ingyenes ideiglenes e-mailek

ingyenes ideiglenes e-mailek

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-24
Jimmy raybe

Kap egy ideiglenes e-mail címet ingyenesen

Valószínűleg jól ismeri, hogyan adja meg e-mail címét fiókvásárláshoz, vagy regisztráljon egy másik alkalmazást vagy fiókot. Ez a látszólag egyszerű művelet azonban nem kívánt spamekhez vagy célzott hirdetésekhez vezethet, és hackereknek teheti ki fiókját.

Ezért lehet nagyon hasznos egy eldobható cím. Ezekből a szolgáltatásokból kaphat egy ideiglenes címet, amellyel helyettesítheti a tényleges címet. Évekig elkerülheti a spam e-mailek fogadását,, emellett elkerülheti a célzott hirdetések, adatszivárgást, vagy az adatszivárgást, spam üzenetek, ha egy webhelyet megtámadnak. Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni az elérhető legjobb ideiglenes e-mail szolgáltatásokról,, amelyek mindegyike ingyenes.

Melyek a rendelkezésre álló legbiztonságosabb eldobható e-mail kliensekˀ

Rohanszˀ Nem kell tovább keresgélned,, mivel az alábbi táblázat felsorolja az eldobható e-mail címeink legjobb választásait. Néhány kattintással létrehozhat egy ideiglenes e-mail címet ezekkel a szolgáltatókkal. Vessünk egy pillantást az egyes neveket később részletesen.

 • ProtonMail Ez a névtelen szolgáltatás többet kínál az eldobható e-maileknél,, különösen akkor, ha prémium fiókra frissít.
 • 10 perces levél Ez a szolgáltatás gyorsan és egyszerűen használható azokon a webhelyeken, amelyek ellenőrzést igényelnek.
 • Temp-Mail Ez a prémium szolgáltatás azoknak szól, akik szeretnék eltávolítani a hirdetéseket a számítógépükről és meghosszabbítani a tárolási időt.
 • GerillaMail A SpamAssassin még azelőtt kiszűri a levélszemetet, hogy azok zavarhatják Önt, és lenyűgöző testreszabhatóságot tesz lehetővé.
 • Emailondeck Lenyűgöznek bennünket komoly biztonsági szabványaik,, beleértve a levelezőnaplók rutinszerű törlését.
 • Az eldobható e-mail szolgáltatónak meg kell felelnie bizonyos feltételeknek, hogy felkerülhessen az 5 legjobb listánkra. Ezek közé tartozik:

  Ezek a szolgáltatások felülmúlják elvárásainkat. További hasznos szolgáltatásokat is találhat. Biztos lehet benne, hogy függetlenül attól, hogy melyik eldobható e-mail szolgáltatást választja. ideiglenes címet generál a spam személyes vagy munkahelyi fiókokról való eltérítésére.

  Biztonságos eldobható e-mail-biztonság: egy alapos megjelenés

  Térjünk bele a részletekbe Az alábbiakban alaposan megvizsgálunk minden eldobható szolgáltatást, és felvázoljuk azok előnyeit és hátrányait. Mindegyik szolgáltatás azonnal létrehozhat egy e-mail címet, és meghatározott időn belül törölheti az e-maileket. Ha olyan e-mail szolgáltatást keres, amely hasznosság és biztonság egy pillanat alatt, szinte garantálni tudjuk, hogy megfeleljen Önnek egyǃ

  Ön egy mindent magában foglaló szolgáltatást keres, amely lehetővé teszi, hogy elsőbbségi és nem elsőbbségi e-maileket is kezeljen egyetlen fiókkal. Jó helyen járﮃ

  Website ProtonMail


  A ProtonMail lehetővé teszi a felhasználók számára további e-mail címek vagy álnevek hozzáadását, amelyek mindegyike ugyanazon a fiókon keresztül érhető el.


  A felhasználók különféle identitásokat hozhatnak létre, amelyeket különféle célokra használhatnak. Rendszerezhetik a bejövő és kimenő leveleiket, és tisztán tarthatják a beérkező leveleiket. A Premium ProtonMail fiókok további e-mail címeket hozhatnak létre és kezelhetnek ugyanúgy. Prémium felhasználók képesek e-mailt küldeni a rövidebb domain címükön (@pm.me),, míg a nem prémium felhasználók nem .


  A ProtonMail nyílt forráskódú szolgáltatás, amelyet Android és iOS, valamint számos webböngésző is támogat. Android készülékeken használható. A ProtonMail svájci elhelyezkedése azt jelenti, hogy a svájci adatvédelmi törvények védik. Ez nagy előny a biztonságtudatos felhasználók számára. A ProtonMail teljes lemezes titkosítást és végpontok közötti titkosítást is használ. Ez azt jelenti, hogy nem tekinthet meg vagy dekódolhat egyetlen levelet sem. A ProtonMail nem követeli meg személyes adatok megadását. A szolgáltatás nem vezet IP-naplókat sem.

  Látogassa meg a ProtonMail webhelyet

  A 10 Minute Mail egy nagyszerű eszköz, amelyet bárki használhat. Tíz perc alatt hihetetlen mennyiségű segédprogramot tartalmaz.

  Website for 10 Minute Mail


  A 10 Minute Mail egy nagyszerű eszköz, amelyet bárki használhat, és rengeteg értéket kínál tíz perc alatt.


  A 10 Minute Mail pontosan az, amiről azt állítja: eldobható e-mail címeket hoz létre, amelyek mindössze 10 percen belül lejárnak. Az időzítő lejárta után. A beérkező levelek között tárolt összes e-mail is törlődik. A generált e-mailt ennek az oldalnak a megnyitásával tekintheti meg. ezután bárhová beírhatja, feltéve, hogy nem zárja be a 10 Minute Mail oldalt.


  Az e-mail cím igazolását kérő webhelyek nem jelentenek problémát. A 10 perces levelezés nyomon követi az e-maileket, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az eldobható címükkel válaszoljanak leveleikre. A felhasználók visszaállíthatják a 10 perces időzítőt a késések elkerülése érdekében. Még akkor is, ha Az időzítő lejár, továbbra is visszaállíthatja a 10 Minute Mail e-maileket. Nem igényel semmilyen személyes adatot, és a 10 Minute Mailnek van egy testvércége is, amely eltávolíthatja a metaadatokat a videókról és fényképekről.

  Látogassa meg a 10 perces levelet

  Bár a Temp-mail nem őrzi meg személyes adatait,, időzítők nélküli eldobható e-mail címeket kínál

  Website Temp Mail


  A Temp-mail, megbízható eldobható e-mail cím szolgáltatás, nem kér személyes adatokat, nem szükséges a fiók létrehozásához, és nem törli automatikusan a generált címet, hacsak nem távolítja el vagy a domain listák nem változnak. Ez lehet pozitív vagy negatív dolog attól függően, hogy mire van szüksége. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az időkorlát nem hosszabbítható meg. Az Ideiglenes postafiók pontosan úgy működik, mint a többi postafiók., kivéve, hogy Ön nem tudja elküldeni e-mailjeit.


  Az ideiglenes mail nagyon biztonságos. Csak 2 órán keresztül tárolja e-mailjeit, majd törli az összes személyes adatát,, beleértve az IP-címeket,, amint befejezi a használatát. Az ideiglenes mail elérhető lesz az App, Play,, valamint a Chrome és a Safari böngészőkben.

  Látogassa meg a Temp-Mail oldalt

  Ne ijedjen meg az oldal egyszerű kialakítása. GuerrillaMail, egy hatékony eszköz új e-mail üzenetek létrehozására, is elérhető.

  GuerrillaMail


  A GuerrillaMail használható eldobható e-mailek generálására. A felhasználók rákattinthatnak az ellenőrző linkekre,, majd eltávolíthatják a leveleket. A GuerrillaMail gondoskodik a többiről és eltávolítja a spameket a beérkező levelek közül. Bár a szolgáltatás egy órán keresztül megőrzi a beérkező leveleket,, nem jár le.


  A GuerrillaMail legfigyelemreméltóbb tulajdonsága, hogy képes eredeti leveleket küldeni és létrehozni az eldobható címekkel. A felhasználók saját e-mail címüket is kiválaszthatják. A Scramble Address funkciót a GuerrillaMail ajánlja. Ez megnehezíti, hogy valaki kitalálja a beérkező levelek azonosítóját, növeli a biztonságot. A GuerrillaMail, amely nyílt forráskódú, csak HTTPS titkosítással érhető el a magánélet további védelme érdekében.

  Látogassa meg a GuerrillaMail oldalt

  Az EmailOnDeck egy hatékony és könnyen használható szolgáltató, amely lehetővé teszi a felhasználók számára levelek küldését és spam fogadását.

  Emailondeck


  Az Emailondeck, az egyik leginkább elérhető eldobható cím-szolgáltató mindössze két lépésben képes létrehozni Önnek egy e-mail címet. Az EmailOnDeck teljesen ingyenes, és 24 órán keresztül megőrzi a postafiókját., Ezt azonban felgyorsíthatja a cookie-k törlésével. EmailOnDeck rutinszerűen törli az összes levelet és az aktív törlési naplókat a tárolási költségek csökkentése érdekében. Nem ajánlott ezt a szolgáltatást hosszú távú erőfeszítésekre használni.


  Csak a prémium felhasználók küldhetnek névtelen leveleket közvetlenül bármilyen e-mail címre. Ingyenes felhasználók,, azonban továbbra is küldhetnek biztonságos leveleket más EmailOnDeck fiókokon keresztül. A prémium fiókok eltávolítják a hirdetéseket, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy elmentsék e-mail címeiket vagy újakat hozzanak létre. lehetővé teszi számukra a hirdetések törlését. Az EmailOnDeck rendkívül biztonságos. HTTPS-en keresztül érhető el, szerverei pedig TLS-t használnak.

  Látogassa meg az Emailondecket

  Megnézhet más szolgáltatókat is. Ezek a szolgáltatások eldobható e-mail címeket is kínálnak:

  Mit jelent az eldobható e-mail cím?

  Mindannyiunknak egyetlen e-mail címe lenne, amelyet mindenre használhatnánk egy ideális világban. Nem létezne spam. Van. Ez arra késztetheti az embereket, hogy keressenek módokat a spamek számának csökkentésére. Az egyik megoldás az eldobható e-mail-cím. De mik ezek?

  Ideiglenesek. Eldobható. Nem kompatibilisek az Outlookkal vagy a Gmaillel. Nem kell fiókot létrehoznia, és nem kell megadnia személyes adatait, például nevet, cím, telefonszámot vagy fizikai címet.

  Látogassa meg az alább felsorolt ​​webhelyet,, majd kövesse az alábbi lépéseket az ideiglenes e-mail cím létrehozásához. Ezután másolja ki a címet, és illessze be egy másik űrlapba, ahová általában elküldi a tényleges e-mailt.

  Elég kényelmesnek hangzik, nem igazˀ Biztos lehet benne, hogy minden kéretlen levélszemét az eldobható címre fog elküldeni. Egy bizonyos idő után önmegsemmisül. A társított cím nem kerül hozzáadásra egyetlen adatbázishoz sem kiszivároghat. Beérkezett üzenetei és személyes adatai tiszták maradnak.

  Ezeknek az eldobható szolgáltatásoknak vannak bizonyos korlátai. Ezek az eldobható szolgáltatások nem kínálják ugyanazt a segédprogramot, mint egy Gmail- vagy Outlook-fiók. Nem hozhat létre aláírásokat vagy mappákat. Ellenőrizheti, hogy valaki elolvasta-e a leveleit, vagy más titkos másolatot kap-e. Egyes eldobható e-mailek A szolgáltatók lehetőséget kínálnak a törölt levelek továbbítására, küldésére vagy visszaállítására.

  Mi értelme az eldobható e-mail címnek, és miért van rá szüksége?

  Manapság, az internet a kényelem körül forog. Sokkal egyszerűbb megadni elsődleges e-mail címünket egy webhelyen vagy alkalmazásban, mint ideiglenesen létrehozni. Ha azonban ezt megtette, az adatok nyilvánossá válnak, és spam üzenetek küldésére használhatók. vagy még rosszabb. Miközben ismerjük az eldobható e-mail címeket és működésüket, miért használná bárki is őketˀ Sok oka van az eldobható e-mail címek használatának. Az alábbiakban néhány gyakori okot mutatunk be.

  ✉️Spamközpont

  A spam az összes e-mail cím első számú ellensége. Könnyen órákat tölthet azzal, hogy leiratkozik ezekről a levelezőlistákról,, csak hogy később hógolyózzon alatta a spam. Ezért fektetnek be az emberek az eldobható e-mail címekbe, hogy elkerüljék ezt a spam beáramlást. Ön megakadályozza a spammerek az elsődleges fiókját célozzák meg.

  💰Bűntudatmentes költekezés

  Továbbá, az eldobható e-mailek nagyszerűek a vásárláshoz. Érdemes egyszer vásárolni egy olyan webhelyről, ahol még soha nem járt, és ahonnan nem kíván reklámspamet. Azt is elkerülheti a spam e-maileket, amelyeket azután kap feliratkozik a hűségkártyára,, amely hasonló ajánlatokat és értékesítéseket tartalmaz.

  👻 Szellemképes oldalak

  Ez mindannyiunkkal megtörténik. Előfordulhat, hogy nem használja újra az éppen meglátogatott alkalmazást vagy webhelyet. Ilyen esetekben, kényelmesebb, ha ideiglenes e-mail-címmel regisztrál. Ha érdekli az ingyenes próbaverzió, és e-mailt kell küldenie cím a hozzáféréshez, fontolja meg egy ideiglenes cím használatát. Bármelyik szolgáltatást használhatja, és elfelejtheti.

  ⛓ Biztonságban maradni

  Az eldobható e-mailek nagyszerű módja a spam elkerülésének, de létfontosságú biztonsági célt is szolgálnak. Mindannyian vétkesek vagyunk abban, hogy úgy regisztráltunk, hogy nem olvastuk el a feltételeket. Előfordulhat, hogy a webhely engedélyt kér a megosztáshoz vagy eladáshoz. az Ön adatai. A webhelyek akár az Ön e-mail címét is átadhatják a hirdetőknek.

  Tessék, ez egy gyors bemutató, amely megmutatja, hogyan tarthatja rendben és tisztán e-mail postafiókját egy fillér kiadása nélkül.

  Még egy dolog...

  Vannak azonban olyan esetek, amikor jobb, ha nem használunk ideiglenes címet.

  Nem javasolt eldobható e-mail címek használata fontos szolgáltatásokra való feliratkozáshoz, például banki, oktatási, és egészségügyi oldalakhoz. Ha lejárt eldobható e-mail címmel regisztrál,, előfordulhat, hogy vissza kell állítania a jelszót. Az is lehetséges, hogy banki kivonatokat vagy orvosi feljegyzéseinek másolatát, amelyet elküldtek Önnek.

  Következtetés

  Csökkentheti a stresszt az eldobható e-mailekkel. Néhány perc alatt létrehozhat egy ideiglenes e-mail címet. Ez lehetővé teszi, hogy regisztráljon webhelyekre, versenyeken vegyen részt és vásároljon. És biztos lehet benne, hogy nyert. ´Nem kap több hónapig spam-üzeneteket. A jó eldobható e-mail egy egyszerű és költséghatékony biztonsági óvintézkedés. Megvédheti adatait az esetleges kiszivárgásoktól, ha eldobható e-mailt ad meg, nem pedig a tényleges címét. Ezenkívül, lehetővé teszi, hogy biztonságban érezze magát rossz biztonsági rekordokkal rendelkező webhelyek. Érdemes legalább egy ilyen webhelyet könyvjelzővel ellátni.

 • ProtonMail Ez a névtelen szolgáltatás többet kínál az eldobható e-maileknél,, különösen akkor, ha prémium fiókra frissít.
 • 10 perces levél Ez a szolgáltatás gyorsan és egyszerűen használható azokon a webhelyeken, amelyek ellenőrzést igényelnek.
 • Temp-Mail Ez a prémium szolgáltatás azoknak szól, akik szeretnék eltávolítani a hirdetéseket a számítógépükről és meghosszabbítani a tárolási időt.
 • GerillaMail A SpamAssassin még azelőtt kiszűri a levélszemetet, hogy azok zavarhatják Önt, és lenyűgöző testreszabhatóságot tesz lehetővé.
 • Emailondeck Lenyűgöznek bennünket komoly biztonsági szabványaik,, beleértve a levelezőnaplók rutinszerű törlését.
 • Íme az 5 legjobb biztonságos eldobható e-mail szolgáltatásunk. Mindegyik egyszerűen használható és egy centbe sem kerül. Egyesek lehetővé teszik, hogy névtelenül válaszoljon és új e-mail címeket hozzon létre.