Alakítsa át ideiglenes leveleit állandó e -mail -vé

Alakítsa át ideiglenes leveleit állandó e -mail -vé

French - English - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-09-16
Jimmy Raybé

Számos oka van annak, hogy az eldobható e -maileket állandó e -mailekké alakítják át.

Ez a lehetőség már elérhető nálunk: https://www.tempmail.us.com/. Az alább felsorolt ​​előnyök kizárólag ideiglenes e -mail szolgáltatásunkra vonatkoznak. A lehetőségek oldalanként eltérőek lehetnek. Miután ideiglenes e -mailjét állandó e -mailré alakította át, ez most az Ön kizárólagos használatára van fenntartva, ami azt jelenti, hogy ez az e -mail 365 nap után nem kerül újrahasznosításra, így Ön lesz az egyedüli tulajdonos a élet.

Hogyan alakíthatom át ideiglenes e -mail címemet állandó e -mailré?

Egyszerűen keresse fel az alábbi webcímet: https://www.tempmail.us.com/hungarian/convert, automatikusan egy 30 karakterből álló jelszót rendel hozzá, most rákattinthat a másoláshoz és beillesztéshez. Lehetővé teszi, hogy a jövőben csatlakozhasson állandó e -mail címéhez, ezt tartsd drágán. Megpróbáltuk a lehető legegyszerűbbé tenni a Webmail -hez való csatlakozást a biztonság elvesztése nélkül. Öt alkalommal kell bejelentkeznie 30 percen belül. Ha teljesített hat helytelen kezelés vagy több, a süti lesz felfüggesztett 1 órán keresztül.

Mi a bejelentkezési cím?

https://www.tempmail.us.com/hungarian/login : Írja be jelszavát, majd nyomja meg az enter gombot. Most kapcsolódni fog a jelszóval társított ideiglenes e -mailhez. Anonimitása megőrzése érdekében nincs IP cím csak a hitelesítési folyamat során kerül regisztrálásra. Csak jelszót használunk a frissítéshez aprósütemény a böngészőben. Az ideiglenes e -mailje most állandó, ingyenesen élvezheti a hagyományos e -mail összes előnyét.