Notice: Undefined index: mail3 in /home/tempmail/public_html/require/1-header-index-and-blog-tempmail.us.com.php on line 188

Masukkan kata laluan anda dan tekan enter:

Masukkan kata laluan anda dan tekan enter

French - Spanish - English - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Lithuanian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese -

Tempmail.us.com

Kami adalah perkhidmatan penghantaran surat temp terpantas di dunia. Sistem kami akan memberikan anda e-mel unik secara rawak dan sementara untuk tempoh 365 hari (pembakar selepas). 100 pesanan terakhir yang diterima di alamat e-mel ini akan dipaparkan terus di laman web talian mel kami mengikut urutan kronologi dari yang terkini hingga yang paling lama. Kami adalah perkhidmatan e-mel sekali pakai berkualiti tinggi yang juga dikenali sebagai e-mel palsu. Perkhidmatan kami berfungsi pada semua resolusi yang ada serta jenis peranti mudah alih berikut: Iphone 7 8 X 11 12, Android samsung xiami nokia oppo oneplus, tablet dan komputer. Pengaturcaraan HTML5 kami menjadikan perkhidmatan e-mel kami paling ringan di pasaran. Sambungan berkelajuan rendah mencukupi untuk menggunakan perkhidmatan e-mel sementara kami. Kami menyokong semua penyemak imbas web yang ada: Internet Explorer, Edge, Firefox, Chrome, Safari, Brave, DuckDuckGo dan juga Opera. Mudah digunakan, buka penyemak imbas anda dan anda sudah bersedia untuk pergi.

Alamat emel

Kami tidak menggunakan sistem anti-spam untuk memastikan kami menerima 100% e-mel yang ditujukan kepada anda. Badan mesej dipaparkan dalam mod teks biasa dan bukan dalam kod html. Kami menambahkan kod khusus untuk menjadikan pautan url ahref dapat diklik. Laman web kami menggunakan protokol keselamatan https untuk memastikan bahawa surat anda tidak dipintas di rangkaian anda. Komunikasi dilakukan dalam imap dengan sijil keselamatan ssl. E-mel anda disulitkan dengan baik di pelayan kami dan musnah setelah 1 tahun. Tidak ada alamat IP yang disimpan di pelayan kami dan kami menggunakan sistem kuki yang menjadikan komunikasi e-mel anda tanpa nama dan selamat. Kami menawarkan kuota 100MB untuk semua e-mel anda, yang lebih daripada cukup.
Pilihan masa depan
Kami ingin menterjemahkan laman web ini ke dalam 91 bahasa supaya sesiapa sahaja dapat menggunakan perkhidmatan kami dalam bahasa ibunda mereka. Kami ingin menambahkan pilihan percuma secara beransur-ansur ke perkhidmatan penjana e-mel palsu kami. Kami ingin membolehkan anda menukar alamat e-mel sementara anda dengan mudah, memilih nama dan domain e-mel masa depan anda, memilih masa tamat e-mel anda sebelum penghancuran e-mel 10 minit, menambah API, menawarkan perkhidmatan di bawah tanggungjawab.
Perkhidmatan mel percuma dan seketika
Tukarkan mel temp anda ke e-mel tetap