2022 legjobb e-mail szolgáltatói: üzleti, fizetős és ingyenes

2022 legjobb e-mail szolgáltatói: üzleti, fizetős és ingyenes

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-11
Jimmy raybe

2022 legjobb e-mail szolgáltatói: üzleti, fizetős és ingyenes

The best email service providers of 2022: business, paid and free

1. ProtonMail

2. Gmail

3. Outlook

4. Yahoo levelezés

5. Zoho

Megtalálta a ma elérhető legmegbízhatóbb e-mail szolgáltatót.

Könnyű megtalálni a legjobb e-mail szolgáltatókat. Egy fiókot szerezhet, ha regisztrál egy internetszolgáltatóhoz. Többet szerezhet, ha létrehoz egy fiókot a Google, Microsoft, vagy bármely más nagy névnél. Vásároljon egy tisztességes webtárhely-csomagot, és valószínűleg elegendő e-mail címet kaphat egy nagy cég számára, minden extra költség nélkül

Nehéz lehet kiválasztani a megfelelő e-mail szolgáltatót, különösen távoli munka esetén. Hogyan működnek a spamszűrőkˀ Könnyű-e rendszerezni az e-mail postafiókjátˀ Lehet-e hozzáférni fiókjához más levelezőprogramokon keresztül? És mi a helyzet a szolgáltatás használatával egyéni domain és a saját címe (sajátnév@sajatdomain.com)ˀ

Folytassa az olvasást a legjobb e-mail szolgáltatók listájának megtekintéséhez. Noha mindegyik tisztességes, ingyenes szolgáltatást kínál, bizonyos korlátozásokkal,, megvitatjuk üzleti kínálatukat is, amelyek üzletbarátak és biztosítják a funkcionalitást, teljesítményt és extrákat, amelyeket az igényes ügyfelek igényelnek.Nézze meg a legjobb e-mail tárhelyszolgáltatók és a legjobb biztonságos e-mail szolgáltatókÖnt is érdekelheti a legjobb üzleti VPN neked.

Ezek a legnépszerűbb e-mail szolgáltatók 2022-ben

Best email providers: Proton

1. ProtonMail

Biztonságos és privát e-mail, az adatvédelemre összpontosítva

Vásárlási okok
Elkerülési okok

Számos adatvédelmi problémával találkozhatunk, amikor egy e-mail szolgáltatóhoz regisztrál – például a Yahoo Mail, kéri Öntől a mobilszámát és a nevét. A Google Mail és néhány más szolgáltatás átvizsgálhatja üzeneteit hasznos műveletek elvégzése érdekében, például események és naptárak hozzáadása. a naptárakba. Szinte minden szolgáltatás hirdetésekkel fog szolgálni.

A ProtonMail, egy svájci levelezőszolgáltatás, az adatvédelemre összpontosít. Regisztráljon névtelenül. Nincs napló az IP-címéről. Minden e-mail a végén titkosítva van. Ez azt jelenti, hogy a ProtonMail és bárki más nem tudja elolvasni. Használhatja a címellenőrzést is hogy biztonságosan kommunikáljon a megfelelő személlyel. A további biztonságot nyújtó és a letöltéseket felgyorsító elliptikus görbe kriptográfia, bevezetése 2019 áprilisában vált lehetővé. A fizetős ügyfelek hozzáférhetnek a Visszavonás funkcióhoz, valamint az import-export alkalmazáshoz. Ez az alkalmazás lehetővé teszi számukra az e-mailek átvitelét a fiókok között, és az e-mailek letöltését eszközeikre.

Ezek a korlátozások jelentősek. Vannak bizonyos korlátozások. A termék kis, 500 MB tárhellyel rendelkezik, napi 150 üzenetet képes küldeni, és nagyon kevés szervezési eszköze van, például címkék, intelligens szűrők, mappák, vagy címkék. A ProtonMail végpontok közötti titkosítása nem t más klienseknek küldött e-mailekre vonatkozik. A Biztonságos üzenet funkció segítségével azonban titkosított üzeneteket küldhet a ProtonMailnek.

Igazságtalannak tűnik, azonban egy olyan ingyenes szolgáltatást kritizálni, amely nem jelenít meg hirdetéseket, és nincs rákötve . ProtonMail, egy speciális eszköz, amelyet a Gmail és más szolgáltatások, például a Gmail mellett kell használni, nagyon jól teljesíti alapvető funkcióit.

A ProtonMail további tárolási lehetőségeket kínál. Fizethet USD, EUR, és CHF havonta. A Plus-fiók 5 GB tárhelyet és 1,000 üzenetet tartalmaz naponta. Lehetővé teszi egyéni tartományok létrehozását is (you@yourdomain.com), támogatás a szűrőkhöz, mappákhoz és mappákhoz. címkék, valamint extra szolgáltatások, például kapcsolati csoportok.

A Professional csomag több tárhelyet és e-mail címet ad hozzá,, és egy második domain fogadására is használható. Többfelhasználós támogatást és összesítő e-mail címeket is tartalmaz. Az ár felhasználónként havonta (évente 75 dollár), megfizethető, ha a ProtonMail biztonsága fontos Önnek,, de lényegesen költségesebb is, mint a nagynevű versenytársak üzleti fiókjai.

Best email providers: Google

2. Gmail

A Google webmail-erőművét nem kell bemutatni

Vásárlási okok
Elkerülési okok

A Google Gmail először 2004-ben jelent meg. Azóta a vezető ingyenes e-mail szolgáltató több mint egymilliárd ügyféllel szerte a világon.

A Gmail minimalista webes kezelőfelülete egy abszolút kiemelés. A képernyő a beérkező levelek számára van fenntartva, minimális zsúfoltsággal és eszköztárral. Könnyen elolvashatja és válaszolhat az üzenetekre a beszélgetések segítségével.

Ez az eszköz sok lehetőséget rejt magában. A Gmail dinamikus levelezési funkciója interaktívabbá teszi. Közvetlenül az e-mailjeiből hajthat végre műveleteket, például kitölthet egy kérdőívet vagy válaszolhat a Google Dokumentumok megjegyzéseire. Automatikusan szűrheti az üzeneteket lapos kategóriákba, például Elsődleges. Közösségi, és promóciók, amelyek segítségével arra összpontosíthat, amire vágyik. A levélszemét-blokkolással tisztán tarthatja postaládáját. Más fiókok is kezelhetők ugyanarról a felületről,, beleértve az Outlook, Yahooǃ, vagy bármely más IMAP/POP e-mailt. 15 GB tárhely is rendelkezésre áll a Drive számára, beérkező levelek és fényképek.

A Gmail offline eléréséhez a Google Chrome-ra van szükség. A Gmailt azonban továbbra is bárhonnan elérheti. Használhatja a szundi opciót az e-mailek egy meghatározott ideig történő elhalasztására. Automatikusan fontosként fogja felcímkézni az e-mailt.

Más funkciók problémásabbak lehetnek. Egyéni címkézési rendszerekkel szűrheti az üzeneteket ahelyett, hogy mappákba rendezné őket. Ez egy gyakori metafora, amelyet szinte minden felhasználó megért. Bár működik, és bizonyos előnyökkel is jár. nem a legnépszerűbb módszer. Gmail, míg a kiváló szolgáltatás jó választás első e-mail szolgáltatójaként.

A Google a Gmail üzletközpontú fizetős verzióját kínálja a Google Workspace. formájában

Google Workspace, A Microsoft Office Google verziója, a Google megoldása a Microsoft Office-hoz. Eszközöket kaphat dokumentumok, táblázatok, és prezentációk létrehozásához. Naptárait megosztott naptárak segítségével rendezheti,, video- és hangkonferenciája van online értekezletekhez, és a hét minden napján 24 órás támogatás áll rendelkezésre biztosítsa, hogy minden gördülékenyen menjen.

Az Office-szerű funkciók költségesebbé teszik, mint a csak e-mailt használó társai. Az alapcsomag árai felhasználónként 1 USD-tól kezdődnek. Jó üzlet, de jó ár-érték arányt kap. Ha a Google Workspace-t tervezi használni, akkor előfordulhat, hogy megéri a befektetést. Kaphat egy 14 napos ingyenes próbaverziót, hogy megtudja.

Best email providers: Microsoft Outlook

3. Outlook

Ez egy nagyszerű hely, különösen az Office 365 felhasználók számára

Vásárlási okok

Az Outlook webes felülete megegyezik az asztali verzióéval. Tartalmaz mappákat, szervezési eszközöket, aktuális mappatartalmat, és egyszerű előnézeti ablaktáblákat (ingyenes fiók esetén hirdetésekkel).

Az eszköztár lehetővé teszi a gyakori funkciók gyors elérését, és az üzenetekre vagy mappákra való jobb kattintással mindent megtudhat. Ha valaha is használt e-mail klienst., gyorsan megtudhatja a részleteket.

A kezelőfelület egyszerűnek tűnhet,, de sok mozgó alkatrészt tartalmaz. Ez a szolgáltatás észleli és a fontos e-maileket a Fókuszált beérkezett üzenetek mappába helyezi. Távol tart minden zavaró tényezőt a szemétől. Automatikusan hozzáadhat eseményeket, például repülőjegy- vagy vacsorafoglalást a naptárához. ossza meg egyszerűen Outlook.com naptárát az Outlook.com felhasználóival. Office 365 Az eseményeket a Családi naptárba is mentheti, hogy mindenki láthassa őket. Vannak még nagyszerű funkciók,, például szavazások felvétele az Outlook e-mailjeibe.

A OneDrive támogatja a kiváló mellékleteket,, beleértve a OneDrive-fájlok közvetlen hivatkozásként vagy másolatként való megosztását. Fájlok csatolása a Google Drive-hoz, Dropbox, Box, vagy Box-fiókokhoz. A 15 GB-os postafiók számos fájl tárolását teszi lehetővé.

Mindez jól működött nekünk. Ha azonban bármilyen probléma adódna az alapértelmezett beállításokkal. megváltoztathatja azokat az Outlook.com Beállítások párbeszédpaneljén. Bár ez nem kínál annyi lehetőséget, mint a Gmailé, jól szervezett, és lehetővé teszi a az elrendezés szabályozása, csatolási szabályok és üzenetkezelés.

A Microsoft számos alkalmazásalapú integrációt is kínál, amelyek a szolgáltatások javítására használhatók. A Skype integráció béta verzióban érhető el. Az alkalmazások megkönnyítik az Evernote, PayPal és GIPHY. elérését.

Az Office 365 frissítései hirdetésmentes beérkező leveleket tartalmaznak, 50 GB levéltárhely, és hatalmas, 1 TB-os OneDrive tárhely. A további funkciók közé tartozik az offline munka, professzionális üzenetformázás, chat-alapú támogatás és a zsarolóvírus-támadások utáni fájl-helyreállítás. A Word Excel legújabb verzióit is megkapja. PowerPoint. Mindezt az Office 365 személyes csomagjával akár egy hónapig is megszerezheti egyetlen felhasználónak, vagy 70 dollárért egész évre.

Best email providers: Yahoo Mail

4. Yahoo Mail

Ez az erős termék néhány csodálatos extrával rendelkezik

Vásárlási okok
Elkerülési okok

Manapság nem a Yahoo Mailről beszélnek a legtöbbet, de a Yahoo Mail legújabb verziója professzionális megjelenésű, és jól áll a legjobb versenytársakkal szemben.

A Gmailhez hasonló abban, hogy nagy nézetben jeleníti meg a beérkezett üzeneteket, és lehetővé teszi az üzenetek gyors szűrését tartalomtípus szerint (Photos. Documents. Travel). Egy kattintással böngészhet az összes beszélgetésben és e-mailben. Rendszerezheti leveleit egyéni mappákba, és állítsa be az elrendezést úgy, hogy néhány kattintással megjelenítse az üzenet előnézetét. Leiratkozhat a hírlevelekről anélkül, hogy elhagyná a Yahoo Mail postafiókját.

A nagy teljesítményű motor integrálódik a Facebookba, támogatja a szöveges üzenetküldést és az SMS-t. POP, weben és IMAP-en keresztül is elérhető. Akár továbbíthatja e-mailjeit egy másik címre. Szinte mindent tárolhat, amit kap, akár 1 TB,-ig ezekkel az értékes extrákkal: eldobható e-mail címek az adatvédelem érdekében,, valamint egy hatalmas, 1 TB-os postafiók tárhely.

Az igényes felhasználók idővel problémákba ütközhetnek. A Gmail címkézési rendszerének rugalmassága és választéka nem elérhető a Mail számára. Kevesebb beállítási finomítás és lehetőség van, mint máshol. A Yahoo Mail, azonban egy nagyszerű szolgáltatás, amelyet érdemes felkerüljön az e-mail listára.

A Yahoo a többi szolgáltatóhoz hasonlóan üzleti levelezőcsomagot is biztosít, amely további funkciókat tartalmaz, más szolgáltatókhoz hasonlóan. A kiemelés az a lehetőség, hogy a szolgáltatást egyéni domainnel (yourname@yourdomain.com) használjuk,, bár vannak más előnyei, is. Névjegyeket importálhat a Facebookról és Gmail. Minden levele megtekinthető egy képernyőn. Van még az összes vállalkozásbarát termelékenységi eszköz, például több naptár, dokumentumkezelés, analitika, és még sok más.

Az árak havi 19-től kezdődnek egy postafiókért, és évente számlázzuk ki őket. Csökkennek, amint hozzáad egy postafiókot: .59 postafiók 5 postafiókonként. havi árazási opcióval is rendelkezik, mindössze.49-ért. Reklámmentes postafiók-elsőbbségi ügyfélszolgálatot és egyéb funkciókat kap.

A Yahooǃ mindaddig megújítja a domainjét, amíg aktív előfizetése van.

Zoho is the best email provider

5. Zoho

E-mail szolgáltatás, amely sok funkciót kínál kevés pénzért

Vásárlási okok

A Zoho Workplace, egy üzletközpontú e-mail szolgáltatás, dokumentumkezelő rendszert kínál, online irodai csomagot és együttműködési eszközöket.

A Zoho egy ingyenes csomagot kínál, amely 25 felhasználót támogat. Azonban , 25 felhasználóval több, ha mások utalják nekik a szolgáltatást.Frissítés: A Zoho átdolgozza ajánlóprogramját. Ez azt jelenti, hogy jelenleg nem érhető el.Minden csomag öt gigabájt postafiók tárhellyel rendelkezik, és egy tartománynal kompatibilis. Ez egy olyan funkció, amelyet a kereskedelmi termékeken nem talál meg. Ha a bemutatóhoz hozzáadja a táblázatkezelőt és a szövegszerkesztőt, akkor nagyszerűen néz ki.

Egyszerűen használható, és a funkciók jó választékát kínálja, amelyek segítik az e-mail-címkék, mappáinak szűrőinek és intelligens kereséseinek rendezését. Az egyszerű rövidítések kibővítéséhez vagy teljes szavakkal vagy kifejezésekkel való helyettesítéséhez testreszabott gyorsbillentyűket hozhat létre. A Zoho offline módot is bevezetett. mód, amellyel akkor is hozzáférhet e-mailjeihez, és válaszolhat rájuk, ha az internet nem elérhető. A Zoho Mail egy IMAP klienst is kínál, amely lehetővé teszi más IMAP e-mail fiókok szinkronizálását és kezelését.

Bár az ingyenes csomagnak vannak bizonyos korlátai,, ez meglehetősen alapvető. Az ingyenes csomag csak webes hozzáférést biztosít, és nem támogatja az e-mail-továbbítást.

A Zoho Standard csomag megoldja ezt a problémát. Pusztán havi díj ellenében (felhasználónként mindössze 1 USD), IMAP/POP hozzáférést kap, e-mail továbbítást és aktív szinkronizálást. 30 GB tárhely és 30 MB csatolmánykorlát is van. 25 MB az ingyenes csomaghoz. Vannak más fejlesztések,, mint például a fájlok felhőben történő küldése olyan felhasználóknak, akik nem Zoho-k. Két lehetőség van: a Lite csomag,, amely felhasználónként kevesebbe kerül, és kevesebb funkcióval rendelkezik; vagy egy professzionális terv, amely felhasználónként további funkciókat ad hozzá.

Noha ezen szolgáltatások közül sok máshol is megtalálható,, a vállalkozások, és mindenki, aki használja az Office eszközöket vagy az egyéni tartománytámogatást, imádni fogja őket. Érdemes egy pillantást vetni.

Nézze meg ezt az összefoglalót. A legjobb WordPress tárhelyszolgáltatók