Najbolji pružatelji usluga hostinga e-pošte u 2022

Najbolji pružatelji usluga hostinga e-pošte u 2022

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-11
Jimmy raybe

Najbolji pružatelji usluga hostinga e-pošte za 2022

The best email hosting provider

Hosting e-pošte je sličan uslugama. Lako je dobiti račun e-pošte. Prijavite se kod svog ISP-a i registrirajte se na Google. Zatim, kupite račun za web hosting. Međutim, standardni planovi neće pružiti istu kvalitetu kao profesionalni korisnici.

S ovim planovima možete jednostavno dobiti pouzdanije i učinkovitije usluge hostinga e-pošte. Točne pojedinosti o tome što ćete dobiti ovisit će o vašem davatelju usluga. Međutim, mogu biti podržani veći privitci (do 50 MB), 50 GB prostora za pohranu ili više za vašu pristiglu poštu, i mrežna pohrana. Ovo omogućuje dijeljenje datoteka s drugim korisnicima. Priložene aplikacije kao što su Online, Exchange i Active Directory podrška za poslovne korisnike - plus podrška 24/7 u slučaju nužde.

Vaša e-pošta će raditi s prilagođenom domenom (address@yoursite.com), i obično je jednostavno postaviti. Plan hostinga e-pošte može se koristiti za zamjenu usluge web hosta ili ga možete isprobati bez ikakvog hostinga.

Kvalitetne usluge po nižoj cijeni 1 USD mjesečno S besplatnim probnim opcijama i cijenama po korisniku, svatko može lako provjeriti tržište za hosting e-pošte. Dostavili smo sažetke za pet najboljih davatelja usluga e-pošte od 20. 21. listopada.

je jedino mjesto gdje možete pronaći ovu ekskluzivnu značajku.

Razlozi za kupnju

Ovo je izvrsna opcija za male tvrtke s ograničenim osobljem koje ne moraju trošiti stotine na račune e-pošte. Pretplatnici u vlasništvu EIG-a dobivaju ekskluzivni paket e-pošte koji uključuje poslovnu e-poštu. Neograničeni računi e-pošte, neograničena pohrana za što manje $2.75 Ako plaćate 3 godine, to je vrlo mali iznos. 99 dolara Termin će trajati cijelo vrijeme. Ali je li stvarno neograničenˀ

Bluehost tvrdi da nema službenih ograničenja. Bluehost je također naveo da se računi e-pošte mogu kreirati neograničeno, to ovisi o pohrani datoteka. Korisnici se moraju pridržavati Uvjeta pružanja usluge kako bi funkcija e-pošte bila potpuno omogućena. Korisnici koji rade u skladu s Uvjetima usluge ne morate brinuti o tehničkim ograničenjima za e-poštu, domene ili web-mjesta.

Dakle, u čemu je stvarˀ Ovo je jednostavnije rješenje nego što mislite. Dobivate IMAP4 i POP3 plus podršku 24/7. Postoje tri opcije za web-poštu (ekvivalentne Outlook.com i Gmail.com); Horda; Okrugla kocka, ili Vjeverica.

Za čitanje e-pošte izvan mreže, možete konfigurirati klijente e-pošte kao što su Mail za Windows 10 i Mozilla Thunderbird. Korisničko sučelje olakšava stvaranje nove adrese.

Najbolji proračunski hosting e-pošte

Razlozi za kupnju

Hosting e-pošte koji se razlikuje nudi sučelje Flockmail, koje olakšava slanje i pretraživanje e-pošte. Sučelje se također može koristiti za kreiranje i upravljanje rasporedima te je prilagođeno mobilnim uređajima.

Video integracija je dostupna za olakšavanje konferencija. To čini sustav posebno vrijednim za tvrtke.

Dostupna su dva glavna plana. Oba uključuju do 50 adresa e-pošte. Podršku za više uređaja i provjeru.

Dobivate 10 GB prostora za pohranu i 2 filtera za e-poštu uz poslovni plan hostinga e-pošte. 0.99 USD mjesečno po poštanskom sandučiću. Enterprise Email Hosting Planovi povećavaju ova ograničenja pohrane na 30 GB i dopuštaju neograničene filtre pošte. 2.49 USD mjesečno.

Hostingerovi planovi za hosting e-pošte jednostavni su i laki za korištenje, po niskoj cijeni.

DreamHost logo

3. Dreamhost hosting e-pošte

Hosting e-pošte koji je pouzdan za vaše poslovanje

Razlozi za kupnju

Dreamhost Ovaj etablirani pružatelj usluga web hostinga nudi odvojeni hosting e-pošte uz niz drugih paketa.

Dreamhost kao zadani nudi hosting e-pošte s 25 GB prostora za pohranu. Također vam omogućuje sinkronizaciju e-pošte između mobilnih i stolnih uređaja. Dostupna je i besplatna platforma za web-poštu bez oglasa.

Pametni filteri protiv neželjene pošte još su jedna ključna značajka. Oni ne samo da filtriraju neželjenu poštu, viruse i zlonamjerni softver, već vas mogu zaštititi i od phishing napada. Ovaj se filtar prilagođava novim prijetnjama kako bi vaše računalo bilo zaštićeno.

Hostirani računi e-pošte nude nekoliko ključnih prednosti. Prvo, ostaje povezan s vašom poslovnom domenom. To čini da izgleda mnogo profesionalnije od neplaćenog računa e-pošte.

Također vam daje potpunu kontrolu nad vašim podacima. Vaša e-pošta neće biti automatski skenirana kako bi vam slala oglašavanje, što je nešto što pružatelji besplatnih usluga e-pošte često rade.

Cijene su relativno pristupačne i ovise o tome želite li plaćati godišnje ili mjesečno. Samo 99 USD mjesečno za mjesečne planove 1.99 USD mjesečnoGodišnja obveza spušta ga na otprilike $1.67 mjesečno.

Zoho Mail

4. Zoho Mail

Imate razne mogućnosti i besplatan plan.

Razlozi za kupnju
Razlozi za izbjegavanje

Zoho Mail, hostirana usluga e-pošte koja uključuje paket mrežnog uredskog softvera i mnoge druge značajke, zove se mail. Najnovije značajke Zoho Mail-a uključuju izvanmrežni način rada i opoziv pošte. Veliki privici mogu biti do 250 MB. Dostupni su i audio/video pozivi . Zoho Mail ima IMAP klijent koji vam omogućuje konfiguraciju, sinkronizaciju i upravljanje drugim računima e-pošte koristeći IMAP.

Dobivate pet poštanskih sandučića do 5 GB svaki, 25 MB ograničenja privitka i pristup putem web-pošte uz besplatni plan. Upućivanje na prijatelja moglo bi vam pomoći da dobijete podršku za još 25 poštanskih sandučića. Nažalost, program preporuka nije bio dostupan u vrijeme pisanja ovog teksta zbog preuređenje.

Standardni plan uključuje podršku za IMAP/POP, 500 MB privitaka, 30 GB prostora za pohranu, 5 GB prostora za datoteke i mogućnost rada s više domena. Ovaj plan je moćniji od premium ponude i nudi iste alate za produktivnost kao standardni paket, ali u djeliću trošak. 3 USD Po korisniku, mjesečno. Godišnja naplata.

Zoho Professional planovi nude 100 GB prostora za pohranu po korisniku, 1 GB privitke i podršku za grupe Active Directory. Možete ga dobiti samo po korisniku mjesečno, ili godišnje. Vrlo je pristupačan za ono što dobivate u smislu prostora za pohranu i drugih značajki. Lite plan ima manje značajki, ali je još uvijek dostupan. 1 dolar Po korisniku, mjesečno. Godišnja naplata.

Najbolje rješenje za pohranu za hosting e-pošte

Razlozi za kupnju

Dostupne su mnoge mogućnosti hostinga poslovne e-pošte. Nude velike količine prostora za pohranu, kojima se nekoliko drugih pružatelja usluga može mjeriti. Postoje mnoge sigurnosne opcije za korisnike e-pošte u poslu.

Sučelje e-pošte također se temelji na webu pa mu se može pristupiti s vašeg mobilnog uređaja kao i s desktopa.

Dostupne su četiri opcije hostinga e-pošte, s pohranom u rasponu od 50 GB do 150 GB, 10 ili neograničeno e-mail kutije i 1 ili neograničene domene e-pošte. Svi planovi nude zaštitu od neželjene pošte, kao i POP3/IMAP/SMTP.

Cijene počinju od 2.95 USD mjesečnoNajskuplji plan je najjeftiniji. 9.95 dolara mjesečnoOvo su početne cijene. Ovo su samo početne cijene i obnove počinju od 3.95 do 19.95 dolara odnosno.

Scala Hosting ima širi raspon planova hostinga e-pošte za ozbiljne tvrtke od drugih pružatelja usluga. Velikodušna pohrana također čini vrijednim razmatranja.

Deset stvari na koje biste trebali paziti kada hostirate svoju e-poštu.

Ove značajke e-pošte dostupne su vam ako želite imati račune e-pošte uz svoju stranicu.

Mnoge hosting tvrtke nude vam mogućnost hostiranja vaše e-pošte (email@yourdomain.com). www.com Paket uključuje razne račune e-pošte, obično 1-10 za osnovni hosting.

Da biste postavili svoje račune,, imat ćete pristup svojoj upravljačkoj ploči e-pošte. Za korištenje e-pošte: poslužitelj e-pošte, i aplikacija. To može biti Outlook klijent, ili pristup web-pošti kao što su Gmail ili Yahoo.

The poslužitelj e-pošte To je softver koji je instaliran na poslužitelju. On obrađuje svu poštu koja mu je poslana, i također šalje svu poštu koju imate.

Ova aplikacija radi na bilo kojem uređaju, uključujući vaš telefon, tablet, ili PC. Omogućuje vam da organizirate, slanje i primanje poruka e-pošte, kao što su e-pošta,, pa čak i da ih organizirate. Microsoft Outlook. Klijent provjerava nove poruke na poslužitelju e-pošte i zatim preuzima za pregled. Ovo je upravljačka ploča koja vam omogućuje čitanje i pisanje poruka.

Dobre vijesti: Većina klijenata e-pošte kompatibilna je sa svim poslužiteljima e-pošte. Također se možete povezati s više poslužitelja kako biste koristili više računa e-pošte.

Možete pristupiti i osobnoj i poslovnoj e-pošti iz jednog klijenta e-pošte. Outlook, jedan od najpopularnijih programa za e-poštu, nudi više opcija (kalendari i zadaci) Web-pošta je praktičnija od web-pošte.

Webmail To je sučelje e-pošte temeljeno na mreži, kojem se može pristupiti iz preglednika. To je zato što se podacima lakše pristupa bez potrebe za lokalnom instaliranjem softvera.

Svaki uređaj koji ima pristup internetu može provjeriti e-poštu. Protokol e-pošte je zbirka pravila i smjernica koje omogućuju klijentu slanje informacija na poslužitelj. POP (ili IMAP) su dva od najpopularnijih protokola e-pošte.

1. POP (Protokol pošte). Outlook koristi POP za preuzimanje e-pošte s poslužitelja i brisanje na vašem računalu.

2. IMAP IMAP (protokol za pristup internetskim porukama). IMAP je napredniji od POP. Uz IMAP e-poruke se spremaju na poslužitelj pošte. Klijenti im mogu pristupiti s bilo kojeg mjesta ako svi njihovi klijenti koriste IMAP.

Vaši podaci e-pošte bit će spremljeni i na poslužitelju i na vašem računalu dok se ne izbrišu. Provjerite jeste li odabrali hosting paket koji nudi punu IMAP podršku kada uspoređujete planove.

Exchange Exchange Ovo je najbolji protokol e-pošte i najskuplji. Ovaj Microsoftov protokol omogućuje vam sinkronizaciju zadataka kao IMAP,, a također omogućuje zaposlenicima dijeljenje kalendara i kontakata.

I dalje možete uživati ​​u naprednoj funkcionalnosti i korisnim alatima usluge poštanski sandučić ako imate sredstava.

Što je DKIMˀ

Peter Goldstein je glavni tehnološki direktor, suosnivač. Valimail

DomainKeys Identified mail, ili skraćeno DKIM, opisuje kako organizacija može osigurati potpisivanje e-pošte i omogućiti primateljima da potvrde da su poruke poslane od njihovih namjeravanih pošiljatelja.

Metoda šifriranja s javnim ključem izgrađena je na par ključeva. Jedan ključ je privatan, a jedan je vidljiv svima. U kriptografiji s javnim ključem uobičajeno je da vlasnik privatnog ključa digitalno potpisuje poruke. Svatko tada može provjeriti potpis pomoću javni ključ. Ovu metodu potpisa koristi DKIM.

Kako DKIM radi

DKIM je jednostavan sustav koji radi ovako:

Prednosti DKIM-a

DKIM ima primarnu prednost u odnosu na Sender Policy Framework, (SPF), svog prethodnika u autentifikaciji e-pošte. Namjera mu je zaštititi autentifikaciju putem prosljeđivanja.

SPF se oslanja na IP, što znači da poruke poslane putem posrednika vjerojatno neće uspjeti na SPF testovima. To je zato što izvorna domena nije (ili vjerojatno ne bi trebala) uključivati ​​posredničku IP adresu u svoje SPF zapise.

DKIM-ova kriptografska potpisivanja osiguravaju da primatelji mogu biti sigurni da prosljeđivači nisu promijenili svoju poruku tijekom tranzita. To štiti od zlonamjernih prosljeđivača, koje možda ne poznaje ni izvorni sustav slanja ni primatelj.

Samo DKIM nije dovoljan

DKIM će pružiti veću zaštitu kombinacijom izvješćivanja o autentifikaciji poruka na temelju domene i usklađenosti. DMARC je uvjet da DKIM usklađuje provjeru DKIM-a sa sadržajem u polju "Od" e-pošte. DKIM, zajedno s DMARC je bitna komponenta kompletno rješenje protiv krađe identiteta i neželjene pošte.

Pogledajte ove druge vodiče za kupnju hostinga web stranica: