Perkhidmatan mel percuma dan seketika

Perkhidmatan mel percuma dan seketika

French - English - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-09-09
Jimmy Raybé

Adakah anda mencari perkhidmatan e-mel sementara, sederhana, selamat dan boleh dipercayai?

https://www.tempmail.us.com/ dibuat untuk anda. Laman web kami akan membolehkan anda menerima e-mel dengan mudah sambil tidak dikenali sepenuhnya. Tidak perlu pendaftaran, atribusi e-mel akan dicetuskan secara automatik sebaik sahaja kami membuka halaman utama kami. Adakah anda menjumpai laman web kami menggunakan salah satu kata kunci berikut di google: mel temp, temp mel, e-mel membuang, 10 minit mel? Sekiranya demikian, anda telah sampai di tempat yang betul.

Saya akan membincangkan persoalan e-mel sementara.
Sekiranya anda sudah mempunyai idea umum, saya menjemput anda untuk pergi ke bahagian kedua " Tanpa nama dan keselamatan ".

Apakah perkhidmatan e-mel sementara?
Ini adalah e-mel sekali pakai, alamat e-mel akan dibuat untuk jangka masa yang ditentukan untuk membolehkan anda menerima e-mel dari pihak ketiga. E-mel diposkan terus di web dan tidak memerlukan perisian. Setiap e-mel yang dihasilkan adalah unik dan hanya dapat dilihat oleh anda.

Setahu kami: Alamat e-mel dikaitkan dengan anda selama 365 hari tetapi berhati-hatilah jika anda menukar penyemak imbas anda, e-mel anda akan diubah suai! (Sekiranya anda ingin menukar e-mel anda, hapus kuki anda).

Perkhidmatan e-mel sementara kami tersedia dalam beberapa bahasa.

Bahasa Perancis - Sepanyol - Bahasa Inggeris - Bahasa Arab - Orang Bengali - Bahasa Bulgaria - Bahasa Catalan - Orang Cina - Bahasa Croatia - Bahasa Czech - Bahasa Denmark - Belanda - Orang Estonia - Bahasa Finland - Bahasa Jerman - Bahasa Yunani - Gujarati - Bahasa Hindi - Bahasa Hungary - Bahasa Indonesia - Bahasa Itali - Orang Jepun - Kannada - Orang Korea - Bahasa Latvia - Bahasa Lithuania - Bahasa Melayu - Bahasa Malayalam - Marathi - Orang Norway - Bahasa Poland - Portugis - Bahasa Punjabi - Bahasa Romania - Orang Rusia - Orang Serbia - Bahasa Slovak - Bahasa Slovenia - Bahasa Sweden - Telugu - Bahasa Tamil - Orang Turki - Bahasa Ukraine - Bahasa Urdu - Orang Vietnam

Tetapi mengapa menggunakan perkhidmatan e-mel sementara?
Tetapi Jimmy mengapa menggunakan tempmail.us.com berbanding salah satu pesaing anda?
Tanpa Nama dan Keselamatan: Inilah krim di Sundae.


Sederhananya, setiap e-mel dihubungkan ke kuki yang dimasukkan ke dalam penyemak imbas anda untuk mengenal pasti anda. Jadi satu-satunya maklumat yang membimbangkan anda ialah kuki, anda boleh menghapusnya dengan mana-mana pembersih kuki.

Jimmy bagaimana dengan alamat IP saya?
Kami tidak berminat menyimpan alamat IP anda. Ini dipadamkan setelah anda log masuk ke cloudflare. Sistem kami menggunakan pangkalan data bernama "surat", berikut adalah gambar jadual kami.

Berikut adalah rajah infrastruktur kami untuk lebih memahami perkhidmatan e-mel sementara kami.
Di kiri atas adalah anda, anda gembira dapat menemui perkhidmatan e-mel sementara yang percuma dan selamat. Apabila anda akan menulis alamat di penyemak imbas anda: https://www.tempmail.us.com, alamat IP anda akan direkodkan oleh cloudflare yang sebenarnya merupakan perkhidmatan pengurusan DNS percuma yang kami gunakan. Anda akan diarahkan secara automatik ke sistem cache kami yang kami cipta. Ini pertama sekali mempercepat laman web, demi keselamatan anda, kami telah menetapkan chmod 000 ke folder / var / log, yang secara efektif menyahaktifkan fungsi log alamat IPS. Langkah nombor 3, alamat IP anda tidak lagi kelihatan, protokol https digunakan setiap masa. Oleh itu, anda tidak dikenali. Untuk menggabungkan perlindungan anda, kami menggunakan AbeloHost, itu adalah web host yang diatur oleh "ucapan kebebasan", yang terletak di Belanda. Nombor tujuan 4 adalah pemasangan utama pelayan mel / apache kami, ia adalah penghasil laman web dan juga akaun e-mel. Untuk mengenal pasti anda, ia menghantar "kuki" ke penyemak imbas anda. Inilah yang menjelaskan bagaimana infrastruktur kami berfungsi serta pelbagai perlindungan kami untuk melindungi identiti anda.

Semua keselamatan itu, tetapi bagaimana dengan aduan?
Pertama, kami telah merancang laman web ini untuk menawarkan perkhidmatan e-mel sementara yang sah, harap patuhi undang-undang yang berlaku di negara anda. Walaupun infrastruktur kami telah dirancang untuk membolehkan anda tetap tidak dikenali, jika ada pasukan polis menghubungi kami dengan waran dalam bentuk dan bentuk yang baik, kami dengan senang hati akan memberi mereka akses segera ke semua infrastruktur kami, yang merupakan asas data dll. .

Tetapi yakinlah, kuki adalah satu-satunya maklumat yang kami ada mengenai anda.