Ideiglenes ingyenes e -mail címe:

Ideiglenes ingyenes e -mail címed

French - Spanish - English - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Lithuanian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese -

Tempmail.us.com

Mi vagyunk a világ leggyorsabb ideiglenes postai kézbesítési szolgáltatása. Rendszerünk véletlenszerűen és ideiglenesen hozzárendel egy egyedi e -mailt 365 napra (író után). Az e -mail címre érkezett utolsó 100 üzenet közvetlenül a mailonline weboldalunkon jelenik meg időrendi sorrendben, a legújabbtól a legrégebbiig. Kiváló minőségű eldobható e-mail szolgáltatás vagyunk, más néven hamis e-mail. Szolgáltatásunk minden létező felbontáson, valamint a következő típusú mobileszközökön működik: Iphone 7 8 X 11 12, Android samsung xiami nokia oppo oneplus, táblagépek és számítógépek. HTML5 programozásunk révén e -mail szolgáltatásunk a legkönnyebb a piacon. Ideiglenes e-mail szolgáltatásaink használatához elegendő egy kis sebességű kapcsolat. Támogatunk minden elérhető webböngészőt: Internet Explorer, Edge, Firefox, Chrome, Safari, Brave, DuckDuckGo, valamint az Opera. Könnyen használható, nyissa meg a böngészőt, és készen áll a használatra.

Email cím

Nem használunk semmilyen levélszemét-elhárító rendszert annak biztosítására, hogy megkapjuk az Önnek címzett e-mailek 100% -át. Az üzenettörzsek egyszerű szöveges módban jelennek meg, nem pedig html -kódban. Egyéni kódot adtunk hozzá, hogy az ahref URL linkjei kattinthatók legyenek. Weboldalunk a https biztonsági protokollt használja annak biztosítására, hogy levelei ne kerüljenek el a hálózaton. A kommunikáció imap -ban történik ssl biztonsági tanúsítvánnyal. E -mailjei titkosítva vannak a szervereinken, és 1 év után megsemmisülnek. A szervereink nem tárolnak IP -címet, és használjuk a cookie -rendszert, amely névtelenné és biztonságossá teszi e -mail kommunikációját. 100 MB -os kvótát kínálunk az összes e -mailhez, ami több mint elég.
Jövőbeni lehetőség
Szeretnénk lefordítani az oldalt 91 nyelvre, hogy bárki az anyanyelvén használhassa szolgáltatásunkat. Fokozatosan további ingyenes lehetőségeket szeretnénk hozzáadni a hamis e -mail generátor szolgáltatásunkhoz. Szeretnénk lehetővé tenni, hogy kérésre könnyedén megváltoztassa ideiglenes e -mail címét, válassza ki a jövőbeni e -mail címét és domainjét, válassza ki e -mailjeinek lejárati idejét a megsemmisítés előtt 10 perces e -mail, adjon hozzá egy API -t, és ajánlja fel a szolgáltatást a tor alatt.
Ingyenes és azonnali levelező szolgáltatás
Alakítsa át ideiglenes leveleit állandó e -mail -vé