ilmaiset väliaikaiset sähköpostit

ilmaiset väliaikaiset sähköpostit

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-24
Jimmy raybe

Hanki väliaikainen sähköpostiosoite ilmaiseksi

Tiedät luultavasti kuinka antaa sähköpostiosoitteesi tilin ostoa varten tai rekisteröityä toiselle sovellukselle tai tilille. Tämä näennäisesti yksinkertainen toimenpide voi kuitenkin johtaa ei-toivottuihin roskapostiin tai kohdistetuihin mainoksiin, ja altistaa tilisi hakkereille.

Tästä syystä kertakäyttöinen osoite voi olla erittäin hyödyllinen. Näistä palveluista saat tilapäisen osoitteen, jolla voit korvata todellisen osoitteesi. Voit välttää roskapostin vastaanottamisen vuosiksi, ja voit myös ohittaa kohdistettuja mainoksia, tietovuodot, tai joutua alttiiksi roskapostiviestit, jos verkkosivustoa vastaan ​​hyökätään. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja parhaista väliaikaisista sähköpostipalveluista,, jotka kaikki ovat ilmaisia.

Mitkä ovat turvallisimmat saatavilla olevat kertakäyttöiset sähköpostiohjelmatˀ

Onko sinulla kiireˀ Sinun ei tarvitse etsiä enempää,, sillä alla olevassa taulukossa on lueteltu suosituimmat kertakäyttösähköpostiosoitteemme. Voit luoda väliaikaisen sähköpostiosoitteen näiden palveluntarjoajien kanssa vain muutamalla napsautuksella. Katsotaanpa jokainen nimi yksityiskohtaisesti myöhemmin.

 • ProtonMail Tämä anonyymi palvelu tarjoaa enemmän kuin vain kertakäyttöisen sähköpostin, varsinkin jos päätät päivittää premium-tiliin.
 • 10 minuutin posti Tämä palvelu on nopea ja helppokäyttöinen sivustoilla, jotka tarvitsevat vahvistuksen.
 • Temp-Mail Tämä premium-palvelu on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat poistaa mainoksia tietokoneestaan ​​ja pidentää tallennusaikaa.
 • GuerrillaMail SpamAssassin tuhoaa roskapostin ennen kuin se häiritsee sinua ja mahdollistaa vaikuttavan mukauttamisen.
 • Emailondeck Olemme vaikuttuneita niiden vakavista turvallisuusstandardeista,, mukaan lukien rutiininomaiset postilokien pyyhkimiset.
 • Kertakäyttöisen sähköpostin palveluntarjoajan on täytettävä tietyt kriteerit, jotta se voidaan ottaa Top 5 -listallemme. Niihin kuuluu:

  Nämä palvelut ylittävät odotuksemme. Löydät myös hyödyllisiä lisäominaisuuksia. Voit olla varma, että riippumatta siitä, minkä kertakäyttöisen sähköpostipalvelun valitset, se luo väliaikaisen osoitteen roskapostin ohjaamiseksi henkilökohtaisista tai työtileistä.

  Suojattu kertakäyttöinen sähköpostisuojaus: perusteellinen ulkoasu

  Mennään yksityiskohtiin Tarkastelemme alla kaikkia kertakäyttöisiä palveluita ja esittelemme niiden edut ja haitat. Jokainen palvelu voi luoda sähköpostiosoitteen välittömästi ja poistaa sähköpostit tietyssä ajassa. Jos etsit sähköpostipalvelua, joka tarjoaa hyödyllisyys ja turvallisuus hetkessä, voimme melkein taata, että yhdistämme sinut yhteenǃ

  Etsitkö all-inclusive-palvelua, jonka avulla voit käsitellä sekä prioriteetti- että ei-prioriteettisähköposteja yhdellä tilillä. Olet tullut oikeaan paikkaanǃ

  Website ProtonMail


  ProtonMailin avulla käyttäjät voivat lisätä muita sähköpostiosoitteita tai aliaksia,, joita kaikkia voidaan käyttää saman tilin kautta.


  Käyttäjä voi luoda erilaisia ​​identiteettejä, joita voidaan käyttää eri tarkoituksiin. He voivat myös järjestää saapuvan ja lähtevän sähköpostinsa ja pitää postilaatikkonsa puhtaana. Premium ProtonMail -tileille voidaan luoda lisää sähköpostiosoitteita ja niitä voidaan hallita samalla tavalla. Premium-käyttäjät he voivat lähettää sähköpostia lyhyemmän verkkotunnuksensa kautta (@pm.me),, kun taas käyttäjät, jotka eivät ole premium-käyttäjiä, eivät voi.


  ProtonMail, avoimen lähdekoodin palvelu, jota tukevat Android ja iOS sekä monet verkkoselaimet, voidaan käyttää Android-laitteissa. ProtonMailin Sveitsin sijainti tarkoittaa, että se on suojattu Sveitsin tietosuojalaeilla. Tämä on suuri etu turvallisuustietoisille käyttäjilleǃ ProtonMail käyttää sekä koko levyn salausta että päästä päähän -salausta. Tämä tarkoittaa, että et voi tarkastella tai purkaa mitään postia. ProtonMail ei vaadi sinua luovuttamaan henkilökohtaisia ​​tietoja. Palvelu ei myöskään pidä IP-lokeja.

  Vieraile ProtonMailissa

  10 Minute Mail on loistava työkalu, jota kuka tahansa voi käyttää. Se sisältää uskomattoman paljon hyödyllistä kymmenessä minuutissa.

  Website for 10 Minute Mail


  10 Minute Mail on loistava työkalu, jota kuka tahansa voi käyttää ja joka tarjoaa paljon arvoa kymmenessä minuutissa.


  10 Minute Mail on juuri sitä mitä se väittää tekevänsä - se luo kertakäyttöisiä sähköpostiosoitteita, jotka vanhenevat vain 10 minuutissa. Ajastimen umpeutumisen jälkeen, myös kaikki postilaatikkoon tallennetut sähköpostit poistetaan. Näet luodut sähköpostit yksinkertaisesti avaamalla tämän sivun. Voit sitten kirjoittaa sen minne tahansa, jos et sulje 10 Minute Mail -sivua.


  Verkkosivustot, jotka pyytävät sinua vahvistamaan sähköpostiosoitteesi, eivät ole ongelma. 10 Minute Mail pitää kirjaa sähköposteista ja antaa käyttäjien vastata viesteihinsä kertakäyttöisellä osoitteellaan. Käyttäjät voivat nollata 10 minuutin ajastimen poistaakseen viiveet. ajastin vanhenee, voit silti palauttaa 10 Minute Mail -sähköpostit. Se ei vaadi henkilötietoja ja 10 Minute Maililla on myös sisaryritys, joka voi poistaa metatiedot videoista ja valokuvista.

  Vieraile 10 minuutin sähköpostissa

  Vaikka Temp-mail ei säilytä henkilökohtaisia ​​tietojasi, se tarjoaa kertakäyttöisiä sähköpostiosoitteita ilman ajastimia

  Website Temp Mail


  Temp-mail, luotettava kertakäyttöinen sähköpostiosoitepalvelu, ei kysy sinulta henkilökohtaisia ​​tietoja, ei vaadi tilin luomista, eikä se poista luotua osoitetta automaattisesti, ellet poista sitä tai verkkotunnusluettelot muutu. Tämä voi olla joko positiivinen tai negatiivinen asia riippuen mitä tarvitset. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö aikarajaasi voisi pidentää. Väliaikainen postilaatikko toimii aivan kuten muut postilaatikot, paitsi että et voi lähettää sähköpostejasi.


  Temp-mail on erittäin turvallinen. Se säilyttää sähköpostisi vain 2 tuntia ja poistaa sitten kaikki henkilökohtaiset tietosi,, mukaan lukien IP-osoitteet,, kun olet lopettanut sen käytön. Temp-mail on saatavilla App, Play, sekä Chrome- ja Safari-selaimissa.

  Vieraile Temp-Mailissa

  Älä pelkää yksinkertaista sivuston suunnittelua. GuerrillaMail, tehokas työkalu uusien sähköpostiviestien luomiseen, on myös saatavilla.

  GuerrillaMail


  GuerrillaMaililla voidaan luoda kertakäyttösähköpostia. Käyttäjät voivat napsauttaa vahvistuslinkkejä, ja poistaa sitten postin. GuerrillaMail hoitaa loput ja poistaa roskapostin postilaatikostasi. Vaikka palvelu säilyttää saapuvan postin tunnin,, se ei vanhene.


  GuerrillaMailin merkittävin ominaisuus on sen kyky lähettää ja luoda alkuperäisiä viestejä käyttämällä kertakäyttöistä osoitetta. Käyttäjät voivat myös valita omat sähköpostiosoitteensa. GuerrillaMail suosittelee Scramble Address -ominaisuutta. Se vaikeuttaa jonkun arvaamaan Saapuneet-kansion tunnuksensa, lisää turvallisuutta. GuerrillaMail,, joka on avoimen lähdekoodin, on käytettävissä vain HTTPS-salauksella yksityisyyden suojaamiseksi.

  Vieraile GuerrillaMailissa

  EmailOnDeck on tehokas ja helppokäyttöinen palveluntarjoaja, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää sähköpostia sekä vastaanottaa roskapostia.

  Emailondeck


  Emailondeck, yksi helpoimmista kertakäyttöisten osoitteiden tarjoajista pystyy luomaan sinulle sähköpostiosoitteen kahdessa vaiheessa. EmailOnDeck on täysin ilmainen ja säilyttää postilaatikkosi 24 tuntia., Voit kuitenkin nopeuttaa tätä poistamalla evästeet. EmailOnDeck rutiininomaisesti poistaa kaikki sähköpostit ja aktiiviset pyyhkäisylokit säästääkseen säilytyskustannuksia. Tätä palvelua ei suositella käytettäväksi pitkällä aikavälillä.


  Vain premium-käyttäjät voivat lähettää nimettömiä viestejä suoraan mihin tahansa sähköpostiosoitteeseen. Ilmaiset käyttäjät,, mutta, voivat silti lähettää suojattua sähköpostia muiden EmailOnDeck-tilien kautta. Premium-tilit poistavat mainokset ja antavat käyttäjien tallentaa sähköpostiosoitteensa - tai luoda uusia - sen lisäksi mahdollistaa mainosten poistamisen. EmailOnDeck on erittäin turvallinen. Sitä voidaan käyttää HTTPS:n kautta ja sen palvelimet käyttävät TLS:ää.

  Vieraile Emailondeckissä

  Voit myös tutustua muihin palveluntarjoajiin. Nämä palvelut tarjoavat myös kertakäyttöisiä sähköpostiosoitteita:

  Mitä kertakäyttöinen sähköpostiosoite tarkoittaa?

  Meillä kaikilla olisi yksi sähköpostiosoite, jota voisimme käyttää kaikkeen ihanteellisessa maailmassa. Roskapostia ei olisi olemassa. On. Tämä voi saada ihmiset etsimään tapoja vähentää roskapostin määrää. Yksi ratkaisu on kertakäyttöinen sähköpostiosoite. Mutta mitä nämä ovat'

  Ne ovat väliaikaisia. Kertakäyttöisiä. Ne eivät ole yhteensopivia Outlookin tai Gmailin kanssa. Sinun ei tarvitse luoda tiliä tai luovuttaa henkilökohtaisia ​​tietojasi, kuten nimeä, osoite, puhelinnumeroa tai fyysistä osoitetta.

  Käyt alla luetellulla sivustolla, ja noudata näitä ohjeita luodaksesi väliaikainen sähköpostiosoitteesi. Tämän jälkeen, kopioi osoite ja liitä se toiseen lomakkeeseen, johon tavallisesti lähetät varsinaisen sähköpostisi.

  Kuulostaa melko kätevältä, eiköˀ Voit olla varma, että kaikki ne ei-toivotut roskapostit lähetetään kertakäyttöiseen osoitteeseen. Se myös tuhoutuu itsestään tietyn ajan kuluttua. Liittynyttä osoitetta ei lisätä mihinkään tietokantaan, joka voisi olla voi vuotaa. Saapuneet-kansiosi ja henkilökohtaiset tietosi pysyvät puhtaina.

  Näillä kertakäyttöisillä palveluilla on joitain rajoituksia. Nämä kertakäyttöiset palvelut eivät tarjoa samaa apuohjelmaa kuin Gmail-tili tai Outlook-tili. Et saa luoda allekirjoituksia tai kansioita, varmistaa, onko joku lukenut sähköpostisi tai muita piilokopioita. Jotkut kertakäyttöiset sähköpostit palveluntarjoajat tarjoavat mahdollisuuden lähettää edelleen, lähettää, tai palauttaa poistetut viestit.

  Mitä järkeä on kertakäyttöisellä sähköpostiosoitteella ja miksi tarvitset sitä?

  Nykyään, internet pyörii käyttömukavuuden ympärillä. Ensisijaisen sähköpostiosoitteesi syöttäminen verkkosivustoon tai sovellukseen on paljon helpompaa kuin tilapäisen luominen. Kuitenkin, kun olet tehnyt sen, tietosi tulevat julkisiksi ja niitä voidaan käyttää roskapostiviestien lähettämiseen. tai vielä pahempaa. Vaikka tunnemmekin kertakäyttöiset sähköpostiosoitteet ja miten ne toimivat, miksi kukaan käyttäisi niitäˀ Kertakäyttöisten sähköpostiosoitteiden käyttämiseen on monia syitä. Alla on joitain yleisiä syitä.

  ✉️Roskapostikeskus

  Roskaposti on kaikkien sähköpostiosoitteiden ykkösvihollinen. Voit helposti viettää tuntikausia näiden postituslistojen tilauksen lopettamiseen, vain, jotta se lumipallosi allasi roskapostilla myöhemmin. Tämän vuoksi ihmiset investoivat kertakäyttöisiin sähköpostiosoitteisiin välttääkseen tämän roskapostitulvan. Sinä estät roskapostittajat kohdistamasta ensisijaiseen tiliisi.

  💰Syyllisyyttömiä kulutuksia

  Myös, kertakäyttöiset sähköpostit sopivat erinomaisesti ostoksille. Voit halutessasi tehdä ostoksen vain kerran verkkosivustolta, jolla et ole koskaan käynyt ja jolta et halua mainosroskapostia. Voit myös välttää roskapostin, jonka saat tilaat kanta-asiakaskorttisi, joka sisältää samanlaisia ​​tarjouksia ja myyntiä.

  👻 Haamukuvia sisältävät sivustot

  Sitä tapahtuu meille kaikille. Joskus et ehkä käytä parhaillaan vierailemaasi sovellusta tai sivustoa uudelleen. Näissä tapauksissa, on mukavampaa rekisteröityä väliaikaisella sähköpostilla. Jos olet kiinnostunut ilmaisista kokeiluista ja sinun on annettava sähköposti osoitteen saadaksesi sen käyttöösi, harkitse väliaikaisen osoitteen käyttöä. Voit käyttää kumpaa tahansa palvelua ja unohtaa sen.

  ⛓Pysyminen turvassa

  Kertakäyttöiset sähköpostit voivat olla loistava tapa välttää roskapostia, mutta niillä on myös tärkeä turvallisuustarkoitus. Olemme kaikki syyllistyneet rekisteröitymiseen lukematta koskaan käyttöehtoja. Voi olla, että sivusto pyytää sinulta lupaa jakaa tai myydä tietosi. Sivustot voivat jopa antaa sähköpostiosoitteesi mainostajille.

  Ole hyvä. Tämä on nopea esittely, joka näyttää, kuinka pidät sähköpostisi siistinä, turvallisena ja puhtaana tuhlaamatta senttiäkään.

  Vielä yksi asia...

  On kuitenkin tapauksia, joissa on parempi olla käyttämättä väliaikaista osoitetta.

  Ei ole suositeltavaa käyttää kertakäyttöisiä sähköpostiosoitteita kirjautumiseen tärkeisiin palveluihin, kuten pankki-, koulutus- ja lääketieteellisiin sivustoihin. Jos kirjaudut käyttämällä vanhentunutta kertakäyttösähköpostiosoitetta, sinun on ehkä vaihdettava salasana. On myös mahdollista tiliotteet tai kopio sinulle lähetetyistä potilaskertomuksistasi.

  Johtopäätös

  Voit vähentää stressiäsi käyttämällä kertakäyttöisiä sähköposteja. Voit luoda väliaikaisen sähköpostiosoitteen muutamassa minuutissa. Tämän avulla voit rekisteröityä verkkosivustoille, osallistua kilpailuihin ja tehdä ostoksia. Ja voit olla varma, että voitit ´älä vastaanota roskapostiviestejä moneen kuukauteen. Hyvä kertakäyttösähköposti on yksinkertainen ja kustannustehokas turvatoimenpide. Voit suojata tietosi mahdollisilta vuodoilta antamalla kertakäyttöisen sähköpostin todellisen osoitteesi sijaan. Lisäksi, sen avulla voit tuntea olosi turvalliseksi käyttämällä sivustot, joilla on huonot tietoturvatiedot. Kannattaa laittaa ainakin yksi näistä sivustoista kirjanmerkkeihin.

 • ProtonMail Tämä anonyymi palvelu tarjoaa enemmän kuin vain kertakäyttöisen sähköpostin, varsinkin jos päätät päivittää premium-tiliin.
 • 10 minuutin posti Tämä palvelu on nopea ja helppokäyttöinen sivustoilla, jotka tarvitsevat vahvistuksen.
 • Temp-Mail Tämä premium-palvelu on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat poistaa mainoksia tietokoneestaan ​​ja pidentää tallennusaikaa.
 • GuerrillaMail SpamAssassin tuhoaa roskapostin ennen kuin se häiritsee sinua ja mahdollistaa vaikuttavan mukauttamisen.
 • Emailondeck Olemme vaikuttuneita niiden vakavista turvallisuusstandardeista,, mukaan lukien rutiininomaiset postilokien pyyhkimiset.
 • Tässä on 5 parasta turvallista kertakäyttöistä sähköpostipalveluvaihtoehtoamme. Kaikki ne ovat helppokäyttöisiä eivätkä maksa senttiäkään. Jotkut jopa antavat sinun vastata nimettömästi ja luoda uusia sähköpostiosoitteita.