Els millors proveïdors d'allotjament de correu electrònic del 2022

Els millors proveïdors d'allotjament de correu electrònic del 2022

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-11
Jimmy raybe

Els millors proveïdors d'allotjament de correu electrònic del 2022

The best email hosting provider

L'allotjament de correu electrònic és molt semblant a Serveis. És fàcil obtenir un compte de correu electrònic. Registreu-vos amb el vostre ISP i registreu-vos a Google. Després, compreu un compte d'allotjament web. Tanmateix, els plans estàndard no oferiran la mateixa qualitat que els usuaris professionals.

Podeu obtenir fàcilment serveis d'allotjament de correu electrònic més fiables i eficients amb aquests plans. Els detalls exactes del que rebeu dependran del vostre proveïdor. Tanmateix, es poden admetre fitxers adjunts més grans (fins a 50 MB), 50 GB d'espai d'emmagatzematge o més per a la vostra safata d'entrada de correu electrònic, i emmagatzematge en línia. Això permet compartir fitxers amb altres usuaris. Aplicacions agrupades com ara Online, Exchange i Active Directory Support per a usuaris empresarials, a més d'assistència 24/7 en cas d'emergència.

El vostre correu electrònic funcionarà amb un domini personalitzat (address@yoursite.com), i normalment és senzill de configurar. Es pot utilitzar un pla d'allotjament de correu electrònic per substituir el servei de l'amfitrió web o podeu provar-ho sense cap allotjament.

Serveis de qualitat a un preu més baix 1 $ al mes Amb opcions de prova gratuïtes i preus per usuari, qualsevol persona pot comprovar fàcilment el mercat d'allotjament de correu electrònic. Hem proporcionat resums resums per als cinc principals proveïdors de serveis de correu electrònic a partir del 20,21 d'octubre.

és l'únic lloc on trobar aquesta característica exclusiva.

Raons per comprar

Aquesta és una gran opció per a petites empreses amb personal limitat que no necessiten gastar centenars en comptes de correu electrònic. Els subscriptors propietat d'EIG reben un paquet de correu electrònic exclusiu que inclou un correu electrònic empresarial. Comptes de correu electrònic il·limitats, emmagatzematge il·limitat per tan poc com $2.75 Si pagueu durant 3 anys,, és una quantitat molt petita. 99 $ El termini serà per a tota la durada. Però és realment il·limitat?

Bluehost afirma que no hi ha restriccions oficials. Bluehost també va declarar que, tot i que els comptes de correu electrònic es poden crear de manera il·limitada, això depèn de l'emmagatzematge de fitxers. Els clients han d'adherir-se a les Condicions del servei per tenir la funció de correu electrònic totalment habilitada. Clients que operen dins dels Termes. del Servei no s'ha de preocupar per les limitacions tècniques per als dominis de correu electrònic o llocs web.

Quin és el problema? Aquesta és una solució més bàsica del que podríeu pensar. Obteniu suport IMAP4 i POP3 més 24/7. Hi ha tres opcions per al correu web (equivalent a Outlook.com i Gmail.com); horda; Roundcube, o Squirrelmail.

Per llegir correus electrònics fora de línia, podeu configurar clients de correu electrònic com Mail per a Windows 10 i Mozilla Thunderbird. La interfície d'usuari facilita la creació d'una adreça nova.

El millor allotjament de correu electrònic econòmic

Raons per comprar

L'allotjament de correu electrònic que és diferent ofereix la interfície Flockmail, que facilita l'enviament i la cerca de correus electrònics. La interfície també es pot utilitzar per crear i gestionar horaris i és compatible amb mòbils.

La integració de vídeo està disponible per facilitar la conferència. Això fa que el sistema sigui especialment valuós per a les empreses.

Hi ha dos plans principals disponibles. Tots dos inclouen fins a 50 adreces de correu electrònic. Suport multidispositiu i comprovació.

Obteniu 10 GB d'emmagatzematge i 2 filtres de correu electrònic amb el Business Email Hosting Plan. $0.99 al mes per bústia de correu. Els plans d'allotjament de correu electrònic empresarial augmenten aquests límits d'emmagatzematge a 30 GB i permeten filtres de correu il·limitats. $2.49 al mes.

Els plans d'allotjament de correu electrònic d'Hostinger són senzills i fàcils d'utilitzar, a un preu baix.

DreamHost logo

3. Allotjament de correu electrònic de Dreamhost

Allotjament de correu electrònic fiable per al vostre negoci

Raons per comprar

Dreamhost Aquest proveïdor establert de serveis d'allotjament web ofereix allotjament de correu electrònic independent a més d'una varietat d'altres paquets.

Dreamhost ofereix allotjament de correu electrònic amb 25 GB d'emmagatzematge per defecte. També us permet sincronitzar els vostres correus electrònics entre dispositius mòbils i d'escriptori. També hi ha disponible una plataforma de correu web sense anuncis.

Els filtres antispam intel·ligents són una altra característica clau. No només filtren el correu brossa, virus i programari maliciós, sinó que també us poden protegir dels atacs de pesca. Aquest filtre s'adapta a les noves amenaces perquè el vostre ordinador estigui protegit.

Els comptes de correu electrònic allotjats ofereixen diversos avantatges clau. En primer lloc, es manté connectat al vostre domini empresarial. Això fa que sembli molt més professional que un compte de correu electrònic no pagat.

També us ofereix un control complet de les vostres dades. Els vostres correus electrònics no s'escanejaran automàticament per enviar-vos publicitat,, cosa que solen fer els proveïdors de correu electrònic gratuïts.

Els preus són relativament assequibles i depenen de si voleu fer pagaments anuals o mensuals. Només 99 dòlars al mes per als plans mensuals $1.99 al mesUn compromís anual el redueix a aproximadament $1.67 al mes.

Zoho Mail

4. Zoho Mail

Tens una varietat d'opcions i un pla gratuït.

Raons per comprar
Motius per evitar

Zoho Mail, un servei de correu electrònic allotjat que inclou un paquet de programari d'oficina en línia i moltes altres funcions, s'anomena correu. Les funcions més noves de Zoho Mail inclouen el mode fora de línia i el correu de recuperació. Els fitxers adjunts grans poden tenir fins a 250 MB. També hi ha disponibles trucades d'àudio/vídeo . Zoho Mail té un client IMAP que us permet configurar, sincronitzar i gestionar altres comptes de correu electrònic mitjançant IMAP.

Obteniu cinc bústies de correu de fins a 5 GB cadascuna, 25 MB de límits de fitxers adjunts i accés a través de correu web amb un pla gratuït. La referència a un amic us pot ajudar a obtenir assistència per a 25 bústies de correu més. Malauradament, el programa de referència no estava disponible en el moment d'escriure aquest article a causa de remodelació.

El pla Estàndard inclou suport IMAP/POP, 500 MB de fitxers adjunts, 30 GB d'emmagatzematge, 5 GB d'espai de fitxers i la capacitat de treballar amb diversos dominis. Aquest pla és més potent que les ofertes premium i ofereix les mateixes eines de productivitat que la suite estàndard, però en una fracció del preu. cost. 3 $ Per usuari, al mes. Facturació anual.

Els plans Zoho Professional ofereixen 100 GB d'emmagatzematge per usuari, 1 GB adjunts i suport per a grups d'Active Directory. Podeu obtenir-lo només per usuari al mes, o anualment. És molt assequible pel que fa al que rebeu en termes d'emmagatzematge i altres funcions. El pla Lite té menys funcions però encara està disponible. 1 $ Per usuari, al mes. Facturació anual.

La millor solució d'emmagatzematge per a l'allotjament de correu electrònic

Raons per comprar

Hi ha moltes opcions d'allotjament de correu electrònic empresarial disponibles. Ofereixen grans avantatges d'emmagatzematge, que pocs altres proveïdors poden igualar. Hi ha moltes opcions de seguretat per als usuaris de correu electrònic a l'empresa.

La interfície de correu electrònic també està basada en web, de manera que es pot accedir des del vostre dispositiu mòbil i des de l'escriptori.

Hi ha quatre opcions d'allotjament de correu electrònic disponibles, amb emmagatzematge que oscil·la entre 50 GB i 150 GB, 10 o bústies de correu electrònic il·limitades i 1 o dominis de correu electrònic il·limitats. Tots els plans ofereixen protecció contra correu brossa així com POP3/IMAP/SMTP.

El preu comença a les $2.95 al mesEl pla més costós és el més barat. $9.95 al mesAquestes són ofertes de preus inicials. Només són preus de presentació i les renovacions comencen a 3.95 a 19.95 respectivament.

Scala Hosting té una gamma més àmplia de plans d'allotjament de correu electrònic per a empreses serioses que altres proveïdors. El generós emmagatzematge també val la pena tenir en compte.

Deu coses que hauríeu de tenir en compte quan allotgeu el vostre correu electrònic.

Aquestes funcions de correu electrònic estan disponibles per a vostè si voleu tenir comptes de correu electrònic juntament amb el vostre lloc.

Moltes empreses d'allotjament us ofereixen l'opció d'allotjar el vostre correu electrònic (email@yourdomain.com). www.com El paquet inclou una varietat de comptes de correu electrònic, normalment de l'1 al 10 per a l'allotjament bàsic.

Per configurar els vostres comptes, tindreu accés al vostre tauler de control de correu electrònic. Es requereixen dues coses per utilitzar el correu electrònic: un servidor de correu electrònic, i una aplicació. Pot ser un client d'Outlook, o accés a correu web com Gmail o Yahoo.

El servidor de correu electrònic És un programari que s'instal·la al servidor. Processa tot el correu que s'hi envia, i també envia qualsevol correu que tingueu.

Aquesta aplicació s'executa en qualsevol dispositiu, inclòs el telèfon, la tauleta o l'ordinador, us permet organitzar, enviar i rebre els vostres missatges de correu electrònic, com ara correus electrònics, i fins i tot organitzar-los. per veure'ls. Aquest és el tauler de control que us permet llegir i escriure missatges.

Bones notícies: La majoria dels clients de correu electrònic són compatibles amb tots els servidors de correu electrònic. També podeu connectar-vos a diversos servidors per utilitzar diversos comptes de correu electrònic.

Podeu accedir als vostres correus electrònics personals i laborals des d'un sol client de correu electrònic. Outlook, un dels programes de correu electrònic més populars, ofereix més opcions (calendaris i tasques) El correu web és més còmode que el correu web.

Correu web És una interfície de correu electrònic basada en línia, a la qual es pot accedir des d'un navegador. Això es deu al fet que s'accedeix més fàcilment a les dades sense haver d'instal·lar programari localment.

Qualsevol dispositiu que tingui accés a Internet pot comprovar els correus electrònics. El protocol de correu electrònic és una col·lecció de regles i directrius que permeten al client enviar informació al servidor. POP (o IMAP) són dos dels protocols de correu electrònic més populars.

1. POP (Protocol d'oficina de correus). Outlook utilitza POP per descarregar el correu electrònic del servidor i eliminar-lo de l'ordinador.

2. IMAP IMAP (Internet Message Access Protocol). IMAP és més avançat que POP. Amb IMAP els correus electrònics es guarden al servidor de correu. Els clients hi poden accedir des de qualsevol lloc si tots els seus clients utilitzen IMAP.

Les vostres dades de correu es desaran tant al servidor com al vostre ordinador fins que s'eliminin. Assegureu-vos que trieu un paquet d'allotjament que ofereixi suport IMAP complet quan compareu plans.

Intercanvi Intercanvi Aquest és el millor protocol de correu electrònic i el més costós. Aquest protocol de Microsoft us permet sincronitzar tasques com a IMAP, i també permet als empleats compartir calendaris i contactes.

Encara podeu gaudir de la funcionalitat avançada i de les eines útils del servei de bústia de correu si teniu els fons.

Què és DKIMˀ

Peter Goldstein és el director de tecnologia, cofundador. Valimail

DomainKeys Identified mail, o DKIM per abreujar, descriu com una organització pot protegir els correus electrònics de signatura i permetre als destinataris verificar que els missatges s'han enviat des dels seus remitents destinats.

El mètode de xifratge de clau pública es basa en un parell de claus. Una clau és privada i una és visible per a tothom. És comú en la criptografia de clau pública que el propietari de la clau privada signi digitalment missatges. Tothom pot verificar la signatura amb el clau pública. Aquest mètode de signatura l'utilitza DKIM.

Com funciona DKIM

DKIM és un sistema senzill que funciona així

Avantatges de DKIM

DKIM té l'avantatge principal sobre Sender Policy Framework, (SPF), el seu predecessor en l'autenticació de correu electrònic. Està pensat per protegir l'autenticació mitjançant el reenviament.

SPF es basa en IP,, la qual cosa significa que és probable que els missatges enviats a través d'intermediaris fallin les proves SPF. Això es deu al fet que el domini d'origen no va incloure (o probablement no hauria d'incloure l'adreça IP intermediaria als seus registres SPF.

Les signatures criptogràfiques de DKIM garanteixen que els destinataris puguin assegurar-se que els reenviadors no han alterat el seu missatge durant el trànsit. Això protegeix contra els reenviadors maliciosos, que podrien no ser coneguts ni pel sistema d'enviament original ni pel destinatari.

DKIM sol no és suficient

DKIM proporcionarà una major protecció combinant informes d'autenticació de missatges basats en domini i conformitat. DMARC és un requisit perquè DKIM alinei la validació de DKIM amb el contingut del camp "De" d'un correu electrònic. DKIM, juntament amb DMARC és un component essencial d'un solució completa anti-phishing i anti-spam.

Consulteu aquestes altres guies de compra per a l'allotjament de llocs web: