2022 legjobb e-mail tárhelyszolgáltatói

2022 legjobb e-mail tárhelyszolgáltatói

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-11
Jimmy raybe

A 2022-es legjobb e-mail tárhelyszolgáltatók

The best email hosting provider

Az e-mail tárhely nagyon hasonlít a szolgáltatásokhoz. Könnyű e-mail fiókot szerezni. Regisztráljon internetszolgáltatójánál, és regisztráljon a Google-nál. Majd , vásároljon webtárhely-fiókot. A szabványos csomagok azonban nem biztosítják ugyanazt a minőséget, mint a professzionális felhasználók.

Könnyedén kaphat megbízhatóbb és hatékonyabb e-mail hosting szolgáltatásokat ezekkel a csomagokkal. A pontos részletek a szolgáltatótól függnek. Azonban , nagyobb mellékletek is támogatottak (akár 50 MB), 50 GB vagy több tárhely az e-mail postafiók számára, és online tárhely. Lehetővé teszi a fájlmegosztást más felhasználókkal. Kapcsolt alkalmazások, például Online, Exchange és Active Directory támogatás üzleti felhasználóknak – plusz 24 órás támogatás vészhelyzet esetén.

Az Ön e-mailje egyéni domainnel fog működni (cím@sajatwebhely.com),, és általában egyszerű beállítani. Egy e-mail tárhelycsomag használható a webtárhely szolgáltatásának helyettesítésére, vagy tárhely nélkül is kipróbálhatja.

Minőségi szolgáltatások alacsonyabb áron 1 dollár havonta Az ingyenes próbaverzióval és a felhasználónkénti árakkal mindenki könnyedén ellenőrizheti az e-mail tárhely piacát. Összefoglaló összefoglalót készítettünk az öt legnépszerűbb e-mail szolgáltatóról október 20-21.

ez az egyetlen hely, ahol megtalálhatja ezt az exkluzív funkciót.

Vásárlási okok

Ez egy nagyszerű lehetőség a korlátozott létszámú kisvállalkozások számára, akiknek nem kell százakat költeniük e-mail fiókokra. Az EIG tulajdonában lévő előfizetők exkluzív e-mail csomagot kapnak, amely üzleti e-mailt is tartalmaz. Korlátlan e-mail fiókok, korlátlan tárhely olyan kevésért, mint 2–75 dollár Ha 3 évre fizet, az nagyon csekély összeg 99 dollár A futamidő a teljes időtartamra szól, de vajon valóban korlátlan-e?

A Bluehost azt állítja, hogy nincsenek hivatalos korlátozások. A Bluehost azt is kijelentette, hogy bár e-mail fiókok korlátlanul hozhatók létre, ez a fájlok tárolásától függ. Az ügyfeleknek be kell tartaniuk a Szolgáltatási feltételeket, hogy az e-mail funkció teljes mértékben engedélyezve legyen. Azon ügyfelek, akik a Feltételek szerint működnek Nem kell aggódnia az e-mail-domainekre vagy webhelyekre vonatkozó technikai korlátozások miatt

Szóval mi a helyzetˀ Ez egy alapvetőbb megoldás, mint gondolnád. Kapsz IMAP4-et és POP3-at, valamint 24 órás támogatást. Három lehetőség van a webmailhez (az Outlook.com és a Gmail.com-nak megfelelő); Horda; Roundcube, vagy Squirrelmail.

Az e-mailek offline olvasásához konfigurálhat olyan levelezőprogramokat, mint a Mail for Windows 10 és a Mozilla Thunderbird. A felhasználói felület megkönnyíti az új cím létrehozását.

A legjobb olcsó e-mail tárhely

Vásárlási okok

Az eltérő e-mail tárhely a Flockmail felületet kínálja, amely egyszerűvé teszi az e-mailek küldését és keresését. A felület menetrendek létrehozására és kezelésére is használható, és mobilbarát.

Videointegráció áll rendelkezésre a konferenciák megkönnyítésére. Ez a rendszert különösen értékessé teszi a vállalkozások számára.

Két fő csomag érhető el. Mindkettő akár 50 e-mail címet tartalmaz. Többeszközös és ellenőrzési támogatás.

10 GB tárhelyet és 2 e-mail szűrőt kap az üzleti e-mail tárhelytervvel. 0–99 dollár havonta postafiókonként. A vállalati e-mail tárhelycsomagok ezeket a tárhelykorlátokat 30 GB-ra növelik, és korlátlan számú levélszűrőt tesznek lehetővé. 2-49 dollár havonta.

A Hostinger e-mail tárhelycsomagjai egyszerűek és könnyen használhatók, alacsony áron.

DreamHost logo

3. Dreamhost e-mail hosting

E-mail tárhely, amely megbízható vállalkozása számára

Vásárlási okok

Dreamhost Ez a bevált webtárhely-szolgáltató számos egyéb csomag mellett külön e-mail tárhelyet is kínál

A Dreamhost e-mail-tárhelyet kínál 25 GB-os tárhellyel, mint alapértelmezett. Lehetővé teszi az e-mailek szinkronizálását a mobil és az asztali eszközök között. Ingyenes hirdetésmentes webmail platform is elérhető.

Az intelligens levélszemétszűrők egy másik kulcsfontosságú funkció. Nemcsak a spamvírusokat és rosszindulatú programokat szűrik, hanem megvédik Önt az adathalász támadásoktól is. Ez a szűrő alkalmazkodik az új fenyegetésekhez, így a számítógépe védett.

A hosztolt e-mail fiókok számos kulcsfontosságú előnyt kínálnak. Először is - kapcsolatban marad az üzleti domainnel. Így sokkal professzionálisabb megjelenésű, mint egy fizetetlen e-mail fiók.

Ezenkívül teljes körű ellenőrzést biztosít az adatok felett. Az e-mailjeit a rendszer nem szkenneli automatikusan, hogy hirdetést küldjön Önnek, amit az ingyenes e-mail szolgáltatók gyakran megtesznek.

Az árak viszonylag megfizethetőek, és attól függnek, hogy éves vagy havi fizetést kíván-e fizetni. Csak havi 99 USD havi csomagok esetén 1–99 dollár havontaAz éves kötelezettségvállalás kb 1-67 dollár havonta.

Zoho Mail

4. Zoho Mail

Számos választási lehetőség és ingyenes előfizetés áll rendelkezésére

Vásárlási okok
Elkerülési okok

Zoho Mail, egy hosztolt e-mail szolgáltatás, amely egy csomó online irodai szoftvert és sok más funkciót tartalmaz,, az úgynevezett mail. A Zoho Mail legújabb funkciói közé tartozik az Offline mód és a levelek visszahívása. A nagy mellékletek akár 250 MB-ig is elérhetők. Audio/video hívások is elérhetők. . A Zoho Mail rendelkezik egy IMAP klienssel, amely lehetővé teszi más e-mail fiókok szinkronizálását és kezelését az IMAP használatával.

Öt postafiókot kap, egyenként 5 GB-ig, 25 MB csatolási korlát és hozzáférés webmailen keresztül egy ingyenes előfizetéssel. Ha egy barátra hivatkozik, további 25 postafiókhoz kaphat támogatást. Sajnos, az ajánlóprogram az írás idején nem volt elérhető, mert átalakítás.

A standard csomag IMAP/POP támogatást tartalmaz, 500 MB melléklet,, 30 GB tárhely, 5 GB tárhely˝ 5 GB fájlterület és több domainnel való munkavégzés képessége. Ez a csomag hatékonyabb, mint a prémium ajánlatok, és ugyanazokat a termelékenységi eszközöket kínálja, mint a standard csomag, de csak töredékéért költség. 3 dollár Felhasználónként, havonta. Éves számlázás.

A Zoho Professional csomagok 100 GB-os tárhelyet kínálnak felhasználónként, 1 GB-os mellékletek és az Active Directory-csoportok támogatása. Csak felhasználónként kaphatja meg havonta, vagy évente. A tárhely és egyéb szolgáltatások tekintetében nagyon megfizethető.. A Lite csomag rendelkezik kevesebb funkció, de még mindig elérhető. 1 dollár Felhasználónként, havonta. Évente számlázva.

A legjobb tárolási megoldás e-mail-tárhelyhez

Vásárlási okok

Számos üzleti e-mail tárolási lehetőség áll rendelkezésre. Nagy tárhelyet kínálnak, amihez kevés más szolgáltató tud hasonlót. Számos biztonsági lehetőség áll rendelkezésre az üzleti e-mail felhasználók számára.

Az e-mail felület is web alapú, így mobileszközéről és asztali számítógépéről is elérhető.

Négy e-mail tárolási lehetőség áll rendelkezésre, 50 GB-tól 150 GB-ig terjedő tárhellyel, 10 vagy korlátlan e-mail fiókkal és 1 vagy korlátlan számú e-mail domainnel. Minden csomag kínál spam elleni védelmet, valamint POP3/IMAP/SMTP.

Az árképzés kezdete 2-95 dollár havontaA legköltségesebb terv a legolcsóbb. 9–95 dollár havontaEzek bevezető árak. Ezek csak bevezető árak, a megújítások kezdete 3–95–19–95 dollár illetve.

A Scala Hosting szélesebb körű e-mail-tárhelycsomagot kínál komoly vállalkozások számára, mint más szolgáltatók. A bőséges tárhely is megfontolandó.

Tíz dolog, amire figyelnie kell az e-mailek tárolásakor.

Ezek az e-mail funkciók akkor állnak rendelkezésre, ha e-mail fiókokat szeretne a webhelyén.

Sok tárhelyszolgáltató kínál lehetőséget arra, hogy e-mailjeit tárolja (email@sajatdomain.com). www.com A csomag különféle e-mail fiókokat tartalmaz, általában 1-10 az alap hostinghoz.

A fiókok beállításához hozzáférhet az e-mail vezérlőpultjához. Az e-mail használatához két dolog szükséges: egy e-mail szerver és egy alkalmazás.

Az email szerver Ez egy szoftver, amely a kiszolgálóra van telepítve. Feldolgozza az összes neki küldött levelet,, és elküldi az összes levelét is.

Az Ez az alkalmazás bármilyen eszközön fut, beleértve a telefont, táblagépet vagy számítógépet. Lehetővé teszi az e-mail üzenetek (például e-mailek) rendszerezését, küldését és fogadását, sőt rendszerezését is. A Microsoft Outlook. kliens ellenőrzi az új üzeneteket a levelezőszerveren, majd letölti. megtekinthetők. Ez a vezérlőpanel, amely lehetővé teszi az üzenetek olvasását és írását.

Jó hír: A legtöbb e-mail kliens kompatibilis az összes e-mail szerverrel. Több szerverhez is csatlakozhat több e-mail fiók használatához.

Mind a személyes, mind a munkahelyi e-mailjeit egy levelezőprogramból érheti el. Outlook, Az egyik legnépszerűbb levelezőprogram, több lehetőséget kínál (naptárak és feladatok) A Webmail kényelmesebb, mint a webmail.

Webmail Ez egy online alapú e-mail felület,, amely böngészőből érhető el. Ennek az az oka, hogy az adatok könnyebben elérhetők anélkül, hogy helyi szoftvert kellene telepíteni.

Bármely internet-hozzáféréssel rendelkező eszköz képes ellenőrizni az e-maileket. Az e-mail protokoll szabályok és irányelvek gyűjteménye, amelyek lehetővé teszik az ügyfél számára, hogy információkat küldjön a szervernek. A POP (vagy IMAP) a két legnépszerűbb e-mail protokoll.

1. POP (Postahivatal protokoll). Az Outlook POP segítségével tölti le az e-maileket a szerverről, és törli azokat a számítógépről.

2. IMAP IMAP (internetes üzenetelérési protokoll). Az IMAP fejlettebb, mint a POP. Az IMAP segítségével az e-mailek a levelezőszerveren vannak mentve. Az ügyfelek bárhonnan hozzáférhetnek hozzájuk, ha minden kliensük IMAP-ot használ.

Levelezési adatai a törlésig a szerveren és a számítógépen is mentésre kerülnek. Ügyeljen arra, hogy olyan tárhelycsomagot válasszon, amely teljes IMAP-támogatást kínál a tervek összehasonlításakor.

Csere Csere Ez a legjobb e-mail protokoll és a legköltségesebb. Ez a Microsoft-protokoll lehetővé teszi a feladatok IMAP-ként történő szinkronizálását, valamint lehetővé teszi az alkalmazottak naptárak és névjegyek megosztását.

Továbbra is élvezheti a postafiók szolgáltatás fejlett funkcióit és hasznos eszközeit, ha van rá pénze.

Mi az a DKIMˀ

Peter Goldstein technológiai vezérigazgató-társalapító Valimail

A DomainKeys Identified mail, vagy röviden a DKIM leírja, hogy egy szervezet hogyan tudja biztonságossá tenni az aláírt e-maileket, és lehetővé teszi a címzettek számára, hogy ellenőrizzék, hogy az üzeneteket a nekik szánt feladók küldték-e.

A nyilvános kulcsú titkosítási módszer kulcspárra épül. Az egyik kulcs privát és egy mindenki számára látható. A nyilvános kulcsú titkosításban általános, hogy a privát kulcs tulajdonosa írja alá az üzeneteket digitálisan. Ezt követően bárki ellenőrizheti az aláírást a nyilvános kulcs. Ezt az aláírási módszert a DKIM. használja

Hogyan működik a DKIM

A DKIM egy egyszerű rendszer, amely így működik:

A DKIM előnyei

A DKIM-nek van az elsődleges előnye a Sender Policy Framework® (SPF)® elődjéhez képest az e-mail hitelesítésben. Célja, hogy védje a továbbításon keresztüli hitelesítést.

Az SPF az IP-re támaszkodik, ami azt jelenti, hogy a közvetítőkön keresztül küldött üzenetek valószínűleg sikertelenek az SPF-teszteken. Ennek az az oka, hogy a származási tartomány nem tartalmazta (vagy valószínűleg nem is kellene) a közvetítő IP-címét az SPF-rekordjaiban.

A DKIM kriptográfiai aláírásai biztosítják, hogy a címzettek biztosak lehessenek abban, hogy a továbbítók nem változtatták meg az üzenetüket az átvitel során. Ez véd a rosszindulatú továbbítók ellen, akiket esetleg nem ismer sem az eredeti küldő rendszer, sem a címzett.

A DKIM önmagában nem elég

A DKIM nagyobb védelmet nyújt a tartományalapú üzenet-hitelesítési jelentés és a megfelelőség kombinálásával. A DMARC követelménye, hogy a DKIM összehangolja a DKIM érvényesítését az e-mail „Feladó” mezőjében lévő tartalommal. A DKIM, a DMARC mellett a DMARC alapvető összetevője teljes adathalászat- és levélszemét-ellenes megoldás.

Tekintse meg ezeket a többi vásárlási útmutatót a webhelyek tárhelyszolgáltatásához: