Najbolji pružatelji usluga e-pošte u 2022.: poslovni, plaćeni i besplatni

Najbolji pružatelji usluga e-pošte u 2022.: poslovni, plaćeni i besplatni

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-11
Jimmy raybe

Najbolji pružatelji usluga e-pošte 2022.: poslovni, plaćeni i besplatni

The best email service providers of 2022: business, paid and free

1. ProtonMail

2. Gmail

3. Outlook

4. Yahoo mail

5. Zoho

Pronašli ste danas najpouzdanijeg davatelja usluga e-pošte.

Lako je pronaći najbolje davatelje usluga e-pošte. Možete dobiti jedan račun tako da se prijavite za ISP-a. Možete dobiti više kreiranjem računa na Google, Microsoft, ili bilo kojem drugom velikom imenu. Kupite pristojan paket za web hosting i vjerojatno ćete dobiti dovoljno adresa e-pošte za veliku tvrtku, bez ikakvih dodatnih troškova.

Može biti teško odabrati pravog davatelja usluge e-pošte za vas, posebno s radom na daljinu. Kako rade filteri za neželjenu poštuˀ Je li lako organizirati pristiglu poštuˀ Je li moguće pristupiti vašem računu putem drugih klijenata e-pošte I što je s korištenjem usluge s prilagođena domena i vlastita adresa (vaše ime@vašadomena.com)ˀ

Nastavite čitati kako biste vidjeli naš popis najboljih davatelja usluga e-pošte. Iako svi nude pristojne, besplatne usluge, uz neka ograničenja,, također ćemo razgovarati o njihovim komercijalnim ponudama koje su pogodne za poslovanje i pružaju funkcionalnost, snagu i dodatke potrebne zahtjevnim kupcima.Provjerite najbolji pružatelji usluga hostinga e-pošte i najbolji sigurni davatelji usluga e-pošteMožda će vas također zanimati najbolji poslovni VPN za vas.

Ovo su najbolji pružatelji usluga e-pošte u 2022:

Best email providers: Proton

1. ProtonMail

Sigurna i privatna e-pošta s naglaskom na privatnost

Razlozi za kupnju
Razlozi za izbjegavanje

Mnogi problemi s privatnošću će se pojaviti kada se prijavite za davatelja usluga e-pošte. Yahoo Mail, na primjer, vas pita za vaš broj mobilnog telefona i ime. Google Mail i neke druge usluge mogu skenirati vaše poruke kako bi izvršile korisne radnje, kao što je dodavanje događaja i kalendara na kalendare. Gotovo svaka usluga poslužit će vam reklame.

ProtonMail, švicarska poštanska usluga, fokusirana je na privatnost. Prijavite se anonimno. Ne postoji dnevnik vaše IP adrese. Sve poruke e-pošte su šifrirane na kraju. To znači da ih ProtonMail i bilo tko drugi ne mogu čitati. Također možete koristiti provjeru adrese kako biste bili sigurni da komunicirate s pravom osobom. Uvođenje kriptografije eliptičke krivulje, koja pruža dodatnu sigurnost i ubrzava preuzimanja, omogućeno je u travnju 2019.. Korisnici koji se plaćaju imaju pristup funkciji Poništi kao i aplikaciji za uvoz-izvoz. Ova im aplikacija omogućuje prijenos e-pošte između računa i preuzimanje e-pošte na svoje uređaje.

Ova ograničenja su značajna. Postoje neka ograničenja. Proizvod dolazi s malih 500 MB prostora za pohranu, može poslati samo 150 poruka dnevno i ima vrlo malo organizacijskih alata, kao što su oznake, pametni filtri, mape, ili naljepnice. ProtonMail-ovo end-to-end enkripcija ne t se odnosi na e-poštu drugim klijentima. Međutim, možete slati šifrirane poruke ProtonMailu pomoću funkcije Secure Message.

Čini se nepravednim, međutim, kritizirati besplatnu uslugu koja ne prikazuje nikakve oglase i nema nikakve zahtjeve. ProtonMail, specijalizirani alat koji je namijenjen za korištenje uz Gmail i druge usluge kao što je Gmail, vrlo dobro obavlja svoje osnovne funkcije.

ProtonMail nudi dodatne opcije pohrane. Možete plaćati USD, EUR, i CHF mjesečno. Plus račun uključuje 5 GB prostora za pohranu i 1,000 poruka dnevno. Također vam omogućuje stvaranje prilagođenih domena (you@yourdomain.com), podršku za filtere, mape i oznake kao i dodatne značajke kao što su grupe kontakata.

Profesionalni plan dodaje više pohrane i adresa e-pošte,, a može se koristiti i za hosting druge domene. Također uključuje podršku za više korisnika i sveobuhvatne adrese e-pošte. Cijena je po korisniku mjesečno (75 dolara godišnje), što ga čini pristupačno ako vam je ProtonMail sigurnost važna,, ali i znatno skuplji od poslovnih računa velikih konkurenata.

Best email providers: Google

2. Gmail

Googleov moćnik web-pošte ne treba predstavljati

Razlozi za kupnju
Razlozi za izbjegavanje

Googleov Gmail prvi je put objavljen 2004.. Od tada je vodeći pružatelj besplatnih usluga e-pošte s više od milijardu korisnika širom svijeta.

Gmailovo minimalističko web sučelje je apsolutni vrhunac. Zaslon je posvećen vašoj pristigloj pošti s minimalnim neredom i alatnim trakama. Možete jednostavno čitati i odgovarati na poruke pomoću razgovora.

Ovaj alat ima puno potencijala. Gmailova značajka dinamičke pošte čini ga interaktivnijim. Možete poduzimati radnje izravno iz svoje e-pošte, kao što je ispunjavanje ankete ili odgovaranje na komentare Google dokumenata. Možete automatski filtrirati poruke u kategorije s karticama kao što je Primarno, Društvene, i promocije koje će vam pomoći da se usredotočite na ono što želite. Svoj poštanski sandučić možete održavati čistim pomoću blokiranja neželjene pošte. Drugim se računima može upravljati s istog sučelja, uključujući Outlook, Yahooǃ, ili bilo koju drugu IMAP/POP e-poštu. Također je dostupno 15 GB prostora za pohranu za vaš Drive, inbox i fotografije.

Za izvanmrežni pristup Gmailu potreban je Google Chrome. Međutim, Gmailu i dalje možete pristupiti s bilo kojeg mjesta. Također možete koristiti opciju odgode za odgodu e-pošte na određeno vrijeme. Automatski će tu e-poštu označiti kao važnu.

Druge značajke mogu biti problematičnije. Možete filtrirati poruke koristeći prilagođene sustave označavanja umjesto da ih organizirate u mape. Ovo je uobičajena metafora koju gotovo svi korisnici razumiju. Iako ovo funkcionira i nudi neke prednosti, nije najpopularnija metoda. Gmail, dok je izvanredna usluga, solidan izbor kao vaš prvi davatelj e-pošte.

Google nudi poslovno orijentiranu plaćenu verziju Gmaila u obliku Google Workspacea.

Google Workspace, Googleova verzija Microsoft Office, je Googleovo rješenje za Microsoft Office. Dobivate alate za izradu dokumenata, proračunskih tabli, i prezentacija. Možete organizirati svoje kalendare pomoću dijeljenih kalendara, imate video i glasovnu konferenciju za sastanke na mreži i dostupna je podrška 24/7 za osigurati da sve teče glatko.

Značajke slične Officeu čine ga skupljim od njegovih kolega koji se koriste samo za e-poštu. Cijene počinju od 1 USD po korisniku za osnovni plan. To je dobar posao,, ali dobivate veliku vrijednost za novac. Ako planirate koristiti Google Workspace,, moglo bi biti vrijedan ulaganja. Možete dobiti besplatno probno razdoblje od 14 dana da biste saznali.

Best email providers: Microsoft Outlook

3. Outlook

Ovo je izvrsno mjesto za biti, posebno za korisnike Office 365.

Razlozi za kupnju

Outlookovo web sučelje je isto kao i verzija za stolna računala. Sadrži mape, organizacijske alate, trenutni sadržaj mape, i jednostavna okna za pregled (s oglasima u slučaju besplatnog računa).

Alatna traka vam omogućuje brzi pristup uobičajenim značajkama, a desni klik na poruke ili mape daje vam sve. Brzo ćete saznati pojedinosti ako ste ikada koristili klijent e-pošte.

Sučelje se može činiti jednostavnim, ali ima mnogo pokretnih dijelova. Ova usluga otkriva i stavlja važne poruke e-pošte u Fokusiranu pristiglu poštu. Drži sve ometanja podalje od vaših očiju. Možete automatski dodati događaje kao što su letovi ili rezervacije za večeru u svoj kalendar. Možete lako podijelite svoj Outlook.com kalendar s korisnicima Outlook.com. Office 365 Također možete spremiti događaje u svoj obiteljski kalendar tako da ih svi mogu vidjeti. Tu su i neke zanimljive značajke, kao što je mogućnost uključivanja anketa u Outlook e-poruke.

OneDrive podržava izvrsne privitke, uključujući mogućnost dijeljenja OneDrive datoteka izravno kao veze ili kopije. Priložite datoteke na svoj Google Drive, Dropbox, Box, ili Box račune. Poštanski sandučić od 15 GB omogućuje vam pohranjivanje mnogih datoteka.

Sve nam je ovo dobro funkcioniralo. Međutim, ako postoje problemi sa zadanim postavkama, možete ih promijeniti putem Outlooka.comovog dijaloškog okvira Postavke. Iako ovo ne nudi toliko opcija od Gmailove,, dobro je organizirano i omogućuje vam da kontrolni izgled, pravila privitka i rukovanje porukama.

Microsoft također nudi nekoliko integracija temeljenih na aplikacijama koje se mogu koristiti za poboljšanje usluga. Skype integracija dostupna je u beta verziji. Aplikacije olakšavaju pristup Evernote, PayPalu i GIPHY.

Nadogradnje sustava Office 365 daju vam pristiglu poštu bez oglasa, 50 GB prostora za pohranu pošte, i ogroman prostor za pohranu na OneDriveu. Dodatne značajke uključuju izvanmrežni rad, profesionalno oblikovanje poruka, podršku temeljenu na chatu i oporavak datoteka od napada ransomware-a. Dobit ćete i najnovije verzije Word Excela PowerPoint. Sve to možete dobiti za samo mjesec dana uz Office 365 Personal Plan za jednog korisnika, ili za 70 dolara za cijelu godinu.

Best email providers: Yahoo Mail

4. Yahoo Mail

Ovaj moćni proizvod dolazi s nekim nevjerojatnim dodacima

Razlozi za kupnju
Razlozi za izbjegavanje

O Yahoo Mailu se ovih dana ne govori najviše, ali najnovija verzija Yahoo Mail-a ima profesionalni izgled i dobro stoji u odnosu na svoje vrhunske konkurente.

Sličan je Gmailu po tome što prikazuje veliki prikaz vaše pristigle pošte i omogućuje vam brzo filtriranje poruka prema vrsti sadržaja (Fotografije. Dokumenti. Putovanja). Također možete pregledavati sve razgovore i e-poruke jednim klikom. Možete organizirati svoju poštu u prilagođene mape i prilagodite izgled kako bi se prikazao pregled poruke u samo nekoliko klikova. Također se možete odjaviti s newslettera bez napuštanja pristigle pošte Yahoo Mail.

Snažni mehanizam integrira se s Facebookom i podržava tekstualne poruke i SMS. Može mu se pristupiti i putem POP, weba i IMAP-a. Možete čak i proslijediti svoju e-poštu na drugu adresu. Možete pohraniti gotovo sve što dobijete, do 1TB, s ovim vrijednim dodacima: jednokratne adrese e-pošte za zaštitu privatnosti, kao i masivni spremnik od 1TB poštanskog sandučića.

Korisnici koji su zahtjevni mogli bi tijekom vremena naići na probleme. Fleksibilnost i izbor Gmailovog sustava označavanja nisu dostupni za Mail. Također ima manje postavki, podešavanja i opcija nego što ćete pronaći drugdje. Yahoo Mail, međutim, je sjajna usluga koja bi trebala biti uvršten na vašu listu e-pošte.

Yahoo nudi Business Mail Plan s dodatnim značajkama, baš kao i drugi davatelji. Naglasak je mogućnost korištenja usluge s prilagođenom domenom (vašeime@vašadomena.com), iako postoje i druge prednosti,. Također možete uvesti kontakte s Facebooka i Gmail. Sva vaša e-pošta može se vidjeti na jednom zaslonu. Tu su i svi poslovni alati za produktivnost, kao što su višestruki kalendari, upravljanje dokumentima, analitika, i još mnogo toga.

Cijene počinju od.19 mjesečno za poštanski sandučić, i naplaćuju se godišnje. Padaju kako dodate poštanske sandučiće:.59 po 5 poštanskih sandučića,.19 svaki za 10 i.20 za 20. Morat ćete ih kontaktirati. Yahoo Mail Pro također ima opciju mjesečne cijene samo.49 Dobivate poštanski sandučić bez oglasa, prioritetnu korisničku službu i druge značajke.

Yahooǃ će obnoviti vašu domenu sve dok imate aktivnu pretplatu.

Zoho is the best email provider

5. Zoho

Usluga e-pošte koja nudi puno mogućnosti za malo novca

Razlozi za kupnju

Zoho Workplace, usluga e-pošte koja je poslovno orijentirana, nudi sustav za upravljanje dokumentima, mrežni uredski paket i alate za suradnju.

Zoho nudi besplatni plan koji podržava 25 korisnika. Međutim, imate još 25 korisnika ako im drugi upute uslugu.Ažuriranje: Zoho je u procesu preuređenja svog programa preporuka. To znači da trenutno nije dostupan.Svaki paket dolazi s pet gigabajta prostora za pohranu poštanskog sandučića i kompatibilan je s jednom domenom. Ovo je značajka koju nećete pronaći na komercijalnim proizvodima. Dodajte u prezentaciju, proračunsku tablicu i procesor teksta i čini da izgleda sjajno.

Jednostavan je za korištenje i nudi dobar izbor značajki koje će vam pomoći organizirati e-poštu: oznake, mape, filtere i pametna pretraživanja. Da biste proširili ili zamijenili jednostavne kratice potpunim riječima ili frazama, možete kreirati prilagođene prečace. Zoho je također uveo izvanmrežnu način koji vam omogućuje pristup vašoj e-pošti i odgovaranje na nju čak i ako vam internet ne radi. Zoho Mail također nudi IMAP klijent koji vam omogućuje konfiguraciju, sinkronizaciju i upravljanje drugim IMAP računima e-pošte.

Iako besplatni plan ima neka ograničenja, on je prilično jednostavan. Besplatni plan daje samo pristup webu i ne podržava prosljeđivanje e-pošte.

Plan Zoho Standard rješava ovaj problem. Za samo mjesečnu naknadu (samo 1 USD po korisniku), dobivate IMAP/POP pristup, prosljeđivanje e-pošte i aktivnu sinkronizaciju. Također imate 30 GB prostora za pohranu i ograničenje za privitke od 30 MB. Ovo je povećanje u odnosu na 25 MB za besplatni plan. Postoje i druga poboljšanja, kao što je mogućnost slanja datoteka putem oblaka korisnicima koji nisu Zoho. Postoje dvije opcije: Lite plan, koji košta manje po korisniku i ima manje značajki; ili Professional plan koji dodaje dodatne značajke po korisniku.

Iako se mnoge od ovih značajki mogu pronaći drugdje, tvrtke i svi koji koriste Office alate ili podršku za prilagođenu domenu će ih voljeti. Vrijedi pogledati.

Pogledajte ovaj pregled. Najbolji pružatelji WordPress hostinga