gratis tijdelijke e-mails

gratis tijdelijke e-mails

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-24
Jimmy raybe

Krijg gratis een tijdelijk e-mailadres

U bent waarschijnlijk bekend met het opgeven van uw e-mailadres voor het kopen van een account of het aanmelden voor een andere app of account. Deze schijnbaar eenvoudige actie kan echter leiden tot ongewenste spam of gerichte advertenties en uw account blootstellen aan hackers.

Dit is de reden waarom een ​​wegwerpadres erg handig kan zijn. U kunt van deze services een tijdelijk adres krijgen dat u uw werkelijke adres kunt vervangen. U kunt jarenlang spam-e-mail vermijden, en u kunt ook gerichte advertenties overslaan, datalekken, of onderworpen worden aan spamberichten als een website wordt aangevallen. Lees verder om meer te weten te komen over de beste tijdelijke e-mailservices die beschikbaar zijn, die allemaal gratis zijn.

Wat zijn de veiligste beschikbare e-mailclients?

Heeft u haastˀ U hoeft niet verder te zoeken, aangezien de onderstaande tabel onze topkeuzes voor wegwerp-e-mailadressen vermeldt. U kunt met slechts een paar klikken een tijdelijk e-mailadres bij deze providers maken. Laten we eens kijken naar elke naam in detail later.

 • ProtonMail Deze anonieme service biedt meer dan alleen wegwerp-e-mail, vooral als u ervoor kiest om te upgraden naar een premium account.
 • 10 minuten e-mail Deze service is snel en gemakkelijk te gebruiken op sites die verificatie nodig hebben.
 • Tijdelijke e-mail Deze premium service is voor mensen die advertenties van hun computer willen verwijderen en de opslagperiode willen verlengen.
 • GuerrillaMail SpamAssassin zapt spam voordat ze je lastig kunnen vallen en zorgt voor indrukwekkende aanpasbaarheid.
 • E-mailondeck We zijn onder de indruk van hun serieuze veiligheidsnormen, inclusief routinematige wissingen op e-maillogboeken.
 • Een wegwerp-e-mailprovider moet aan bepaalde criteria voldoen om in aanmerking te komen voor onze Top 5-lijst

  Deze services overtreffen onze verwachtingen. U vindt er ook extra handige functies. U kunt erop vertrouwen dat welke wegwerp-e-mailserviceoptie u ook kiest, deze een tijdelijk adres zal genereren om spam van persoonlijke of zakelijke accounts om te leiden.

  Veilige e-mailbeveiliging voor eenmalig gebruik: een diepgaande blik

  Laten we ingaan op de detailsǃ We zullen elke wegwerpservice hieronder onder de loep nemen en hun voor- en nadelen uiteenzetten. Elke service kan onmiddellijk een e-mailadres genereren en e-mails binnen een bepaalde tijd wissen Als u op zoek bent naar een e-mailservice die nut en beveiliging in een oogwenk, we kunnen bijna garanderen dat we u er een kunnen matchenǃ

  U bent op zoek naar een allesomvattende service waarmee u zowel prioritaire als niet-prioritaire e-mails kunt afhandelen met slechts één account. U bent hier aan het juiste adresǃ

  Website ProtonMail


  Met ProtonMail kunnen gebruikers extra e-mailadressen of aliassen toevoegen, die allemaal toegankelijk zijn via hetzelfde account.


  Een gebruiker kan een reeks identiteiten creëren die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Ze kunnen ook hun inkomende en uitgaande e-mail ordenen en hun inbox schoon houden. Premium ProtonMail-accounts kunnen extra e-mailadressen hebben die op dezelfde manier worden aangemaakt en beheerd. Premium-gebruikers hebben de mogelijkheid om e-mail te verzenden via hun kortere domeinadres (@pm.me), terwijl gebruikers die geen premium-gebruikers zijn, dat niet kunnen.


  ProtonMail, een open-sourceservice die wordt ondersteund door Android en iOS, evenals vele webbrowsers, kan worden gebruikt op Android-apparaten. De Zwitserse locatie van ProtonMail betekent dat het wordt beschermd door Zwitserse privacywetten. Dit is een groot voordeel voor veiligheidsbewuste gebruikersǃ ProtonMail gebruikt zowel volledige schijfcodering als end-to-end-codering. Dit betekent dat u geen e-mail kunt bekijken of decoderen. ProtonMail vereist dat u geen persoonlijke informatie verstrekt. De service houdt ook geen IP-logboeken bij.

  Bezoek ProtonMail

  10 Minute Mail is een geweldige tool die door iedereen kan worden gebruikt. Het biedt een ongelooflijke hoeveelheid hulpprogramma's in tien minuten.

  Website for 10 Minute Mail


  De 10 Minute Mail is een geweldige tool die door iedereen kan worden gebruikt en biedt veel waarde in tien minuten.


  10 Minute Mail is precies wat het beweert te doen - het creëert wegwerp-e-mailadressen die in slechts 10 minuten verlopen. Nadat de timer is verstreken, worden alle e-mails die in de inbox zijn opgeslagen ook verwijderd. U kunt de gegenereerde e-mail zien door deze pagina eenvoudig te openen. U kunt u het dan overal invoeren waar u maar wilt, op voorwaarde dat u de 10 Minute Mail-pagina niet sluit.


  Websites die u vragen uw e-mailadres te verifiëren, zijn geen probleem. 10 Minute Mail houdt e-mails bij en stelt gebruikers in staat hun e-mail te beantwoorden met hun wegwerpadres. Gebruikers kunnen de timer van 10 minuten resetten om vertragingen te voorkomen. Zelfs als uw timer verloopt, je kunt nog steeds 10 Minute Mail-e-mails herstellen. Er zijn geen persoonlijke gegevens nodig en 10 Minute Mail heeft ook een zusterbedrijf dat metadata van video's en foto's kan verwijderen.

  Bezoek 10 minuten Mail

  Hoewel Temp-mail uw persoonlijke gegevens niet bewaart, biedt het wel wegwerp-e-mailadressen zonder timers

  Website Temp Mail


  Temp-mail, een betrouwbare wegwerp-e-mailadresservice, vraagt ​​u niet om persoonlijke informatie, is niet vereist om een ​​account aan te maken en zal het gegenereerde adres niet automatisch verwijderen, tenzij u het verwijdert of de domeinlijsten veranderen. Dit kan een positieve of negatief, afhankelijk van wat je nodig hebt. Het betekent echter niet dat je tijdslimiet niet kan worden verlengd. De tijdelijke e-mailinbox werkt precies zoals andere mailboxen, behalve dat je je e-mails niet kunt verzenden.


  Temp-mail is zeer veilig. Het slaat uw e-mails slechts 2 uur op en verwijdert vervolgens al uw persoonlijke gegevens, inclusief IP-adressen, zodra u het niet meer gebruikt. Temp-mail is beschikbaar in de App, Play, en Chrome- en Safari-browsers.

  Bezoek Temp-Mail

  Laat u niet intimideren door het eenvoudige ontwerp van de site. GuerrillaMail, een krachtig hulpmiddel voor het maken van nieuwe e-mailberichten, is ook beschikbaar.

  GuerrillaMail


  GuerrillaMail kan worden gebruikt om wegwerp-e-mail te genereren. Gebruikers kunnen op verificatielinks klikken, en vervolgens de e-mail verwijderen. GuerrillaMail doet de rest en verwijdert spam uit uw inbox. Hoewel de service inkomende e-mail een uur vasthoudt, verloopt deze niet.


  De meest opvallende functie van GuerrillaMail is de mogelijkheid om originele e-mail te verzenden en te maken met behulp van uw beschikbare adres. Gebruikers kunnen ook hun eigen e-mailadressen kiezen. De Scramble Address-functie wordt aanbevolen door GuerrillaMail. Het maakt het moeilijker voor iemand om hun Inbox-ID te raden, die verhoogt de veiligheid. GuerrillaMail, die open-source is, is alleen toegankelijk met HTTPS-codering om de privacy verder te beschermen.

  Bezoek GuerrillaMail

  EmailOnDeck is een efficiënte en gebruiksvriendelijke provider waarmee gebruikers zowel e-mail kunnen verzenden als spam kunnen ontvangen

  Emailondeck


  Emailondeck, een van de meest toegankelijke aanbieders van wegwerpadressen, kan in slechts twee stappen een e-mailadres voor u aanmaken. EmailOnDeck is volledig gratis en houdt uw e-mailinbox 24 uur bij zich. U kunt dit echter versnellen door uw cookies te wissen. EmailOnDeck routinematig verwijdert alle e-mail en actieve wislogboeken om opslagkosten te verlagen. Het wordt niet aanbevolen om deze service te gebruiken voor langdurige inspanningen.


  Alleen premium-gebruikers hebben de mogelijkheid om anonieme e-mail rechtstreeks naar elk e-mailadres te verzenden. Gratis gebruikers, kunnen echter nog steeds beveiligde e-mail verzenden via andere EmailOnDeck-accounts. Premium-accounts zullen advertenties verwijderen en gebruikers hun e-mailadressen laten opslaan - of nieuwe maken - naast waardoor ze advertenties kunnen verwijderen. EmailOnDeck is extreem veilig. Het is toegankelijk via HTTPS en de servers gebruiken TLS.

  Bezoek E-mailondeck

  U kunt ook andere providers bekijken. Deze services bieden ook wegwerp-e-mailadressen

  Wat betekent een wegwerp-e-mailadres?

  We zouden allemaal één e-mailadres hebben dat we in een ideale wereld voor alles zouden kunnen gebruiken. Spam zou niet bestaan. Dat bestaat wel. Dit kan ertoe leiden dat mensen op zoek gaan naar manieren om het aantal spam te verminderen. Een oplossing is een wegwerp-e-mailadres. Maar wat zijn dit?

  Ze zijn tijdelijk. Wegwerp Ze zijn niet compatibel met Outlook of Gmail. U hoeft geen account aan te maken, noch uw persoonlijke informatie op te geven, zoals naam, adres, telefoonnummer of fysiek adres.

  U zou de onderstaande site bezoeken en deze stappen volgen om uw tijdelijke e-mailadres aan te maken. Kopieer vervolgens het adres en plak het in een ander formulier waar u normaal gesproken uw werkelijke e-mail zou verzenden.

  Het klinkt best handig, nietwaarˀ U kunt er zeker van zijn dat al die ongewenste ongewenste e-mail naar het beschikbare adres wordt verzonden. Het zal na een bepaalde tijd ook zichzelf vernietigen. Het bijbehorende adres wordt niet toegevoegd aan een database die zou kunnen worden onderhevig aan een lek. Je inbox en persoonlijke informatie blijven schoon.

  Deze wegwerpservices hebben enkele beperkingen. Deze wegwerpservices bieden niet hetzelfde hulpprogramma als een Gmail-account of Outlook-account. U mag geen handtekeningen of mappen maken, controleer of iemand uw e-mail of BCC heeft gelezen. Sommige wegwerp-e-mail serviceproviders bieden de mogelijkheid om verwijderde e-mail door te sturen, te verzenden of te herstellen

  Wat is het nut van een wegwerp-e-mailadres en waarom heb je het nodig?

  Tegenwoordig draait internet om gemak. Het is veel gemakkelijker om je primaire e-mailadres in te voeren op een website of een app dan om tijdelijk te genereren. Maar als je dat eenmaal hebt gedaan, worden je gegevens openbaar en kunnen ze worden gebruikt om je spamberichten te sturen of erger. Hoewel we bekend zijn met wegwerp-e-mailadressen en hoe ze werken, waarom zou iemand ze gebruikenˀ Er zijn veel redenen om wegwerp-e-mailadressen te gebruiken. Hieronder staan ​​enkele veelvoorkomende redenen.

  ✉️Spam centraal

  Spam is de grootste vijand van alle e-mailadressen. U kunt gemakkelijk uren kwijt zijn aan het uitschrijven van deze mailinglijsten, alleen om het later met spam onder u te laten sneeuwen. Dit is waarom mensen investeren in wegwerp-e-mailadressen om deze spamtoestroom te voorkomen. U voorkomt spammers die uw primaire account niet targeten.

  💰Schuldvrije uitgaven

  Ook zijn wegwerp-e-mails geweldig om te winkelen. Misschien wilt u eenmalig een aankoop doen van een website waar u nog nooit eerder bent geweest en waarvan u geen reclame-spam wenst. U kunt ook de spam-e-mail vermijden die u krijgt u zich aanmeldt voor uw klantenkaart, die soortgelijke aanbiedingen en verkopen omvat.

  👻Ghostingsites

  Het overkomt ons allemaal. Soms gebruik je de app of site die je momenteel bezoekt niet meer. In deze gevallen, is het prettiger om je te registreren met een tijdelijke e-mail. Als je geïnteresseerd bent in gratis proefversies en een e-mail moet geven adres om er toegang toe te krijgen, overweeg een tijdelijk adres te gebruiken. U kunt beide diensten gebruiken en vergeten.

  ⛓Beveiligd blijven

  Wegwerp-e-mails kunnen een geweldige manier zijn om spam te vermijden, maar ze dienen ook een essentieel veiligheidsdoel We hebben ons allemaal schuldig gemaakt aan het aanmelden zonder ooit de algemene voorwaarden te lezen. Het kan zijn dat u door de site toestemming wordt gevraagd om te delen of te verkopen uw informatie. Sites kunnen zelfs uw e-mailadres doorgeven aan adverteerders.

  Daar ga jeǃ Dit is een korte rondleiding die je laat zien hoe je je e-mailinbox netjes, veilig en schoon kunt houden zonder een cent uit te geven.

  Nog een ding...

  Er zijn echter gevallen waarin het beter is om geen tijdelijk adres te gebruiken

  Het wordt niet aanbevolen om wegwerp-e-mailadressen te gebruiken om u aan te melden voor belangrijke diensten zoals bankieren, educatieve en medische sites. Als u zich aanmeldt met een wegwerp-e-mailadres dat is verlopen, moet u mogelijk het wachtwoord opnieuw instellen. Het is ook mogelijk om bankafschriften of een kopie van uw medische gegevens die naar u zijn verzonden.

  Conclusie

  U kunt uw stress verminderen door wegwerp-e-mails te hebben. U kunt binnen een paar minuten een tijdelijk e-mailadres maken. Hiermee kunt u zich registreren voor websites, deelnemen aan wedstrijden en aankopen doen. En u kunt er zeker van zijn dat u heeft gewonnen geen spamberichten ontvangen gedurende vele maanden. Een goede wegwerp-e-mail is een eenvoudige en kosteneffectieve beveiligingsmaatregel. U kunt uw gegevens beschermen tegen mogelijke lekken door een wegwerp-e-mail op te geven en niet uw werkelijke adres. Bovendien, kunt u zich veilig voelen websites met slechte beveiligingsgegevens. Het is de moeite waard om een ​​bladwijzer te maken voor ten minste één van deze sites.

 • ProtonMail Deze anonieme service biedt meer dan alleen wegwerp-e-mail, vooral als u ervoor kiest om te upgraden naar een premium account.
 • 10 minuten e-mail Deze service is snel en gemakkelijk te gebruiken op sites die verificatie nodig hebben.
 • Tijdelijke e-mail Deze premium service is voor mensen die advertenties van hun computer willen verwijderen en de opslagperiode willen verlengen.
 • GuerrillaMail SpamAssassin zapt spam voordat ze je lastig kunnen vallen en zorgt voor indrukwekkende aanpasbaarheid.
 • E-mailondeck We zijn onder de indruk van hun serieuze veiligheidsnormen, inclusief routinematige wissingen op maillogs.
 • Hier zijn onze top 5 veilige wegwerp e-mailservice-opties. Ze zijn allemaal gebruiksvriendelijk en kosten geen cent. Sommige laten je zelfs anoniem antwoorden en nieuwe e-mailadressen aanmaken.