Muunna väliaikainen sähköpostisi pysyväksi sähköpostiksi

Muunna väliaikainen sähköpostisi pysyväksi sähköpostiksi

French - English - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-09-16
Jimmy Raybé

Kertakäyttöisen sähköpostin muuttamiseksi pysyväksi sähköpostiksi on monia syitä.

Tämä vaihtoehto on nyt saatavilla meillä: https://www.tempmail.us.com/. Alla luetellut edut liittyvät yksinomaan tilapäiseen sähköpostipalveluumme. Vaihtoehdot voivat vaihdella sivustosta toiseen. Kun olet muuttanut väliaikaisen sähköpostisi pysyväksi sähköpostiksi, se on nyt varattu yksinomaiseen käyttöön, mikä tarkoittaa, että tätä sähköpostia ei enää kierrätetä 365 päivän kuluttua, joten olet ainoa omistaja osoitteessa elämää.

Miten voin muuttaa väliaikaisen sähköpostini pysyväksi sähköpostiksi nyt?

Käy vain seuraavassa web -osoitteessa: https://www.tempmail.us.com/finnish/convert, sinulle annetaan automaattisesti 30-merkkinen salasana. Voit nyt kopioida ja liittää sen napsauttamalla sitä. Sen avulla voit muodostaa yhteyden pysyvään sähköpostiisi tulevaisuudessa, säilytä tämä kallisarvoisesti. Olemme yrittäneet tehdä yhteyden Webmailiin mahdollisimman yksinkertaiseksi menettämättä tietoturvaa. Sinulla on viisi yritystä kirjautua sisään 30 minuutin kuluessa. Jos suoritit kuusi väärä käsittely tai enemmän, evästeesi on keskeytetty 1 tunnin ajan.

Mikä on kirjautumisosoite?

https://www.tempmail.us.com/finnish/login : Anna salasanasi ja paina enter. Sinut yhdistetään nyt tähän salasanaan liittyvään väliaikaiseen sähköpostiosoitteeseen. Nimettömyytesi säilyttämiseksi ei IP -osoitetta rekisteröidään vain todennusprosessin aikana. Käytämme salasanaa vain päivittäessäsi salasanaasi eväste selaimessasi. Väliaikainen sähköpostisi on nyt pysyvä, ja voit hyödyntää kaikkia perinteisen sähköpostin etuja ilmaiseksi.