correus electrònics temporals gratuïts

correus electrònics temporals gratuïts

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-24
Jimmy raybe

Obteniu una adreça de correu electrònic temporal de manera gratuïta

Probablement estigueu familiaritzat amb com donar la vostra adreça de correu electrònic per a un compte, compra, o registrar-vos en una altra aplicació o compte. Tanmateix,, aquesta acció aparentment senzilla podria provocar correu brossa no desitjat o anuncis orientats, i exposar el vostre compte a pirates informàtics.

És per això que una adreça d'un sol ús pot ser molt útil. Pots obtenir una adreça temporal d'aquests serveis que pots substituir la teva actual. Pots evitar rebre correu brossa durant anys, i també pots saltar-te els anuncis orientats, fuites de dades, o estar subjecte a missatges de correu brossa si un lloc web és atacat. Continueu llegint per conèixer els principals serveis de correu electrònic temporals disponibles, tots ells gratuïts.

Quins són els clients de correu electrònic d'un sol ús més segurs disponiblesˀ

Tens pressaˀ No cal que busquis més, ja que la taula següent mostra les nostres millors opcions per a adreces de correu electrònic d'un sol ús. Pots crear una adreça de correu electrònic temporal amb aquests proveïdors amb només uns quants clics. Fem una ullada a cada nom amb detall més endavant.

 • ProtonMail Aquest servei anònim ofereix més que un correu electrònic d'un sol ús,, especialment si opteu per actualitzar a un compte premium.
 • Correu de 10 minuts Aquest servei és ràpid i fàcil d'utilitzar en llocs que necessiten verificació.
 • Correu temporal Aquest servei premium és per a persones que volen eliminar anuncis del seu ordinador i ampliar el període d'emmagatzematge.
 • GuerrillaMail SpamAssassin elimina el correu brossa abans que et molestin i permet una personalització impressionant.
 • Emailondeck Estem impressionats pels seus estàndards de seguretat seriosos, incloses les esborrades rutinàries dels registres de correu.
 • Un proveïdor de correu electrònic d'un sol ús ha de complir certs criteris per ser considerat a la nostra llista dels 5 millors. Inclouen:

  Aquests serveis superen les nostres expectatives. També trobareu funcions útils addicionals. Podeu estar segur que, independentment de l'opció de servei de correu electrònic d'un sol ús que seleccioneu, generarà una adreça temporal per desviar el correu brossa dels comptes personals o laborals.

  Seguretat de correu electrònic d'un sol ús: una mirada en profunditat

  Entrem en els detalls A continuació analitzarem de prop tots els serveis d'un sol ús i explicarem els seus avantatges i inconvenients. Cada servei pot generar una adreça de correu electrònic a l'instant i esborrar correus electrònics en un temps determinat. Si busqueu un servei de correu electrònic que us proporcioni utilitat i seguretat en un instant, gairebé us podem garantir que us coincideixi amb un

  Esteu buscant un servei tot inclòs que us permeti gestionar correus electrònics prioritaris i no prioritaris amb un sol compte. Heu vingut al lloc correcte.

  Website ProtonMail


  ProtonMail permet als usuaris afegir adreces de correu electrònic o àlies addicionals, a les quals es pot accedir des del mateix compte.


  Un usuari pot crear una sèrie d'identitats que es poden utilitzar per a diversos propòsits. També poden organitzar el seu correu entrant i sortint i mantenir la seva safata d'entrada neta. Els comptes Premium ProtonMail poden tenir adreces de correu electrònic addicionals creades i gestionades de la mateixa manera. Els usuaris Premium tenen la possibilitat d'enviar correu electrònic a través de la seva adreça de domini més curta (@pm.me), mentre que els usuaris que no són usuaris premium no poden.


  ProtonMail, un servei de codi obert compatible amb Android i iOS, així com per molts navegadors web, es pot utilitzar en dispositius Android. La ubicació suïssa de ProtonMail significa que està protegit per les lleis de privadesa suïsses. Això és un gran avantatge per als usuaris conscients de la seguretat. ProtonMail utilitza tant el xifratge de disc complet com el xifratge d'extrem a extrem. Això vol dir que no podeu veure ni desxifrar cap correu. ProtonMail no requereix que proporcioneu cap informació personal. El servei tampoc guarda registres IP.

  Visiteu ProtonMail

  10 Minute Mail és una gran eina que pot utilitzar qualsevol. Té una quantitat increïble d'utilitat en deu minuts.

  Website for 10 Minute Mail


  El correu de 10 minuts és una gran eina que pot utilitzar qualsevol i ofereix molt valor en deu minuts.


  El correu de 10 minuts és exactament el que diu fer: crea adreces de correu electrònic d'un sol ús que caduquen en només 10 minuts. Un cop caduca el temporitzador, també s'eliminen tots els correus electrònics emmagatzemats a la safata d'entrada. Podeu veure el correu electrònic generat simplement obrint aquesta pàgina. Vostè llavors podeu introduir-lo a qualsevol lloc que vulgueu, sempre que no tanqueu la pàgina de correu de 10 minuts.


  Els llocs web que us demanen que verifiqueu la vostra adreça de correu electrònic no són un problema. 10 Minute Mail fa un seguiment dels correus electrònics i permet als usuaris respondre al seu correu amb la seva adreça d'un sol ús. Els usuaris poden restablir el temporitzador de 10 minuts per eliminar qualsevol retard. Encara que el vostre caduca el temporitzador, encara podeu recuperar correus electrònics de 10 Minute Mail. No requereix cap dada personal i 10 Minute Mail també té una empresa germana que pot eliminar metadades de vídeos i fotos.

  Visiteu el correu de 10 minuts

  Tot i que Temp-mail no conserva la vostra informació personal, ofereix adreces de correu electrònic d'un sol ús sense temporitzadors

  Website Temp Mail


  Temp-mail, un servei d'adreces de correu electrònic d'un sol ús fiable, no us demana informació personal, no és necessari per crear un compte i no suprimirà l'adreça generada automàticament tret que l'elimineu o canviïn les llistes de domini. Això pot ser positiu o cosa negativa depenent del que necessiteu. Tanmateix, no vol dir que el vostre límit de temps no es pugui ampliar. La safata d'entrada de correu temporal funciona exactament com altres bústies de correu, excepte que no podreu enviar els vostres correus electrònics.


  Temp-mail és molt segur. Emmagatzema els vostres correus electrònics només durant 2 hores i després elimina tota la vostra informació personal, incloses les adreces IP, un cop hàgiu acabat d'utilitzar-lo. Temp-mail estarà disponible a l'App, Play, i als navegadors Chrome i Safari.

  Visiteu Temp-Mail

  No us deixeu intimidar pel disseny senzill del lloc. GuerrillaMail, també està disponible una potent eina per crear nous missatges de correu electrònic.

  GuerrillaMail


  GuerrillaMail es pot utilitzar per generar correu electrònic d'un sol ús. Els usuaris poden fer clic als enllaços de verificació, i després eliminar el correu. GuerrillaMail s'encarrega de la resta i elimina el correu brossa de la safata d'entrada. Encara que el servei reté el correu entrant durant una hora, no caduca.


  La característica més destacada de GuerrillaMail és la seva capacitat d'enviar i crear correu original amb la vostra adreça d'un sol ús. Els usuaris també poden triar les seves pròpies adreces de correu electrònic. GuerrillaMail recomana la funció d'adreces de codificació. Fa que sigui més difícil que algú endevini el seu ID de la safata d'entrada, augmenta la seguretat. GuerrillaMail, que és de codi obert, només és accessible amb xifratge HTTPS per protegir encara més la privadesa.

  Visiteu GuerrillaMail

  EmailOnDeck és un proveïdor eficient i fàcil d'utilitzar que permet als usuaris enviar correu i rebre correu brossa.

  Emailondeck


  Emailondeck, un dels proveïdors d'adreces d'un sol ús més accessibles us pot crear una adreça de correu electrònic en només dos passos. EmailOnDeck és completament gratuït i mantindrà la vostra bústia d'entrada durant 24 hores. Tanmateix, podeu accelerar-ho esborrant les galetes. EmailOnDeck de manera rutinària elimina tots els registres de correu electrònic i de neteja actius per reduir els costos d'emmagatzematge. No es recomana utilitzar aquest servei per a esforços a llarg termini.


  Només els usuaris premium tenen la possibilitat d'enviar correu anònim directament a qualsevol adreça de correu electrònic. Els usuaris gratuïts,, però, encara poden enviar correu segur mitjançant altres comptes d'EmailOnDeck. Els comptes Premium eliminaran els anuncis i permetran als usuaris guardar les seves adreces de correu electrònic, o crear-ne de noves, a més de permetent-los eliminar anuncis. EmailOnDeck és extremadament segur. S'hi pot accedir mitjançant HTTPS i els seus servidors utilitzen TLS.

  Visiteu Emailondeck

  També podeu consultar altres proveïdors. Aquests serveis també ofereixen adreces de correu electrònic d'un sol ús:

  Què significa una adreça de correu electrònic d'un sol ús?

  Tots tindríem una adreça de correu electrònic que podríem utilitzar per a tot en un món ideal. El correu brossa no existiria. Sí. Això pot portar a la gent a buscar maneres de reduir el nombre de correu brossa. Una solució és una adreça de correu electrònic d'un sol ús. Però què són aquests?

  Són temporals. Un sol ús. No són compatibles amb Outlook o Gmail. No cal que creeu un compte, ni proporcioneu cap informació personal, com ara el nom, l'adreça, el número de telèfon o l'adreça física.

  Visiteu el lloc que es mostra a continuació, i seguiu aquests passos per crear la vostra adreça de correu electrònic temporal. A continuació, copieu l'adreça i enganxeu-la en un altre formulari on normalment enviareu el vostre correu electrònic real.

  Sembla bastant convenient, no és aixíˀ Pots estar segur que tots aquells correus no desitjats s'enviaran a l'adreça d'un sol ús. També s'autodestruirà després d'un cert temps. L'adreça associada no s'afegirà a cap base de dades que es pugui subjecte a una filtració. La vostra safata d'entrada i la vostra informació personal romandran netes.

  Aquests serveis d'un sol ús tenen algunes limitacions. Aquests serveis d'un sol ús no ofereixen la mateixa utilitat que un compte de Gmail o un compte d'Outlook. No podreu crear signatures o carpetes, verificar si algú ha llegit el vostre correu o BCC d'altres. Alguns correus electrònics d'un sol ús Els proveïdors de serveis ofereixen la possibilitat de reenviar, enviar, o recuperar el correu que s'ha suprimit.

  Quin sentit té una adreça de correu electrònic d'un sol ús i per què la necessiteu?

  Avui en dia, Internet gira al voltant de la comoditat. És molt més fàcil introduir la vostra adreça de correu electrònic principal en un lloc web o una aplicació que no pas generar temporalment. Tanmateix, un cop fet això, les vostres dades es fan públiques i es poden utilitzar per enviar-vos missatges de correu brossa. o pitjor. Encara que estem familiaritzats amb les adreces de correu electrònic d'un sol ús i com funcionen, per què algú les utilitzaria? Hi ha moltes raons per utilitzar adreces de correu electrònic d'un sol ús. A continuació es mostren algunes raons habituals.

  ✉️Central de correu brossa

  El correu brossa és l'enemic número u de totes les adreces de correu electrònic. Pots passar hores fàcilment cancel·lant la subscripció a aquestes llistes de correu, només perquè després et surti una bola de neu amb el correu brossa. És per això que la gent inverteix en adreces de correu electrònic d'un sol ús per evitar aquesta afluència de correu brossa. Estàs evitant els spammers no s'orientin al vostre compte principal.

  💰 Despesa sense culpa

  A més, els correus electrònics d'un sol ús són ideals per comprar. És possible que vulgueu fer una compra només una vegada des d'un lloc web al qual no heu visitat mai abans i des del qual no voleu cap correu brossa publicitari. També podeu evitar el correu brossa que rebeu després us registreu a la vostra targeta de fidelització, que inclou ofertes i vendes similars.

  👻Llocs fantasma

  Ens passa a tots. De vegades és possible que no torneu a utilitzar l'aplicació o el lloc que visiteu actualment. En aquests casos, és més reconfortant registrar-se amb un correu electrònic temporal. Si esteu interessats en proves gratuïtes i heu de donar un correu electrònic adreça per accedir-hi, considereu l'ús d'una de temporal. Podeu utilitzar qualsevol dels serveis i oblidar-vos-en.

  ⛓Mantenir-se segur

  Els correus electrònics d'un sol ús poden ser una bona manera d'evitar el correu brossa, però també tenen un propòsit de seguretat vital. Tots hem estat culpables de registrar-nos sense haver llegit mai els termes i condicions. Pot ser que el lloc us demani permís per compartir o vendre la vostra informació. Els llocs poden fins i tot donar la vostra adreça de correu electrònic als anunciants.

  Aquí tens. Aquest és un recorregut ràpid que us mostra com mantenir la vostra bústia d'entrada de correu electrònic ordenada, segura i neta sense gastar un cèntim.

  Una cosa més...

  Tanmateix, hi ha casos en què és millor no utilitzar una adreça temporal.

  No es recomana utilitzar adreces de correu electrònic d'un sol ús per registrar-se a serveis importants com ara llocs bancaris, educatius, i mèdics. Si us registreu amb una adreça de correu electrònic d'un sol ús que ha caducat,, potser haureu de restablir la contrasenya. També és possible tenir extractes bancaris o una còpia dels vostres registres mèdics que us han enviat.

  Conclusió

  Pots reduir l'estrès tenint correus electrònics d'un sol ús. Pots crear una adreça de correu electrònic temporal en només uns minuts. Això et permetrà registrar-te a llocs web, participar en concursos i fer compres. I podràs estar segur que has guanyat ´No rebeu missatges de correu brossa durant molts mesos. Un bon correu electrònic d'un sol ús és una precaució de seguretat senzilla i rendible. Podeu protegir les vostres dades de possibles fuites proporcionant un correu electrònic d'un sol ús i no la vostra adreça real. A més, us permet sentir-vos segur fent servir llocs web que tenen registres de seguretat deficients. Val la pena marcar almenys un d'aquests llocs.

 • ProtonMail Aquest servei anònim ofereix més que un correu electrònic d'un sol ús,, especialment si opteu per actualitzar a un compte premium.
 • Correu de 10 minuts Aquest servei és ràpid i fàcil d'utilitzar en llocs que necessiten verificació.
 • Correu temporal Aquest servei premium és per a persones que volen eliminar anuncis del seu ordinador i ampliar el període d'emmagatzematge.
 • GuerrillaMail SpamAssassin elimina el correu brossa abans que et molestin i permet una personalització impressionant.
 • Emailondeck Estem impressionats pels seus estàndards de seguretat seriosos, incloses les esborrades rutinàries dels registres de correu.
 • Aquí teniu les 5 millors opcions de servei de correu electrònic d'un sol ús segur. Totes són fàcils d'utilitzar i no costen ni un cèntim. Algunes fins i tot us permeten respondre de manera anònima i crear noves adreces de correu electrònic.