Penyedia pengehosan e-mel terbaik 2022

Penyedia pengehosan e-mel terbaik 2022

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-11
Jimmy raybe

Penyedia Pengehosan E-mel Terbaik 2022

The best email hosting provider

Pengehosan e-mel sama seperti Perkhidmatan. Mudah untuk mendapatkan akaun e-mel. Daftar dengan ISP anda dan daftar dengan Google. Kemudian, beli akaun pengehosan web. Walau bagaimanapun, pelan standard tidak akan memberikan kualiti yang sama seperti pengguna profesional.

Anda boleh mendapatkan perkhidmatan pengehosan e-mel yang lebih dipercayai dan cekap dengan mudah dengan pelan ini. Butiran tepat mengenai perkara yang anda peroleh akan bergantung pada pembekal anda. Walau bagaimanapun, lampiran yang lebih besar mungkin disokong (sehingga 50MB), ruang storan 50GB atau lebih untuk peti masuk e-mel anda, dan storan dalam talian. Ini membenarkan perkongsian fail dengan pengguna lain. Apl yang digabungkan seperti Online, Exchange dan Sokongan Direktori Aktif untuk Pengguna Perniagaan - ditambah sokongan 24/7 sekiranya berlaku kecemasan.

E-mel anda akan berfungsi dengan domain tersuai (alamat@tapak anda.com), dan ia biasanya mudah untuk disediakan. Pelan pengehosan e-mel boleh digunakan untuk menggantikan perkhidmatan hos web atau anda boleh mencubanya tanpa sebarang pengehosan.

Perkhidmatan berkualiti pada harga yang lebih rendah $1 sebulan Dengan pilihan percubaan percuma dan harga setiap pengguna, sesiapa sahaja boleh menyemak pasaran untuk pengehosan e-mel dengan mudah. Kami telah menyediakan ringkasan ringkasan untuk lima pembekal perkhidmatan e-mel teratas pada 20,21.

adalah satu-satunya tempat untuk mencari ciri eksklusif ini.

Sebab nak beli

Ini adalah pilihan yang bagus untuk perniagaan kecil dengan kakitangan terhad yang tidak perlu membelanjakan beratus-ratus untuk akaun e-mel. Pelanggan milik EIG mendapat pakej e-mel eksklusif yang termasuk e-mel perniagaan. Akaun e-mel tanpa had, storan tanpa had untuk sedikit sebanyak $2.75 Jika anda membayar selama 3 tahun, itu adalah jumlah yang sangat kecil. $99 Istilah ini adalah untuk keseluruhan tempoh. Tetapi adakah ia benar-benar tidak terhadˀ

Bluehost mendakwa bahawa tiada sekatan rasmi. Bluehost juga menyatakan bahawa walaupun akaun e-mel boleh dibuat tanpa had, ini bergantung pada storan fail. Pelanggan mesti mematuhi Syarat Perkhidmatan untuk membolehkan fungsi e-mel didayakan sepenuhnya. Pelanggan yang beroperasi dalam Syarat Perkhidmatan tidak perlu risau tentang had teknikal untuk e-mel, domain atau tapak web.

Jadi apa masalahnyaˀ Ini adalah penyelesaian yang lebih asas daripada yang anda fikirkan. Anda mendapat sokongan IMAP4 dan POP3 ditambah 24/7. Terdapat tiga pilihan untuk mel web (bersamaan dengan Outlook.com dan Gmail.com); Gerombolan; Roundcube, atau Squirrelmail.

Untuk membaca e-mel di luar talian, anda boleh mengkonfigurasi klien e-mel seperti Mail untuk Windows 10 dan Mozilla Thunderbird. Antara muka pengguna memudahkan untuk membuat alamat baharu.

Pengehosan e-mel bajet terbaik

Sebab nak beli

Pengehosan e-mel yang berbeza menawarkan antara muka Flockmail, yang memudahkan untuk menghantar dan mencari e-mel. Antara muka juga boleh digunakan untuk mencipta dan mengurus jadual dan mesra mudah alih.

Penyepaduan video tersedia untuk memudahkan persidangan. Ini menjadikan sistem amat berharga untuk perniagaan.

Dua pelan utama tersedia. Kedua-duanya termasuk sehingga 50 alamat e-mel. Berbilang peranti dan menyemak sokongan.

Anda mendapat storan 10GB dan 2 penapis e-mel dengan Pelan Pengehosan E-mel Perniagaan. $0.99 sebulan setiap peti mel. Pelan Pengehosan E-mel Perusahaan meningkatkan had storan ini kepada 30GB dan membenarkan penapis mel tanpa had. $2.49 sebulan.

Pelan pengehosan e-mel Hostinger adalah ringkas dan mudah digunakan, pada harga yang rendah.

DreamHost logo

3. Pengehosan e-mel Dreamhost

Pengehosan e-mel yang boleh dipercayai untuk perniagaan anda

Sebab nak beli

Dreamhost Penyedia perkhidmatan pengehosan web yang mantap ini menawarkan pengehosan e-mel yang berasingan sebagai tambahan kepada pelbagai pakej lain.

Dreamhost menawarkan pengehosan e-mel dengan storan 25GB sebagai lalai. Ia juga membolehkan anda menyegerakkan e-mel anda antara peranti mudah alih dan desktop. Platform mel web tanpa iklan percuma, juga tersedia.

Penapis anti-spam pintar ialah satu lagi ciri utama. Ia bukan sahaja menapis spam, virus dan perisian hasad tetapi juga boleh melindungi anda daripada serangan pancingan data. Penapis ini menyesuaikan diri dengan ancaman baharu supaya komputer anda dilindungi.

Akaun e-mel yang dihoskan menawarkan beberapa faedah utama. Pertama, ia kekal disambungkan ke domain perniagaan anda. Ini menjadikannya kelihatan lebih profesional daripada akaun e-mel yang tidak berbayar.

Ia juga memberi anda kawalan sepenuhnya terhadap data anda. E-mel anda tidak akan diimbas secara automatik untuk menghantar pengiklanan kepada anda, yang merupakan sesuatu yang sering dilakukan oleh pembekal e-mel percuma.

Harga agak berpatutan dan bergantung kepada sama ada anda ingin membuat pembayaran tahunan atau bulanan. Hanya $99 sebulan untuk pelan bulanan $1.99 sebulanKomitmen tahunan mengurangkannya kepada lebih kurang $1.67 sebulan.

Zoho Mail

4. Zoho Mail

Anda mempunyai pelbagai pilihan dan pelan percuma.

Sebab nak beli
Sebab yang perlu dielakkan

Zoho Mel, perkhidmatan e-mel yang dihoskan yang termasuk himpunan perisian pejabat dalam talian dan banyak ciri lain, dipanggil mel. Ciri terbaru Zoho Mail termasuk Mod Luar Talian dan memanggil semula mel. Lampiran besar boleh mencapai sehingga 250MB. Panggilan audio/video juga tersedia . Zoho Mail mempunyai klien IMAP yang membolehkan anda mengkonfigurasi, menyegerak dan mengurus akaun e-mel lain menggunakan IMAP.

Anda mendapat lima peti mel sehingga 5GB setiap satu, 25MB had lampiran dan akses melalui mel web dengan pelan percuma. Merujuk kepada rakan boleh membantu anda mendapatkan sokongan untuk 25 peti mel lagi. Malangnya, program rujukan tidak tersedia pada masa penulisan ini kerana pembentukan semula.

Pelan Standard termasuk sokongan IMAP/POP, 500MB lampiran, storan 30GB, ruang fail 5GB dan keupayaan untuk berfungsi dengan berbilang domain. Pelan ini lebih berkuasa daripada tawaran premium dan menawarkan alat produktiviti yang sama seperti suite standard tetapi pada sebahagian kecil daripada kos. $3 Setiap pengguna, sebulan. Dibilkan setiap tahun.

Pelan Zoho Professional menawarkan storan 100GB bagi setiap pengguna, lampiran dan sokongan 1GB untuk kumpulan Direktori Aktif. Anda boleh mendapatkannya hanya untuk setiap pengguna sebulan, atau setiap tahun. Ia sangat berpatutan untuk apa yang anda terima dari segi storan dan ciri lain. Pelan Lite mempunyai ciri yang lebih sedikit tetapi masih tersedia. $1 Setiap pengguna, sebulan. Dibilkan setiap tahun.

Penyelesaian storan terbaik untuk pengehosan e-mel

Sebab nak beli

Terdapat banyak pilihan pengehosan e-mel perniagaan yang tersedia. Mereka menawarkan elaun storan yang besar, yang boleh dipadankan oleh beberapa pembekal lain. Terdapat banyak pilihan keselamatan untuk pengguna e-mel dalam perniagaan.

Antara muka e-mel juga berasaskan web supaya ia boleh diakses daripada peranti mudah alih anda serta desktop.

Terdapat empat pilihan pengehosan e-mel tersedia, dengan storan antara 50GB hingga 150GB, 10 atau kotak e-mel tanpa had dan 1 atau domain e-mel tanpa had. Semua pelan menawarkan perlindungan spam serta POP3/IMAP/SMTP.

Harga bermula pada $2.95 sebulanPelan yang paling mahal adalah yang paling murah. $9.95 sebulanIni adalah tawaran harga pengenalan. Ini hanya harga pengenalan dan pembaharuan bermula pada $3.95 hingga $19.95 masing-masing.

Scala Hosting mempunyai rangkaian rancangan pengehosan e-mel yang lebih luas untuk perniagaan yang serius berbanding penyedia lain. Storan yang besar juga menjadikannya berbaloi untuk dipertimbangkan.

Sepuluh perkara yang perlu anda perhatikan semasa mengehos e-mel anda.

Ciri e-mel ini tersedia untuk anda jika anda ingin mempunyai akaun e-mel bersama tapak anda.

Banyak syarikat pengehosan menawarkan anda pilihan untuk membuat e-mel anda dihoskan (e-mel@domainanda.com). www.com Pakej ini termasuk pelbagai akaun e-mel, biasanya 1-10 untuk pengehosan asas.

Untuk menyediakan akaun anda, anda akan mempunyai akses kepada panel kawalan e-mel anda. Dua perkara diperlukan untuk menggunakan e-mel: pelayan e-mel, dan aplikasi. Ini mungkin klien Outlook, atau akses kepada Webmail seperti Gmail atau Yahoo.

The pelayan e-mel Ia adalah perisian yang dipasang pada pelayan. Ia memproses semua mel yang dihantar kepadanya, dan juga menghantar sebarang mel yang anda miliki.

Apl ini berjalan pada mana-mana peranti, termasuk telefon, tablet, atau PC anda. Ia membolehkan anda mengatur, menghantar dan menerima mesej e-mel anda, seperti e-mel, dan juga mengaturnya. Microsoft Outlook. Pelanggan menyemak mesej baharu pada pelayan mel dan kemudian memuat turun mereka untuk melihat. Ini ialah panel kawalan yang membolehkan anda membaca dan menulis mesej.

Berita baik: Kebanyakan klien e-mel serasi dengan semua pelayan e-mel. Anda juga boleh menyambung ke berbilang pelayan untuk menggunakan berbilang akaun e-mel.

Anda boleh mengakses kedua-dua e-mel peribadi dan kerja anda daripada satu klien e-mel. Outlook, salah satu program e-mel paling popular, menawarkan lebih banyak pilihan (kalendar dan tugasan) Mel web lebih mudah daripada mel web.

Webmail Ia adalah antara muka e-mel berasaskan dalam talian, yang boleh diakses daripada pelayar. Ini kerana data lebih mudah diakses tanpa perlu memasang perisian secara setempat.

Mana-mana peranti yang mempunyai akses internet boleh menyemak e-mel. Protokol e-mel ialah koleksi peraturan dan garis panduan yang membolehkan pelanggan menghantar maklumat ke pelayan. POP (atau IMAP) ialah dua daripada protokol e-mel yang paling popular.

1. POP (Protokol pejabat pos). Outlook menggunakan POP untuk memuat turun e-mel daripada pelayan dan memadamkannya pada komputer anda.

2. IMAP IMAP (Internet message access protocol). IMAP adalah lebih maju daripada POP. Dengan IMAP e-mel disimpan dalam pelayan mel. Pelanggan boleh mengaksesnya dari mana-mana sahaja jika semua pelanggan mereka menggunakan IMAP.

Data mel anda akan disimpan pada kedua-dua pelayan dan komputer anda sehingga dipadam. Pastikan anda memilih pakej pengehosan yang menawarkan sokongan penuh IMAP apabila membandingkan rancangan.

Pertukaran Pertukaran Ini ialah protokol e-mel terbaik dan paling mahal. Protokol Microsoft ini membolehkan anda menyegerakkan tugas sebagai IMAP, dan juga membenarkan pekerja berkongsi kalendar dan kenalan.

Anda masih boleh menikmati fungsi lanjutan dan alatan berguna perkhidmatan peti mel jika anda mempunyai dana.

Apakah DKIMˀ

Peter Goldstein ialah ketua pegawai teknologi, pengasas bersama. Valimail

DomainKeys Identified mail, atau DKIM singkatannya, menerangkan cara organisasi boleh melindungi e-mel tandatangan dan membenarkan penerima mengesahkan bahawa mesej telah dihantar daripada penghantar yang dimaksudkan.

Kaedah penyulitan kunci awam dibina pada kekunci sepasang. Satu kunci adalah peribadi dan satu boleh dilihat oleh semua. Ia adalah perkara biasa dalam kriptografi kunci awam untuk pemilik kunci persendirian menandatangani mesej secara digital. Sesiapa sahaja kemudiannya boleh mengesahkan tandatangan dengan kunci awam. Kaedah tandatangan ini digunakan oleh DKIM.

Cara DKIM berfungsi

DKIM ialah sistem ringkas yang berfungsi seperti ini:

Kelebihan DKIM

DKIM mempunyai kelebihan utama berbanding Rangka Kerja Dasar Pengirim, (SPF), pendahulunya dalam pengesahan e-mel. Ia bertujuan untuk melindungi pengesahan melalui pemajuan.

SPF bergantung pada IP, yang bermaksud bahawa mesej yang dihantar melalui pengantara berkemungkinan gagal dalam ujian SPF. Ini kerana domain asal tidak (atau mungkin tidak sepatutnya) memasukkan alamat IP perantara dalam rekod SPFnya.

Tandatangan kriptografi DKIM memastikan penerima dapat memastikan bahawa penghantar tidak mengubah mesej mereka semasa transit. Ini melindungi daripada penghantar berniat jahat, yang mungkin tidak diketahui sama ada oleh sistem penghantaran asal mahupun penerima.

DKIM sahaja tidak mencukupi

DKIM akan memberikan perlindungan yang lebih besar dengan menggabungkan Pelaporan dan Pematuhan Mesej berasaskan Domain. DMARC ialah keperluan yang DKIM menyelaraskan pengesahan DKIM dengan kandungan dalam medan "Daripada" e-mel. DKIM, bersama-sama dengan DMARC ialah komponen penting dalam penyelesaian anti-pancingan data dan anti-spam yang lengkap.

Lihat panduan membeli lain ini untuk pengehosan tapak web: