Els millors proveïdors de serveis de correu electrònic del 2022: empresarials, de pagament i gratuïts

Els millors proveïdors de serveis de correu electrònic del 2022: empresarials, de pagament i gratuïts

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-11
Jimmy raybe

Els millors proveïdors de serveis de correu electrònic del 2022: empresarials, de pagament i gratuïts

The best email service providers of 2022: business, paid and free

1. ProtonMail

2. Gmail

3. Perspectiva

4. correu de Yahoo

5. Zoho

Heu trobat el proveïdor de serveis de correu electrònic més fiable disponible avui en dia.

És fàcil trobar els principals proveïdors de serveis de correu electrònic. Podeu obtenir un compte registrant-vos a un ISP. Podeu obtenir-ne més creant un compte a Google, Microsoft, o qualsevol altre nom important. Compreu un paquet d'allotjament web decent i probablement podreu obtenir prou adreces de correu electrònic per a una gran empresa, sense cap cost addicional.

Pot ser difícil triar el proveïdor de serveis de correu electrònic adequat per a vostè, especialment amb el treball remot. Com funcionen els filtres de correu brossaˀ És fàcil organitzar la seva bústia d'entrada de correu electrònicˀ És possible accedir al seu compte mitjançant altres clients de correu electrònic I què passa amb l'ús del servei amb un domini personalitzat i adreça pròpia (el vostrenom@el vostredomini.com)ˀ

Continueu llegint per veure la nostra llista dels principals proveïdors de serveis de correu electrònic. Tot i que tots ofereixen un servei decent, gratuït, amb algunes limitacions,, també parlarem de les seves ofertes comercials que són favorables a les empreses i proporcionen la funcionalitat, potència i els extres requerits pels clients exigents.Fes una ullada al millors proveïdors d'allotjament de correu electrònic i la els millors proveïdors de correu electrònic segursTambé us pot interessar millor VPN empresarial per a tu.

Aquests són els principals proveïdors de serveis de correu electrònic el 2022:

Best email providers: Proton

1. ProtonMail

Correu electrònic segur i privat amb un enfocament a la privadesa

Raons per comprar
Motius per evitar

Es trobaran molts problemes de privadesa quan us registreu a un proveïdor de serveis de correu electrònic. Yahoo Mail, per exemple, us demana el vostre número de mòbil i nom. Google Mail i alguns altres serveis poden escanejar els vostres missatges per dur a terme accions útils, com ara afegir esdeveniments i calendaris als calendaris. Gairebé tots els serveis us oferiran anuncis.

ProtonMail, un servei de correu basat en Suïssa, es centra en la privadesa. Registra't de manera anònima. No hi ha registre de la teva adreça IP. Tots els correus electrònics estan xifrats al final. Això vol dir que ProtonMail i qualsevol altra persona no poden llegir-los. També pots utilitzar la verificació d'adreces per assegurar-vos que us comuniqueu de manera segura amb la persona correcta. La introducció de la criptografia de corba el·líptica, que proporciona seguretat addicional i accelera les descàrregues, es va fer possible l'abril de 2019. Els clients de pagament tenen accés a la funció Desfer, així com a l'aplicació d'importació i exportació. Aquesta aplicació els permet transferir correu electrònic entre comptes i descarregar correus electrònics als seus dispositius.

Aquestes limitacions són importants. Hi ha algunes limitacions. El producte ve amb un petit emmagatzematge de 500 MB, només pot enviar 150 missatges al dia i té molt poques eines organitzatives, com ara etiquetes, filtres intel·ligents, carpetes, o etiquetes. El xifratge d'extrem a extrem de ProtonMail no No s'aplica als correus electrònics a altres clients. Tanmateix, podeu enviar missatges xifrats a ProtonMail mitjançant la funció Missatge segur.

Sembla injust, tanmateix, criticar un servei gratuït que no mostra cap anunci i no té cap mena de compromís. ProtonMail, una eina especialitzada que s'ha d'utilitzar juntament amb Gmail i altres serveis com Gmail, fa molt bé les seves funcions bàsiques.

ProtonMail ofereix opcions d'emmagatzematge addicionals. Podeu pagar USD, EUR, i CHF al mes. El compte Plus inclou 5 GB d'emmagatzematge i 1,000 missatges/dia. També us permet crear dominis personalitzats (you@yourdomain.com), suport per a carpetes de filtres i etiquetes, així com funcions addicionals com ara grups de contactes.

El pla Professional afegeix més emmagatzematge i adreces de correu electrònic, i també es pot utilitzar per allotjar un segon domini. També inclou suport multiusuari i adreces de correu electrònic generalitzades. El preu és per usuari i mes (75 dòlars anuals), assequible si la seguretat de ProtonMail és important per a vostè, però també molt més costosa que els comptes empresarials de grans competidors.

Best email providers: Google

2. Gmail

La potència de correu web de Google no necessita presentació

Raons per comprar
Motius per evitar

Gmail de Google es va llançar per primera vegada el 2004. Des de llavors ha estat el proveïdor de serveis de correu electrònic gratuït líder amb més de mil milions de clients a tot el món.

La interfície web minimalista de Gmail és un aspecte destacat absolut. La pantalla està dedicada a la vostra safata d'entrada amb un mínim desordre i barres d'eines. Podeu llegir i respondre missatges fàcilment mitjançant converses.

Aquesta eina té molt de potencial. La funció de correu dinàmic de Gmail el fa més interactiu. Podeu fer accions directament des del vostre correu electrònic, com ara omplir una enquesta o respondre a comentaris de Google Docs. Podeu filtrar automàticament els missatges en categories amb pestanyes, com ara Principal, Social, i promocions per ajudar-vos a centrar-vos en allò que voleu. Podeu mantenir la vostra bústia neta amb el bloqueig de correu brossa. Altres comptes es poden gestionar des de la mateixa interfície, inclòs Outlook, Yahooǃ, o qualsevol altre correu electrònic IMAP/POP. També hi ha 15 GB d'emmagatzematge disponible per al vostre Drive, safata d'entrada i fotos.

Es requereix Google Chrome per accedir a Gmail fora de línia. Tanmateix, encara podeu accedir a Gmail des de qualsevol lloc. També podeu utilitzar l'opció de posposar per posposar els correus electrònics durant un període de temps determinat. Automàticament etiquetarà aquest correu com a important.

Altres funcions poden ser més problemàtiques. Podeu filtrar missatges mitjançant sistemes d'etiquetatge personalitzats en lloc d'organitzar-los en carpetes. Aquesta és una metàfora comuna que gairebé tots els usuaris entenen. Encara que funciona i ofereix alguns avantatges, no és el mètode més popular. Gmail, mentre que un servei excel·lent, és una opció sòlida com a primer proveïdor de correu electrònic.

Google ofereix una versió de pagament de Gmail orientada a l'empresa en forma de Google Workspace.

Google Workspace, La versió de Google de Microsoft Office, és la solució de Google per a Microsoft Office. Obteniu eines per crear documents, fulls de càlcul, i presentacions. Podeu organitzar els vostres calendaris amb calendaris compartits, teniu conferències de vídeo i de veu per a reunions en línia i hi ha assistència 24/7 disponible per Assegureu-vos que tot funcioni sense problemes.

Les característiques similars a Office ho fan més car que els seus homòlegs només de correu electrònic. Els preus comencen a partir d'1 $ per usuari per al pla bàsic. És una bona oferta,, però obteniu una gran relació qualitat-preu. Si teniu previst utilitzar Google Workspace, val la pena la inversió. Podeu obtenir una prova de 14 dies gratuïtament per esbrinar.

Best email providers: Microsoft Outlook

3. Outlook

Aquest és un lloc fantàstic, especialment per als usuaris d'Office 365

Raons per comprar

La interfície web d'Outlook és la mateixa que la versió d'escriptori. Inclou carpetes, eines d'organització, contingut actual de la carpeta, i panells de vista prèvia senzills (amb anuncis en cas d'un compte gratuït).

La barra d'eines us permet accedir ràpidament a les funcions comunes i fer clic amb el botó dret sobre missatges o carpetes us ofereix tot plegat. Aprendreu ràpidament els detalls si heu utilitzat mai un client de correu electrònic.

La interfície pot semblar senzilla, però hi ha moltes parts mòbils. Aquest servei detecta i posa correus electrònics importants en una safata d'entrada enfocada. Allunya qualsevol distracció dels vostres ulls. Podeu afegir esdeveniments com ara vols o reserves de sopars al vostre calendari automàticament. Podeu compartiu fàcilment el vostre calendari d'Outlook.com amb usuaris d'Outlook.com. Office 365 També podeu desar esdeveniments al vostre calendari familiar perquè tots els puguin veure. També hi ha algunes funcions interessants,, com ara la possibilitat d'incloure enquestes als correus electrònics d'Outlook.

OneDrive admet excel·lents fitxers adjunts, inclosa la possibilitat de compartir fitxers OneDrive directament com a enllaços o còpies. Adjuntar fitxers al vostre compte de Google Drive, Dropbox, Box, o Box. Una bústia de 15 GB us permet emmagatzemar molts fitxers.

Tot això ens va funcionar bé. Tanmateix, si hi ha problemes amb la configuració predeterminada, podeu canviar-los mitjançant el diàleg de configuració d'Outlook.com. Encara que això no ofereix tantes opcions que la de Gmail, està ben organitzat i us permet control de la disposició, regles d'adjunts i gestió de missatges.

Microsoft també ofereix diverses integracions basades en aplicacions que es poden utilitzar per millorar els serveis. La integració de Skype està disponible en versió beta. Les aplicacions faciliten l'accés a Evernote, PayPal i GIPHY.

Les actualitzacions d'Office 365 us ofereixen una safata d'entrada sense anuncis, 50 GB d'emmagatzematge de correu electrònic, i un enorme emmagatzematge de OneDrive d'1 TB. Les funcions addicionals inclouen el treball fora de línia, el format professional de missatges, suport basat en xat i recuperació de fitxers d'atacs de ransomware. També obtindreu les versions més recents de Word Excel PowerPoint. Podeu obtenir tot això per tan sols un mes amb el pla personal d'Office 365 per a un sol usuari, o per 70 dòlars durant un any sencer.

Best email providers: Yahoo Mail

4. Yahoo Mail

Aquest potent producte inclou alguns extres sorprenents

Raons per comprar
Raons per evitar

Yahoo Mail no és el que més es parla en aquests dies, però l'última versió de Yahoo Mail té un aspecte professional i es troba bé davant dels seus principals competidors.

És similar a Gmail, ja que mostra una visió gran de la vostra safata d'entrada i us permet filtrar ràpidament els missatges per tipus de contingut (Fotos. Documents. Viatges). També podeu navegar per totes les converses i correus electrònics amb un sol clic. Podeu organitzar el vostre correu a carpetes personalitzades i ajustar el disseny per mostrar una vista prèvia d'un missatge amb només uns quants clics. També podeu cancel·lar la subscripció als butlletins sense sortir de la vostra safata d'entrada de Yahoo Mail.

El potent motor s'integra amb Facebook i admet missatges de text i SMS. També s'hi pot accedir mitjançant POP, web i IMAP. Fins i tot podeu reenviar el vostre correu electrònic a una altra adreça. Podeu emmagatzemar gairebé tot el que rebeu, fins a 1TB, amb aquests valuosos extres: adreces de correu electrònic d'un sol ús per a la protecció de la privadesa,, així com un emmagatzematge massiu de bústia de correu d'1 TB.

Els usuaris que exigeixin poden trobar problemes amb el pas del temps. La flexibilitat i l'elecció del sistema d'etiquetatge de Gmail no està disponible per a Mail. També hi ha menys ajustaments i opcions de configuració que trobareu en altres llocs. Yahoo Mail,, però, és un gran servei que hauria de ser inclòs a la vostra llista de correu electrònic.

Yahoo ofereix un Pla de correu empresarial amb funcions addicionals, igual que altres proveïdors, el més destacat és una opció per utilitzar el servei amb un domini personalitzat (el teunom@el teudomini.com), encara que també hi ha altres avantatges,. També pots importar contactes de Facebook i Gmail. Tot el vostre correu es pot veure en una sola pantalla. També hi ha totes les eines de productivitat favorables a l'empresa, com ara diversos calendaris, gestió de documents, anàlisis, i moltes més.

Els preus comencen a.19 al mes per a una bústia, i es facturen anualment. Baixen a mesura que afegiu bústies:.59 per 5 bústies,.19 cadascuna per 10 i.20 per 20. Haureu de contactar-hi. Yahoo Mail Pro També té una opció de preus mensuals a només.49. Obteniu una bústia de correu sense anuncis, servei al client prioritari i altres funcions.

Yahooǃ renovarà el vostre domini mentre tingueu una subscripció activa.

Zoho is the best email provider

5. Zoho

Un servei de correu electrònic que ofereix moltes funcions per pocs diners

Raons per comprar

Zoho Workplace, un servei de correu electrònic orientat a les empreses, ofereix un sistema de gestió de documents, una suite ofimàtica en línia i eines de col·laboració.

Zoho ofereix un pla gratuït que admet 25 usuaris. No obstant això, tens 25 usuaris més si altres els fan referència al servei.Actualització: Zoho està en procés de remodelació del seu programa de referència. Això vol dir que actualment no està disponible.Cada paquet inclou cinc gigabytes d'emmagatzematge de bústia de correu i és compatible amb un domini. Aquesta és una característica que no trobareu als productes comercials. Afegiu al full de càlcul de presentació i processador de textos i fa que sembli una gran oferta.

És senzill d'utilitzar i ofereix una bona selecció de funcions que us ajudaran a organitzar el vostre correu electrònic: etiquetes, carpetes, filtres i cerques intel·ligents. Per ampliar o substituir abreviatures simples per paraules o frases completes, podeu crear tecles d'accés directe personalitzades. Zoho també ha introduït un sistema fora de línia mode que us permet accedir al vostre correu electrònic i respondre-hi fins i tot si no teniu internet. Zoho Mail també ofereix un client IMAP que us permet configurar, sincronitzar i gestionar altres comptes de correu electrònic IMAP.

Tot i que el pla gratuït té algunes limitacions, és bastant bàsic. El pla gratuït només ofereix accés a la web i no admet el reenviament de correu electrònic.

El pla Zoho Standard soluciona aquest problema. Per una simple tarifa mensual (només 1 $ per usuari), obteniu accés IMAP/POP, reenviament de correu electrònic i sincronització activa. També teniu 30 GB d'emmagatzematge i un límit de 30 MB de fitxers adjunts. Això és un augment de els 25 MB per al pla gratuït. Hi ha altres millores, com ara poder enviar fitxers via núvol a usuaris que no són Zoho. Hi ha dues opcions: un pla Lite, que costa menys per usuari i té menys funcions; o un pla Professional que afegeix funcions addicionals per usuari.

Tot i que moltes d'aquestes funcions es poden trobar en altres llocs, les empreses i qualsevol que faci servir les eines d'Office o el suport de domini personalitzat els encantarà. Val la pena fer-hi una ullada.

Fes una ullada a aquest resum. Millors proveïdors d'allotjament de WordPress