De bedste udbydere af e-mail-hosting i 2022

De bedste udbydere af e-mail-hosting i 2022

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-11
Jimmy raybe

De bedste udbydere af e-mail-hosting i 2022

The best email hosting provider

E-mail-hosting minder meget om tjenester. Det er nemt at få en e-mail-konto. Tilmeld dig hos din internetudbyder og registrer dig hos Google. Så, køb en webhostingkonto. Standardplaner vil dog ikke levere samme kvalitet som professionelle brugere.

Du kan nemt få mere pålidelige og effektive e-mail-hostingtjenester med disse planer. De nøjagtige detaljer om, hvad du får, afhænger af din udbyder. Større vedhæftede filer kan dog understøttes (op til 50 MB), 50 GB lagerplads eller mere til din e-mail-indbakke, og online lagring. Dette giver mulighed for fildeling med andre brugere. Medfølgende apps såsom Online, Exchange og Active Directory Support for Business Users - plus 24/7 support i tilfælde af en nødsituation.

Din e-mail vil fungere med et brugerdefineret domæne (adresse@ditsted.com), og det er typisk ligetil at konfigurere. En e-mail-hostingplan kan bruges til at erstatte webværtens service, eller du kan prøve det uden nogen hosting.

Kvalitetsservice til en lavere pris $1 om måneden Med gratis prøvemuligheder og priser pr. bruger, kan enhver nemt tjekke markedet for e-mail-hosting. Vi har leveret oversigtsoversigter for fem top e-mail-tjenesteudbydere pr. oktober 20,21.

er det eneste sted at finde denne eksklusive funktion.

Grunde til at købe

Dette er en fantastisk mulighed for små virksomheder med begrænset personale, der ikke behøver at bruge hundredvis på e-mailkonti. EIG-ejede abonnenter får en eksklusiv e-mail-pakke, der inkluderer en virksomheds-e-mail. Ubegrænset e-mail-konti, ubegrænset lagerplads for så lidt som $2.75 Hvis du betaler for 3 år, er det et meget lille beløb. 99 USD Udtrykket vil være for hele varigheden. Men er det virkelig ubegrænsetˀ

Bluehost hævder, at der ikke er nogen officielle begrænsninger. Bluehost udtalte også, at selvom e-mail-konti kan oprettes ubegrænset, afhænger dette af fillagring. Kunder skal overholde Servicevilkårene for at have e-mail-funktion fuldt aktiveret. Kunder, der opererer inden for vilkårene of Service behøver ikke at bekymre sig om tekniske begrænsninger for e-mails, domæner eller websteder.

Så hvad er dealen? Dette er en mere grundlæggende løsning, end du måske tror. Du får IMAP4 og POP3 plus 24/7 support. Der er tre muligheder for webmail (svarende til Outlook.com og Gmail.com); Horde; Roundcube, eller Squirrelmail.

For at læse e-mails offline, kan du konfigurere e-mail-klienter som Mail til Windows 10 og Mozilla Thunderbird. Brugergrænsefladen gør det nemt at oprette en ny adresse.

Den bedste budget-e-mail-hosting

Grunde til at købe

E-mail-hosting, der er anderledes tilbyder Flockmail-grænsefladen, som gør det nemt at sende og søge i e-mails. Interfacet kan også bruges til at oprette og administrere tidsplaner og er mobilvenligt.

Videointegration er tilgængelig for at lette konferencer. Dette gør systemet særligt værdifuldt for virksomheder.

To hovedplaner er tilgængelige. Begge inkluderer op til 50 e-mail-adresser. Multi-enheds- og kontrolsupport.

Du får 10 GB lagerplads og 2 e-mail-filtre med Business Email Hosting Plan. $0.99 om måneden pr. postkasse. Enterprise Email Hosting Planer øger disse lagergrænser til 30 GB og tillader ubegrænsede mailfiltre. $2.49 om måneden.

Hostingers e-mail-hostingplaner er enkle og nemme at bruge, til en lav pris.

DreamHost logo

3. Dreamhost e-mail-hosting

E-mail-hosting, der er pålidelig for din virksomhed

Grunde til at købe

Dreamhost Denne etablerede udbyder af webhostingtjenester tilbyder separat e-mail-hosting ud over en række andre pakker.

Dreamhost tilbyder e-mailhosting med 25 GB lagerplads som standard. Det giver dig også mulighed for at synkronisere dine e-mails mellem mobile og stationære enheder. En gratis, annoncefri webmailplatform er også tilgængelig.

Smarte anti-spamfiltre er en anden nøglefunktion. De filtrerer ikke kun spam,virus og malware, men kan også beskytte dig mod phishing-angreb. Dette filter tilpasser sig nye trusler, så din computer er beskyttet.

Hostede e-mail-konti tilbyder flere vigtige fordele. Først, den forbliver forbundet til dit virksomhedsdomæne. Dette får det til at se meget mere professionelt ud end en ubetalt e-mail-konto.

Det giver dig også fuld kontrol over dine data. Dine e-mails vil ikke automatisk blive scannet for at sende dig reklame,, hvilket er noget, som gratis e-mail-udbydere ofte gør.

Priserne er relativt overkommelige og afhænger af, om du vil foretage årlige eller månedlige betalinger. Kun $99 pr. måned for månedlige planer $1.99 om månedenEt årligt engagement sænker det til ca $1.67 om måneden.

Zoho Mail

4. Zoho Mail

Du har en række valgmuligheder og en gratis plan.

Grunde til at købe
Grunde til at undgå

Zoho Mail, en hostet e-mail-tjeneste, der inkluderer et bundt online kontorsoftware og mange andre funktioner, kaldes en mail. Zoho Mails nyeste funktioner inkluderer offlinetilstand og tilbagekaldelse af mail. Store vedhæftede filer kan være op til 250 MB. Lyd-/videoopkald er også tilgængelige . Zoho Mail har en IMAP-klient, der giver dig mulighed for at konfigurere, synkronisere og administrere andre e-mail-konti ved hjælp af IMAP.

Du får fem postkasser på op til 5GB hver, 25MB vedhæftede filer og adgang via webmail med en gratis plan. Henvisning til en ven kan hjælpe dig med at få support til 25 flere postkasser. Desværre, var henvisningsprogrammet ikke tilgængeligt i skrivende stund pga. ombygning.

Standardplanen inkluderer IMAP/POP-understøttelse, 500 MB vedhæftede filer, 30 GB lagerplads, 5 GB filplads og muligheden for at arbejde med flere domæner. Denne plan er mere kraftfuld end premium-tilbuddene og tilbyder de samme produktivitetsværktøjer som standardpakken, men på en brøkdel af omkostninger. $3 Per bruger, pr. måned. Årligt faktureret.

Zoho Professional-planer tilbyder 100 GB lagerplads pr. bruger, 1GB vedhæftede filer og support til Active Directory-grupper. Du kan få det for kun pr. bruger pr. måned, eller årligt. Det er meget overkommeligt for hvad du modtager med hensyn til lagerplads og andre funktioner. Lite-planen har færre funktioner, men er stadig tilgængelig. $1 Per bruger, pr. måned. Årligt faktureret.

Bedste opbevaringsløsning til e-mail-hosting

Grunde til at købe

Der er mange muligheder for e-mailhosting til virksomheder. De tilbyder store lagerkvoter, som få andre udbydere kan matche. Der er mange sikkerhedsmuligheder for e-mailbrugere i erhvervslivet.

E-mail-grænsefladen er også webbaseret, så den kan tilgås fra din mobile enhed såvel som desktop.

Der er fire tilgængelige e-mail-hostingmuligheder, med lagerplads fra 50 GB til 150 GB, 10 eller ubegrænsede e-mail-bokse og 1 eller ubegrænsede e-mail-domæner. Alle planer tilbyder spambeskyttelse såvel som POP3/IMAP/SMTP.

Prisen starter kl $2.95 om månedenDen dyreste plan er den billigste. $9.95 om månedenDette er introduktionspristilbud. Dette er kun introduktionspriser og fornyelser starter kl. $3.95 til $19.95 henholdsvis.

Scala Hosting har et bredere udvalg af e-mail-hosting-planer til seriøse virksomheder end andre udbydere. Den generøse lagerplads gør det også værd at overveje.

Ti ting, du skal være opmærksom på, når du hoster din e-mail.

Disse e-mail-funktioner er tilgængelige for dig, hvis du ønsker at have e-mail-konti sammen med dit websted.

Mange hostingfirmaer tilbyder dig muligheden for at få din e-mail hostet (email@ditdomæne.com). www.com Pakken inkluderer en række forskellige e-mailkonti, normalt 1-10 for grundlæggende hosting.

For at konfigurere dine konti, har du adgang til dit e-mail-kontrolpanel. Der kræves to ting for at bruge e-mail:en e-mailserver, og et program. Dette kan være en Outlook-klient, eller adgang til webmail såsom Gmail eller Yahoo.

Det e-mail-server Det er software, der er installeret på serveren. Den behandler al mail, der sendes til den, og sender også enhver mail, du har.

Denne app kører på enhver enhed, inklusive din telefon, tablet eller pc. Den giver dig mulighed for at organisere, sende og modtage dine e-mail-beskeder, såsom e-mails, og endda organisere dem, Microsoft Outlook. dem at se. Dette er kontrolpanelet, der giver dig mulighed for at læse og skrive beskeder.

Gode ​​nyheder: De fleste e-mail-klienter er kompatible med alle e-mail-servere. Du kan også oprette forbindelse til flere servere for at bruge flere e-mail-konti.

Du kan få adgang til både dine personlige og arbejdsmails fra én e-mail-klient. Outlook, et af de mest populære e-mail-programmer, tilbyder flere muligheder (kalendere og opgaver) Webmail er mere praktisk end webmail.

Webmail Det er en online-baseret e-mail-grænseflade,, som kan tilgås fra en browser. Dette skyldes, at dataene er lettere at få adgang til uden at skulle installere software lokalt.

Enhver enhed, der har internetadgang, kan tjekke e-mails. E-mail-protokollen er en samling af regler og retningslinjer, der tillader klienten at sende information til serveren. POP (eller IMAP) er to af de mest populære e-mail-protokoller.

1. POP (Postkontorprotokol). Outlook bruger POP til at downloade e-mail fra serveren og slette den på din computer.

2. IMAP IMAP (Internet Message Access Protocol). IMAP er mere avanceret end POP. Med IMAP gemmes e-mails på mailserveren. Klienter kan få adgang til dem hvor som helst, hvis alle deres klienter bruger IMAP.

Dine maildata vil blive gemt på både serveren og din computer, indtil de slettes. Sørg for at vælge en hostingpakke, der tilbyder fuld IMAP-understøttelse, når du sammenligner planer.

Exchange Exchange Dette er den bedste e-mail-protokol og den dyreste. Denne Microsoft-protokol giver dig mulighed for at synkronisere opgaver som IMAP, og lader også medarbejdere dele kalendere og kontakter.

Du kan stadig nyde den avancerede funktionalitet og nyttige værktøjer i postkassetjenesten, hvis du har midlerne.

Hvad er DKIMˀ

Peter Goldstein er chief technology officer, medstifter. Valimail

DomainKeys Identified mail, eller DKIM for kort, beskriver, hvordan en organisation kan sikre sign-e-mails og tillade modtagere at bekræfte, at meddelelserne blev sendt fra deres tilsigtede afsendere.

Den offentlige nøgle krypteringsmetode er bygget på et par nøgler. Én nøgle er privat og én er synlig for alle public key. Denne signaturmetode bruges af DKIM.

Sådan fungerer DKIM

DKIM er et simpelt system, der fungerer på denne måde:

Fordele ved DKIM

DKIM har den primære fordel i forhold til Sender Policy Framework, (SPF), sin forgænger inden for e-mail-godkendelse. Det er beregnet til at beskytte godkendelse via videresendelse.

SPF er afhængig af IP,, hvilket betyder, at meddelelser sendt gennem mellemmænd sandsynligvis vil fejle SPF-tests. Dette skyldes, at oprindelsesdomænet ikke (eller sandsynligvis ikke burde) inkludere den mellemliggende IP-adresse i dets SPF-records.

DKIMs kryptografiske signaturer sikrer, at modtagere er i stand til at være sikre på, at videresenderne ikke ændrede deres besked under transit. Dette beskytter mod ondsindede speditører, som måske ikke er kendt af hverken det oprindelige afsendersystem eller modtageren.

DKIM alene er ikke nok

DKIM vil give større beskyttelse ved at kombinere domænebaseret meddelelsesgodkendelsesrapportering og overensstemmelse. DMARC er et krav om, at DKIM tilpasser valideringen af ​​DKIM med indholdet i en e-mails "Fra"-felt. DKIM, sammen med DMARC er en væsentlig komponent i en komplet anti-phishing og anti-spam løsning.

Tjek disse andre købsvejledninger til webstedshosting: