De beste e-mailhostingproviders van 2022

De beste e-mailhostingproviders van 2022

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-11
Jimmy raybe

De beste e-mailhostingproviders van 2022

The best email hosting provider

E-mailhosting lijkt veel op Services. Het is gemakkelijk om een ​​e-mailaccount te krijgen. Meld u aan bij uw ISP en registreer bij Google. Koop vervolgens een webhostingaccount. Standaardplannen leveren echter niet dezelfde kwaliteit als professionele gebruikers.

Met deze abonnementen kunt u gemakkelijk betrouwbaardere en efficiëntere e-mailhostingservices krijgen. De exacte details van wat u krijgt, zijn afhankelijk van uw provider. Grotere bijlagen kunnen echter worden ondersteund (tot 50 MB) 50 GB opslagruimte of meer voor uw e-mailinbox, en online opslag. Dit maakt het delen van bestanden met andere gebruikers mogelijk. Gebundelde apps zoals Online, Exchange en Active Directory Ondersteuning voor zakelijke gebruikers - plus 24/7 ondersteuning in geval van nood.

Uw e-mail werkt met een aangepast domein (adres@uwsite.com), en het is doorgaans eenvoudig in te stellen. Een e-mailhostingplan kan worden gebruikt om de service van de webhost te vervangen of u kunt het proberen zonder enige hosting.

Kwaliteitsdiensten tegen een lagere prijs $1 per maand Met gratis proefopties en prijzen per gebruiker, kan iedereen gemakkelijk de markt voor e-mailhosting controleren. We hebben vanaf 20-21 oktober samenvattingen gegeven voor vijf top e-mailserviceproviders.

is de enige plek om deze exclusieve functie te vinden.

Redenen om te kopen:

Dit is een geweldige optie voor kleine bedrijven met beperkt personeel die geen honderden hoeven uit te geven aan e-mailaccounts. Abonnees van EIG krijgen een exclusief e-mailpakket met een zakelijke e-mail Onbeperkte e-mailaccounts, onbeperkte opslag voor zo weinig als $2.75 Als je voor 3 jaar betaalt is dat een heel klein bedrag $ 99 De looptijd is voor de gehele duur. Maar is het echt onbeperktˀ

Bluehost beweert dat er geen officiële beperkingen zijn. Bluehost verklaarde ook dat hoewel e-mailaccounts onbeperkt kunnen worden aangemaakt, dit afhankelijk is van bestandsopslag. Klanten moeten zich houden aan de Servicevoorwaarden om de e-mailfunctie volledig te hebben ingeschakeld. Klanten die werken binnen de Voorwaarden of Service hoeft zich geen zorgen te maken over technische beperkingen voor e-mails, domeinen of websites.

Dus wat is de dealˀ Dit is een meer basale oplossing dan je zou denken. Je krijgt IMAP4 en POP3 plus 24/7 ondersteuning. Er zijn drie opties voor webmail (gelijk aan Outlook.com en Gmail.com); Horde; Roundcube, of Eekhoornmail

Om e-mails offline te lezen, kunt u e-mailclients configureren zoals Mail voor Windows 10 en Mozilla Thunderbird. De gebruikersinterface maakt het gemakkelijk om een ​​nieuw adres aan te maken.

De beste budget e-mailhosting

Redenen om te kopen:

E-mailhosting die anders is, biedt de Flockmail-interface, waarmee u eenvoudig e-mails kunt verzenden en zoeken. De interface kan ook worden gebruikt om planningen te maken en te beheren en is mobielvriendelijk.

Video-integratie is beschikbaar om conferenties te vergemakkelijken. Dit maakt het systeem bijzonder waardevol voor bedrijven.

Er zijn twee hoofdplannen beschikbaar. Beide bevatten maximaal 50 e-mailadressen. Ondersteuning voor meerdere apparaten en controle

Je krijgt 10 GB opslagruimte en 2 e-mailfilters bij het Business Email Hosting Plan. $ 0.99 per maand per mailbox. Enterprise e-mailhostingplannen verhogen deze opslaglimieten tot 30 GB en staan ​​onbeperkte e-mailfilters toe. $2.49 per maand.

De e-mailhostingplannen van Hostinger zijn eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, tegen een lage prijs.

DreamHost logo

3. Dreamhost e-mailhosting

E-mailhosting die betrouwbaar is voor uw bedrijf

Redenen om te kopen:

Dreamhost Deze gevestigde aanbieder van webhostingservices biedt naast een aantal andere pakketten ook aparte e-mailhosting aan.

Dreamhost biedt e-mailhosting met standaard 25 GB opslagruimte. Hiermee kunt u ook uw e-mails synchroniseren tussen mobiele en desktopapparaten. Er is ook een gratis, advertentievrij webmailplatform beschikbaar.

Slimme antispamfilters zijn een ander belangrijk kenmerk. Ze filteren niet alleen spam, virussen en malware, maar kunnen u ook beschermen tegen phishing-aanvallen. Dit filter past zich aan nieuwe bedreigingen aan, zodat uw computer wordt beschermd.

Gehoste e-mailaccounts bieden verschillende belangrijke voordelen. Ten eerste, het blijft verbonden met uw bedrijfsdomein. Hierdoor ziet het er veel professioneler uit dan een onbetaald e-mailaccount.

Het geeft u ook volledige controle over uw gegevens. Uw e-mails worden niet automatisch gescand om u advertenties te sturen, wat iets is dat gratis e-mailproviders vaak doen.

Prijzen zijn relatief betaalbaar en zijn afhankelijk van of u jaarlijkse of maandelijkse betalingen wilt doen. Slechts $ 99 per maand voor maandelijkse abonnementen $1.99 per maandEen jaarlijkse verbintenis verlaagt het tot ongeveer $1.67 per maand.

Zoho Mail

4. Zoho Mail

Je hebt een verscheidenheid aan keuzes en een gratis abonnement.

Redenen om te kopen:
Redenen om te vermijden

Zoho Mail, een gehoste e-mailservice met een bundel online kantoorsoftware en vele andere functies, wordt een e-mail genoemd. De nieuwste functies van Zoho Mail zijn onder meer de offlinemodus en terugroepmail. Grote bijlagen kunnen tot 250 MB zijn. Audio-/videogesprekken zijn ook beschikbaar . Zoho Mail heeft een IMAP-client waarmee u andere e-mailaccounts kunt configureren, synchroniseren en beheren met IMAP.

U krijgt vijf mailboxen van elk 5 GB, 25 MB bijlagelimieten en toegang via webmail met een gratis abonnement. Verwijzen naar een vriend kan u helpen ondersteuning te krijgen voor 25 extra mailboxen. Helaas, was het verwijzingsprogramma op het moment van schrijven niet beschikbaar vanwege verbouwen

Het standaardabonnement omvat IMAP/POP-ondersteuning, 500 MB aan bijlagen, 30 GB opslagruimte, 5 GB bestandsruimte en de mogelijkheid om met meerdere domeinen te werken. Dit abonnement is krachtiger dan het premiumaanbod en biedt dezelfde productiviteitstools als de standaardsuite, maar voor een fractie van de kosten $3 Per gebruiker, per maand. Jaarlijks gefactureerd.

Zoho Professional-abonnementen bieden 100 GB opslagruimte per gebruiker, 1 GB bijlagen en ondersteuning voor Active Directory-groepen. U kunt het krijgen voor slechts per gebruiker per maand, of per jaar. Het is zeer betaalbaar voor wat u ontvangt in termen van opslag en andere functies. Het Lite-abonnement heeft minder functies, maar is nog steeds beschikbaar. $1 Per gebruiker, per maand. Jaarlijks gefactureerd.

Beste opslagoplossing voor e-mailhosting

Redenen om te kopen:

Er zijn veel zakelijke e-mailhostingopties beschikbaar. Ze bieden grote opslagcapaciteiten, die maar weinig andere providers kunnen evenaren. Er zijn veel beveiligingsopties voor e-mailgebruikers in het bedrijfsleven.

De e-mailinterface is ook webgebaseerd, zodat deze zowel vanaf uw mobiele apparaat als vanaf uw desktop toegankelijk is.

Er zijn vier opties voor e-mailhosting, met opslagruimte variërend van 50 GB tot 150 GB, 10 of onbeperkte e-mailboxen en 1 of onbeperkte e-maildomeinen. Alle abonnementen bieden spambescherming en POP3/IMAP/SMTP.

Prijzen beginnen bij $2.95 per maandHet duurste abonnement is het goedkoopste. $ 9,95 per maandDit zijn introductieprijzen. Dit zijn alleen introductieprijzen en verlengingen beginnen bij $3.95 tot $19.95 respectievelijk

Scala Hosting heeft een breder scala aan e-mailhostingplannen voor serieuze bedrijven dan andere providers. De royale opslag maakt het ook het overwegen waard.

Tien dingen waar je op moet letten bij het hosten van je e-mail.

Deze e-mailfuncties zijn voor u beschikbaar als u naast uw site ook e-mailaccounts wilt hebben.

Veel hostingbedrijven bieden u de mogelijkheid om uw e-mail te laten hosten (email@uwdomein.com). www.com Het pakket bevat een verscheidenheid aan e-mailaccounts, meestal 1-10 voor basishosting.

Om uw accounts in te stellen, heeft u toegang tot uw e-mailconfiguratiescherm. Er zijn twee dingen vereist om e-mail te gebruiken, een e-mailserver en een applicatie. Dit kan een Outlook-client zijn of toegang tot webmail zoals Gmail of Yahoo.

De e-mailserver Het is software die op de server is geïnstalleerd. Het verwerkt alle e-mail die ernaar wordt verzonden, en verzendt ook alle e-mail die u hebt.

De Deze app werkt op elk apparaat, inclusief uw telefoon, tablet of pc. Hiermee kunt u uw e-mailberichten, zoals e-mails, ordenen, verzenden en ontvangen en zelfs ordenen Microsoft Outlook Client controleert op nieuwe berichten op de e-mailserver en downloadt vervolgens ze te bekijken. Dit is het configuratiescherm waarmee u berichten kunt lezen en schrijven.

Goed nieuws: De meeste e-mailclients zijn compatibel met alle e-mailservers. U kunt ook verbinding maken met meerdere servers om meerdere e-mailaccounts te gebruiken.

U hebt toegang tot zowel uw persoonlijke als zakelijke e-mails vanuit één e-mailclient. Outlook, een van de meest populaire e-mailprogramma's, biedt meer opties (agenda's en taken) Webmail is handiger dan webmail.

Webmail Het is een online e-mailinterface, die toegankelijk is vanuit een browser. Dit komt omdat de gegevens gemakkelijker toegankelijk zijn zonder dat u lokaal software hoeft te installeren.

Elk apparaat met internettoegang kan e-mails controleren. Het e-mailprotocol is een verzameling regels en richtlijnen waarmee de client informatie naar de server kan verzenden. POP (of IMAP) zijn twee van de meest populaire e-mailprotocollen.

1. KNAL (Postkantoorprotocol). Outlook gebruikt POP om e-mail van de server te downloaden en op uw computer te verwijderen.

2. IMAP IMAP (Internet Message Access Protocol). IMAP is geavanceerder dan POP. Met IMAP worden e-mails opgeslagen op de mailserver. Klanten hebben er overal toegang toe als al hun klanten IMAP gebruiken.

Uw e-mailgegevens worden bewaard op zowel de server als uw computer totdat ze worden verwijderd. Zorg ervoor dat u een hostingpakket kiest dat volledige IMAP-ondersteuning biedt bij het vergelijken van abonnementen.

Uitwisseling Uitwisseling Dit is het beste e-mailprotocol en het duurste. Met dit Microsoft-protocol kunt u taken synchroniseren als IMAP, en kunnen medewerkers ook agenda's en contacten delen.

Je kunt nog steeds genieten van de geavanceerde functionaliteit en handige tools van de mailbox-service als je het geld hebt.

Wat is DKIMˀ

Peter Goldstein is chief technology officer, mede-oprichter. Valimail

DomainKeys Identified mail, of kortweg DKIM, beschrijft hoe een organisatie e-mails met handtekeningen kan beveiligen en ontvangers kan laten verifiëren dat de berichten zijn verzonden door de beoogde afzenders.

De versleutelingsmethode met openbare sleutels is gebaseerd op een paar sleutels. Eén sleutel is privé en één is voor iedereen zichtbaar. Het is gebruikelijk in cryptografie met openbare sleutels dat de eigenaar van de privésleutel berichten digitaal ondertekent. Iedereen kan de handtekening vervolgens verifiëren met de openbare sleutel. Deze handtekeningmethode wordt gebruikt door DKIM.

Hoe DKIM werkt

DKIM is een eenvoudig systeem dat zo werkt:

Voordelen van DKIM

DKIM heeft het belangrijkste voordeel ten opzichte van Sender Policy Framework, (SPF), zijn voorganger in e-mailverificatie. Het is bedoeld om authenticatie via doorsturen te beschermen.

SPF vertrouwt op IP, wat betekent dat berichten die via tussenpersonen worden verzonden waarschijnlijk de SPF-tests niet doorstaan. Dit komt omdat het oorspronkelijke domein het intermediaire IP-adres niet heeft opgenomen in zijn SPF-records (of waarschijnlijk niet zou moeten)

De cryptografische handtekeningen van DKIM zorgen ervoor dat ontvangers er zeker van kunnen zijn dat de expediteurs hun bericht niet hebben gewijzigd tijdens het transport. Dit beschermt tegen kwaadwillende expediteurs, die mogelijk niet bekend zijn bij het oorspronkelijke verzendsysteem of de ontvanger.

DKIM alleen is niet genoeg

DKIM zal betere bescherming bieden door het combineren van Domain-based Message Authentication Reporting en Conformance. DMARC is een vereiste dat DKIM de validatie van DKIM afstemt op de inhoud in het veld "Van" van een e-mail. DKIM, samen met DMARC is een essentieel onderdeel van een complete anti-phishing en anti-spam oplossing.

Bekijk deze andere koopgidsen voor websitehosting: