Tukarkan mel temp anda ke e-mel tetap

Tukarkan mel temp anda ke e-mel tetap

French - English - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-09-16
Jimmy Raybé

Terdapat banyak alasan untuk menukar e-mel sekali pakai ke e-mel kekal.

Pilihan ini kini tersedia dengan kami: https://www.tempmail.us.com/. Manfaat yang disenaraikan di bawah berkaitan secara eksklusif dengan perkhidmatan e-mel sementara kami. Pilihannya mungkin berbeza dari laman web ke laman web. Setelah menukar e-mel sementara anda ke e-mel kekal, kini dikhaskan untuk penggunaan eksklusif anda, ini menunjukkan bahawa e-mel ini tidak akan dikitar semula lagi setelah 365 hari, jadi anda akan menjadi satu-satunya pemilik di kehidupan.

Bagaimana cara menukar e-mel sementara saya menjadi e-mel kekal sekarang?

Cukup lawati alamat web berikut: https://www.tempmail.us.com/malay/convert, kata laluan 30 aksara yang unik akan diberikan secara automatik kepada anda, anda kini boleh mengkliknya untuk menyalin dan menampal. Ini akan membolehkan anda menyambung ke e-mel kekal anda pada masa akan datang, jaga yang ini dengan sangat berharga. Kami telah berusaha membuat sambungan ke Webmail sesederhana mungkin tanpa kehilangan keselamatan. Anda akan mempunyai lima percubaan untuk log masuk dalam masa 30 minit. Sekiranya anda membuat persembahan enam pengendalian yang salah atau lebih banyak lagi, kuki anda akan digantung selama 1 jam.

Apakah alamat log masuk?

https://www.tempmail.us.com/malay/login : Masukkan kata laluan anda dan tekan enter. Anda sekarang akan disambungkan ke e-mel sementara yang berkaitan dengan kata laluan ini. Untuk mengekalkan nama anda tiada alamat IP hanya didaftarkan semasa proses pengesahan. Kami hanya menggunakan kata laluan dengan mengemas kini anda kuki di penyemak imbas anda. E-mel sementara anda kini kekal, anda boleh memanfaatkan semua kelebihan e-mel tradisional secara percuma.