De beste e-mailserviceproviders van 2022: zakelijk, betaald en gratis

De beste e-mailserviceproviders van 2022: zakelijk, betaald en gratis

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-11
Jimmy raybe

De beste e-mailserviceproviders van 2022: zakelijk, betaald en gratis

The best email service providers of 2022: business, paid and free

1. ProtonMail

2. Gmail

3. Outlook

4. Yahoo Mail

5. Zoho

Je hebt de meest betrouwbare e-mailserviceprovider gevonden die vandaag beschikbaar is.

Het is gemakkelijk om de beste e-mailserviceproviders te vinden. U kunt één account krijgen door u aan te melden voor een ISP. U kunt meer krijgen door een account aan te maken bij Google, Microsoft, of andere grote namen. Koop een fatsoenlijk webhostingpakket en u zult waarschijnlijk genoeg e-mailadressen krijgen voor een groot bedrijf, zonder extra kosten.

Het kan moeilijk zijn om de juiste e-mailserviceprovider voor u te kiezen, vooral bij werken op afstand. Hoe werken spamfiltersˀ Is het gemakkelijk om uw e-mailinbox te ordenenˀ Is het mogelijk om toegang te krijgen tot uw account via andere e-mailclients En hoe zit het met het gebruik van de service met een eigen domein en adres (uwnaam@uwdomein.com)ˀ

Lees verder om onze lijst met beste e-mailserviceproviders te zien. Hoewel ze allemaal fatsoenlijke, gratis service, met enkele beperkingen, bieden, zullen we ook hun commerciële aanbiedingen bespreken die bedrijfsvriendelijk zijn en de functionaliteit bieden, kracht en extra's die veeleisende klanten nodig hebben.Bekijk de beste e-mailhostingproviders en de beste veilige e-mailprovidersMisschien ben je ook geïnteresseerd in de beste zakelijke VPN voor jou

Dit zijn de beste e-mailserviceproviders in 2022:

Best email providers: Proton

1. ProtonMail

Veilige en privé e-mail met een focus op privacy

Redenen om te kopen:
Redenen om te vermijden

U zult veel privacyproblemen tegenkomen wanneer u zich aanmeldt voor een e-mailserviceprovider (bijvoorbeeld Yahoo Mail) vraagt ​​u om uw mobiele nummer en naam, Google Mail en sommige andere services kunnen uw berichten scannen om nuttige acties uit te voeren, zoals het toevoegen van evenementen en agenda's naar de kalenders. Zowat elke dienst zal u van dienst zijn met advertenties.

ProtonMail, een in Zwitserland gevestigde e-mailservice, is gericht op privacy. Meld u anoniem aan. Er is geen log van uw IP-adres. Alle e-mails worden aan het einde gecodeerd. Dit betekent dat ProtonMail en anderen ze niet kunnen lezen. U kunt ook adresverificatie gebruiken om ervoor te zorgen dat u veilig communiceert met de juiste persoon. De introductie van elliptische curve-cryptografie, die extra beveiliging biedt en downloads versnelt, werd mogelijk gemaakt in april 2019. Betaalde klanten hebben toegang tot de functie Ongedaan maken en de import-exporttoepassing. Met deze app kunnen ze e-mail tussen accounts overbrengen en e-mails downloaden naar hun apparaten.

Deze beperkingen zijn aanzienlijk. Er zijn enkele beperkingen. Het product wordt geleverd met een kleine 500 MB opslagruimte, kan slechts 150 berichten per dag verzenden en heeft zeer weinig organisatorische hulpmiddelen, zoals labels, slimme filters, mappen, of labels. De end-to-end-codering van ProtonMail doet dat niet niet van toepassing op e-mails naar andere clients. U kunt echter versleutelde berichten naar ProtonMail verzenden met behulp van de functie Secure Message.

Het lijkt echter oneerlijk om kritiek te hebben op een gratis service die geen advertenties toont en waaraan niets is verbonden. ProtonMail, een specialistische tool die bedoeld is om naast Gmail en andere services zoals Gmail te worden gebruikt, doet zijn kernfuncties heel goed.

ProtonMail biedt extra opslagmogelijkheden. U kunt USD, EUR, en CHF per maand betalen. Het Plus-account omvat 5GB opslagruimte en 1.000 berichten/dag. Hiermee kunt u ook aangepaste domeinen maken (u@uwdomein.com), ondersteuning voor filters, mappen en labels en extra functies zoals contactgroepen.

Het Professional-abonnement voegt meer opslagruimte en e-mailadressen toe, en kan ook worden gebruikt om een ​​tweede domein te hosten. Het omvat ook ondersteuning voor meerdere gebruikers en verzameladressen. De prijs is per gebruiker per maand (75 dollar per jaar), waardoor het betaalbaar als ProtonMail-beveiliging belangrijk voor u is, maar ook aanzienlijk duurder dan zakelijke accounts van grote concurrenten.

Best email providers: Google

2.Gmail

De webmail-krachtpatser van Google heeft geen introductie nodig

Redenen om te kopen:
Redenen om te vermijden

Gmail van Google werd voor het eerst uitgebracht in 2004. Het is sindsdien de toonaangevende gratis e-mailserviceprovider met meer dan een miljard klanten over de hele wereld.

De minimalistische webinterface van Gmail is een absoluut hoogtepunt. Het scherm is gewijd aan je inbox met minimale rommel en werkbalken. Je kunt gemakkelijk berichten lezen en beantwoorden door middel van gesprekken.

Deze tool heeft veel potentieel. De dynamische e-mailfunctie van Gmail maakt het interactiever. U kunt rechtstreeks vanuit uw e-mail acties ondernemen, zoals het invullen van een enquête of reageren op opmerkingen van Google Documenten. U kunt berichten automatisch filteren in categorieën met tabbladen, zoals Primair, Social en promoties om u te helpen focussen op wat u wilt. U kunt uw mailbox schoon houden met spamblokkering. Andere accounts kunnen worden beheerd vanuit dezelfde interface, inclusief Outlook, Yahooǃ, of een andere IMAP/POP-e-mail. Er is ook 15 GB opslagruimte beschikbaar voor uw Drive, inbox en foto's.

Google Chrome is vereist om Gmail offline te openen. U hebt echter nog steeds overal toegang tot Gmail. U kunt ook de snooze-optie gebruiken om e-mails voor een bepaalde tijd te snoozen. Die e-mail wordt automatisch als belangrijk gemarkeerd.

Andere functies kunnen problematischer zijn. U kunt berichten filteren met behulp van aangepaste labelsystemen in plaats van ze in mappen te ordenen. Dit is een veelgebruikte metafoor die bijna alle gebruikers begrijpen. Hoewel dit werkt en enkele voordelen biedt, is het niet de meest populaire methode. Gmail, terwijl een uitstekende service, een solide keuze is als uw eerste e-mailprovider.

Google biedt een zakelijke betaalde versie van Gmail aan in de vorm van Google Workspace.

Google Workspace, Google's versie van Microsoft Office, is de oplossing van Google voor Microsoft Office. U krijgt tools voor het maken van documenten, spreadsheets, en presentaties. U kunt uw agenda's organiseren met gedeelde agenda's, u hebt video- en spraakconferenties voor online vergaderingen en er is 24/7 ondersteuning beschikbaar voor ervoor zorgen dat alles soepel verloopt.

De Office-achtige functies maken het duurder dan zijn tegenhangers die alleen e-mailen. Prijzen beginnen bij $ 1 per gebruiker voor het basisplan. Het is een goede deal, maar u krijgt veel waar voor uw geld. Als u van plan bent Google Workspace te gebruiken, kan het de investering waard zijn. U kunt een gratis proefperiode van 14 dagen krijgen om erachter te komen.

Best email providers: Microsoft Outlook

3. Vooruitzichten

Dit is een geweldige plek om te zijn, vooral voor Office 365-gebruikers.

Redenen om te kopen:

De webinterface van Outlook is hetzelfde als de desktopversie. Het bevat mappen, organisatorische hulpmiddelen, huidige mapinhoud, en eenvoudige voorbeeldvensters (met advertenties in het geval van een gratis account).

Met de werkbalk hebt u snel toegang tot algemene functies en als u met de rechtermuisknop op berichten of mappen klikt, krijgt u alles. U zult snel de details leren als u ooit een e-mailclient hebt gebruikt.

De interface lijkt misschien eenvoudig, maar er zijn veel bewegende delen. Deze service detecteert en plaatst belangrijke e-mails in een gefocuste inbox. Het houdt alle afleiding voor uw ogen weg. U kunt automatisch evenementen zoals vluchten of dinerreserveringen aan uw agenda toevoegen. U kunt deel uw Outlook.com-agenda eenvoudig met Outlook.com-gebruikers. Office 365 U kunt ook gebeurtenissen opslaan in uw gezinsagenda zodat iedereen ze kan zien. Er zijn ook enkele coole functies, zoals de mogelijkheid om peilingen op te nemen in Outlook-e-mails.

OneDrive ondersteunt uitstekende bijlagen, inclusief de mogelijkheid om OneDrive-bestanden rechtstreeks als koppelingen of kopieën te delen. Voeg bestanden toe aan uw Google Drive, Dropbox, Box, of Box-accounts. Met een mailbox van 15 GB kunt u veel bestanden opslaan.

Dit alles werkte goed voor ons. Maar als er problemen zijn met de standaardinstellingen, kunt u deze wijzigen via het dialoogvenster Instellingen van Outlook.com Hoewel dit niet zoveel opties biedt als die van Gmail, is het goed georganiseerd en kunt u controle lay-out, bijlageregels en berichtverwerking.

Microsoft biedt ook verschillende app-gebaseerde integraties die kunnen worden gebruikt om de services te verbeteren. Skype-integratie is beschikbaar in bèta Apps maken het gemakkelijker om toegang te krijgen tot Evernote, PayPal en GIPHY.

Office 365-upgrades geven je een advertentievrije inbox, 50 GB e-mailopslag, en een enorme 1TB OneDrive-opslag. Extra functies zijn onder meer offline werken, professionele berichtopmaak, chatgebaseerde ondersteuning en bestandsherstel van ransomware-aanvallen. Je krijgt ook de meest recente versies van Word Excel PowerPoint. Je krijgt dit allemaal voor slechts een maand met het Office 365 Personal Plan voor een enkele gebruiker, of voor 70 dollar voor een heel jaar.

Best email providers: Yahoo Mail

4. Yahoo Mail

Dit krachtige product wordt geleverd met een aantal geweldige extra's

Redenen om te kopen:
Redenen om te vermijden

Yahoo Mail is tegenwoordig niet de meest besproken versie van Yahoo Mail, maar de nieuwste versie van Yahoo Mail heeft een professionele uitstraling en staat goed tegenover zijn topconcurrenten.

Het is vergelijkbaar met Gmail omdat het een groot overzicht van je inbox weergeeft en je snel berichten kunt filteren op inhoudstype (Foto's. Documenten. Reizen). Je kunt ook met één klik door alle gesprekken en e-mails bladeren. Je kunt je e-mail ordenen in aangepaste mappen en pas de lay-out aan om met een paar klikken een voorbeeld van een bericht weer te geven. U kunt zich ook afmelden voor nieuwsbrieven zonder uw Yahoo Mail-inbox te verlaten.

De krachtige engine integreert met Facebook en ondersteunt tekstberichten en sms. Het is ook toegankelijk via POP, web en IMAP. Je kunt zelfs je e-mail doorsturen naar een ander adres. Je kunt bijna alles wat je krijgt opslaan, tot 1TB, met deze waardevolle extra's: wegwerp e-mailadressen voor privacybescherming, evenals een enorme 1TB mailboxopslag.

Veeleisende gebruikers kunnen in de loop van de tijd problemen ondervinden. De flexibiliteit en keuze van het labelsysteem van Gmail is niet beschikbaar voor Mail. Er zijn ook minder instellingen, tweaks en opties dan je elders zult vinden. Yahoo Mail, is echter een geweldige service die zou moeten worden opgenomen in uw e-maillijst.

Yahoo biedt een Business Mail Plan met extra functies, net als andere providers. Het hoogtepunt is een optie om de service te gebruiken met een aangepast domein (uwnaam@uwdomein.com), hoewel er ook andere voordelen zijn, U kunt ook contacten importeren van Facebook en Gmail. Al uw e-mail kan op één scherm worden bekeken. Er zijn ook alle bedrijfsvriendelijke productiviteitstools zoals meerdere agenda's, documentbeheer, analyses en nog veel meer.

De prijzen beginnen bij .19 per maand voor een mailbox, en worden jaarlijks gefactureerd. Ze dalen als je mailboxen toevoegt:.59 per 5 mailboxen,.19 elk voor 10 en.20 voor 20. Je moet contact met ze opnemen. Yahoo Mail Pro heeft ook een maandelijkse prijsoptie voor slechts.49 U krijgt een ad-free mailbox, prioritaire klantenservice en andere functies.

Yahooǃ zal uw domein verlengen zolang u een actief abonnement heeft.

Zoho is the best email provider

5. Zoho

Een e-mailservice die veel functies biedt voor weinig geld

Redenen om te kopen:

Zoho Workplace, een e-mailservice die bedrijfsgericht is, biedt een documentbeheersysteem, online kantoorsuite en samenwerkingstools.

Zoho biedt een gratis abonnement dat 25 gebruikers ondersteunt. U heeft echter nog 25 gebruikers als anderen de service naar hen verwijzen.Update: Zoho is bezig met het hermodelleren van hun verwijzingsprogramma. Dit betekent dat het momenteel niet beschikbaar is.Elk pakket wordt geleverd met vijf gigabyte aan mailboxopslag en is compatibel met één domein. Dit is een functie die u niet zult vinden op commerciële producten. Voeg de presentatie toe, spreadsheet en tekstverwerker en het lijkt een geweldige deal.

Het is eenvoudig te gebruiken en biedt een goede selectie van functies waarmee u uw e-mail, tags, mappen, filters en slimme zoekopdrachten kunt ordenen. Om eenvoudige afkortingen uit te breiden of te vervangen door volledige woorden of woordgroepen, kunt u aangepaste sneltoetsen maken. Zoho heeft ook een offline modus waarmee u uw e-mail kunt openen en beantwoorden, zelfs als uw internet niet beschikbaar is. Zoho Mail biedt ook een IMAP-client waarmee u andere IMAP-e-mailaccounts kunt configureren, synchroniseren en beheren.

Hoewel het gratis abonnement enkele beperkingen heeft, is het vrij eenvoudig. Het gratis abonnement geeft alleen toegang tot internet en ondersteunt geen e-mail doorsturen.

Het Zoho Standard-abonnement lost dit probleem op. Voor slechts een maandelijks bedrag (slechts $ 1 per gebruiker), krijg je IMAP/POP-toegang, e-mail doorsturen en actieve synchronisatie. Je hebt ook 30 GB opslagruimte en een bijlagelimiet van 30 MB. Dit is een stijging ten opzichte van de 25 MB voor het gratis abonnement. Er zijn andere verbeteringen, zoals het kunnen verzenden van bestanden via de cloud naar gebruikers die niet Zoho zijn. Er zijn twee opties: een Lite-abonnement, dat minder kost per gebruiker en minder functies heeft; of een Professioneel abonnement dat extra functies per gebruiker toevoegt.

Hoewel veel van deze functies elders te vinden zijn, zullen bedrijven en iedereen die de Office-tools of aangepaste domeinondersteuning gebruikt er dol op zijn. Het is de moeite waard om een ​​kijkje te nemen.

Bekijk deze samenvatting. Beste WordPress-hostingproviders