Най-добрите доставчици на имейл хостинг за 2022 г

Най-добрите доставчици на имейл хостинг за 2022 г

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-11
Jimmy raybe

Най-добрите доставчици на имейл хостинг за 2022 г

The best email hosting provider

Имейл хостингът прилича много на услуги. Лесно е да получите имейл акаунт. Регистрирайте се при вашия интернет доставчик и се регистрирайте в Google. След това, ​​закупете акаунт за уеб хостинг. Стандартните планове обаче няма да предоставят същото качество като професионалните потребители.

Можете лесно да получите по-надеждни и ефективни услуги за хостинг на имейл с тези планове. Точните подробности за това, което получавате, ще зависят от вашия доставчик. Въпреки това, ​​може да се поддържат по-големи прикачени файлове (до 50MB), 50GB пространство за съхранение или повече за вашата входяща поща, и онлайн съхранение. Това позволява споделяне на файлове с други потребители. Пакетни приложения като Online, Exchange и поддръжка на Active Directory за бизнес потребители – плюс 24/7 поддръжка в случай на спешност.

Вашият имейл ще работи с персонализиран домейн (address@yoursite.com), и обикновено е лесно да се настрои. План за хостинг на имейл може да се използва за замяна на услугата на уеб хоста или можете да го опитате без никакъв хостинг.

Качествени услуги на по-ниска цена $1 на месец С безплатни пробни опции и ценообразуване на потребител, всеки може лесно да провери пазара за имейл хостинг. Предоставихме обобщени обобщения за пет водещи доставчици на имейл услуги към 20,21.

е единственото място, където можете да намерите тази изключителна функция.

Причини за покупка

Това е чудесен вариант за малки фирми с ограничен персонал, които не трябва да харчат стотици за имейл акаунти. Абонатите, притежавани от EIG, получават ексклузивен имейл пакет, който включва бизнес имейл. Неограничени имейл акаунти, неограничено съхранение за толкова малко $2.75 Ако плащате за 3 години,, това е много малка сума. $99 Срокът ще бъде за цялата продължителност. Но наистина ли е неограничен

Bluehost твърди, че няма официални ограничения. Bluehost също така заяви, че макар имейл акаунти да могат да се създават неограничено, това зависи от съхранението на файлове. Клиентите трябва да се придържат към Общите условия, за да имат функцията за имейл напълно активирана. Клиенти, които работят в рамките на Условията на услугата, не е нужно да се притеснявате за технически ограничения за имейл домейни или уебсайтове.

И така, каква е сделкатаˀ Това е по-основно решение, отколкото си мислите. Получавате IMAP4 и POP3 плюс 24/7 поддръжка. Има три опции за уеб поща (еквивалентни на Outlook.com и Gmail.com); Орда; Roundcube, или Squirrelmail.

За да четете имейли офлайн,, можете да конфигурирате имейл клиенти като Mail за Windows 10 и Mozilla Thunderbird. Потребителският интерфейс улеснява създаването на нов адрес.

Най-добрият бюджетен имейл хостинг

Причини за покупка

Различният хостинг на имейли предлага интерфейса на Flockmail,, който улеснява изпращането и търсенето на имейли. Интерфейсът може да се използва и за създаване и управление на графици и е удобен за мобилни устройства.

Налична е видео интеграция за улесняване на конферентната връзка. Това прави системата особено ценна за бизнеса.

Налични са два основни плана. И двата включват до 50 имейл адреса. Поддръжка за няколко устройства и проверка.

Получавате 10 GB място за съхранение и 2 филтъра за имейл с плана за хостинг на бизнес имейл. $0.99 на месец на пощенска кутия. Enterprise Email хостинг плановете увеличават тези ограничения за съхранение до 30GB и позволяват неограничени филтри за поща. $2.49 на месец.

Плановете за хостинг на имейл на Hostinger са прости и лесни за използване, на ниска цена.

DreamHost logo

3. Dreamhost хостинг на имейл

Имейл хостинг, който е надежден за вашия бизнес

Причини за покупка

Dreamhost Този утвърден доставчик на уеб хостинг услуги предлага отделен имейл хостинг в допълнение към различни други пакети.

Dreamhost предлага хостинг за електронна поща с 25 GB място за съхранение по подразбиране. Той също така ви позволява да синхронизирате имейлите си между мобилни и настолни устройства. Налична е и безплатна, платформа за уеб поща без реклами.

Интелигентните филтри против нежелана поща са друга ключова характеристика. Те не само филтрират спам, вируси и злонамерен софтуер, но също така могат да ви предпазят от фишинг атаки. Този филтър се адаптира към новите заплахи, така че компютърът ви да е защитен.

Хостваните имейл акаунти предлагат няколко ключови предимства. Първо, той остава свързан с вашия бизнес домейн. Това го прави да изглежда много по-професионално от неплатен имейл акаунт.

Освен това ви дава пълен контрол над вашите данни. Вашите имейли няма да бъдат автоматично сканирани, за да ви изпращат реклама,, което често правят доставчиците на безплатни имейли.

Цените са сравнително достъпни и зависят от това дали искате да правите годишни или месечни плащания. Само $99 на месец за месечни планове $1.99 на месецГодишният ангажимент го понижава до приблизително $1.67 на месец.

Zoho Mail

4. Zoho Mail

Имате разнообразие от възможности за избор и безплатен план.

Причини за покупка
Причини за избягване

Зохо Поща, хоствана имейл услуга, която включва пакет онлайн офис софтуер и много други функции, се нарича поща. Най-новите функции на Zoho Mail включват офлайн режим и изтегляне на поща. Големите прикачени файлове могат да бъдат до 250MB. Налични са и аудио/видео разговори . Zoho Mail има IMAP клиент, който ви позволява да конфигурирате, синхронизиране и управлявате други имейл акаунти с помощта на IMAP.

Получавате пет пощенски кутии до 5GB всяка, 25MB ограничения за прикачени файлове и достъп чрез уеб поща с безплатен план. Препращането към приятел може да ви помогне да получите поддръжка за още 25 пощенски кутии. ​​За съжаление, програмата за препоръки не беше налична към момента на писането на това писмо поради ремоделиране.

Стандартният план включва поддръжка на IMAP/POP, 500MB прикачени файлове, 30GB съхранение, 5GB файлово пространство и възможност за работа с множество домейни. Този план е по-мощен от първокласните предложения и предлага същите инструменти за производителност като стандартния пакет, но с малка част от цена. $3 На потребител, на месец. Годишно таксуван.

Плановете Zoho Professional предлагат 100 GB място за съхранение на потребител, 1GB прикачени файлове и поддръжка за групи Active Directory. Можете да го получите само за потребител на месец, или годишно. Той е много достъпен за това, което получавате по отношение на съхранение и други функции. Планът Lite има по-малко функции, но все още е наличен. $1 На потребител, на месец. Годишно таксуван.

Най-доброто решение за съхранение на имейл хостинг

Причини за покупка

Налични са много опции за хостинг на бизнес имейл. Те предлагат големи надбавки за съхранение,, с които малко други доставчици могат да съвпадат. Има много опции за сигурност за потребителите на имейл в бизнеса.

Имейл интерфейсът също е уеб-базиран, така че може да бъде достъпен от вашето мобилно устройство, както и от десктоп.

Налични са четири опции за хостинг на електронна поща, с хранилище, вариращо от 50GB до 150GB, 10 или неограничени имейл кутии и 1 или неограничен имейл домейн. Всички планове предлагат защита срещу спам, както и POP3/IMAP/SMTP.

Ценообразуването започва от $2.95 на месецНай-скъпият план е най-евтиният. $9.95 на месецТова са начални цени. Това са само промоционални цени и подновяванията започват от $3.95 до $19.95 съответно.

Scala Hosting разполага с по-широк набор от планове за хостинг на имейли за сериозен бизнес в сравнение с други доставчици. Щедрото място за съхранение също си струва да се обмисли.

Десет неща, които трябва да внимавате, когато хоствате имейла си.

Тези функции за имейл са достъпни за вас, ако искате да имате имейл акаунти заедно с вашия сайт.

Много хостинг компании ви предлагат опцията да хоствате вашия имейл (email@yourdomain.com). www.com Пакетът включва разнообразие от имейл акаунти, обикновено 1-10 за основен хостинг.

За да настроите вашите акаунти,, ще имате достъп до вашия контролен панел за имейл. Необходими са две неща, за да използвате имейл: имейл сървър, и приложение. Това може да бъде клиент на Outlook, или достъп до уеб поща като Gmail или Yahoo.

В имейл сървър Това е софтуер, който е инсталиран на сървъра. Той обработва цялата поща, която е изпратена до него, и също така изпраща всяка поща, която имате.

Това приложение работи на всяко устройство, включително вашия телефон, таблет,, или компютър. То ви позволява да организира,, изпращате и получавате вашите имейл съобщения, като имейли, и дори да ги организирате. Microsoft Outlook. Клиентът проверява за нови съобщения на пощенския сървър и след това изтегля да ги видите. Това е контролният панел, който ви позволява да четете и пишете съобщения.

Добри новини: Повечето имейл клиенти са съвместими с всички имейл сървъри. Можете също да се свържете с множество сървъри, за да използвате множество имейл акаунти.

Можете да получите достъп както до личните, така и до работните си имейли от един имейл клиент. Outlook, една от най-популярните програми за електронна поща, предлага повече опции (календари и задачи) Webmail е по-удобен от уеб поща.

уеб поща Това е онлайн базиран имейл интерфейс,, който може да бъде достъпен от браузър. Това е така, защото данните са по-лесно достъпни, без да се налага локално инсталиране на софтуер.

Всяко устройство, което има достъп до интернет, може да проверява имейли. Протоколът за имейл е колекция от правила и насоки, които позволяват на клиента да изпраща информация до сървъра. POP (или IMAP) са два от най-популярните имейл протоколи.

1. POP (Протокол на пощенската служба). Outlook използва POP, за да изтегли имейл от сървъра и да го изтрие на вашия компютър.

2. IMAP IMAP (протокол за достъп до интернет съобщения). IMAP е по-усъвършенстван от POP. С IMAP имейлите се записват в пощенския сървър. Клиентите могат да имат достъп до тях отвсякъде, ако всичките им клиенти използват IMAP.

Вашите пощенски данни ще бъдат запазени както на сървъра, така и на вашия компютър, докато не бъдат изтрити. Уверете се, че сте избрали хостинг пакет, който предлага пълна поддръжка на IMAP, когато сравнявате планове.

Борсова борса Това е най-добрият имейл протокол и най-скъпият. Този протокол на Microsoft ви позволява да синхронизирате задачи като IMAP, и също така позволява на служителите да споделят календари и контакти.

Все още можете да се насладите на разширената функционалност и полезни инструменти на услугата пощенска кутия, ако имате средства.

Какво е DKIMˀ

Питър Голдщайн е главен технологичен директор, съосновател. Valimail

DomainKeys Identified mail, или DKIM за кратко, описва как една организация може да защити подписани имейли и да позволи на получателите да проверят дали съобщенията са изпратени от техните предназначени податели.

Методът за шифроване с публичен ключ е изграден върху двойка ключове. Един ключ е частен, а един е видим за всички. Обичайно е собственикът на частния ключ да подписва съобщенията цифрово в криптографията с публичен ключ. След това всеки може да провери подписа с публичен ключ. Този метод на подпис се използва от DKIM.

Как работи DKIM

DKIM е проста система, която работи така:

Предимства на DKIM

DKIM има основното предимство пред Sender Policy Framework, (SPF), своя предшественик в удостоверяването на имейл. Той е предназначен да защити удостоверяването чрез препращане.

SPF разчита на IP,, което означава, че съобщенията, изпратени чрез посредници, вероятно ще се провалят на SPF тестовете. Това е така, защото домейнът на произход не включва (или вероятно не трябва) да включва междинния IP адрес в своите SPF записи.

Криптографските подписи на DKIM гарантират, че получателите могат да бъдат сигурни, че препращачите не са променили съобщението си по време на транзит. Това предпазва от злонамерени препращачи,, които може да не са познати нито от оригиналната изпращаща система, нито от получателя.

Само DKIM не е достатъчен

DKIM ще осигури по-голяма защита чрез комбиниране на базирано на домейн отчитане на удостоверяване на автентификация и съответствие. DMARC е изискване, че DKIM подравнява валидирането на DKIM със съдържанието в полето „От“ на имейл. DKIM, заедно с DMARC е съществен компонент на цялостно решение против фишинг и спам.

Вижте тези други ръководства за закупуване на уеб хостинг: