De bedste e-mail-tjenesteudbydere i 2022: forretning, betalt og gratis

De bedste e-mail-tjenesteudbydere i 2022: forretning, betalt og gratis

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-11
Jimmy raybe

De bedste e-mail-tjenesteudbydere i 2022: forretning, betalt og gratis

The best email service providers of 2022: business, paid and free

1. ProtonMail

2. Gmail

3. Outlook

4. Yahoo Mail

5. Zoho

Du har fundet den mest pålidelige e-mail-tjenesteudbyder, der er tilgængelig i dag.

Det er nemt at finde de bedste e-mail-tjenesteudbydere. Du kan få én konto ved at tilmelde dig en internetudbyder. Du kan få flere ved at oprette en konto hos Google, Microsoft, eller andre større navne. Køb en anstændig webhostingpakke, og du vil sandsynligvis få nok e-mailadresser til en stor virksomhed, uden ekstra omkostninger.

Det kan være svært at vælge den rigtige e-mail-tjenesteudbyder for dig, især med fjernarbejde. Hvordan virker spamfiltreˀ Er det nemt at organisere din e-mail-indbakkeˀ Er det muligt at få adgang til din konto via andre e-mail-klienter Og hvad med at bruge tjenesten med en brugerdefineret domæne og adresse på dit eget (ditnavn@ditdomæne.com)ˀ

Fortsæt med at læse for at se vores liste over de bedste udbydere af e-mail-tjenester. Selvom alle tilbyder en anstændig, gratis service, med nogle begrænsninger, vil vi også diskutere deres kommercielle tilbud, der er forretningsvenlige og giver den funktionalitet, kraft og ekstraudstyr, der kræves af krævende kunder.Tjek ud bedste e-mail-hostingudbydere og bedste sikre e-mail-udbydereDu kan også være interesseret i bedste business VPN for dig.

Disse er de bedste udbydere af e-mail-tjenester i 2022:

Best email providers: Proton

1. ProtonMail

Sikker og privat e-mail med fokus på privatliv

Grunde til at købe
Grunde til at undgå

Mange privatlivsproblemer vil blive stødt på, når du tilmelder dig en e-mail-tjenesteudbyder. Yahoo Mail, for eksempel, beder dig om dit mobilnummer og navn. Google Mail og nogle andre tjenester kan scanne dine beskeder for at udføre nyttige handlinger, såsom tilføjelse af begivenheder og kalendere til kalenderne. Næsten alle tjenester vil tjene dig med annoncer.

ProtonMail, en schweizisk-baseret mailtjeneste, er fokuseret på privatlivets fred. Tilmeld dig anonymt. Der er ingen log over din IP-adresse. Alle e-mails er krypteret i slutningen. Det betyder, at ProtonMail og andre ikke kan læse dem. Du kan også bruge adressebekræftelse for at sikre, at du kommunikerer sikkert med den korrekte person. Introduktionen af ​​elliptisk kurvekryptografi, som giver ekstra sikkerhed og fremskynder downloads, blev muliggjort i april 2019. Betalte kunder har adgang til Fortryd-funktionen samt import-eksportapplikationen. Denne app giver dem mulighed for at overføre e-mail mellem konti og downloade e-mails til deres enheder.

Disse begrænsninger er betydelige. Der er nogle begrænsninger. Produktet kommer med en lille 500 MB lagerplads, kan kun sende 150 beskeder om dagen og har meget få organisatoriske værktøjer, såsom labels, smarte filtre, mapper, eller labels. ProtonMails end-to-end-kryptering gør' t gælder for e-mails til andre klienter. Du kan dog sende krypterede meddelelser til ProtonMail ved hjælp af funktionen Secure Message.

Det virker uretfærdigt, dog, at kritisere en gratis tjeneste, der ikke viser nogen annoncer og ikke har nogen bindinger. ProtonMail, et specialistværktøj, der er beregnet til at blive brugt sammen med Gmail og andre tjenester såsom Gmail, udfører sine kernefunktioner meget godt.

ProtonMail tilbyder yderligere lagermuligheder. Du kan betale USD, EUR, og CHF per måned. Plus-kontoen inkluderer 5 GB lagerplads og 1,000 beskeder/dag. Den giver dig også mulighed for at oprette brugerdefinerede domæner (you@yourdomain.com), understøttelse af filtre, mapper og etiketter samt ekstra funktioner såsom kontaktgrupper.

Den professionelle plan tilføjer mere lagerplads og e-mailadresser, og kan også bruges til at være vært for et andet domæne. Det inkluderer også multi-bruger-support og catch-all e-mail-adresser. Prisen er pr. bruger pr. måned (75 dollars årligt), hvilket gør det overkommelig, hvis ProtonMail-sikkerhed er vigtig for dig, men også betydeligt dyrere end virksomhedskonti fra store navne konkurrenter.

Best email providers: Google

2. Gmail

Googles webmail-kraftcenter behøver ingen introduktion

Grunde til at købe
Grunde til at undgå

Googles Gmail blev først udgivet i 2004. Det har siden været den førende gratis e-mail-tjenesteudbyder med over en milliard kunder over hele verden.

Gmails minimalistiske webgrænseflade er et absolut højdepunkt. Skærmen er dedikeret til din indbakke med minimalt rod og værktøjslinjer. Du kan nemt læse og svare på beskeder ved at bruge samtaler.

Dette værktøj har et stort potentiale. Gmails dynamiske e-mail-funktion gør det mere interaktivt. Du kan foretage handlinger direkte fra din e-mail, såsom at udfylde en undersøgelse eller besvare en Google Docs-kommentar. Du kan automatisk filtrere meddelelser i kategorier med faner, såsom Primary, Social, og kampagner for at hjælpe dig med at fokusere på det, du ønsker. Du kan holde din postkasse ren med spam-blokering. Andre konti kan administreres fra den samme grænseflade, inklusive Outlook, Yahooǃ, eller enhver anden IMAP/POP-e-mail. Der er også 15 GB lagerplads tilgængeligt til dit Drive, indbakke og billeder.

Google Chrome er påkrævet for at få adgang til Gmail offline. Du kan dog stadig få adgang til Gmail hvor som helst. Du kan også bruge snooze-indstillingen til at udsætte e-mails i et bestemt tidsrum. Det vil automatisk markere den e-mail som vigtig.

Andre funktioner kan være mere problematiske. Du kan filtrere beskeder ved hjælp af brugerdefinerede etiketsystemer i stedet for at organisere dem i mapper. Dette er en almindelig metafor, som næsten alle brugere forstår. Selvom dette virker og giver nogle fordele, er det ikke den mest populære metode. Gmail, mens en enestående service, er et solidt valg som din første e-mail-udbyder.

Google tilbyder en virksomhedsorienteret betalt version af Gmail i form af Google Workspace.

Google Workspace, Googles version af Microsoft Office, er Googles løsning til Microsoft Office. Du får værktøjer til at lave dokumenter, regneark, og præsentationer. Du kan organisere dine kalendere med delte kalendere, du har video- og talekonference til onlinemøder, og der er 24/7 support tilgængelig for sikre, at alt kører glat.

De Office-lignende funktioner gør det dyrere end dets modparter, der kun kan sendes til e-mail. Priserne starter ved $1 pr. bruger for den grundlæggende plan. Det er en god handel, men du får meget værdi for pengene. Hvis du planlægger at bruge Google Workspace, kan det muligvis være investeringen værd. Du kan få en 14-dages prøveperiode gratis for at finde ud af det.

Best email providers: Microsoft Outlook

3. Outlook

Dette er et godt sted at være, især for Office 365-brugere.

Grunde til at købe

Outlooks webgrænseflade er den samme som desktopversionen. Den indeholder mapper, organisatoriske værktøjer, nuværende mappeindhold, og enkle forhåndsvisningsruder (med annoncer i tilfælde af en gratis konto).

Værktøjslinjen giver dig hurtig adgang til almindelige funktioner, og højreklik på beskeder eller mapper giver dig det hele. Du vil hurtigt lære detaljerne, hvis du nogensinde har brugt en e-mail-klient.

Grænsefladen kan virke simpel, men der er mange bevægelige dele. Denne tjeneste registrerer og lægger vigtige e-mails i en fokuseret indbakke. Den holder enhver distraktion væk fra dine øjne. Du kan tilføje begivenheder såsom fly- eller middagsreservationer til din kalender automatisk. Du kan del nemt din Outlook.com-kalender med Outlook.com-brugere. Office 365 Du kan også gemme begivenheder i din familiekalender, så alle kan se dem. Der er også nogle fede funktioner, såsom muligheden for at inkludere afstemninger i Outlook-e-mails.

OneDrive understøtter fremragende vedhæftede filer, inklusive muligheden for at dele OneDrive-filer direkte som links eller kopier. Vedhæft filer til dine Google Drive, Dropbox, Box, eller Box-konti. En 15 GB postkasse lader dig gemme mange filer.

Alt dette fungerede godt for os. Men, hvis der er problemer med standardindstillinger, kan du ændre dem via Outlook.coms dialogboks Indstillinger. Selvom dette ikke tilbyder så mange muligheder end Gmail´s,, er det velorganiseret og giver dig mulighed for at styre layout, vedhæftede filer og meddelelseshåndtering.

Microsoft tilbyder også flere app-baserede integrationer, der kan bruges til at forbedre tjenesterne. Skype-integration er tilgængelig i beta. Apps gør det nemmere at få adgang til Evernote, PayPal og GIPHY.

Office 365-opgraderinger giver dig en annoncefri indbakke, 50 GB mail-lagerplads, og en enorm 1 TB OneDrive-lagerplads. Yderligere funktioner omfatter offline arbejde, professionel beskedformatering, chatbaseret support og filgendannelse fra ransomware-angreb. Du vil også få de nyeste versioner af Word Excel PowerPoint. Du kan få alt dette for så lidt som en måned med Office 365 Personal Plan for en enkelt bruger, eller for 70 dollars for et helt år.

Best email providers: Yahoo Mail

4. Yahoo Mail

Dette kraftfulde produkt kommer med nogle fantastiske ekstramateriale

Grunde til at købe
Grunde til at undgå

Yahoo Mail er ikke den mest omtalte i disse dage, men den seneste version af Yahoo Mail har et professionelt udseende og står godt over for sine topkonkurrenter.

Det ligner Gmail ved, at det viser en stor visning af din indbakke og giver dig mulighed for hurtigt at filtrere beskeder efter indholdstype (Fotos. Dokumenter. Rejser). Du kan også gennemse alle samtaler og e-mails med et enkelt klik. Du kan organisere din e-mail ind i brugerdefinerede mapper og juster layoutet for at vise en forhåndsvisning af en besked med blot et par klik. Du kan også afmelde nyhedsbreve uden at forlade din Yahoo Mail-indbakke.

Den kraftfulde motor integreres med Facebook og understøtter tekstbeskeder og SMS. Den kan også tilgås via POP, web og IMAP. Du kan endda videresende din e-mail til en anden adresse. Du kan gemme næsten alt, hvad du får, op til 1TB, med disse værdifulde ekstramateriale: engangs-e-mailadresser til beskyttelse af privatlivets fred såvel som et massivt 1 TB postkasselager.

Brugere, der er krævende, kan støde på problemer i løbet af tiden. Fleksibiliteten og valget af Gmails etiketsystem er ikke tilgængeligt for Mail. Der er også færre indstillinger, justeringer og muligheder, end du vil finde andre steder. Yahoo Mail, er dog en fantastisk tjeneste, der bør være inkluderet på din e-mail-liste.

Yahoo tilbyder en Business Mail Plan med yderligere funktioner, ligesom andre udbydere. Højdepunktet er en mulighed for at bruge tjenesten med et brugerdefineret domæne (ditnavn@ditdomæne.com), selvom der også er andre fordele,. Du kan også importere kontakter fra Facebook og Gmail. Al din mail kan ses på én skærm. Der er også alle de virksomhedsvenlige produktivitetsværktøjer såsom flere kalendere, dokumenthåndtering, analytics, og mange flere.

Priserne starter ved .19 pr. måned for en postkasse, og faktureres årligt. De falder, efterhånden som du tilføjer postkasser:.59 pr. 5 postkasser,.19 hver for 10 og .20 for 20. Du bliver nødt til at kontakte dem. Yahoo Mail Pro har også en månedlig prismulighed til kun .49 Du får en reklamefri postkasse, prioriteret kundeservice og andre funktioner.

Yahooǃ fornyer dit domæne, så længe du har et aktivt abonnement.

Zoho is the best email provider

5. Zoho

En e-mail-tjeneste, der tilbyder en masse funktioner for få penge

Grunde til at købe

Zoho Workplace, en e-mail-tjeneste, der er forretningsorienteret, tilbyder et dokumenthåndteringssystem, online kontorpakke og samarbejdsværktøjer.

Zoho tilbyder et gratis abonnement, der understøtter 25 brugere. Du har dog 25 flere brugere, hvis andre henviser tjenesten til dem.Update: Zoho er i gang med at ombygge deres henvisningsprogram. Det betyder, at det ikke er tilgængeligt i øjeblikket.Hver pakke leveres med fem gigabyte postkasselager og er kompatibel med ét domæne. Dette er en funktion, du ikke finder på kommercielle produkter. Tilføj i præsentationen, regnearket og tekstbehandleren, og det får det til at ligne en hel del.

Det er nemt at bruge og tilbyder et godt udvalg af funktioner, der hjælper dig med at organisere dine e-mail-tags-mapper-filtre og smarte søgninger. For at udvide eller erstatte simple forkortelser med komplette ord eller sætninger, kan du oprette tilpassede genvejstaster. Zoho har også introduceret en offline tilstand, der giver dig adgang til din e-mail og svare på den, selvom dit internet er nede. Zoho Mail tilbyder også en IMAP-klient, der giver dig mulighed for at konfigurere, synkronisere og administrere andre IMAP-e-mail-konti.

Selvom den gratis plan har nogle begrænsninger, er den ret grundlæggende. Den gratis plan giver kun internetadgang og understøtter ikke videresendelse af e-mail.

Zoho Standard-planen løser dette problem. For et simpelt månedligt gebyr (kun $1 pr. bruger), får du IMAP/POP-adgang, videresendelse af e-mail og aktiv synkronisering. Du har også 30 GB lagerplads og en grænse på 30 MB vedhæftede filer. Dette er en stigning fra de 25 MB for den gratis plan. Der er andre forbedringer, såsom at kunne sende filer via skyen til brugere, der ikke er Zoho. Der er to muligheder: en Lite-plan, som koster mindre pr. bruger og har færre funktioner; eller en professionel plan, der tilføjer yderligere funktioner pr. bruger.

Mens mange af disse funktioner kan findes andre steder, virksomheder og alle der bruger Office-værktøjerne eller brugerdefineret domænesupport vil elske dem. Det er værd at tage et kig.

Tjek denne roundup. Bedste WordPress-hostingudbydere