Vuoden 2022 parhaat sähköpostipalveluntarjoajat

Vuoden 2022 parhaat sähköpostipalveluntarjoajat

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-11
Jimmy raybe

Vuoden 2022 parhaat sähköpostipalveluntarjoajat

The best email hosting provider

Sähköpostin isännöinti on paljolti palveluiden kaltainen. Sähköpostitilin saaminen on helppoa. Rekisteröidy Internet-palveluntarjoajaasi ja rekisteröidy Googleen. Sitten, osta web-hosting-tili. Tavalliset paketit eivät kuitenkaan tarjoa samaa laatua kuin ammattikäyttäjät.

Saat helposti luotettavampia ja tehokkaampia sähköpostin isännöintipalveluita näillä sopimuksilla. Saamasi tarkat tiedot riippuvat palveluntarjoajasta., Suurempia liitteitä saatetaan kuitenkin tukea (jopa 50 Mt), 50 Gt tai enemmän tallennustilaa sähköpostiisi, ja online-tallennus. Tämä mahdollistaa tiedostojen jakamisen muiden käyttäjien kanssa. Mukana olevat sovellukset, kuten Online, Exchange- ja Active Directory -tuki yrityskäyttäjille - sekä 24/7-tuki hätätilanteessa.

Sähköpostisi toimii mukautetun verkkotunnuksen kanssa (osoite@sivustosi.com),, ja sen määrittäminen on yleensä yksinkertaista. Sähköpostin isännöintisuunnitelmaa voidaan käyttää korvaamaan verkkoisäntäpalvelun tai voit kokeilla sitä ilman isännöintiä.

Laadukkaat palvelut halvemmalla 1 dollari kuukaudessa Ilmaisten kokeiluvaihtoehtojen ja käyttäjäkohtaisen hinnoittelun ansiosta kuka tahansa voi helposti tarkistaa sähköpostin isännöintimarkkinat. Olemme toimittaneet yhteenvedon viidestä suosituimmasta sähköpostipalveluntarjoajasta 20. lokakuuta -21.

on ainoa paikka löytää tämä ainutlaatuinen ominaisuus.

Syitä ostaa

Tämä on loistava vaihtoehto pienille yrityksille, joilla on rajallinen henkilökunta ja joiden ei tarvitse kuluttaa satoja sähköpostitileihin. EIG:n omistamat tilaajat saavat eksklusiivisen sähköpostipaketin, joka sisältää yrityssähköpostin. Rajoittamaton määrä sähköpostitilejä, rajoittamaton tallennustila niin vähän kuin 2–75 dollaria Jos maksat 3 vuodelta,, se on hyvin pieni summa. 99 dollaria Toimikausi on koko voimassaoloaika. Mutta onko se todella rajoittamatonˀ

Bluehost väittää, ettei virallisia rajoituksia ole. Bluehost totesi myös, että vaikka sähköpostitilejä voidaan luoda rajattomasti, tämä riippuu tiedostojen tallennustilasta. Asiakkaiden on noudatettava käyttöehtoja, jotta sähköpostitoiminto olisi täysin käytössä. Ehtojen mukaisesti toimivat asiakkaat Palvelun ei tarvitse huolehtia teknisistä rajoituksista sähköpostien, verkkotunnuksille tai verkkosivustoille.

Joten mikä on tilanneˀ Tämä on perusratkaisu kuin uskotkaan. Saat IMAP4:n ja POP3:n sekä 24/7-tuen. Webmailille on kolme vaihtoehtoa (vastaa Outlook.comia ja Gmail.comia); Lauma; Roundcube, tai Squirrelmail.

Jos haluat lukea sähköposteja offline-tilassa,, voit määrittää sähköpostiohjelmat, kuten Mail for Windows 10 ja Mozilla Thunderbird. Käyttöliittymän avulla on helppo luoda uusi osoite.

Paras budjettisähköpostin isännöinti

Syitä ostaa

Erilainen sähköpostipalvelu tarjoaa Flockmail-käyttöliittymän,, joka tekee sähköpostien lähettämisestä ja etsimisestä helppoa. Käyttöliittymää voidaan käyttää myös aikataulujen luomiseen ja hallintaan, ja se on mobiiliystävällinen.

Videointegraatio on saatavilla neuvottelujen helpottamiseksi. Tämä tekee järjestelmästä erityisen arvokkaan yrityksille.

Saatavilla on kaksi pääsuunnitelmaa. Molemmat sisältävät jopa 50 sähköpostiosoitetta. Usean laitteen ja tarkistustuki.

Saat 10 Gt tallennustilaa ja 2 sähköpostisuodatinta Business Email Hosting Plan. -palvelulla 0–99 dollaria kuukaudessa postilaatikkoa kohden. Yrityssähköpostin isännöintisuunnitelmat nostavat nämä tallennusrajat 30 Gt:iin ja sallivat rajattomat postisuodattimet. 2–49 dollaria kuukaudessa.

Hostingerin sähköpostin isännöintisuunnitelmat ovat yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä, edulliseen hintaan.

DreamHost logo

3. Dreamhost-sähköpostin isännöinti

Sähköpostipalvelu, joka on luotettava yrityksellesi

Syitä ostaa

Dreamhost Tämä vakiintunut web-hosting-palvelujen tarjoaja tarjoaa erillisen sähköpostin isännöinnin useiden muiden pakettien lisäksi.

Dreamhost tarjoaa sähköpostin isännöinnin 25 Gt:n oletustallennustilalla. Sen avulla voit myös synkronoida sähköpostisi mobiili- ja työpöytälaitteiden välillä. Saatavilla on myös ilmainen mainoksiton webmail-alusta.

Älykkäät roskapostin estosuodattimet ovat toinen tärkeä ominaisuus. Ne eivät vain suodata roskapostiviruksia ja haittaohjelmia, vaan voivat myös suojata sinua tietojenkalasteluhyökkäyksiltä. Tämä suodatin mukautuu uusiin uhkiin niin, että tietokoneesi on suojattu.

Isännöidyt sähköpostitilit tarjoavat useita keskeisiä etuja. Ensinnäkin, se pysyy yhteydessä yrityksesi verkkotunnukseen. Tämä saa sen näyttämään paljon ammattimaisemmalta kuin maksuton sähköpostitili.

Sen avulla voit myös hallita tietojasi täydellisesti. Sähköpostejasi ei skannata automaattisesti lähettääksesi sinulle mainoksia,, mitä ilmaiset sähköpostipalveluntarjoajat usein tekevät.

Hinnat ovat suhteellisen edullisia ja riippuvat siitä, haluatko maksaa vuosi- vai kuukausimaksuja. Vain 99 dollaria kuukaudessa kuukausisuunnitelmista 1–99 dollaria kuukaudessaVuosisitoumus laskee sen noin 1–67 dollaria kuukaudessa.

Zoho Mail

4. Zoho Mail

Sinulla on useita vaihtoehtoja ja ilmainen suunnitelma.

Syitä ostaa
Syitä välttää

Zoho Mail, isännöity sähköpostipalvelu, joka sisältää joukon online-toimistoohjelmistoja ja monia muita ominaisuuksia,, kutsutaan sähköpostiksi. Zoho Mailin uusimpia ominaisuuksia ovat Offline-tila ja sähköpostin palautus. Suuret liitteet voivat olla jopa 250 Mt. Ääni-/videopuhelut ovat myös saatavilla. . Zoho Mailissa on IMAP-asiakas, jonka avulla voit määrittää, synkronoida ja hallita muita sähköpostitilejä IMAP:n avulla.

Saat viisi enintään 5 Gt:n postilaatikkoa, 25 Mt liiterajoituksia ja pääsy verkkosähköpostin kautta ilmaisella paketilla. Ystävällesi viittaaminen voi auttaa sinua saamaan tukea vielä 25 postilaatikolle. Valitettavasti, suositteluohjelma ei ollut saatavilla tätä kirjoitettaessa, koska remontti.

Vakiopaketti sisältää IMAP/POP-tuen, 500 Mt liitteitä, 30 Gt tallennustilaa, 5 Gt tiedostotilaa ja mahdollisuuden työskennellä useiden verkkotunnusten kanssa. Tämä paketti on tehokkaampi kuin premium-tarjoukset ja tarjoaa samat tuottavuustyökalut kuin vakiopaketti, mutta murto-osalla hinta. 3 dollaria Käyttäjää kohden, kuukaudessa. Laskutetaan vuosittain.

Zoho Professional -paketit tarjoavat 100 Gt tallennustilaa käyttäjää kohden, 1 Gt liitetiedostoja ja tukea Active Directory -ryhmille. Voit saada sen vain käyttäjää kohden kuukaudessa, tai vuosittain. Se on erittäin edullinen tallennustilan ja muiden ominaisuuksien suhteen. Lite-paketissa on vähemmän ominaisuuksia, mutta on edelleen saatavilla. $1 Käyttäjää kohden, kuukaudessa. Laskutetaan vuosittain.

Paras tallennusratkaisu sähköpostin isännöintiin

Syitä ostaa

Saatavilla on monia yrityssähköpostin isännöintivaihtoehtoja. Ne tarjoavat suuria tallennustilaoikeuksia,, joihin harvat muut palveluntarjoajat pystyvät vastaamaan. Yrityksen sähköpostikäyttäjille on monia suojausvaihtoehtoja.

Sähköpostikäyttöliittymä on myös web-pohjainen, joten sitä voi käyttää mobiililaitteeltasi sekä työpöydältä.

Saatavilla on neljä sähköpostin isännöintivaihtoehtoa, tallennustilalla 50 Gt - 150 Gt, 10 tai rajoittamaton sähköpostilaatikko ja 1 tai rajoittamaton sähköpostiverkkotunnus. Kaikki suunnitelmat tarjoavat roskapostisuojauksen sekä POP3/IMAP/SMTP.

Hinnoittelu alkaa klo 2–95 dollaria kuukaudessaKallein suunnitelma on halvin. 9–95 dollaria kuukaudessaNämä ovat tutustumishintatarjouksia. Nämä ovat vain tutustumishintoja ja uusiminen alkaa 3–95–19–95 dollaria vastaavasti.

Scala Hostingilla on laajempi valikoima sähköpostin isännöintisuunnitelmia vakaville yrityksille kuin muilla palveluntarjoajilla. Runsas tallennustila tekee myös harkitsemisen arvoisen.

Kymmenen asiaa, joihin sinun tulee kiinnittää huomiota sähköpostisi isännöinnissa.

Nämä sähköpostiominaisuudet ovat käytettävissäsi, jos haluat käyttää sähköpostitilejä sivustosi mukana.

Monet isännöintiyritykset tarjoavat sinulle mahdollisuuden sähköpostisi isännöintiin (sähköposti@omaverkkotunnus.com). www.com Paketti sisältää erilaisia ​​sähköpostitilejä, tavallisesti 1-10 perushostingiin.

Tilien määrittämiseksi, sinulla on pääsy sähköpostisi ohjauspaneeliin. Sähköpostin käyttämiseen tarvitaan kaksi asiaa: sähköpostipalvelin, ja sovellus. Tämä voi olla Outlook-asiakas, tai pääsy Webmailiin, kuten Gmail tai Yahoo.

The sähköpostipalvelin Se on ohjelmisto, joka on asennettu palvelimelle. Se käsittelee kaiken sille lähetetyn sähköpostin, ja lähettää myös kaikki sinulla olevat sähköpostit.

Tämä sovellus toimii kaikilla laitteilla,, mukaan lukien puhelimella, tabletilla, tai PC. Sen avulla voit järjestää, lähettää ja vastaanottaa sähköpostiviestejäsi,, kuten sähköpostit, ja jopa järjestää ne. Microsoft Outlook. Client tarkistaa uudet viestit sähköpostipalvelimella ja lataa sitten ne nähdäksesi. Tämä on ohjauspaneeli, jonka avulla voit lukea ja kirjoittaa viestejä.

Hyviä uutisia: Useimmat sähköpostiohjelmat ovat yhteensopivia kaikkien sähköpostipalvelimien kanssa. Voit myös muodostaa yhteyden useisiin palvelimiin käyttääksesi useita sähköpostitilejä.

Voit käyttää sekä henkilökohtaisia ​​että työsähköpostiviestejäsi yhdestä sähköpostiohjelmasta. Outlook, yksi suosituimmista sähköpostiohjelmista, tarjoaa enemmän vaihtoehtoja (kalentereita ja tehtäviä) Webmail on kätevämpi kuin webmail.

Webmail Se on online-pohjainen sähköpostikäyttöliittymä,, johon pääsee selaimella. Tämä johtuu siitä, että tietoihin pääsee helposti käsiksi ilman ohjelmiston asentamista paikallisesti.

Kaikki laitteet, joilla on Internet-yhteys, voivat tarkistaa sähköpostit. Sähköpostiprotokolla on kokoelma sääntöjä ja ohjeita, joiden avulla asiakas voi lähettää tietoja palvelimelle. POP (tai IMAP) on kaksi suosituinta sähköpostiprotokollaa.

1. POP (Postitoimistoprotokolla). Outlook käyttää POP-protokollaa sähköpostin lataamiseen palvelimelta ja poistamiseen tietokoneeltasi.

2. IMAP IMAP (Internet message access protocol). IMAP on edistyneempi kuin POP. IMAP-sähköpostit tallennetaan sähköpostipalvelimelle. Asiakkaat voivat käyttää niitä mistä tahansa, jos kaikki heidän asiakkaansa käyttävät IMAP-protokollaa.

Sähköpostitietosi tallennetaan sekä palvelimelle että tietokoneellesi, kunnes ne poistetaan. Varmista, että valitset isännöintipaketin, joka tarjoaa täyden IMAP-tuen, kun vertaat suunnitelmia.

Vaihto Vaihto Tämä on paras sähköpostiprotokolla ja kallein. Tämän Microsoft-protokollan avulla voit synkronoida tehtäviä IMAP-protokollana ja myös työntekijöiden jakaa kalentereita ja yhteystietoja.

Voit silti nauttia postilaatikkopalvelun edistyneistä toiminnoista ja hyödyllisistä työkaluista, jos sinulla on rahaa.

Mikä on DKIMˀ

Peter Goldstein on teknologiajohtaja, toinen perustajista Valimail

DomainKeys Identified mail, tai lyhennettynä DKIM, kuvaa, kuinka organisaatio voi suojata allekirjoitetut sähköpostit ja antaa vastaanottajille mahdollisuuden varmistaa, että viestit on lähetetty heidän tarkoitetuilta lähettäjiltä.

Julkisen avaimen salausmenetelmä rakentuu avainten parille. Yksi avain on yksityinen ja yksi on kaikkien nähtävissä. Julkisen avaimen salakirjoituksessa on yleistä, että yksityisen avaimen omistaja allekirjoittaa viestit digitaalisesti. Tämän jälkeen kuka tahansa voi tarkistaa allekirjoituksen julkinen avain. Tätä allekirjoitusmenetelmää käyttää DKIM.

Kuinka DKIM toimii

DKIM on yksinkertainen järjestelmä, joka toimii näin:

DKIM:n edut

DKIM:llä on ensisijainen etu Sender Policy Framework® (SPF)® edeltäjäänsä verrattuna sähköpostin todentamisessa. Se on tarkoitettu suojaamaan todennusta edelleenlähetyksellä.

SPF luottaa IP-osoitteeseen, mikä tarkoittaa, että välittäjien kautta lähetetyt viestit epäonnistuvat SPF-testeissä. Tämä johtuu siitä, että alkuperäverkkotunnus ei sisällyttänyt (tai sen ei todennäköisesti pitäisi) sisällyttää välittäjän IP-osoitetta SPF-tietueisiinsa.

DKIM:n kryptografiset allekirjoitukset varmistavat, että vastaanottajat voivat olla varmoja siitä, etteivät välittäjät muuttaneet viestiään kuljetuksen aikana. Tämä suojaa haitallisilta välittäjiltä,, joita alkuperäinen lähetysjärjestelmä tai vastaanottaja ei ehkä tunne.

DKIM ei yksin riitä

DKIM tarjoaa paremman suojan yhdistämällä verkkotunnuspohjaisen viestien todennusraportoinnin ja vaatimustenmukaisuuden. DMARC on vaatimus, jonka mukaan DKIM kohdistaa DKIM:n validoinnin sähköpostin Lähettäjä-kentän sisältöön. DKIM, yhdessä DMARC:n kanssa on olennainen osa täydellinen tietokalastelun ja roskapostin torjuntaratkaisu.

Tutustu näihin muihin verkkosivustojen isännöintiohjeisiin: