Alamat mel percuma sementara anda
small mail logo
Kata laluan untuk memulihkan mel anda seumur hidup
mail password
masukkan kata laluan untuk log masuk ke mel lama anda
mail password
Automajukan mel anda ke mel lain
mail forwarder
Gunakan mel anda dalam perisian kegemaran anda
Pelayan mel masuk :
 mail.tempmail.us.com
Pelayan mel keluar :
 mail.tempmail.us.com
POP3 :
 110 
IMAP :
 143 
SMTP :
 26 
Nama pengguna :
 Your email

Perkhidmatan mel percuma dan seketika

Adakah anda mencari perkhidmatan e-mel sementara, sederhana, selamat dan boleh dipercayai?

https://www.tempmail.us.com/ dibuat untuk anda. Laman web kami akan membolehkan anda menerima e-mel dengan mudah sambil tidak dikenali sepenuhnya. Tidak perlu pendaftaran, atribusi e-mel akan dicetuskan secara automatik sebaik sahaja kami membuka halaman utama kami. Adakah anda menjumpai laman web kami menggunakan salah satu kata kunci berikut di google: mel temp, temp mel, e-mel membuang, 10 minit mel? Sekiranya demikian, anda telah sampai di tempat yang betul.

Saya akan membincangkan persoalan e-mel sementara.
Sekiranya anda sudah mempunyai idea umum, saya menjemput anda untuk pergi ke bahagian kedua " Tanpa nama dan keselamatan ".

Apakah perkhidmatan e-mel sementara?
Ini adalah e-mel sekali pakai, alamat e-mel akan dibuat untuk jangka masa yang ditentukan untuk membolehkan anda menerima e-mel dari pihak ketiga. E-mel diposkan terus di web dan tidak memerlukan perisian. Setiap e-mel yang dihasilkan adalah unik dan hanya dapat dilihat oleh anda.

Setahu kami: Alamat e-mel dikaitkan dengan anda selama 365 hari tetapi berhati-hatilah jika anda menukar penyemak imbas anda, e-mel anda akan diubah suai! (Sekiranya anda ingin menukar e-mel anda, hapus kuki anda).

Perkhidmatan e-mel sementara kami tersedia dalam beberapa bahasa.

Bahasa Perancis - Sepanyol - Bahasa Inggeris - Bahasa Arab - Orang Bengali - Bahasa Bulgaria - Bahasa Catalan - Orang Cina - Bahasa Croatia - Bahasa Czech - Bahasa Denmark - Belanda - Orang Estonia - Bahasa Finland - Bahasa Jerman - Bahasa Yunani - Gujarati - Bahasa Hindi - Bahasa Hungary - Bahasa Indonesia - Bahasa Itali - Orang Jepun - Kannada - Orang Korea - Bahasa Latvia - Bahasa Lithuania - Bahasa Melayu - Bahasa Malayalam - Marathi - Orang Norway - Bahasa Poland - Portugis - Bahasa Punjabi - Bahasa Romania - Orang Rusia - Orang Serbia - Bahasa Slovak - Bahasa Slovenia - Bahasa Sweden - Telugu - Bahasa Tamil - Orang Turki - Bahasa Ukraine - Bahasa Urdu - Orang Vietnam

Tetapi mengapa menggunakan perkhidmatan e-mel sementara?
Tetapi Jimmy mengapa menggunakan tempmail.us.com berbanding salah satu pesaing anda?
Tanpa Nama dan Keselamatan: Inilah krim di Sundae.


Sederhananya, setiap e-mel dihubungkan ke kuki yang dimasukkan ke dalam penyemak imbas anda untuk mengenal pasti anda. Jadi satu-satunya maklumat yang membimbangkan anda ialah kuki, anda boleh menghapusnya dengan mana-mana pembersih kuki.

Jimmy bagaimana dengan alamat IP saya?
Kami tidak berminat menyimpan alamat IP anda. Ini dipadamkan setelah anda log masuk ke cloudflare. Sistem kami menggunakan pangkalan data bernama "surat", berikut adalah gambar jadual kami.

Berikut adalah rajah infrastruktur kami untuk lebih memahami perkhidmatan e-mel sementara kami.
Di kiri atas adalah anda, anda gembira dapat menemui perkhidmatan e-mel sementara yang percuma dan selamat. Apabila anda akan menulis alamat di penyemak imbas anda: https://www.tempmail.us.com, alamat IP anda akan direkodkan oleh cloudflare yang sebenarnya merupakan perkhidmatan pengurusan DNS percuma yang kami gunakan. Anda akan diarahkan secara automatik ke sistem cache kami yang kami cipta. Ini pertama sekali mempercepat laman web, demi keselamatan anda, kami telah menetapkan chmod 000 ke folder / var / log, yang secara efektif menyahaktifkan fungsi log alamat IPS. Langkah nombor 3, alamat IP anda tidak lagi kelihatan, protokol https digunakan setiap masa. Oleh itu, anda tidak dikenali. Untuk menggabungkan perlindungan anda, kami menggunakan AbeloHost, itu adalah web host yang diatur oleh "ucapan kebebasan", yang terletak di Belanda. Nombor tujuan 4 adalah pemasangan utama pelayan mel / apache kami, ia adalah penghasil laman web dan juga akaun e-mel. Untuk mengenal pasti anda, ia menghantar "kuki" ke penyemak imbas anda. Inilah yang menjelaskan bagaimana infrastruktur kami berfungsi serta pelbagai perlindungan kami untuk melindungi identiti anda.

Semua keselamatan itu, tetapi bagaimana dengan aduan?
Pertama, kami telah merancang laman web ini untuk menawarkan perkhidmatan e-mel sementara yang sah, harap patuhi undang-undang yang berlaku di negara anda. Walaupun infrastruktur kami telah dirancang untuk membolehkan anda tetap tidak dikenali, jika ada pasukan polis menghubungi kami dengan waran dalam bentuk dan bentuk yang baik, kami dengan senang hati akan memberi mereka akses segera ke semua infrastruktur kami, yang merupakan asas data dll. .

Tetapi yakinlah, kuki adalah satu-satunya maklumat yang kami ada mengenai anda.

7 laman web yang menawarkan perkhidmatan e-mel sementara menarik perhatian kami

Berikut adalah laman web yang berbeza dengan kekhususannya yang menawarkan perkhidmatan mel sementara.

1. https://www.tempmail.us.com/

Perlukan e-mel sementara dengan cepat tanpa kerumitan?
Adakah anda memerlukan tahap kerahsiaan yang luar biasa?
Kami adalah anak baru dalam senarai ini, kami belum mempunyai ribuan pilihan, tetapi kami menawarkan perkhidmatan yang mantap, ringkas, pantas dan cekap.
Anda boleh membaca e-mel anda secara real time di laman web kami dan anda boleh menukar e-mel sementara anda menjadi e-mel kekal secara percuma dengan hanya satu klik.


2. https://temp-mail.org/en/

Pesaing nombor 1 kami, kami harus mengakui bahawa dia melakukan kerja yang hebat, beberapa pilihan tersedia dan perkhidmatan e-mel sementara berfungsi dengan sempurna.
Kami sama sekali tidak berafiliasi dengan perkhidmatan mereka. Kami tidak mengenali pemiliknya, jadi mustahil bagi kami untuk mengetahui sama ada perkhidmatan mereka selamat dan tanpa nama.


3. https://mail.tm/en/

Sebaik sahaja dihantar, e-mel diterima. Antaramuka bebas iklan intuitif, ringkas dan sangat bersih, terutamanya dalam HD penuh (3840 x 2160 piksel).
Kemungkinan membuat akaun pengguna dengan kata laluan. Untuk pengaturcara API dengan dokumentasi terperinci membolehkan beberapa pilihan seperti:

Dibuat dalam nodejs menggunakan Haraka: https://github.com/mailtm/Mailtm


4. https://temp-mail.io/en/

Penemuan hebat, laman web berkualiti dengan pilihan tambahan di luar komuniti.
Peluasan pemberitahuan dan penghantaran e-mel adalah dua pilihan yang jarang berlaku di kawasan ini.

Masalah utama, masa untuk menerima e-mel sangat lama, kami menasihatkan anda untuk melakukan ujian sebelum digunakan.


5. https://tempmail.plus/en/
6. https://tempr.email/en/

Walaupun reka bentuk mereka adalah asas, perkhidmatan e-mel sementara mereka berfungsi.
Jika anda sedang mencari nama domain yang berbeza atau luar biasa laman web ini adalah untuk anda.
Beberapa bidang profesional dan yang lain dibuat dengan humor seperti s0ny.net


7. https://mailpoof.com/

Walaupun perkhidmatan e-mel sementara mereka berfungsi dengan baik dan reka bentuk dan logo menarik, jika anda tahu akhiran e-mel,
anda boleh mengakses peti surat secara langsung tanpa pengenalan diri yang diperlukan. Berikut adalah contoh: https://mailpoof.com/mailbox/test@mailpoof.com.
Jadi, jika anda ingin mengekalkan kerahasiaan, jangan gunakan perkhidmatan ini.

Tukarkan mel temp anda ke e-mel tetap

Terdapat banyak alasan untuk menukar e-mel sekali pakai ke e-mel kekal.

Pilihan ini kini tersedia dengan kami: https://www.tempmail.us.com/. Manfaat yang disenaraikan di bawah berkaitan secara eksklusif dengan perkhidmatan e-mel sementara kami. Pilihannya mungkin berbeza dari laman web ke laman web. Setelah menukar e-mel sementara anda ke e-mel kekal, kini dikhaskan untuk penggunaan eksklusif anda, ini menunjukkan bahawa e-mel ini tidak akan dikitar semula lagi setelah 365 hari, jadi anda akan menjadi satu-satunya pemilik di kehidupan.

Bagaimana cara menukar e-mel sementara saya menjadi e-mel kekal sekarang?

Cukup lawati alamat web berikut: https://www.tempmail.us.com/malay/convert, kata laluan 30 aksara yang unik akan diberikan secara automatik kepada anda, anda kini boleh mengkliknya untuk menyalin dan menampal. Ini akan membolehkan anda menyambung ke e-mel kekal anda pada masa akan datang, jaga yang ini dengan sangat berharga. Kami telah berusaha membuat sambungan ke Webmail sesederhana mungkin tanpa kehilangan keselamatan. Anda akan mempunyai lima percubaan untuk log masuk dalam masa 30 minit. Sekiranya anda membuat persembahan enam pengendalian yang salah atau lebih banyak lagi, kuki anda akan digantung selama 1 jam.

Apakah alamat log masuk?

https://www.tempmail.us.com/malay/login : Masukkan kata laluan anda dan tekan enter. Anda sekarang akan disambungkan ke e-mel sementara yang berkaitan dengan kata laluan ini. Untuk mengekalkan nama anda tiada alamat IP hanya didaftarkan semasa proses pengesahan. Kami hanya menggunakan kata laluan dengan mengemas kini anda kuki di penyemak imbas anda. E-mel sementara anda kini kekal, anda boleh memanfaatkan semua kelebihan e-mel tradisional secara percuma.

Lepaskan kuasa e-mel pakai buang anda dengan mel web selamat kami

Mel Web percuma (mesej web selamat) untuk memberi anda lebih banyak pilihan!

Anda kini boleh menyambung ke mel web kami dengan e-mel pakai buang anda dan ini secara percuma.

Sekiranya anda ingin menggunakan e-mel sementara anda untuk satu sesi, pergi ke halaman utama: https://www.tempmail.us.com/ dan klik pada pilihan mel web di bahagian atas sebelah kanan.

Sistem kami akan memberikan e-mel sementara kepada anda dan anda akan dihubungkan secara automatik ke mel web kami.

Untuk menggunakan e-mel yang sama dalam jangka panjang, kami mengesyorkan agar anda menukar e-mel pakai buang anda kepada e-mel kekal.
Pastikan kata laluan anda selamat: https://www.tempmail.us.com/malay/convert
Dengan kata laluan ini, anda dapat mengenali diri anda di halaman: https://www.tempmail.us.com/malay/login dan kemudian menyambung semula ke mel web kami.

Apa pilihan tambahan yang tersedia dengan e-mel web yang selamat?

Anda boleh menukar kata laluan e-mel sementara anda tetapi berhati-hati jika anda menggunakan pilihan ini paparan e-mel anda di tapak web tidak lagi tersedia.
Sekiranya anda menukar kata laluan anda, satu-satunya cara untuk menyambung semula ke e-mel sementara anda adalah menggunakan alamat ini:

1. https://webmail.tempmail.us.com:2096/

pengguna: e-mel sementara anda
lulus: kata laluan baru

Gunakan mel sementara anda dengan perisian e-mel kegemaran anda

Gunakan e-mel sementara anda dengan perisian e-mel apa sahaja yang anda mahukan

Selepas tutorial ini anda akan dapat menggunakan e-mel sementara anda sebagai e-mel kekal.
Anda akan dapat membaca dan menghantar e-mel dengan mana-mana perisian e-mel apa sahaja peranti anda (komputer, telefon bimbit) dsb...
Langkah pertama adalah memulihkan dua elemen penting untuk tutorial ini, e-mel dan kata laluan anda.
Ini telah diberikan kepada anda secara automatik oleh sistem kami di alamat berikut: https://www.tempmail.us.com/malay/convert

Mengkonfigurasi perisian anda

Perisian e-mel akan bertanya kepada anda jenis Protokol yang ingin anda gunakan.
Infrastruktur e-mel sementara kami menyokong POP3 dan juga IMAP.
Keputusan untuk memilih Protokol terpulang kepada anda bergantung pada keperluan anda.

yang POP3 kekal sebagai penyelesaian untuk seseorang yang ingin meningkatkan kerahsiaan mereka.
Menggunakan IMAP jika anda mahu menggunakan akaun e-mel yang sama pada beberapa peranti pada masa yang sama.

Apa pun Protokol yang digunakan: Pelayan keluar dan masuk adalah sama dan juga port keluar hanya port masuk berbeza.
Pelayan mel masuk: mel.tempmail.us.com
Pelayan mel keluar: mel.tempmail.us.com
Port SMTP keluar: 465

Port masuk POP3: 995
Port masuk IMAP: 993

Apabila mengkonfigurasi POP3 / IMAP / SMTP sila pilih:
"Pelayan ini memerlukan sambungan yang disulitkan (SSL / TLS)"
"Memerlukan Pengesahan Kata Laluan Selamat (SPA) apabila anda log masuk. "

Berikut adalah contoh dengan pandangan

Walaupun contoh ini dibuat untuk Outlook, konfigurasi tetap sama pada surat Apple, Android, dan Thunderbird. Anda kini boleh menggunakan e-mel sementara anda tanpa had!
Kami juga mengesyorkan tutorial pada Webmail yang akan membolehkan anda mempunyai akses kepada pilihan lain seperti menukar kata laluan anda serta pemajuan e-mel.

Gunakan aplikasi mel Windows 11 dengan perkhidmatan mel sementara kami

Windows 11: gunakan perkhidmatan e-mel pakai buang tanpa nama kami

Windows 11 adalah serupa dengan Windows 10.
Antara muka adalah cantik tetapi berbeza, saya akan menerangkan bagaimana untuk melaksanakan aplikasi mel Windows 11.
Setelah sistem pengendalian anda dibuka, tab di hujung kiri bar tugas anda yang terletak di bahagian bawah skrin membolehkan anda membuka skrin utama .
Di bahagian atas tetingkap ini anda mempunyai bar carian Ketik di sini untuk mencari .
Tulis perkataan itu e-mel di mana mel , jika anda menggunakan iPhone, aplikasi mel Apple juga akan ditawarkan kepada anda.
Klik pada permohonan e-mel.

Di bahagian atas sebelah kanan aplikasi e-mel anda akan melihat pilihan bernama Akaun dengan logo manusia kecil di sebelah kirinya.
Selepas mengklik pada pilihan akaun, anda akan mempunyai panel penatal kelabu di sebelah kanan dengan pilihan tambah akaun klik padanya.

Dalam tetingkap baharu tambah akaun, anda akan dapat menambah beberapa jenis akaun e-mel.

Pilih Konfigurasi lanjutan.

Dalam konfigurasi lanjutan pilih e-mel internet.

Untuk langkah seterusnya, anda perlu menambah anda e-mel sementara serta anda kata laluan.
Ini telah diberikan kepada anda secara automatik oleh sistem kami di alamat berikut: https://www.tempmail.us.com/malay/convert

Langkah terakhir tambah akaun adalah yang paling kompleks tetapi kami akan memudahkannya untuk anda.

Biarkan 4 pilihan tambahan diperiksa untuk keselamatan anda:

Klik pada Untuk log in.

Malangnya kami sijil keselamatan tidak disahkan oleh organisasi yang sah tetapi ia berfungsi dan membenarkan perlindungan anda daripada MITMF pada rangkaian peribadi dan awam.

Klik pada Bersambung.

E-mel sementara anda dikonfigurasikan dengan baik dengan Windows 11 dan kini berfungsi dengan pelayan mel selamat kami.

Gunakan e-mel sementara anda dengan perisian keselamatan eMclient baharu

Perkhidmatan mel sementara tanpa nama kami dengan perisian selamat "eM client": Satu kemestian untuk keselamatan.

Mencari perisian selamat baharu menggunakan teknologi PGP, “eM client” adalah untuk anda.
Versi percuma membolehkan anda mengurus dua akaun e-mel secara serentak, mempunyai kalendar dan pengurus tugas.
Kami dalam gambar akan membantu anda mengkonfigurasi e-mel sementara anda dengan perisian ini.

Berikut ialah senarai pilihan yang tersedia

"Pelanggan EM" menjadikan hidup anda lebih mudah

Anda mesti memulihkan e-mel pakai buang dan kata laluan anda terlebih dahulu
Ini telah diberikan kepada anda secara automatik oleh sistem kami di alamat berikut: https://www.tempmail.us.com/malay/convert

Konfigurasi perisian ini sangat mudah, ia menjaga pengesanan MX pelayan IMAP dan juga pelayan SMTP.
Ini bermakna untuk anda hanya perlu memberikan alamat e-mel sementara dan kata laluan anda.

Oleh itu perisian akan meminta anda menerima sijil keselamatan kami untuk pelayan mel: mail.tempmail.us.com.

Kami amat mengesyorkan anda mendayakan ciri penyulitan PGP.
“Buat pasangan kunci penyulitan, saya ingin melindungi privasi e-mel saya dengan penyulitan PGP. "

Untuk menjana kunci PGP, anda mesti mencipta kata laluan baharu yang berbeza daripada kata laluan yang diberikan kepada e-mel anda.
Untuk melakukan ini, kami mengesyorkan tapak: https://www.passwordgenerator.us.com/ anda boleh menjana kata laluan keselamatan tinggi dengan emotikon.
Tingkatkan saiz kunci kepada 2048 bit untuk meningkatkan perlindungannya terhadap percubaan retak.

Sebaik sahaja kunci PGP anda telah dijana, perisian akan meminta anda menyimpannya ke cakera keras anda.
Pilih folder di mana anda ingin menyimpannya. Sedikit nasihat, fikirkan tentang kunci usb.

Persediaan kini selesai, anda kini boleh mendapat manfaat daripada perkhidmatan mel sementara dengan perisian selamat yang menyulitkan e-mel anda dengan teknologi PGP.
** Pilihan pilihan: Bergantung pada keperluan anda, anda boleh memilih atau tidak ini adalah dua fungsi.

e-mel sementara percuma


Dapatkan alamat e-mel sementara secara percuma

Anda mungkin biasa dengan cara memberikan alamat e-mel anda untuk akaun, pembelian, atau mendaftar untuk aplikasi atau akaun lain. Walau bagaimanapun, tindakan yang kelihatan mudah ini boleh membawa kepada spam yang tidak diingini atau iklan disasarkan, dan mendedahkan akaun anda kepada penggodam.

Inilah sebabnya mengapa alamat pakai buang boleh menjadi sangat berguna. Anda boleh mendapatkan alamat sementara daripada perkhidmatan ini yang boleh anda gantikan alamat sebenar anda. Anda boleh mengelak daripada menerima e-mel spam selama bertahun-tahun, dan anda juga boleh melangkau iklan yang disasarkan, kebocoran data, atau tertakluk kepada mesej spam jika tapak web diserang. Teruskan membaca untuk mengetahui tentang perkhidmatan e-mel sementara teratas yang tersedia, semuanya percuma.

Manakah pelanggan e-mel pakai buang paling selamat yang adaˀ

Adakah anda tergesa-gesaˀ Anda tidak perlu melihat lebih jauh lagi, kerana jadual di bawah menyenaraikan pilihan utama kami untuk alamat e-mel pakai buang. Anda boleh membuat alamat e-mel sementara dengan pembekal ini dalam beberapa klik sahaja. Mari kita lihat setiap nama secara terperinci kemudian.

 • ProtonMail Perkhidmatan tanpa nama ini menawarkan lebih daripada sekadar e-mel pakai buang, terutamanya jika anda memilih untuk menaik taraf kepada akaun premium.
 • 10 minit Mail Perkhidmatan ini pantas dan mudah digunakan di tapak yang memerlukan pengesahan.
 • Temp-Mail Perkhidmatan premium ini adalah untuk orang yang ingin mengalih keluar iklan daripada komputer mereka dan melanjutkan tempoh penyimpanan.
 • GerillaMail SpamAssassin menyekat spam sebelum ia boleh mengganggu anda dan membolehkan kebolehsesuaian yang mengagumkan.
 • Emailondeck Kami kagum dengan piawaian keselamatan yang serius, termasuk lap rutin pada log mel.
 • Pembekal e-mel pakai buang mesti memenuhi kriteria tertentu untuk dipertimbangkan untuk senarai 5 Teratas kami. Ia termasuk:

  Perkhidmatan ini melebihi jangkaan kami. Anda juga akan menemui ciri berguna tambahan. Anda boleh yakin bahawa tidak kira pilihan perkhidmatan e-mel pakai buang yang anda pilih, ia akan menjana alamat sementara untuk mengalihkan spam daripada akaun peribadi atau kerja.

  Lindungi keselamatan e-mel pakai buang: pandangan yang mendalam

  Mari kita masuk ke butiranǃ Kami akan melihat dengan teliti setiap perkhidmatan pakai buang di bawah dan membentangkan faedah serta kelemahannya. Setiap perkhidmatan boleh menjana alamat e-mel serta-merta dan memadam e-mel dalam masa yang ditetapkan. Jika anda sedang mencari perkhidmatan e-mel yang akan menyediakan utiliti dan keselamatan dalam sekelip mata, kami hampir boleh menjamin untuk memadankan anda dengan satuǃ

  Anda sedang mencari perkhidmatan yang merangkumi semua yang membolehkan anda mengendalikan kedua-dua e-mel keutamaan dan bukan keutamaan dengan hanya satu akaun. Anda telah datang ke tempat yang betulǃ

  Website ProtonMail


  ProtonMail membenarkan pengguna menambah alamat e-mel atau alias tambahan, yang semuanya boleh diakses melalui akaun yang sama.


  Pengguna boleh mencipta pelbagai identiti yang boleh digunakan untuk pelbagai tujuan. Mereka juga boleh mengatur mel masuk dan keluar mereka dan memastikan peti masuk mereka bersih. Akaun ProtonMail Premium boleh mempunyai alamat e-mel tambahan yang dibuat dan diurus dengan cara yang sama. Pengguna premium mempunyai keupayaan untuk menghantar e-mel melalui alamat domain mereka yang lebih pendek (@pm.me), manakala pengguna yang bukan pengguna premium tidak boleh.


  ProtonMail, perkhidmatan sumber terbuka yang disokong oleh Android dan iOS serta banyak penyemak imbas web, boleh digunakan pada peranti Android. Lokasi Switzerland ProtonMail bermakna ia dilindungi oleh undang-undang privasi Switzerland. Ini adalah faedah yang hebat untuk pengguna yang mementingkan keselamatanǃ ProtonMail menggunakan kedua-dua penyulitan cakera penuh dan penyulitan hujung ke hujung. Ini bermakna anda tidak boleh melihat atau menyahsulit mana-mana mel. ProtonMail tidak memerlukan anda untuk memberikan sebarang maklumat peribadi. Perkhidmatan ini juga tidak menyimpan log IP.

  Lawati ProtonMail

  Mel 10 Minit ialah alat hebat yang boleh digunakan oleh sesiapa sahaja. Ia memuatkan jumlah utiliti yang luar biasa dalam sepuluh minit.

  Website for 10 Minute Mail


  Mel 10 Minit ialah alat hebat yang boleh digunakan oleh sesiapa sahaja dan menawarkan banyak nilai dalam masa sepuluh minit.


  Mel 10 Minit adalah tepat seperti yang didakwa dilakukan - ia mencipta alamat e-mel pakai buang yang tamat tempoh hanya dalam 10 minit. Selepas pemasa tamat tempoh, semua e-mel yang disimpan dalam peti masuk juga dipadamkan. Anda boleh melihat e-mel yang dihasilkan dengan hanya membuka halaman ini. Anda kemudian boleh memasukkannya ke mana-mana sahaja yang anda mahu, dengan syarat anda tidak menutup halaman Mel 10 Minit.


  Tapak web yang meminta anda mengesahkan alamat e-mel anda bukan masalah. Mel 10 Minit menjejaki e-mel dan membenarkan pengguna membalas mel mereka dengan alamat pakai buang mereka. Pengguna boleh menetapkan semula pemasa 10 minit untuk menghapuskan sebarang kelewatan. Walaupun anda pemasa tamat tempoh, anda masih boleh memulihkan e-mel Mel 10 Minit. Ia tidak memerlukan sebarang data peribadi dan Mel 10 Minit juga mempunyai syarikat saudara yang boleh mengalih keluar metadata daripada video dan foto.

  Lawati Mel 10 minit

  Walaupun Temp-mail tidak menyimpan maklumat peribadi anda, ia menawarkan alamat e-mel pakai buang tanpa pemasa

  Website Temp Mail


  Temp-mail, perkhidmatan alamat e-mel pakai buang yang boleh dipercayai, tidak meminta maklumat peribadi anda, tidak diperlukan untuk membuat akaun dan tidak akan memadamkan alamat yang dijana secara automatik melainkan anda mengalih keluarnya atau senarai domain berubah. Ini boleh sama ada positif atau perkara negatif bergantung pada perkara yang anda perlukan. Walau bagaimanapun, ini tidak bermakna had masa anda tidak boleh dilanjutkan. Peti masuk mel Temp berfungsi sama seperti peti mel lain, kecuali anda tidak akan dapat menghantar e-mel anda.


  Temp-mail sangat selamat. Ia menyimpan e-mel anda hanya selama 2 jam dan kemudian memadamkan semua maklumat peribadi anda, termasuk alamat IP, sebaik sahaja anda selesai menggunakannya. Temp-mail akan tersedia dalam App, Play, dan penyemak imbas Chrome dan Safari.

  Lawati Temp-Mail

  Jangan gentar dengan reka bentuk tapak yang ringkas. GuerillaMail, alat yang berkuasa untuk mencipta mesej e-mel baharu, juga tersedia.

  GuerrillaMail


  GuerillaMail boleh digunakan untuk menjana e-mel pakai buang. Pengguna boleh mengklik pada pautan pengesahan, kemudian keluarkan mel tersebut. GuerillaMail menguruskan selebihnya dan mengalih keluar spam daripada peti masuk anda. Walaupun perkhidmatan mengekalkan mel masuk selama satu jam, ia tidak tamat tempoh.


  Ciri GuerillaMail yang paling ketara ialah keupayaannya untuk menghantar dan mencipta mel asal menggunakan alamat pakai buang anda. Pengguna juga boleh memilih alamat e-mel mereka sendiri. Ciri Alamat Scramble disyorkan oleh GuerillaMail. Ia menjadikannya lebih sukar untuk seseorang meneka ID Peti Masuk mereka, yang meningkatkan keselamatan. GuerillaMail, yang merupakan sumber terbuka, hanya boleh diakses dengan penyulitan HTTPS untuk melindungi privasi lagi.

  Lawati GuerillaMail

  EmailOnDeck ialah pembekal yang cekap dan mudah digunakan yang membenarkan pengguna menghantar mel, serta menerima spam.

  Emailondeck


  Emailondeck, salah satu pembekal alamat pakai buang yang paling boleh diakses boleh mencipta alamat e-mel untuk anda hanya dalam dua langkah. EmailOnDeck adalah percuma sepenuhnya dan akan menyimpan peti masuk mel anda selama 24 jam. Walau bagaimanapun, anda boleh mempercepatkannya dengan mengosongkan kuki anda. EmailOnDeck secara rutin memadam semua mel dan mengelap log aktif untuk mengurangkan kos penyimpanan. Tidak disyorkan untuk menggunakan perkhidmatan ini untuk usaha jangka panjang.


  Hanya pengguna premium yang mempunyai keupayaan untuk menghantar mel tanpa nama terus ke mana-mana alamat e-mel. Pengguna percuma, namun, masih boleh menghantar mel selamat melalui akaun EmailOnDeck yang lain. Akaun premium akan mengalih keluar iklan dan membenarkan pengguna menyimpan alamat e-mel mereka - atau mencipta yang baharu - sebagai tambahan kepada membenarkan mereka memadamkan iklan. EmailOnDeck sangat selamat. Ia boleh diakses melalui HTTPS dan pelayannya menggunakan TLS.

  Lawati Emailondeck

  Anda juga boleh menyemak pembekal lain. Perkhidmatan ini juga menawarkan alamat e-mel pakai buang:

  Apakah maksud alamat e-mel pakai buangˀ

  Kita semua akan mempunyai satu alamat e-mel yang boleh kita gunakan untuk segala-galanya dalam dunia yang ideal. Spam tidak akan wujud. Ia wujud. Ini boleh menyebabkan orang ramai mencari cara untuk mengurangkan bilangan spam. Satu penyelesaian ialah alamat e-mel pakai buang. Tetapi apakah iniˀ

  Ia bersifat sementara. Boleh guna. Ia tidak serasi dengan Outlook atau Gmail. Anda tidak perlu membuat akaun, atau memberikan sebarang maklumat peribadi anda, seperti nama, alamat, nombor telefon atau alamat fizikal.

  Anda akan melawati tapak yang disenaraikan di bawah, kemudian ikuti langkah-langkah ini untuk mencipta alamat e-mel sementara anda. Kemudian, salin alamat dan tampalkannya ke dalam borang lain di mana anda biasanya menghantar e-mel sebenar anda.

  Bunyinya cukup mudah, bukanˀ Anda boleh yakin bahawa semua mel sampah yang tidak diingini akan dihantar ke alamat pakai buang. Ia juga akan musnah sendiri selepas masa tertentu. Alamat yang berkaitan tidak akan ditambahkan ke mana-mana pangkalan data yang boleh tertakluk kepada kebocoran. Peti masuk dan maklumat peribadi anda akan kekal bersih.

  Perkhidmatan pakai buang ini mempunyai beberapa had. Perkhidmatan pakai buang ini tidak menawarkan utiliti yang sama seperti akaun Gmail atau akaun Outlook. Anda tidak akan dibenarkan membuat tandatangan atau folder, mengesahkan jika sesiapa telah membaca mel anda atau BCC orang lain. Beberapa e-mel pakai buang pembekal perkhidmatan menawarkan keupayaan untuk memajukan, menghantar, atau memulihkan mel yang telah dipadam.

  Apakah gunanya alamat e-mel pakai buang dan mengapa anda memerlukannyaˀ

  Pada masa kini, Internet berputar di sekitar kemudahan. Lebih mudah untuk memasukkan alamat e-mel utama anda pada tapak web atau aplikasi berbanding menjana sementara. Namun, sebaik sahaja anda melakukannya, data anda menjadi umum dan boleh digunakan untuk menghantar mesej spam kepada anda atau lebih teruk. Walaupun kita sudah biasa dengan alamat e-mel pakai buang dan cara ia berfungsi, mengapa sesiapa menggunakannyaˀ Terdapat banyak sebab untuk menggunakan alamat e-mel pakai buang. Di bawah adalah beberapa sebab biasa.

  ✉️Spam pusat

  Spam ialah musuh nombor satu bagi semua alamat e-mel. Anda boleh meluangkan masa berjam-jam untuk menyahlanggan senarai mel ini dengan mudah, hanya untuk ia menjadi salji di bawah anda dengan spam kemudian. Inilah sebabnya orang ramai melabur dalam alamat e-mel pakai buang untuk mengelakkan kemasukan spam ini. Anda menghalang spammer daripada menyasarkan akaun utama anda.

  💰Perbelanjaan tanpa rasa bersalah

  Juga, e-mel pakai buang bagus untuk membeli-belah. Anda mungkin ingin membuat pembelian sekali sahaja dari tapak web yang belum pernah anda lawati sebelum ini dan dari mana anda tidak mahu sebarang spam pengiklanan. Anda juga boleh mengelakkan e-mel spam yang anda terima selepas anda mendaftar untuk kad kesetiaan anda, yang termasuk tawaran dan jualan yang serupa.

  👻Tapak hantu

  Ia berlaku kepada kita semua. Kadangkala anda mungkin tidak menggunakan aplikasi atau tapak yang sedang anda lawati lagi. Dalam kes ini, adalah lebih selesa untuk mendaftar dengan e-mel sementara. Jika anda berminat dengan percubaan percuma dan perlu memberikan e-mel alamat untuk mendapatkan akses kepadanya, pertimbangkan untuk menggunakan yang sementara. Anda boleh menggunakan salah satu perkhidmatan dan melupakannya.

  ⛓Kekal selamat

  E-mel pakai buang boleh menjadi cara terbaik untuk mengelakkan spam tetapi ia juga berfungsi untuk tujuan keselamatan yang penting. Kami semua telah bersalah kerana mendaftar tanpa membaca terma dan syarat. Mungkin anda sedang diminta kebenaran oleh tapak untuk berkongsi atau menjual maklumat anda. Tapak malah boleh memberikan alamat e-mel anda kepada pengiklan.

  Begitulahǃ Ini ialah lawatan pantas yang menunjukkan kepada anda cara memastikan peti masuk e-mel anda sentiasa kemas, selamat dan bersih tanpa mengeluarkan sepeser pun.

  Lagi satu...

  Walau bagaimanapun, terdapat keadaan yang lebih baik untuk tidak menggunakan alamat sementara.

  Anda tidak disyorkan untuk menggunakan alamat e-mel pakai buang untuk mendaftar untuk perkhidmatan penting seperti perbankan, pendidikan, dan tapak perubatan. Jika anda mendaftar menggunakan alamat e-mel pakai buang yang telah tamat tempoh, anda mungkin perlu menetapkan semula kata laluan. Anda juga boleh mempunyai penyata bank atau salinan rekod perubatan anda yang dihantar kepada anda.

  Kesimpulan

  Anda boleh mengurangkan tekanan anda dengan mempunyai e-mel pakai buang. Anda boleh mencipta alamat e-mel sementara dalam beberapa minit sahaja. Ini akan membolehkan anda mendaftar untuk tapak web, menyertai pertandingan dan membuat pembelian. Dan anda akan dapat yakin bahawa anda menang ´tidak menerima mesej spam selama beberapa bulan. E-mel pakai buang yang baik ialah langkah berjaga-jaga keselamatan yang mudah dan kos efektif. Anda boleh melindungi data anda daripada kemungkinan kebocoran dengan memberikan e-mel pakai buang dan bukan alamat sebenar anda. Selain itu, ia membolehkan anda berasa selamat menggunakan tapak web yang mempunyai rekod keselamatan yang lemah. Perlu menanda buku sekurang-kurangnya satu daripada tapak ini.

 • ProtonMail Perkhidmatan tanpa nama ini menawarkan lebih daripada sekadar e-mel pakai buang, terutamanya jika anda memilih untuk menaik taraf kepada akaun premium.
 • 10 minit Mail Perkhidmatan ini pantas dan mudah digunakan di tapak yang memerlukan pengesahan.
 • Temp-Mail Perkhidmatan premium ini adalah untuk orang yang ingin mengalih keluar iklan daripada komputer mereka dan melanjutkan tempoh penyimpanan.
 • GerillaMail SpamAssassin menyekat spam sebelum ia boleh mengganggu anda dan membolehkan kebolehsesuaian yang mengagumkan.
 • Emailondeck Kami kagum dengan piawaian keselamatan yang serius, termasuk lap rutin pada log mel.
 • Berikut ialah 5 pilihan perkhidmatan e-mel pakai buang selamat teratas kami. Kesemuanya mudah digunakan dan tidak menelan kos satu sen. Malah ada yang membenarkan anda membalas tanpa nama dan mencipta alamat e-mel baharu.

  Pembekal perkhidmatan e-mel terbaik 2022: perniagaan, berbayar dan percuma

  Pembekal perkhidmatan e-mel terbaik 2022: perniagaan, berbayar dan percuma

  The best email service providers of 2022: business, paid and free

  1. ProtonMail

  2. Gmail

  3. Tinjauan

  4. Mel Yahoo

  5. Zoho

  Anda telah menemui penyedia perkhidmatan e-mel yang paling boleh dipercayai yang tersedia hari ini.

  Mudah untuk mencari penyedia perkhidmatan e-mel teratas. Anda boleh mendapatkan satu akaun dengan mendaftar untuk ISP. Anda boleh mendapatkan lebih banyak lagi dengan membuat akaun di Google, Microsoft, atau mana-mana nama utama lain. Beli Pakej pengehosan web yang baik dan anda mungkin akan dapatkan alamat e-mel yang mencukupi untuk syarikat besar, tanpa sebarang kos tambahan.

  Sukar untuk memilih pembekal perkhidmatan e-mel yang sesuai untuk anda, terutamanya dengan kerja jauh. Bagaimana penapis spam berfungsiˀ Adakah mudah untuk mengatur peti masuk e-mel andaˀ Adakah mungkin untuk mengakses akaun anda melalui klien e-mel lain Dan bagaimana pula dengan menggunakan perkhidmatan dengan domain tersuai dan alamat anda sendiri (nama@domainanda.com)ˀ

  Teruskan membaca untuk melihat senarai penyedia perkhidmatan e-mel teratas kami. Walaupun semua menawarkan perkhidmatan percuma, dengan beberapa pengehadan,, kami juga akan membincangkan tawaran komersial mereka yang mesra perniagaan dan menyediakan fungsi, kuasa dan tambahan yang diperlukan oleh pelanggan yang menuntut.  Semak penyedia pengehosan e-mel terbaik dan juga pembekal e-mel selamat terbaikAnda mungkin juga berminat dengan VPN perniagaan terbaik untuk awak.

  Ini ialah penyedia perkhidmatan e-mel teratas pada tahun 2022:

  Best email providers: Proton

  1. ProtonMail

  E-mel selamat dan peribadi dengan tumpuan pada privasi

  Sebab nak beli
  Sebab yang perlu dielakkan

  Banyak isu privasi akan dihadapi apabila mendaftar untuk penyedia perkhidmatan e-mel. Yahoo Mail, contohnya, meminta anda nombor dan nama mudah alih anda. Google Mail dan beberapa perkhidmatan lain mungkin mengimbas mesej anda untuk melakukan tindakan berguna, seperti menambah acara dan kalendar ke kalendar. Hampir setiap perkhidmatan akan menyediakan anda dengan iklan.

  ProtonMail, perkhidmatan mel yang berpangkalan di Switzerland, menumpukan pada privasi. Daftar tanpa nama. Tiada log alamat IP anda. Semua e-mel disulitkan pada penghujung. Ini bermakna ProtonMail dan sesiapa sahaja tidak boleh membacanya. Anda juga boleh menggunakan pengesahan alamat untuk memastikan anda berkomunikasi dengan selamat dengan orang yang betul. Pengenalan kriptografi lengkung eliptik, yang menyediakan keselamatan tambahan dan mempercepatkan muat turun, telah dimungkinkan pada April 2019. Pelanggan berbayar mempunyai akses kepada fungsi Undo serta aplikasi import-eksport. Apl ini membolehkan mereka memindahkan e-mel antara akaun dan memuat turun e-mel ke peranti mereka.

  Had ini adalah penting. Terdapat beberapa had. Produk dilengkapi dengan storan 500MB kecil, hanya boleh menghantar 150 mesej setiap hari dan mempunyai alat organisasi yang sangat sedikit, seperti label, penapis pintar, folder, atau label. Penyulitan hujung ke hujung ProtonMail tidak t memohon kepada e-mel kepada pelanggan lain. Walau bagaimanapun, anda boleh menghantar mesej yang disulitkan kepada ProtonMail menggunakan fungsi Mesej Selamat.

  Nampaknya tidak adil, walau bagaimanapun, untuk mengkritik perkhidmatan percuma yang tidak memaparkan sebarang iklan dan tidak mempunyai rentetan yang disertakan. ProtonMail, alat pakar yang bertujuan untuk digunakan bersama Gmail dan perkhidmatan lain seperti Gmail, menjalankan fungsi terasnya dengan sangat baik.

  ProtonMail menawarkan pilihan storan tambahan. Anda boleh membayar USD, EUR, dan CHF sebulan. Akaun Plus termasuk storan 5GB dan 1,000 mesej/hari. Ia juga membolehkan anda membuat domain tersuai (anda@domainanda.com), sokongan untuk folder penapis, dan label serta ciri tambahan seperti kumpulan kenalan.

  Pelan Profesional menambah lebih banyak storan dan alamat e-mel, dan juga boleh digunakan untuk mengehoskan domain kedua. Ia juga termasuk sokongan berbilang pengguna dan alamat e-mel menangkap semua. Harga adalah bagi setiap pengguna sebulan (75 dolar setiap tahun), yang menjadikannya berpatutan jika keselamatan ProtonMail penting kepada anda, tetapi juga jauh lebih mahal daripada akaun perniagaan daripada pesaing terkenal.

  Best email providers: Google

  2. Gmail

  Pusat kuasa mel web Google tidak memerlukan pengenalan

  Sebab nak beli
  Sebab yang perlu dielakkan

  Gmail Google pertama kali dikeluarkan pada tahun 2004. Sejak itu ia menjadi penyedia perkhidmatan e-mel percuma terkemuka dengan lebih satu bilion pelanggan di seluruh dunia.

  Antara muka web minimalis Gmail ialah sorotan mutlak. Skrin dikhususkan untuk peti masuk anda dengan kekacauan dan bar alat yang minimum. Anda boleh membaca dan membalas mesej dengan mudah menggunakan perbualan.

  Alat ini mempunyai banyak potensi. Ciri mel dinamik Gmail menjadikannya lebih interaktif. Anda boleh mengambil tindakan terus dari e-mel anda seperti mengisi tinjauan atau membalas ulasan Dokumen Google. Anda boleh menapis mesej secara automatik ke dalam kategori tab seperti Utama, Sosial, dan Promosi untuk membantu anda memberi tumpuan kepada perkara yang anda mahu. Anda boleh memastikan peti mel anda bersih dengan penyekatan spam. Akaun lain boleh diurus dari antara muka yang sama, termasuk Outlook, Yahooǃ, atau mana-mana e-mel IMAP/POP lain. Terdapat juga storan 15GB yang tersedia untuk Drive anda, peti masuk dan foto.

  Google Chrome diperlukan untuk mengakses Gmail di luar talian. Walau bagaimanapun, anda masih boleh mengakses Gmail dari mana-mana sahaja. Anda juga boleh menggunakan pilihan tunda untuk menunda e-mel untuk tempoh masa yang ditetapkan. Ia secara automatik akan melabelkan e-mel tersebut sebagai penting.

  Ciri lain boleh menjadi lebih bermasalah. Anda boleh menapis mesej menggunakan sistem pelabelan tersuai dan bukannya menyusunnya ke dalam folder. Ini adalah metafora biasa yang hampir semua pengguna faham. Walaupun ini berfungsi dan menawarkan beberapa faedah, ia bukan kaedah yang paling popular. Gmail, manakala perkhidmatan yang cemerlang, ialah pilihan yang kukuh sebagai pembekal e-mel pertama anda.

  Google menawarkan versi Gmail berbayar berorientasikan perniagaan dalam bentuk Google Workspace.

  Google Workspace, Microsoft Office versi Google, ialah penyelesaian Google untuk Microsoft Office. Anda mendapat alatan untuk membuat dokumen, hamparan, dan pembentangan. Anda boleh menyusun kalendar anda dengan kalendar kongsi, anda mempunyai persidangan video dan suara untuk mesyuarat dalam talian dan terdapat sokongan 24/7 tersedia untuk memastikan semuanya berjalan lancar.

  Ciri seperti Office menjadikannya lebih mahal daripada rakan sejawatannya e-mel sahaja. Harga bermula pada $1 bagi setiap pengguna untuk pelan asas. Ini tawaran yang bagus, tetapi anda mendapat banyak nilai untuk wang. Jika anda bercadang untuk menggunakan Google Workspace, mungkin berbaloi dengan pelaburan. Anda boleh mendapatkan percubaan 14 hari secara percuma untuk mengetahui.

  Best email providers: Microsoft Outlook

  3. Tinjauan

  Ini adalah tempat yang bagus untuk menjadi, terutamanya untuk pengguna Office 365.

  Sebab nak beli

  Antara muka web Outlook adalah sama seperti versi desktop. Ia menampilkan folder, alatan organisasi, kandungan folder semasa, dan anak tetingkap pratonton mudah (dengan iklan sekiranya akaun percuma).

  Bar alat membolehkan anda mengakses ciri biasa dengan cepat dan klik kanan pada mesej atau folder memberikan anda kesemuanya. Anda akan segera mengetahui butiran jika anda pernah menggunakan klien e-mel.

  Antara muka mungkin kelihatan mudah, tetapi terdapat banyak bahagian yang bergerak. Perkhidmatan ini mengesan dan meletakkan e-mel penting dalam Peti Masuk Berfokus. Ia menjauhkan sebarang gangguan daripada mata anda. Anda boleh menambah acara seperti tempahan penerbangan atau makan malam ke kalendar anda secara automatik. Anda boleh kongsi kalendar Outlook.com anda dengan mudah dengan pengguna Outlook.com. Office 365 Anda juga boleh menyimpan acara pada kalendar Keluarga anda supaya semua dapat melihatnya. Terdapat juga beberapa ciri hebat, seperti keupayaan untuk memasukkan tinjauan pendapat ke e-mel Outlook.

  OneDrive menyokong lampiran yang sangat baik, termasuk kemungkinan untuk berkongsi fail OneDrive secara langsung sebagai pautan atau salinan. Lampirkan fail ke akaun Google Drive, Dropbox, Box, atau Box anda. Peti mel 15GB membolehkan anda menyimpan banyak fail.

  Semua ini berfungsi dengan baik untuk kami. Walau bagaimanapun, jika terdapat sebarang isu dengan tetapan lalai, anda boleh menukarnya melalui dialog Tetapan Outlook.com. Walaupun ini tidak menawarkan lebih banyak pilihan daripada Gmail, ia tersusun dengan baik dan membolehkan anda susun atur kawalan, peraturan lampiran dan pengendalian mesej.

  Microsoft juga menawarkan beberapa penyepaduan berasaskan aplikasi yang boleh digunakan untuk mempertingkatkan perkhidmatan. Penyepaduan Skype tersedia dalam versi beta. Aplikasi memudahkan untuk mengakses Evernote, PayPal dan GIPHY.

  Peningkatan Office 365 memberikan anda peti masuk percuma iklan, storan mel 50GB, dan storan OneDrive 1TB yang besar. Ciri tambahan termasuk kerja luar talian, pemformatan mesej profesional, sokongan berasaskan sembang dan pemulihan fail daripada serangan perisian tebusan. Anda juga akan mendapat versi Word Excel yang terkini. PowerPoint. Anda boleh mendapatkan semua ini selama sebulan dengan Pelan Peribadi Office 365 untuk seorang pengguna, atau dengan harga 70 dolar untuk setahun penuh.

  Best email providers: Yahoo Mail

  4. Yahoo Mail

  Produk berkuasa ini datang dengan beberapa tambahan yang menakjubkan

  Sebab nak beli
  Sebab yang perlu dielakkan

  Yahoo Mail bukanlah yang paling diperkatakan hari ini tetapi versi terkini Yahoo Mail mempunyai penampilan profesional dan berdiri dengan baik berbanding pesaing utamanya.

  Ia serupa dengan Gmail kerana ia memaparkan paparan besar peti masuk anda dan membolehkan anda menapis mesej dengan cepat mengikut jenis kandungan (Foto. Dokumen. Perjalanan). Anda juga boleh menyemak imbas semua perbualan dan e-mel dengan satu klik. Anda boleh menyusun mel anda ke dalam folder tersuai dan laraskan reka letak untuk menunjukkan pratonton mesej dalam hanya beberapa klik. Anda juga boleh berhenti melanggan surat berita tanpa meninggalkan peti masuk Yahoo Mail anda.

  Enjin berkuasa itu berintegrasi dengan Facebook dan menyokong pemesejan teks dan SMS. Ia juga boleh diakses melalui web POP, dan IMAP. Anda juga boleh memajukan e-mel anda ke alamat lain. Anda boleh menyimpan hampir semua yang anda peroleh, sehingga 1TB, dengan tambahan berharga ini: alamat e-mel pakai buang untuk perlindungan privasi, serta storan peti mel 1TB yang besar.

  Pengguna yang menuntut mungkin menghadapi masalah sepanjang masa. Fleksibiliti dan pilihan sistem pelabelan Gmail tidak tersedia untuk Mel. Terdapat juga lebih sedikit tetapan, tweak dan pilihan daripada yang anda akan temui di tempat lain. Yahoo Mail, walau bagaimanapun, ialah perkhidmatan yang hebat yang sepatutnya disertakan dalam senarai e-mel anda.

  Yahoo menyediakan Pelan Mel Perniagaan dengan ciri tambahan, sama seperti pembekal lain. Sorotan ialah pilihan untuk menggunakan perkhidmatan dengan domain tersuai (nama anda@domain anda.com), walaupun terdapat kelebihan lain, juga. Anda juga boleh mengimport kenalan dari Facebook dan Gmail. Semua mel anda boleh dilihat pada satu skrin. Terdapat juga semua alatan produktiviti mesra perniagaan seperti berbilang kalendar, pengurusan dokumen, analitik, dan banyak lagi.

  Harga bermula pada.19 sebulan untuk peti mel, dan dibilkan setiap tahun. Harga turun apabila anda menambah peti mel:.59 setiap 5 peti mel,.19 setiap satu untuk 10 dan.20 untuk 20. Anda perlu menghubungi mereka. Yahoo Mail Pro juga mempunyai pilihan harga bulanan hanya pada.49 Anda mendapat peti mel tanpa iklan, perkhidmatan pelanggan keutamaan dan ciri lain.

  Yahooǃ akan memperbaharui domain anda selagi anda mempunyai langganan aktif.

  Zoho is the best email provider

  5. Zoho

  Perkhidmatan e-mel yang menawarkan banyak ciri untuk wang yang sedikit

  Sebab nak beli

  Zoho Workplace, perkhidmatan e-mel yang berorientasikan perniagaan, menawarkan sistem pengurusan dokumen, suite pejabat dalam talian dan alatan kerjasama.

  Zoho menawarkan pelan percuma yang menyokong 25 pengguna. Walau bagaimanapun, anda mempunyai 25 lagi pengguna jika orang lain merujuk perkhidmatan kepada mereka.Kemas kini: Zoho sedang dalam proses mengubah suai program rujukan mereka. Ini bermakna ia tidak tersedia buat masa ini.Setiap pakej dilengkapi dengan lima gigabait storan peti mel dan serasi dengan satu domain. Ini adalah ciri yang anda tidak akan dapati pada produk komersial. Tambahkan dalam pembentangan, hamparan dan pemproses perkataan dan ia menjadikannya kelihatan seperti tawaran yang hebat.

  Ia mudah digunakan dan menawarkan pilihan ciri yang baik yang akan membantu anda menyusun e-mel: tag, folder, penapis dan carian pintar. Untuk mengembangkan atau menggantikan singkatan mudah dengan perkataan atau frasa lengkap, anda boleh mencipta kekunci pintas tersuai. Zoho juga telah memperkenalkan luar talian mod yang membolehkan anda mengakses e-mel anda dan membalasnya walaupun internet anda tidak berfungsi. Zoho Mail juga menawarkan klien IMAP yang membolehkan anda mengkonfigurasi, menyegerakkan dan mengurus akaun e-mel IMAP yang lain.

  Walaupun pelan percuma mempunyai beberapa had, ia agak asas. Pelan percuma hanya memberikan akses web dan tidak menyokong pemajuan e-mel.

  Pelan Zoho Standard menangani isu ini. Dengan bayaran bulanan semata-mata (hanya $1 setiap pengguna), anda mendapat akses IMAP/POP, pemajuan e-mel dan penyegerakan aktif. Anda juga mempunyai storan 30GB dan had lampiran 30-MB. Ini adalah peningkatan daripada 25MB untuk pelan percuma. Terdapat penambahbaikan lain, seperti dapat menghantar fail melalui awan kepada pengguna yang bukan Zoho. Terdapat dua pilihan: pelan Ringkas, yang kosnya lebih rendah bagi setiap pengguna dan mempunyai ciri yang lebih sedikit; atau pelan Profesional yang menambah ciri tambahan bagi setiap pengguna.

  Walaupun banyak ciri ini boleh ditemui di tempat lain, perniagaan dan sesiapa sahaja yang menggunakan alatan Office atau sokongan domain tersuai akan menyukainya. Ia patut dilihat.

  Lihat pusingan ini. Penyedia Hosting WordPress Terbaik

  Penyedia pengehosan e-mel terbaik 2022


  Penyedia Pengehosan E-mel Terbaik 2022

  The best email hosting provider

  Pengehosan e-mel sama seperti Perkhidmatan. Mudah untuk mendapatkan akaun e-mel. Daftar dengan ISP anda dan daftar dengan Google. Kemudian, beli akaun pengehosan web. Walau bagaimanapun, pelan standard tidak akan memberikan kualiti yang sama seperti pengguna profesional.

  Anda boleh mendapatkan perkhidmatan pengehosan e-mel yang lebih dipercayai dan cekap dengan mudah dengan pelan ini. Butiran tepat mengenai perkara yang anda peroleh akan bergantung pada pembekal anda. Walau bagaimanapun, lampiran yang lebih besar mungkin disokong (sehingga 50MB), ruang storan 50GB atau lebih untuk peti masuk e-mel anda, dan storan dalam talian. Ini membenarkan perkongsian fail dengan pengguna lain. Apl yang digabungkan seperti Online, Exchange dan Sokongan Direktori Aktif untuk Pengguna Perniagaan - ditambah sokongan 24/7 sekiranya berlaku kecemasan.

  E-mel anda akan berfungsi dengan domain tersuai (alamat@tapak anda.com), dan ia biasanya mudah untuk disediakan. Pelan pengehosan e-mel boleh digunakan untuk menggantikan perkhidmatan hos web atau anda boleh mencubanya tanpa sebarang pengehosan.

  Perkhidmatan berkualiti pada harga yang lebih rendah $1 sebulan Dengan pilihan percubaan percuma dan harga setiap pengguna, sesiapa sahaja boleh menyemak pasaran untuk pengehosan e-mel dengan mudah. Kami telah menyediakan ringkasan ringkasan untuk lima pembekal perkhidmatan e-mel teratas pada 20,21.

  adalah satu-satunya tempat untuk mencari ciri eksklusif ini.

  Sebab nak beli

  Ini adalah pilihan yang bagus untuk perniagaan kecil dengan kakitangan terhad yang tidak perlu membelanjakan beratus-ratus untuk akaun e-mel. Pelanggan milik EIG mendapat pakej e-mel eksklusif yang termasuk e-mel perniagaan. Akaun e-mel tanpa had, storan tanpa had untuk sedikit sebanyak $2.75 Jika anda membayar selama 3 tahun, itu adalah jumlah yang sangat kecil. $99 Istilah ini adalah untuk keseluruhan tempoh. Tetapi adakah ia benar-benar tidak terhadˀ

  Bluehost mendakwa bahawa tiada sekatan rasmi. Bluehost juga menyatakan bahawa walaupun akaun e-mel boleh dibuat tanpa had, ini bergantung pada storan fail. Pelanggan mesti mematuhi Syarat Perkhidmatan untuk membolehkan fungsi e-mel didayakan sepenuhnya. Pelanggan yang beroperasi dalam Syarat Perkhidmatan tidak perlu risau tentang had teknikal untuk e-mel, domain atau tapak web.

  Jadi apa masalahnyaˀ Ini adalah penyelesaian yang lebih asas daripada yang anda fikirkan. Anda mendapat sokongan IMAP4 dan POP3 ditambah 24/7. Terdapat tiga pilihan untuk mel web (bersamaan dengan Outlook.com dan Gmail.com); Gerombolan; Roundcube, atau Squirrelmail.

  Untuk membaca e-mel di luar talian, anda boleh mengkonfigurasi klien e-mel seperti Mail untuk Windows 10 dan Mozilla Thunderbird. Antara muka pengguna memudahkan untuk membuat alamat baharu.

  Pengehosan e-mel bajet terbaik

  Sebab nak beli

  Pengehosan e-mel yang berbeza menawarkan antara muka Flockmail, yang memudahkan untuk menghantar dan mencari e-mel. Antara muka juga boleh digunakan untuk mencipta dan mengurus jadual dan mesra mudah alih.

  Penyepaduan video tersedia untuk memudahkan persidangan. Ini menjadikan sistem amat berharga untuk perniagaan.

  Dua pelan utama tersedia. Kedua-duanya termasuk sehingga 50 alamat e-mel. Berbilang peranti dan menyemak sokongan.

  Anda mendapat storan 10GB dan 2 penapis e-mel dengan Pelan Pengehosan E-mel Perniagaan. $0.99 sebulan setiap peti mel. Pelan Pengehosan E-mel Perusahaan meningkatkan had storan ini kepada 30GB dan membenarkan penapis mel tanpa had. $2.49 sebulan.

  Pelan pengehosan e-mel Hostinger adalah ringkas dan mudah digunakan, pada harga yang rendah.

  DreamHost logo

  3. Pengehosan e-mel Dreamhost

  Pengehosan e-mel yang boleh dipercayai untuk perniagaan anda

  Sebab nak beli

  Dreamhost Penyedia perkhidmatan pengehosan web yang mantap ini menawarkan pengehosan e-mel yang berasingan sebagai tambahan kepada pelbagai pakej lain.

  Dreamhost menawarkan pengehosan e-mel dengan storan 25GB sebagai lalai. Ia juga membolehkan anda menyegerakkan e-mel anda antara peranti mudah alih dan desktop. Platform mel web tanpa iklan percuma, juga tersedia.

  Penapis anti-spam pintar ialah satu lagi ciri utama. Ia bukan sahaja menapis spam, virus dan perisian hasad tetapi juga boleh melindungi anda daripada serangan pancingan data. Penapis ini menyesuaikan diri dengan ancaman baharu supaya komputer anda dilindungi.

  Akaun e-mel yang dihoskan menawarkan beberapa faedah utama. Pertama, ia kekal disambungkan ke domain perniagaan anda. Ini menjadikannya kelihatan lebih profesional daripada akaun e-mel yang tidak berbayar.

  Ia juga memberi anda kawalan sepenuhnya terhadap data anda. E-mel anda tidak akan diimbas secara automatik untuk menghantar pengiklanan kepada anda, yang merupakan sesuatu yang sering dilakukan oleh pembekal e-mel percuma.

  Harga agak berpatutan dan bergantung kepada sama ada anda ingin membuat pembayaran tahunan atau bulanan. Hanya $99 sebulan untuk pelan bulanan $1.99 sebulanKomitmen tahunan mengurangkannya kepada lebih kurang $1.67 sebulan.

  Zoho Mail

  4. Zoho Mail

  Anda mempunyai pelbagai pilihan dan pelan percuma.

  Sebab nak beli
  Sebab yang perlu dielakkan

  Zoho Mel, perkhidmatan e-mel yang dihoskan yang termasuk himpunan perisian pejabat dalam talian dan banyak ciri lain, dipanggil mel. Ciri terbaru Zoho Mail termasuk Mod Luar Talian dan memanggil semula mel. Lampiran besar boleh mencapai sehingga 250MB. Panggilan audio/video juga tersedia . Zoho Mail mempunyai klien IMAP yang membolehkan anda mengkonfigurasi, menyegerak dan mengurus akaun e-mel lain menggunakan IMAP.

  Anda mendapat lima peti mel sehingga 5GB setiap satu, 25MB had lampiran dan akses melalui mel web dengan pelan percuma. Merujuk kepada rakan boleh membantu anda mendapatkan sokongan untuk 25 peti mel lagi. Malangnya, program rujukan tidak tersedia pada masa penulisan ini kerana pembentukan semula.

  Pelan Standard termasuk sokongan IMAP/POP, 500MB lampiran, storan 30GB, ruang fail 5GB dan keupayaan untuk berfungsi dengan berbilang domain. Pelan ini lebih berkuasa daripada tawaran premium dan menawarkan alat produktiviti yang sama seperti suite standard tetapi pada sebahagian kecil daripada kos. $3 Setiap pengguna, sebulan. Dibilkan setiap tahun.

  Pelan Zoho Professional menawarkan storan 100GB bagi setiap pengguna, lampiran dan sokongan 1GB untuk kumpulan Direktori Aktif. Anda boleh mendapatkannya hanya untuk setiap pengguna sebulan, atau setiap tahun. Ia sangat berpatutan untuk apa yang anda terima dari segi storan dan ciri lain. Pelan Lite mempunyai ciri yang lebih sedikit tetapi masih tersedia. $1 Setiap pengguna, sebulan. Dibilkan setiap tahun.

  Penyelesaian storan terbaik untuk pengehosan e-mel

  Sebab nak beli

  Terdapat banyak pilihan pengehosan e-mel perniagaan yang tersedia. Mereka menawarkan elaun storan yang besar, yang boleh dipadankan oleh beberapa pembekal lain. Terdapat banyak pilihan keselamatan untuk pengguna e-mel dalam perniagaan.

  Antara muka e-mel juga berasaskan web supaya ia boleh diakses daripada peranti mudah alih anda serta desktop.

  Terdapat empat pilihan pengehosan e-mel tersedia, dengan storan antara 50GB hingga 150GB, 10 atau kotak e-mel tanpa had dan 1 atau domain e-mel tanpa had. Semua pelan menawarkan perlindungan spam serta POP3/IMAP/SMTP.

  Harga bermula pada $2.95 sebulanPelan yang paling mahal adalah yang paling murah. $9.95 sebulanIni adalah tawaran harga pengenalan. Ini hanya harga pengenalan dan pembaharuan bermula pada $3.95 hingga $19.95 masing-masing.

  Scala Hosting mempunyai rangkaian rancangan pengehosan e-mel yang lebih luas untuk perniagaan yang serius berbanding penyedia lain. Storan yang besar juga menjadikannya berbaloi untuk dipertimbangkan.

  Sepuluh perkara yang perlu anda perhatikan semasa mengehos e-mel anda.

  Ciri e-mel ini tersedia untuk anda jika anda ingin mempunyai akaun e-mel bersama tapak anda.

  Banyak syarikat pengehosan menawarkan anda pilihan untuk membuat e-mel anda dihoskan (e-mel@domainanda.com). www.com Pakej ini termasuk pelbagai akaun e-mel, biasanya 1-10 untuk pengehosan asas.

  Untuk menyediakan akaun anda, anda akan mempunyai akses kepada panel kawalan e-mel anda. Dua perkara diperlukan untuk menggunakan e-mel: pelayan e-mel, dan aplikasi. Ini mungkin klien Outlook, atau akses kepada Webmail seperti Gmail atau Yahoo.

  The pelayan e-mel Ia adalah perisian yang dipasang pada pelayan. Ia memproses semua mel yang dihantar kepadanya, dan juga menghantar sebarang mel yang anda miliki.

  Apl ini berjalan pada mana-mana peranti, termasuk telefon, tablet, atau PC anda. Ia membolehkan anda mengatur, menghantar dan menerima mesej e-mel anda, seperti e-mel, dan juga mengaturnya. Microsoft Outlook. Pelanggan menyemak mesej baharu pada pelayan mel dan kemudian memuat turun mereka untuk melihat. Ini ialah panel kawalan yang membolehkan anda membaca dan menulis mesej.

  Berita baik: Kebanyakan klien e-mel serasi dengan semua pelayan e-mel. Anda juga boleh menyambung ke berbilang pelayan untuk menggunakan berbilang akaun e-mel.

  Anda boleh mengakses kedua-dua e-mel peribadi dan kerja anda daripada satu klien e-mel. Outlook, salah satu program e-mel paling popular, menawarkan lebih banyak pilihan (kalendar dan tugasan) Mel web lebih mudah daripada mel web.

  Webmail Ia adalah antara muka e-mel berasaskan dalam talian, yang boleh diakses daripada pelayar. Ini kerana data lebih mudah diakses tanpa perlu memasang perisian secara setempat.

  Mana-mana peranti yang mempunyai akses internet boleh menyemak e-mel. Protokol e-mel ialah koleksi peraturan dan garis panduan yang membolehkan pelanggan menghantar maklumat ke pelayan. POP (atau IMAP) ialah dua daripada protokol e-mel yang paling popular.

  1. POP (Protokol pejabat pos). Outlook menggunakan POP untuk memuat turun e-mel daripada pelayan dan memadamkannya pada komputer anda.

  2. IMAP IMAP (Internet message access protocol). IMAP adalah lebih maju daripada POP. Dengan IMAP e-mel disimpan dalam pelayan mel. Pelanggan boleh mengaksesnya dari mana-mana sahaja jika semua pelanggan mereka menggunakan IMAP.

  Data mel anda akan disimpan pada kedua-dua pelayan dan komputer anda sehingga dipadam. Pastikan anda memilih pakej pengehosan yang menawarkan sokongan penuh IMAP apabila membandingkan rancangan.

  Pertukaran Pertukaran Ini ialah protokol e-mel terbaik dan paling mahal. Protokol Microsoft ini membolehkan anda menyegerakkan tugas sebagai IMAP, dan juga membenarkan pekerja berkongsi kalendar dan kenalan.

  Anda masih boleh menikmati fungsi lanjutan dan alatan berguna perkhidmatan peti mel jika anda mempunyai dana.

  Apakah DKIMˀ

  Peter Goldstein ialah ketua pegawai teknologi, pengasas bersama. Valimail

  DomainKeys Identified mail, atau DKIM singkatannya, menerangkan cara organisasi boleh melindungi e-mel tandatangan dan membenarkan penerima mengesahkan bahawa mesej telah dihantar daripada penghantar yang dimaksudkan.

  Kaedah penyulitan kunci awam dibina pada kekunci sepasang. Satu kunci adalah peribadi dan satu boleh dilihat oleh semua. Ia adalah perkara biasa dalam kriptografi kunci awam untuk pemilik kunci persendirian menandatangani mesej secara digital. Sesiapa sahaja kemudiannya boleh mengesahkan tandatangan dengan kunci awam. Kaedah tandatangan ini digunakan oleh DKIM.

  Cara DKIM berfungsi

  DKIM ialah sistem ringkas yang berfungsi seperti ini:

  Kelebihan DKIM

  DKIM mempunyai kelebihan utama berbanding Rangka Kerja Dasar Pengirim, (SPF), pendahulunya dalam pengesahan e-mel. Ia bertujuan untuk melindungi pengesahan melalui pemajuan.

  SPF bergantung pada IP, yang bermaksud bahawa mesej yang dihantar melalui pengantara berkemungkinan gagal dalam ujian SPF. Ini kerana domain asal tidak (atau mungkin tidak sepatutnya) memasukkan alamat IP perantara dalam rekod SPFnya.

  Tandatangan kriptografi DKIM memastikan penerima dapat memastikan bahawa penghantar tidak mengubah mesej mereka semasa transit. Ini melindungi daripada penghantar berniat jahat, yang mungkin tidak diketahui sama ada oleh sistem penghantaran asal mahupun penerima.

  DKIM sahaja tidak mencukupi

  DKIM akan memberikan perlindungan yang lebih besar dengan menggabungkan Pelaporan dan Pematuhan Mesej berasaskan Domain. DMARC ialah keperluan yang DKIM menyelaraskan pengesahan DKIM dengan kandungan dalam medan "Daripada" e-mel. DKIM, bersama-sama dengan DMARC ialah komponen penting dalam penyelesaian anti-pancingan data dan anti-spam yang lengkap.

  Lihat panduan membeli lain ini untuk pengehosan tapak web: