gratis midlertidige e-mails

gratis midlertidige e-mails

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-24
Jimmy raybe

Få en midlertidig e-mailadresse gratis

Du er sikkert bekendt med, hvordan du giver din e-mailadresse til et kontokøb, eller tilmelder sig en anden app eller konto. Men, denne tilsyneladende simple handling kan føre til uønsket spam eller målrettede annoncer, og udsætte din konto for hackere.

Dette er grunden til, at en engangsadresse kan være meget nyttig. Du kan få en midlertidig adresse fra disse tjenester, som du kan erstatte din faktiske. Du kan undgå at modtage spam-e-mail i årevis, og du kan også springe over målrettede annoncer, datalækage, eller blive udsat for spam-beskeder, hvis et websted bliver angrebet. Fortsæt med at læse for at lære om de bedste tilgængelige midlertidige e-mail-tjenester, som alle er gratis.

Hvilke er de mest sikre engangs-e-mail-klienter, der findesˀ

Har du travltˀ Du behøver ikke lede længere,, da tabellen nedenfor viser vores bedste valg for engangs-e-mailadresser. Du kan oprette en midlertidig e-mailadresse hos disse udbydere med blot et par klik. Lad os tage et kig på hvert navn i detaljer senere.

 • ProtonMail Denne anonyme service tilbyder mere end blot engangs-e-mail, især hvis du vælger at opgradere til en premium-konto.
 • 10 minutters mail Denne service er hurtig og nem at bruge på websteder, der skal bekræftes.
 • Temp-Mail Denne premium-tjeneste er for folk, der ønsker at fjerne annoncer fra deres computer og forlænge lagringsperioden.
 • GuerrillaMail SpamAssassin zapper spam, før de kan genere dig og giver mulighed for imponerende tilpasningsmuligheder.
 • Emailondeck Vi er imponerede over deres seriøse sikkerhedsstandarder, inklusive rutinemæssige sletninger af maillogfiler.
 • En engangs-e-mail-udbyder skal opfylde visse kriterier for at komme i betragtning til vores Top 5-liste. De omfatter:

  Disse tjenester overgår vores forventninger. Du vil også finde yderligere nyttige funktioner. Du kan være sikker på, at uanset hvilken engangs-e-mail-tjeneste du vælger, vil den generere en midlertidig adresse til at omdirigere spam fra personlige konti eller arbejdskonti.

  Sikker engangs-e-mail-sikkerhed: et dybdegående kig

  Lad os komme ind i detaljerne Vi vil tage et nærmere kig på hver engangsservice nedenfor og redegøre for deres fordele såvel som ulemper. Hver tjeneste kan generere en e-mail-adresse øjeblikkeligt og slette e-mails inden for en bestemt tid. Hvis du leder efter en e-mail-tjeneste, der vil levere nytte og sikkerhed på et øjeblik, vi kan næsten garantere at matche dig med oneǃ

  Du leder efter en altomfattende service, der giver dig mulighed for at håndtere både prioriterede og ikke-prioriterede e-mails med kun én konto. Du er kommet til det rigtige stedǃ

  Website ProtonMail


  ProtonMail giver brugerne mulighed for at tilføje yderligere e-mailadresser eller aliass,, som alle kan tilgås via den samme konto.


  En bruger er i stand til at oprette en række identiteter, der kan bruges til forskellige formål. De kan også organisere deres indgående og udgående post og holde deres indbakke ren. Premium ProtonMail-konti kan have yderligere e-mailadresser oprettet og administreret på samme måde. Premium-brugere har mulighed for at sende e-mail via deres kortere domæneadresse (@pm.me),, hvorimod brugere, der ikke er premium-brugere, ikke kan.


  ProtonMail, en open source-tjeneste, der understøttes af Android og iOS samt mange webbrowsere, kan bruges på Android-enheder. ProtonMails schweiziske placering betyder, at den er beskyttet af schweizisk privatlivslovgivning. Dette er en stor fordel for sikkerhedsbevidste brugere. ProtonMail bruger både fuld-disk-kryptering og ende-til-ende-kryptering. Det betyder, at du ikke kan se eller dekryptere nogen e-mail. ProtonMail kræver ikke, at du udleverer nogen personlige oplysninger. Tjenesten fører heller ikke IP-logfiler.

  Besøg ProtonMail

  10 Minute Mail er et fantastisk værktøj, der kan bruges af alle. Det pakker utrolig meget nytte på ti minutter.

  Website for 10 Minute Mail


  10 Minute Mail er et fantastisk værktøj, der kan bruges af alle og giver en masse værdi på ti minutter.


  10 Minute Mail er præcis, hvad den hævder at gøre - den opretter engangs-e-mail-adresser, der udløber på kun 10 minutter. Når timeren udløber, slettes alle e-mails gemt i indbakken også. Du kan se den genererede e-mail ved blot at åbne denne side. Du kan derefter indtaste det hvor som helst du vil, forudsat at du ikke lukker 10 Minutters Mail-siden.


  Websteder, der beder dig om at bekræfte din e-mailadresse, er ikke et problem. 10 Minute Mail holder styr på e-mails og giver brugerne mulighed for at svare på deres e-mail med deres engangsadresse. Brugere kan nulstille 10-minutters timeren for at eliminere enhver forsinkelse. Selvom din timeren udløber, du kan stadig gendanne 10 Minute Mail-e-mails. Det kræver ingen personlige data og 10 Minute Mail har også et søsterselskab, der kan fjerne metadata fra videoer og billeder.

  Besøg 10 minutters Mail

  Selvom Temp-mail ikke gemmer dine personlige oplysninger, tilbyder den engangs-e-mailadresser uden timere

  Website Temp Mail


  Temp-mail, en pålidelig engangs-e-mailadressetjeneste, beder dig ikke om personlige oplysninger, er ikke påkrævet for at oprette en konto og vil ikke slette den genererede adresse automatisk, medmindre du fjerner den eller domænelisterne ændres. Dette kan enten være en positiv eller negativ ting afhængigt af hvad du har brug for. Det betyder dog ikke, at din tidsfrist ikke kan forlænges. Den midlertidige mail-indbakke fungerer præcis som andre postkasser, bortset fra at du ikke vil være i stand til at sende dine e-mails.


  Temp-mail er meget sikker. Den gemmer kun dine e-mails i 2 timer og sletter derefter alle dine personlige oplysninger, inklusive IP-adresser, når du er færdig med at bruge den. Temp-mail vil være tilgængelig i App, Play, og Chrome og Safari-browsere.

  Besøg Temp-Mail

  Bliv ikke skræmt af det enkle webstedsdesign. GuerrillaMail, et kraftfuldt værktøj til at oprette nye e-mail-beskeder, er også tilgængelig.

  GuerrillaMail


  GuerrillaMail kan bruges til at generere engangs-e-mail. Brugere kan klikke på bekræftelseslinks, og derefter fjerne e-mailen. GuerrillaMail tager sig af resten og fjerner spam fra din indbakke. Selvom tjenesten gemmer indgående e-mail i en time, udløber den ikke.


  GuerrillaMails mest bemærkelsesværdige funktion er dens evne til at sende og oprette original post ved hjælp af din engangsadresse. Brugere kan også vælge deres egne e-mailadresser. Scramble Address-funktionen anbefales af GuerrillaMail. Det gør det sværere for nogen at gætte deres indbakke-id, som øger sikkerheden. GuerrillaMail, som er open source, er kun tilgængelig med HTTPS-kryptering for yderligere at beskytte privatlivets fred.

  Besøg GuerrillaMail

  EmailOnDeck er en effektiv og brugervenlig udbyder, der giver brugerne mulighed for at sende mail, såvel som at modtage spam.

  Emailondeck


  Emailondeck, en af ​​de mest tilgængelige udbydere af engangsadresser er i stand til at oprette en e-mailadresse til dig i kun to trin. EmailOnDeck er helt gratis og vil opbevare din e-mail-indbakke i 24 timer. Du kan dog fremskynde dette ved at rydde dine cookies. EmailOnDeck rutinemæssigt sletter alle e-mails og aktive slettelogfiler for at reducere lageromkostningerne. Det anbefales ikke at bruge denne service til langsigtede bestræbelser.


  Kun premium-brugere har mulighed for at sende anonyme e-mails direkte til enhver e-mail-adresse. Gratis brugere, kan dog stadig sende sikker e-mail via andre EmailOnDeck-konti. Premium-konti vil fjerne annoncer og lade brugere gemme deres e-mailadresser - eller oprette nye - ud over at tillade dem at slette annoncer. EmailOnDeck er ekstremt sikkert. Det kan tilgås via HTTPS, og dets servere bruger TLS.

  Besøg Emailondeck

  Du kan også tjekke andre udbydere. Disse tjenester tilbyder også engangs-e-mailadresser:

  Hvad betyder en engangs-e-mailadresseˀ

  Vi ville alle have én e-mailadresse, som vi kunne bruge til alt i en ideel verden. Spam ville ikke eksistere. Det gør det. Dette kan få folk til at lede efter måder at reducere antallet af spam. En løsning er en engangs-e-mailadresse. Men hvad er disse?

  De er midlertidige. engangs. De er ikke kompatible med Outlook eller Gmail. Du behøver ikke at oprette en konto, eller give nogen af ​​dine personlige oplysninger, såsom navn, adresse, telefonnummer eller fysisk adresse.

  Du ville besøge webstedet nedenfor, og derefter følge disse trin for at oprette din midlertidige e-mail-adresse. Derefter, kopiere adressen og indsætte den i en anden formular, hvor du normalt ville sende din faktiske e-mail.

  Det lyder ret praktisk, ikke sandtˀ Du kan være sikker på, at al den uønskede junk-mail vil blive sendt til engangsadressen. Det vil også selvdestruere efter en vis tid. Den tilknyttede adresse vil ikke blive føjet til nogen database, der kan underlagt en læk. Din indbakke og personlige oplysninger forbliver rene.

  Disse engangstjenester har nogle begrænsninger. Disse engangstjenester tilbyder ikke det samme hjælpeprogram som en Gmail-konto eller Outlook-konto. Du får ikke lov til at oprette signaturer eller mapper, verificere, om nogen har læst din e-mail eller andre BCC. Nogle engangs-e-mails tjenesteudbydere tilbyder muligheden for at videresende,sende, eller gendanne e-mails, der er blevet slettet.

  Hvad er meningen med en engangs-e-mailadresse, og hvorfor har du brug for detˀ

  I dag drejer internettet sig om bekvemmelighed. Det er meget nemmere at indtaste din primære e-mailadresse på et websted eller en app, end det er at generere midlertidigt. Men når du har gjort det, bliver dine data offentlige og kan bruges til at sende dig spam-beskeder eller værre. Selvom vi er bekendt med engangs-e-mailadresser, og hvordan de fungerer, hvorfor ville nogen bruge demˀ Der er mange grunde til at bruge engangs-e-mailadresser. Nedenfor er nogle almindelige årsager.

  ✉️Spam central

  Spam er fjende nummer et af alle e-mailadresser. Du kan nemt bruge timer på at afmelde dig disse mailinglister, kun for at det kan snebolde under dig med spam senere. Det er derfor, folk investerer i engangs-e-mailadresser for at undgå denne spam-tilstrømning. Du forhindrer spammere fra at målrette mod din primære konto.

  💰Skyldfrit forbrug

  Også, engangs-e-mails er gode til shopping. Du ønsker måske kun at foretage et køb én gang fra et websted, du aldrig har været på før, og hvor du ikke ønsker reklamespam. Du kan også undgå den spam-e-mail, du får efter du tilmelder dig dit loyalitetskort, som indeholder lignende tilbud og salg.

  👻Ghosting-websteder

  Det sker for os alle. Nogle gange bruger du muligvis ikke den app eller det websted, du besøger i øjeblikket igen. I disse tilfælde, er det mere behageligt at registrere sig med en midlertidig e-mail. Hvis du er interesseret i gratis prøveversioner og skal give en e-mail adresse for at få adgang til den, overvej at bruge en midlertidig en. Du kan bruge begge tjenester og glemme det.

  ⛓ Hold dig sikker

  Engangs-e-mails kan være en fantastisk måde at undgå spam på, men de tjener også et vigtigt sikkerhedsformål. Vi har alle gjort os skyldige i at tilmelde os uden nogensinde at læse vilkår og betingelser. Det kan være, at du bliver bedt om tilladelse af webstedet til at dele eller sælge dine oplysninger. Sites kan endda give din e-mailadresse videre til annoncører.

  Der går duǃ Dette er en hurtig rundtur, der viser dig, hvordan du holder din e-mail-indbakke ryddelig, sikker og ren uden at bruge en krone.

  En ting mere ...

  Der er dog tilfælde, hvor det er bedre ikke at bruge en midlertidig adresse.

  Det anbefales ikke at bruge engangs-e-mailadresser til at tilmelde sig vigtige tjenester såsom bank-uddannelses- og medicinske sider. Hvis du tilmelder dig med en engangs-e-mailadresse, der er udløbet, skal du muligvis nulstille adgangskoden. Det er også muligt at have kontoudtog eller en kopi af dine lægejournaler sendt til dig.

  Konklusion

  Du kan reducere din stress ved at have engangs-e-mails. Du kan oprette en midlertidig e-mailadresse på få minutter. Dette vil give dig mulighed for at tilmelde dig hjemmesider, deltage i konkurrencer og foretage køb. Og du vil være sikker på, at du vandt ´modtag ikke spam-beskeder i mange måneder. En god engangs-e-mail er en enkel og omkostningseffektiv sikkerhedsforanstaltning. Du kan beskytte dine data mod mulige læk ved at give en engangs-e-mail og ikke din faktiske adresse. Derudover giver det dig mulighed for at føle dig sikker ved at bruge websteder, der har dårlige sikkerhedsoplysninger. Det er værd at bogmærke mindst et af disse websteder.

 • ProtonMail Denne anonyme service tilbyder mere end blot engangs-e-mail, især hvis du vælger at opgradere til en premium-konto.
 • 10 minutters mail Denne service er hurtig og nem at bruge på websteder, der skal bekræftes.
 • Temp-Mail Denne premium-tjeneste er for folk, der ønsker at fjerne annoncer fra deres computer og forlænge lagringsperioden.
 • GuerrillaMail SpamAssassin zapper spam, før de kan genere dig og giver mulighed for imponerende tilpasningsmuligheder.
 • Emailondeck Vi er imponerede over deres seriøse sikkerhedsstandarder, inklusive rutinemæssige sletninger af maillogfiler.
 • Her er vores top 5 muligheder for sikre engangs-e-mail-tjenester. Alle er nemme at bruge og koster ikke en krone. Nogle lader dig endda svare anonymt og oprette nye e-mailadresser.