samarbeidsverktøy.

  Zoho tilbyr en gratis plan som støtter 25 brukere. Men, du har 25 flere brukere hvis andre henviser tjenesten til dem.Update: Zoho er i ferd med å ombygge henvisningsprogrammet sitt. Dette betyr at det ikke er tilgjengelig for øyeblikket.Hver pakke kommer med fem gigabyte postbokslagring og er kompatibel med ett domene. Dette er en funksjon du ikke finner på kommersielle produkter. Legg til i presentasjonen, regnearket og tekstbehandleren, og det får det til å se ut som mye.

  Den er enkel å bruke og tilbyr et godt utvalg av funksjoner som vil hjelpe deg med å organisere e-postetikettene dine mapper, filtre og smarte søk. For å utvide eller erstatte enkle forkortelser med komplette ord eller fraser, kan du lage tilpassede hurtigtaster. Zoho har også introdusert en offline modus som lar deg få tilgang til e-posten din og svare på den selv om internett er nede. Zoho Mail tilbyr også en IMAP-klient som lar deg konfigurere, synkronisere og administrere andre IMAP-e-postkontoer.

  Selv om gratisplanen har noen begrensninger, er den ganske grunnleggende. Gratisplanen gir bare nettilgang og støtter ikke videresending av e-post.

  Zoho Standard-planen løser dette problemet. For bare en månedlig avgift (bare $1 per bruker), får du IMAP/POP-tilgang, videresending av e-post og aktiv synkronisering. Du har også 30 GB lagringsplass og en grense på 30 MB vedlegg. Dette er en økning fra de 25 MB for gratisplanen. Det er andre forbedringer, som å kunne sende filer via skyen til brukere som ikke er Zoho. Det er to alternativer: en Lite-plan, som koster mindre per bruker og har færre funksjoner; eller en profesjonell plan som legger til flere funksjoner per bruker.

  Mens mange av disse funksjonene kan finnes andre steder, bedrifter og alle som bruker Office-verktøyene eller tilpasset domenestøtte vil elske dem. Det er vel verdt å ta en titt.

  Sjekk ut denne oppsummeringen. Beste WordPress-vertsleverandører

  De beste leverandørene av e-postverter i 2022


  De beste leverandørene av e-postverter i 2022

  The best email hosting provider

  E-posthosting ligner mye på tjenester. Det er enkelt å få en e-postkonto. Registrer deg hos din ISP og registrer deg hos Google. Deretter, kjøp en webhotellkonto. Standardplaner vil imidlertid ikke levere samme kvalitet som profesjonelle brukere.

  Du kan enkelt få mer pålitelige og effektive e-postvertstjenester med disse planene. De nøyaktige detaljene for hva du får vil avhenge av leverandøren din. Men, større vedlegg kan støttes (opptil 50 MB), 50 GB lagringsplass eller mer for e-postinnboksen din, og nettlagring. Dette muliggjør fildeling med andre brukere. Medfølgende apper som Online, Exchange og Active Directory Support for Business Users – pluss 24/7 support i nødstilfelle.

  E-posten din vil fungere med et tilpasset domene (address@yoursite.com), og det er vanligvis enkelt å sette opp. En e-postvertsplan kan brukes til å erstatte webvertens tjeneste, eller du kan prøve den uten hosting.

  Kvalitetstjenester til en lavere pris $1 per måned Med gratis prøveversjonsalternativer og priser per bruker, kan hvem som helst enkelt sjekke markedet for e-posthosting. Vi har gitt sammendrag for fem toppleverandører av e-posttjenester per 20. oktober,21.

  er det eneste stedet å finne denne eksklusive funksjonen.

  Grunner til å kjøpe

  Dette er et flott alternativ for små bedrifter med begrenset personale som ikke trenger å bruke hundrevis på e-postkontoer. EIG-eide abonnenter får en eksklusiv e-postpakke som inkluderer en forretnings-e-post. Ubegrenset e-postkontoer, ubegrenset lagringsplass for så lite som $2.75 Hvis du betaler for 3 år, er det et veldig lite beløp. $99 Begrepet vil være for hele varigheten. Men er det egentlig ubegrensetˀ

  Bluehost hevder at det ikke er noen offisielle begrensninger. Bluehost uttalte også at selv om e-postkontoer kan opprettes ubegrenset, avhenger dette av fillagring. Kunder må overholde vilkårene for bruk for å ha e-postfunksjonen fullt aktivert. Kunder som opererer innenfor vilkårene of Service trenger ikke å bekymre deg for tekniske begrensninger for e-postdomener eller nettsteder.

  Så hva er greia? Dette er en mer grunnleggende løsning enn du kanskje tror. Du får IMAP4 og POP3 pluss 24/7-støtte. Det er tre alternativer for webmail (tilsvarer Outlook.com og Gmail.com); Horde; Roundcube, eller Squirrelmail.

  For å lese e-poster offline, kan du konfigurere e-postklienter som Mail for Windows 10 og Mozilla Thunderbird. Brukergrensesnittet gjør det enkelt å opprette en ny adresse.

  Den beste budsjett-e-postverten

  Grunner til å kjøpe

  E-posthosting som er annerledes tilbyr Flockmail-grensesnittet, som gjør det enkelt å sende og søke i e-post. Grensesnittet kan også brukes til å lage og administrere tidsplaner og er mobilvennlig.

  Videointegrasjon er tilgjengelig for å lette konferanser. Dette gjør systemet spesielt verdifullt for bedrifter.

  To hovedplaner er tilgjengelige. Begge inkluderer opptil 50 e-postadresser. Multi-enhet og kontrollstøtte.

  Du får 10 GB lagringsplass og 2 e-postfiltre med Business Email Hosting Plan. $0.99 i måneden per postboks. Enterprise Email Hosting Planer øker disse lagringsgrensene til 30 GB og tillater ubegrensede e-postfiltre. $2.49 i måneden.

  Hostingers e-posthostingplaner er enkle og enkle å bruke, til en lav pris.

  DreamHost logo

  3. Dreamhost e-posthosting

  E-posthosting som er pålitelig for din bedrift

  Grunner til å kjøpe

  Dreamhost Denne etablerte leverandøren av webhotelltjenester tilbyr separat e-posthosting i tillegg til en rekke andre pakker.

  Dreamhost tilbyr e-posthosting med 25 GB lagring som standard. Den lar deg også synkronisere e-postene dine mellom mobile og stasjonære enheter. En gratis, annonsefri webpostplattform er også tilgjengelig.

  Smarte anti-spamfiltre er en annen nøkkelfunksjon. De filtrerer ikke bare spam,virus og skadelig programvare, men kan også beskytte deg mot phishing-angrep. Dette filteret tilpasser seg nye trusler slik at datamaskinen din er beskyttet.

  Hosted e-postkontoer tilbyr flere viktige fordeler. Først, den forblir koblet til forretningsdomenet. Dette gjør at den ser mye mer profesjonell ut enn en ubetalt e-postkonto.

  Det gir deg også full kontroll over dataene dine. Dine e-poster blir ikke automatisk skannet for å sende deg reklame, som er noe gratis e-postleverandører ofte gjør.

  Prisene er relativt rimelige og avhenger av om du vil foreta årlige eller månedlige betalinger. Bare $99 per måned for månedlige planer $1.99 i månedenEn årlig forpliktelse senker den til ca $1.67 i måneden.

  Zoho Mail

  4. Zoho Mail

  Du har en rekke valg og en gratis plan.

  Grunner til å kjøpe
  Grunner til å unngå

  Zoho Mail, en vertsbasert e-posttjeneste som inkluderer en pakke med nettbasert kontorprogramvare og mange andre funksjoner, kalles en e-post. Zoho Mails nyeste funksjoner inkluderer frakoblet modus og tilbakekalling av e-post. Store vedlegg kan være opptil 250 MB. Lyd-/videosamtaler er også tilgjengelige . Zoho Mail har en IMAP-klient som lar deg konfigurere, synkronisere og administrere andre e-postkontoer ved hjelp av IMAP.

  Du får fem postbokser på opptil 5 GB hver, 25MB med vedleggsgrenser og tilgang via webmail med en gratis plan. Å referere til en venn kan hjelpe deg med å få støtte for 25 flere postkasser. Dessverre, var ikke henvisningsprogrammet tilgjengelig i skrivende stund pga. ombygging.

  Standardplanen inkluderer IMAP/POP-støtte, 500 MB med vedlegg, 30 GB lagring, 5 GB filplass og muligheten til å jobbe med flere domener. Denne planen er kraftigere enn premium-tilbudene og tilbyr de samme produktivitetsverktøyene som standardpakken, men til en brøkdel av kostnad. $3 Per bruker, per måned. Årlig fakturert.

  Zoho Professional-planer tilbyr 100 GB lagringsplass per bruker, 1 GB vedlegg og støtte for Active Directory-grupper. Du kan få det for bare per bruker per måned, eller årlig. Det er svært rimelig for det du mottar når det gjelder lagring og andre funksjoner. Lite-planen har færre funksjoner, men er fortsatt tilgjengelig. $1 Per bruker, per måned. Årlig fakturert.

  Beste lagringsløsning for e-posthosting

  Grunner til å kjøpe

  Det er mange e-postvertsalternativer tilgjengelig. De tilbyr store lagringskvoter, som få andre leverandører kan matche. Det er mange sikkerhetsalternativer for e-postbrukere i virksomheten.

  E-postgrensesnittet er også nettbasert slik at det kan nås fra mobilenheten din så vel som skrivebordet.

  Det er fire e-postvertsalternativer tilgjengelig, med lagringsplass fra 50 GB til 150 GB, 10 eller ubegrensede e-postbokser og 1 eller ubegrensede e-postdomener. Alle planer tilbyr spambeskyttelse samt POP3/IMAP/SMTP.

  Prisen starter kl $2.95 i månedenDen mest kostbare planen er den billigste. $9.95 i månedenDette er introduksjonspristilbud. Dette er kun introduksjonspriser og fornyelser starter kl. $3.95 til $19.95 henholdsvis.

  Scala Hosting har et bredere spekter av e-posthostingplaner for seriøse bedrifter enn andre leverandører. Den sjenerøse lagringen gjør det også verdt å vurdere.

  Ti ting du bør se etter når du er vert for e-posten din.

  Disse e-postfunksjonene er tilgjengelige for deg hvis du ønsker å ha e-postkontoer sammen med nettstedet ditt.

  Mange hostingselskaper tilbyr deg muligheten til å ha e-posten din hostet (email@yourdomain.com). www.com Pakken inkluderer en rekke e-postkontoer, vanligvis 1-10 for grunnleggende hosting.

  For å sette opp kontoene dine, vil du ha tilgang til e-postkontrollpanelet. Det kreves to ting for å bruke e-post:en e-postserver, og en applikasjon. Dette kan være en Outlook-klient, eller tilgang til webmail som Gmail eller Yahoo.

  De e-postserver Det er programvare som er installert på serveren. Den behandler all e-post som sendes til den, og sender også all e-post du har.

  Denne appen kjører på alle enheter, inkludert telefonen, nettbrettet eller PC-en. Den lar deg organisere, sende og motta e-postmeldinger, for eksempel e-post, og til og med organisere dem, Microsoft Outlook. dem å se. Dette er kontrollpanelet som lar deg lese og skrive meldinger.

  Gode ​​nyheter: De fleste e-postklienter er kompatible med alle e-postservere. Du kan også koble til flere servere for å bruke flere e-postkontoer.

  Du kan få tilgang til både personlige og jobbe-e-poster fra én e-postklient. Outlook, et av de mest populære e-postprogrammene, tilbyr flere alternativer (kalendere og oppgaver) Webmail er mer praktisk enn webmail.

  Webmail Det er et online-basert e-postgrensesnitt, som kan nås fra en nettleser. Dette er fordi dataene er lettere tilgjengelig uten å måtte installere programvare lokalt.

  Enhver enhet som har internettilgang kan sjekke e-post. E-postprotokollen er en samling av regler og retningslinjer som lar klienten sende informasjon til serveren. POP (eller IMAP) er to av de mest populære e-postprotokollene.

  1. POP (Postkontorprotokoll). Outlook bruker POP for å laste ned e-post fra serveren og slette den på datamaskinen din.

  2. IMAP IMAP (Internet Message Access Protocol). IMAP er mer avansert enn POP. Med IMAP lagres e-poster på e-postserveren. Klienter kan få tilgang til dem fra hvor som helst hvis alle deres klienter bruker IMAP.

  E-postdataene dine vil bli lagret på både serveren og datamaskinen til de er slettet. Sørg for at du velger en vertspakke som tilbyr full IMAP-støtte når du sammenligner planer.

  Exchange Exchange Dette er den beste e-postprotokollen og den mest kostbare. Denne Microsoft-protokollen lar deg synkronisere oppgaver som IMAP, og lar også ansatte dele kalendere og kontakter.

  Du kan fortsatt nyte den avanserte funksjonaliteten og nyttige verktøyene til postkassetjenesten hvis du har midlene.

  Hva er DKIMˀ

  Peter Goldstein er Chief Technology Officer, medgründer. Valimail

  DomainKeys Identified mail, eller DKIM for kort, beskriver hvordan en organisasjon kan sikre signerte e-poster og tillate mottakere å bekrefte at meldingene ble sendt fra deres tiltenkte avsendere.

  Den offentlige nøkkelkrypteringsmetoden er bygget på et par nøkler. En nøkkel er privat og en er synlig for alle. Det er vanlig i kryptografi med offentlig nøkkel at eieren av den private nøkkelen signerer meldinger digitalt offentlig nøkkel. Denne signaturmetoden brukes av DKIM.

  Hvordan DKIM fungerer

  DKIM er et enkelt system som fungerer slik:

  Fordeler med DKIM

  DKIM har den primære fordelen fremfor Sender Policy Framework, (SPF), sin forgjenger innen e-postautentisering. Det er ment å beskytte autentisering via videresending.

  SPF er avhengig av IP, som betyr at meldinger sendt gjennom mellomledd sannsynligvis vil mislykkes i SPF-tester. Dette er fordi opprinnelsesdomenet ikke (eller sannsynligvis ikke burde) inkludere den mellomledds IP-adressen i SPF-postene sine.

  DKIMs kryptografiske signeringer sikrer at mottakere kan være sikre på at videresendingerne ikke endret meldingen sin under transport. Dette beskytter mot ondsinnede videresendings, som kanskje ikke er kjent av verken det opprinnelige avsendersystemet eller mottakeren.

  DKIM alene er ikke nok

  DKIM vil gi større beskyttelse ved å kombinere domenebasert meldingsautentiseringsrapportering og samsvar. DMARC er et krav om at DKIM justerer valideringen av DKIM med innholdet i en e-posts "Fra"-felt. DKIM, sammen med DMARC er en viktig komponent i en komplett anti-phishing og anti-spam løsning.

  Sjekk ut disse andre kjøpsveiledningene for nettstedshosting: