Vuoden 2022 parhaat sähköpostipalveluntarjoajat: yritys, maksullinen ja ilmainen

Vuoden 2022 parhaat sähköpostipalveluntarjoajat: yritys, maksullinen ja ilmainen

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-11
Jimmy raybe

Vuoden 2022 parhaat sähköpostipalveluntarjoajat: yritys, maksullinen ja ilmainen

The best email service providers of 2022: business, paid and free

1. ProtonMail

2. Gmail

3. Näkymät

4. Yahoo sähköposti

5. Zoho

Olet löytänyt luotettavimman saatavilla olevan sähköpostipalveluntarjoajan tänään.

Parhaat sähköpostipalveluntarjoajat on helppo löytää. Saat yhden tilin rekisteröitymällä Internet-palveluntarjoajalle. Saat enemmän luomalla tilin Google, Microsoft, tai mille tahansa muulle suurelle nimelle. Osta kunnollinen webhotellipaketti, niin saat todennäköisesti saada tarpeeksi sähköpostiosoitteita suurelle yritykselle, ilman lisäkustannuksia.

Oikean sähköpostipalveluntarjoajan valitseminen voi olla vaikeaa , varsinkin etätyössä. Kuinka roskapostisuodattimet toimivatˀ Onko sähköpostisi helppo järjestelläˀ Onko mahdollista päästä tilillesi muiden sähköpostiohjelmien kautta Entä palvelun käyttäminen mukautettu verkkotunnus ja oma osoite (nimesi@omaverkkotunnus.com)ˀ

Jatka lukemista nähdäksesi luettelomme parhaista sähköpostipalveluntarjoajista. Vaikka kaikki tarjoavat kunnollisen, ilmaisen palvelun, tietyin rajoituksin,, keskustelemme myös heidän kaupallisista tarjouksistaan, jotka ovat yritysystävällisiä ja tarjoavat toiminnallisuutta, vaativien asiakkaiden tarvitsemat tehot ja lisäominaisuudet.Tutustu parhaat sähköpostipalveluntarjoajat ja parhaat suojatut sähköpostipalveluntarjoajatSaatat myös olla kiinnostunut paras yritys VPN sinulle.

Nämä ovat vuoden 2022 suosituimmat sähköpostipalveluntarjoajat

Best email providers: Proton

1. ProtonMail

Suojattu ja yksityinen sähköposti keskittyen yksityisyyteen

Syitä ostaa
Syitä välttää

Useita tietosuojaongelmia kohdataan, kun kirjaudut sähköpostipalvelun tarjoajaksi. Yahoo Mail,, esimerkiksi, pyytää sinulta matkapuhelinnumeroasi ja nimeäsi. Google Mail ja jotkut muut palvelut voivat skannata viestisi suorittaakseen hyödyllisiä toimintoja,, kuten lisätäkseen tapahtumia ja kalentereita. kalentereihin. Melkein jokainen palvelu palvelee sinua mainoksilla.

ProtonMail, Sveitsiläinen sähköpostipalvelu, keskittyy yksityisyyteen. Rekisteröidy anonyymisti. IP-osoitteestasi ei ole lokia. Kaikki sähköpostit on salattu lopussa. Tämä tarkoittaa, että ProtonMail ja muut eivät voi lukea niitä. Voit myös käyttää osoitteen vahvistusta varmistaaksesi, että kommunikoit turvallisesti oikean henkilön kanssa. Elliptisen käyrän salakirjoituksen,, joka tarjoaa lisäturvaa ja nopeuttaa latauksia,, käyttöönotto tapahtui huhtikuussa 2019. Maksullisilla asiakkailla on pääsy Kumoa-toimintoon sekä tuonti-vienti-sovellukseen. Tämän sovelluksen avulla he voivat siirtää sähköpostia tilien välillä ja ladata sähköposteja laitteilleen.

Nämä rajoitukset ovat merkittäviä. On joitain rajoituksia. Tuotteen mukana tulee pieni 500 megatavua tallennustilaa, voi lähettää vain 150 viestiä päivässä ja siinä on hyvin vähän organisaatiotyökaluja,, kuten tarroja, älykkäät suodattimet, kansiot, tai tarrat. ProtonMailin päästä päähän -salaus ei t koske sähköposteja muille asiakkaille. Voit kuitenkin lähettää salattuja viestejä ProtonMailiin käyttämällä suojattua viestitoimintoa.

Vaikuttaa kuitenkin epäreilulta,, arvostella ilmaista palvelua, joka ei näytä mainoksia ja johon ei ole liitetty ehtoja. ProtonMail, on erikoistyökalu, joka on tarkoitettu käytettäväksi Gmailin ja muiden palveluiden, kuten Gmailin, kanssa,, joka toimii hyvin ydintoimintojensa kanssa.

ProtonMail tarjoaa lisätallennusvaihtoehtoja. Voit maksaa USD, EUR, ja CHF kuukaudessa. Plus-tili sisältää 5 Gt tallennustilaa ja 1,000 viestiä/päivä. Sen avulla voit myös luoda mukautettuja verkkotunnuksia (sinä@yourdomain.com), tuki suodattimille, kansioille ja tarrat sekä lisäominaisuudet, kuten yhteysryhmät.

Professional-paketti lisää tallennustilaa ja sähköpostiosoitteita,, ja sitä voidaan käyttää myös toisen verkkotunnuksen isännöimiseen. Se sisältää myös usean käyttäjän tuen ja keräilysähköpostiosoitteet. Hinta on käyttäjää kohti kuukaudessa (75 dollaria vuodessa),, mikä tekee siitä edullinen, jos ProtonMailin tietoturva on sinulle tärkeää,, mutta myös huomattavasti kalliimpaa kuin suurten kilpailijoiden yritystilit.

Best email providers: Google

2. Gmail

Googlen webmail-voimalaitos ei esittelyjä kaipaa

Syitä ostaa
Syitä välttää

Googlen Gmail julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2004. Se on siitä lähtien ollut johtava ilmainen sähköpostipalvelun tarjoaja, jolla on yli miljardi asiakasta ympäri maailmaa.

Gmailin minimalistinen verkkokäyttöliittymä on ehdoton kohokohta. Näyttö on omistettu postilaatikkoosi minimaalisella sotkulla ja työkaluriveillä. Voit helposti lukea viestejä ja vastata niihin keskustelujen avulla.

Tällä työkalulla on paljon potentiaalia. Gmailin dynaaminen sähköpostiominaisuus tekee siitä interaktiivisemman. Voit tehdä toimintoja suoraan sähköpostistasi, kuten täyttää kyselyn tai vastata Google-dokumenttien kommentteihin. Voit suodattaa viestit automaattisesti välilehtikategorioihin, kuten Ensisijainen, Sosiaaliset, ja tarjoukset auttavat sinua keskittymään siihen, mitä haluat. Voit pitää postilaatikkosi puhtaana roskapostiestolla. Muita tilejä voidaan hallita samasta käyttöliittymästä,, mukaan lukien Outlook, Yahooǃ, tai mikä tahansa muu IMAP/POP-sähköposti. Myös 15 Gt:n tallennustilaa on saatavilla Drivellesi, postilaatikko ja valokuvat.

Google Chrome tarvitaan Gmailin offline-käyttöön. Kuitenkin, voit silti käyttää Gmailia mistä tahansa. Voit myös käyttää torkkutoimintoa sähköpostien torkkumiseen tietyksi ajaksi. Se merkitsee sähköpostin automaattisesti tärkeäksi.

Muut ominaisuudet voivat olla ongelmallisempia. Voit suodattaa viestejä käyttämällä mukautettuja merkintäjärjestelmiä sen sijaan, että järjestäisit ne kansioihin. Tämä on yleinen metafora, jonka melkein kaikki käyttäjät ymmärtävät. Vaikka tämä toimii ja tarjoaa joitain etuja, se ei ole suosituin menetelmä. Gmail, kun taas erinomainen palvelu, on hyvä valinta ensimmäiseksi sähköpostipalveluntarjoajaksesi.

Google tarjoaa yrityksille suunnatun maksullisen version Gmailista Google Workspacen. muodossa

Google Workspace, Googlen versio Microsoft Office, on Googlen ratkaisu Microsoft Officeen. Saat työkalut asiakirjojen, laskentataulukoiden, ja esitysten luomiseen. Voit järjestää kalenterisi jaetuilla kalentereilla, sinulla on video- ja äänikonferenssi online-kokouksia varten ja 24/7-tuki varmistaa, että kaikki toimii sujuvasti.

Officen kaltaiset ominaisuudet tekevät siitä kalliimman kuin sen vain sähköpostin vastineet. Peruspaketin hinnat alkavat 1 dollarista käyttäjää kohti. Se on hyvä tarjous,, mutta saat paljon vastinetta rahalle. Jos aiot käyttää Google Workspacea,, se saattaa olla investoinnin arvoinen. Saat 14 päivän kokeilujakson ilmaiseksi saadaksesi selville.

Best email providers: Microsoft Outlook

3. Outlook

Tämä on loistava paikka olla erityisesti Office 365 -käyttäjille.

Syitä ostaa

Outlookin verkkokäyttöliittymä on sama kuin työpöytäversio. Siinä on kansiot, organisaatiotyökalut, nykyinen kansion sisältö, ja yksinkertaiset esikatseluruudut (mainoksilla, jos tili on ilmainen).

Työkalupalkin avulla pääset nopeasti käsiksi yleisiin toimintoihin ja hiiren oikealla napsautuksella viestejä tai kansioita saat kaiken sen. Yksityiskohdat opit nopeasti, jos olet joskus käyttänyt sähköpostiohjelmaa.

Käyttöliittymä saattaa vaikuttaa yksinkertaiselta,, mutta siinä on monia liikkuvia osia. Tämä palvelu havaitsee ja sijoittaa tärkeät sähköpostit Focussed Inboxiin. Se pitää kaikki häiriötekijät poissa silmistäsi. Voit lisätä tapahtumia, kuten lentoja tai illallisvaraukset kalenteriisi automaattisesti. Voit jaa Outlook.com-kalenterisi helposti Outlook.comin käyttäjien. Office 365:n kanssa. Voit myös tallentaa tapahtumia perhekalenteriin, jotta kaikki voivat nähdä ne. Mukana on myös hienoja ominaisuuksia,, kuten mahdollisuus sisällyttää kyselyjä Outlook-sähköposteihin.

OneDrive tukee erinomaisia ​​liitteitä,, mukaan lukien mahdollisuus jakaa OneDrive-tiedostoja suoraan linkkeinä tai kopioina. Liitä tiedostoja Google Driveen, Dropbox, Box, tai Box-tileihin. 15 Gt:n postilaatikkoon voit tallentaa monia tiedostoja.

Kaikki tämä toimi meille hyvin. Kuitenkin, jos oletusasetuksissa on ongelmia,, voit muuttaa niitä Outlook.comin Asetukset-valintaikkunasta. Vaikka tämä ei tarjoa niin monta vaihtoehtoa kuin Gmail,, se on hyvin järjestetty ja mahdollistaa ohjata asettelua, liitesäännöt ja viestien käsittely.

Microsoft tarjoaa myös useita sovelluspohjaisia ​​integraatioita, joita voidaan käyttää parantamaan palveluita. Skype-integraatio on saatavilla betaversiossa. Sovellukset helpottavat Evernoten, PayPalin ja GIPHYn. käyttöä.

Office 365 -päivitykset antavat sinulle mainoksia ilmaisen postilaatikon, 50 Gt sähköpostin tallennustilaa, ja valtavan 1 Tt:n OneDrive-tallennustilan. Muita ominaisuuksia ovat offline-työ, ammattimainen viestien muotoilu, chat-pohjainen tuki ja tiedostojen palautus kiristysohjelmahyökkäyksistä. Saat myös Word Excelin uusimmat versiot. PowerPoint. Saat kaiken tämän vain kuukaudessa Office 365 Personal Plan -paketilla yhdelle käyttäjälle, tai 70 dollarilla koko vuodeksi.

Best email providers: Yahoo Mail

4. Yahoo Mail

Tämän tehokkaan tuotteen mukana tulee hämmästyttäviä lisäominaisuuksia

Syitä ostaa
Syitä välttää

Yahoo Mail ei ole nykyään puhutuin, mutta Yahoo Mailin uusin versio on ammattimaisen ulkoasu ja kestää hyvin kilpailijoitaan.

Se muistuttaa Gmailia siinä mielessä, että se näyttää suuren näkymän postilaatikostasi ja voit suodattaa viestejä nopeasti sisältötyypin mukaan (Photos. Documents. Travel). Voit myös selata kaikkia keskusteluja ja sähköposteja yhdellä napsautuksella. Voit järjestää sähköpostisi mukautettuihin kansioihin ja säädä asettelua näyttämään esikatselu viestistä vain muutamalla napsautuksella. Voit myös peruuttaa uutiskirjeiden tilauksen poistumatta Yahoo Mail -postilaatikostasi.

Tehokas moottori integroituu Facebookiin ja tukee tekstiviestejä ja tekstiviestejä. Sitä voidaan käyttää myös POP,-verkon ja IMAP-yhteyden kautta. Voit jopa välittää sähköpostisi toiseen osoitteeseen. Voit tallentaa lähes kaiken, mitä saat, jopa 1 Tt, näiden arvokkaiden lisäominaisuuksien avulla: kertakäyttöiset sähköpostiosoitteet yksityisyyden suojaamiseksi, sekä valtava 1 Tt:n postilaatikon tallennustila.

Vaativat käyttäjät saattavat kohdata ongelmia ajan mittaan. Gmailin merkintäjärjestelmän joustavuus ja valinnat eivät ole Mailin käytettävissä. Myös asetusten, parannuksia ja vaihtoehtoja on vähemmän kuin muualta. Yahoo Mail, on kuitenkin loistava palvelu, jonka pitäisi olla mukana sähköpostilistallasi.

Yahoo tarjoaa Business Mail Planin lisäominaisuuksilla, aivan kuten muutkin palveluntarjoajat. Kohokohta on mahdollisuus käyttää palvelua mukautetulla verkkotunnuksella (yourname@yourdomain.com),, vaikka on muitakin etuja,. Voit myös tuoda yhteystietoja Facebookista ja Gmail. Kaikki sähköpostisi voidaan tarkastella yhdeltä näytöltä. Tarjolla on myös kaikki yritysystävälliset tuottavuustyökalut, kuten useat kalenterit, asiakirjanhallinta, analytics, ja monia muita.

Postilaatikon hinnat alkavat .19 kuukaudessa ja laskutetaan vuosittain. Ne laskevat, kun lisäät postilaatikoita:.59 per 5 postilaatikkoa,.19/10 ja.20/20. Sinun on otettava heihin yhteyttä. Yahoo Mail Pro on myös kuukausihinnoitteluvaihtoehto vain.49 Saat mainoksettoman postilaatikon, prioriteetin asiakaspalvelun ja muita ominaisuuksia.

Yahooǃ uusii verkkotunnuksesi niin kauan kuin sinulla on aktiivinen tilaus.

Zoho is the best email provider

5. Zoho

Sähköpostipalvelu, joka tarjoaa paljon ominaisuuksia pienellä rahalla

Syitä ostaa

Zoho Workplace, yrityskeskeinen sähköpostipalvelu, tarjoaa dokumentinhallintajärjestelmän, online-toimistopaketin ja yhteistyötyökalut.

Zoho tarjoaa ilmaisen paketin, joka tukee 25 käyttäjää. Kuitenkin, sinulla on 25 käyttäjää lisää, jos muut viittaavat palveluun.Päivitys: Zoho on parhaillaan uudistamassa viittausohjelmaa. Tämä tarkoittaa, että se ei ole tällä hetkellä saatavilla.Jokaisessa paketissa on viisi gigatavua postilaatikon tallennustilaa ja se on yhteensopiva yhden verkkotunnuksen kanssa. Tämä on ominaisuus, jota et löydä kaupallisista tuotteista. Lisää esitykseen, laskentataulukko ja tekstinkäsittelyohjelma, niin se näyttää upealta.

Se on helppokäyttöinen ja tarjoaa hyvän valikoiman ominaisuuksia, jotka auttavat sinua järjestämään sähköpostisi: tags, kansiot, suodattimet ja älykkäät haut. Laajentaaksesi tai korvataksesi yksinkertaisia ​​lyhenteitä täydellisillä sanoilla tai lauseilla, voit luoda mukautettuja pikanäppäimiä. Zoho on myös ottanut käyttöön offline-tilan. tila, jonka avulla voit käyttää sähköpostiasi ja vastata siihen, vaikka Internet ei olisi katkaistu. Zoho Mail tarjoaa myös IMAP-asiakkaan, jonka avulla voit määrittää, synkronoida ja hallita muita IMAP-sähköpostitilejä.

Vaikka ilmaisella sopimuksella on joitain rajoituksia,, se on melko yksinkertainen. Ilmainen suunnitelma tarjoaa vain verkkoyhteyden, eikä se tue sähköpostin edelleenlähetystä.

Zoho Standard -paketti ratkaisee tämän ongelman. Pelkästään kuukausimaksulla (vain 1 dollari käyttäjää kohti), saat IMAP/POP-käytön, sähköpostin edelleenlähetyksen ja aktiivisen synkronoinnin. Sinulla on myös 30 Gt tallennustilaa ja 30 Mt liitetiedostorajoitus. Tämä on lisäys 25 Mt ilmaiselle sopimukselle. Muita parannuksia,, kuten tiedostojen lähettäminen pilven kautta käyttäjille, jotka eivät ole Zohoa. On kaksi vaihtoehtoa: Lite-paketti,, joka maksaa vähemmän käyttäjää kohti ja sisältää vähemmän ominaisuuksia; tai Professional-suunnitelma, joka lisää lisäominaisuuksia käyttäjää kohden.

Vaikka monet näistä ominaisuuksista löytyvät muualta,, yritykset ja kaikki Office-työkaluja tai mukautettua verkkotunnustukea käyttävät rakastavat niitä. Kannattaa tutustua.

Katso tämä yhteenveto. Parhaat WordPress-isännöintipalveluntarjoajat