La vostra adreça electrònica gratuïta temporal:

La vostra adreça electrònica gratuïta temporal

French - Spanish - English - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Lithuanian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese -

Tempmail.us.com

Som el servei de lliurament de correu temporal més ràpid del món. El nostre sistema us assignarà de manera aleatòria i temporal un correu electrònic únic durant un període de 365 dies (cremador després). Els darrers 100 missatges rebuts en aquesta adreça de correu electrònic es mostraran directament a la nostra pàgina web mailonline en ordre cronològic, des del més recent fins al més antic. Som un servei de correu electrònic d’un sol ús d’alta qualitat també conegut com a correu electrònic fals. El nostre servei funciona amb totes les resolucions existents, així com amb els tipus de dispositius mòbils següents: Iphone 7 8 X 11 12, Android samsung xiami nokia oppo oneplus, tauletes i ordinadors. La nostra programació HTML5 fa que el nostre servei de correu electrònic sigui el més lleuger del mercat. Una connexió de baixa velocitat és suficient per utilitzar els nostres serveis de correu electrònic temporals. Donem suport a tots els navegadors web disponibles: Internet Explorer, Edge, Firefox, Chrome, Safari, Brave, DuckDuckGo i Opera. Fàcil d'utilitzar, obriu el navegador i ja esteu a punt.

Correu electrònic

No fem servir cap sistema anti-correu brossa per assegurar-nos que rebem el 100% dels correus electrònics adreçats a vosaltres. Els cossos dels missatges es mostren en mode de text pla i no en codi html. Hem afegit un codi personalitzat perquè els enllaços d'URL ahref es puguin fer clic. El nostre lloc web utilitza el protocol de seguretat https per garantir que el vostre correu no sigui interceptat a la vostra xarxa. La comunicació es realitza en imap amb un certificat de seguretat ssl. Els vostres correus electrònics estan ben xifrats als nostres servidors i es destrueixen al cap d’un any. No s’emmagatzema cap adreça IP als nostres servidors i fem servir el sistema de cookies que fa que les vostres comunicacions de correu electrònic siguin anònimes i segures. Us oferim una quota de 100 MB per a tots els vostres correus electrònics, que és més que suficient.
Opció de futur
Volem traduir el lloc a 91 idiomes perquè tothom pugui utilitzar el nostre servei en la seva llengua materna. Volem afegir gradualment opcions gratuïtes addicionals al nostre servei de generador de correu electrònic fals. Volem permetre-vos canviar fàcilment la vostra adreça de correu electrònic temporal a petició, triar el nom i el domini del vostre futur correu electrònic, triar el temps de caducitat dels vostres correus electrònics abans de la seva destrucció de correu electrònic de 10 minuts, afegir una API, oferir el servei sota tor.
Un servei de correu instantani i gratuït
Convertiu el vostre correu temporal en un correu electrònic permanent