Най-добрите доставчици на имейл услуги за 2022 г.: бизнес, платени и безплатни

Най-добрите доставчици на имейл услуги за 2022 г.: бизнес, платени и безплатни

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-11
Jimmy raybe

Най-добрите доставчици на имейл услуги за 2022 г.: бизнес, платени и безплатни

The best email service providers of 2022: business, paid and free

1. ProtonMail

2. Gmail

3. Outlook

4. Yahoo Mail

5. Зохо

Намерихте най-надеждния доставчик на имейл услуги, наличен днес.

Лесно е да намерите най-добрите доставчици на имейл услуги. Можете да получите един акаунт, като се регистрирате за интернет доставчик. Можете да получите повече, като създадете акаунт в Google, Microsoft, или други големи имена. Купете приличен пакет за уеб хостинг и вероятно ще получите достатъчно имейл адреси за голяма компания, без допълнителни разходи.

Може да е трудно да изберете правилния доставчик на имейл услуги за вас, особено при отдалечена работа. Как работят филтрите за спамˀ Лесно ли е да организирате входящата си пощаˀ Възможно ли е да получите достъп до акаунта си чрез други имейл клиенти И какво ще кажете за използването на услугата с персонализиран домейн и собствен адрес (вашето име@вашият домейн.com)ˀ

Продължете да четете, за да видите нашия списък с най-добрите доставчици на имейл услуги. Въпреки че всички предлагат прилични, безплатни услуги, с някои ограничения,, ние също ще обсъдим техните търговски предложения, които са удобни за бизнеса и осигуряват функционалност, мощност и екстри, изисквани от взискателните клиенти.Разгледайте най-добрите доставчици на имейл хостинг и на най-добрите сигурни доставчици на имейлМоже да се интересувате и от най-добрият бизнес VPN за теб.

Това са най-добрите доставчици на имейл услуги през 2022:

Best email providers: Proton

1. ProtonMail

Сигурен и личен имейл с акцент върху поверителността

Причини за покупка
Причини за избягване

Много проблеми с поверителността ще възникнат, когато се регистрирате за доставчик на имейл услуги. Yahoo Mail, например, ви пита вашия мобилен номер и име. Google Mail и някои други услуги може да сканират съобщенията ви, за да извършват полезни действия, като добавяне на събития и календари към календарите. Почти всяка услуга ще ви обслужва с реклами.

ProtonMail, базирана в Швейцария пощенска услуга, е фокусирана върху поверителността. Регистрирайте се анонимно. Няма дневник на вашия IP адрес. Всички имейли са криптирани в края. Това означава, че ProtonMail и всеки друг не може да ги чете. Можете също да използвате проверка на адреса за да сте сигурни, че комуникирате сигурно с правилния човек. Въвеждането на криптография с елиптична крива,, която осигурява допълнителна сигурност и ускорява изтеглянията,, стана възможно през април 2019 г.. Платените клиенти имат достъп до функцията „Отмяна“, както и до приложението за импортиране-експорт. Това приложение им позволява да прехвърлят имейли между акаунти и да изтеглят имейли на своите устройства.

Тези ограничения са значителни. Има някои ограничения. Продуктът се предлага с малки 500MB място за съхранение, може да изпраща само 150 съобщения на ден и има много малко организационни инструменти, като етикети, интелигентни филтри, папки, или етикети. криптирането от край до край на ProtonMail не t се прилага за имейли до други клиенти. Въпреки това, ​​можете да изпращате криптирани съобщения до ProtonMail с помощта на функцията за защитено съобщение.

Изглежда несправедливо, обаче, да се критикува безплатна услуга, която не показва никакви реклами и няма прикачени условия. ProtonMail, специализиран инструмент, който е предназначен да се използва заедно с Gmail и други услуги като Gmail, изпълнява основните си функции много добре.

ProtonMail предлага допълнителни опции за съхранение. Можете да плащате USD, EUR, и CHF на месец. Акаунтът Plus включва 5GB съхранение и 1,000 съобщения/ден. Той също така ви позволява да създавате персонализирани домейни (you@yourdomain.com), поддръжка за филтри, папки и етикети, както и допълнителни функции като групи за контакти.

Професионалният план добавя повече хранилище и имейл адреси, и може да се използва и за хостване на втори домейн. Той също така включва поддръжка за много потребители и имейл адреси за обхват на всички. Цената е на потребител на месец (75 долара годишно),, което го прави достъпни, ако сигурността на ProtonMail е важна за вас,, но и значително по-скъпа от бизнес акаунтите от големи конкуренти.

Best email providers: Google

2. Gmail

Силата на уеб пощата на Google няма нужда от представяне

Причини за покупка
Причини за избягване

Gmail на Google беше пуснат за първи път през 2004 г.. Оттогава той е водещият доставчик на безплатни имейл услуги с над милиард клиенти по целия свят.

Минималистичният уеб интерфейс на Gmail е абсолютен акцент. Екранът е посветен на вашата входяща кутия с минимално претрупване и ленти с инструменти. Можете лесно да четете и отговаряте на съобщения, като използвате разговори.

Този инструмент има голям потенциал. Функцията за динамична поща на Gmail го прави по-интерактивен. Можете да предприемате действия направо от имейла си, като например попълване на анкета или отговор на коментари в Google Документи. Можете автоматично да филтрирате съобщенията в категории с раздели, като например Основни, Социални, и промоции, за да ви помогнат да се съсредоточите върху това, което искате. Можете да поддържате пощенската си кутия чиста с блокиране на спам. Други акаунти могат да се управляват от същия интерфейс, включително Outlook, Yahooǃ, или всеки друг IMAP/POP имейл. Има също 15 GB място за съхранение за вашия Drive, входяща кутия и снимки.

Google Chrome е необходим за достъп до Gmail офлайн. Въпреки това, ​​все още можете да получите достъп до Gmail отвсякъде. Можете също да използвате опцията за отлагане, за да отложите имейли за определен период от време. Той автоматично ще маркира този имейл като важен.

Други функции могат да бъдат по-проблематични. Можете да филтрирате съобщения чрез персонализирани системи за етикетиране, вместо да ги организирате в папки. Това е често срещана метафора, която почти всички потребители разбират. Въпреки че това работи и предлага някои предимства,, това не е най-популярният метод. Gmail, докато една изключителна услуга, е солиден избор като ваш първи доставчик на имейл.

Google предлага бизнес ориентирана платена версия на Gmail под формата на Google Workspace.

Google Workspace, Версията на Google на Microsoft Office, е решението на Google за Microsoft Office. Получавате инструменти за създаване на документи, електронни таблици, и презентации. Можете да организирате календарите си със споделени календари, имате видео и гласова конференция за онлайн срещи и е достъпна 24/7 поддръжка за уверете се, че всичко върви гладко.

Функциите, подобни на Office, го правят по-скъп от неговите аналози само за електронна поща. Цените започват от $1 на потребител за основния план. Това е добра сделка,, но получавате много стойност за парите. Ако планирате да използвате Google Workspace,, може да си струва инвестицията. Можете да получите 14-дневна пробна версия безплатно, за да разберете.

Best email providers: Microsoft Outlook

3. Outlook

Това е чудесно място, особено за потребителите на Office 365.

Причини за покупка

Уеб интерфейсът на Outlook е същият като версията за настолни компютри. Той включва папки, организационни инструменти, текущо съдържание на папка, и прости прозорци за визуализация (с реклами в случай на безплатен акаунт).

Лентата с инструменти ви позволява бърз достъп до общи функции и щракването с десния бутон върху съобщения или папки ви дава всичко. Бързо ще научите подробностите, ако някога сте използвали имейл клиент.

Интерфейсът може да изглежда прост,, но има много движещи се части. Тази услуга открива и поставя важни имейли във фокусирана входяща кутия. Тя предпазва всички разсейвания далеч от очите ви. Можете автоматично да добавяте събития като полети или резервации за вечеря в календара. Можете споделяйте лесно своя календар на Outlook.com с потребители на Outlook.com. Office 365 Можете също така да запазвате събития в семейния си календар, така че всички да могат да ги виждат. Има и някои страхотни функции, като възможността за включване на анкети в имейли на Outlook.

OneDrive поддържа отлични прикачени файлове, включително възможността за споделяне на OneDrive файлове директно като връзки или копия. Прикачване на файлове към вашия Google Drive, Dropbox, Box, или Box акаунти. Пощенска кутия от 15 GB ви позволява да съхранявате много файлове.

Всичко това работи добре за нас. Въпреки това, ​​ако има някакви проблеми с настройките по подразбиране, можете да ги промените чрез диалоговия прозорец Настройки на Outlook.com. Въпреки че това не предлага толкова много опции, колкото тези на Gmail,, той е добре организиран и ви позволява да контрол на оформлението, правила за прикачени файлове и обработка на съобщения.

Microsoft също така предлага няколко базирани на приложения интеграции, които могат да се използват за подобряване на услугите. Интеграцията на Skype е налична в бета версия. Приложенията улесняват достъпа до Evernote, PayPal и GIPHY.

Надстройките на Office 365 ви дават входяща кутия без реклами, 50 GB място за съхранение на поща, и огромен 1TB хранилище в OneDrive. Допълнителните функции включват офлайн работа, професионално форматиране на съобщения, базирана на чат поддръжка и възстановяване на файлове от атаки на ransomware. Ще получите и най-новите версии на Word Excel PowerPoint. Можете да получите всичко това само за месец с Office 365 Personal Plan за един потребител, или за 70 долара за цяла година.

Best email providers: Yahoo Mail

4. Yahoo Mail

Този мощен продукт се предлага с някои невероятни екстри

Причини за покупка
Причини за избягване

Yahoo Mail не е най-обсъжданият в наши дни, но най-новата версия на Yahoo Mail има професионален вид и се изправя добре срещу своите топ конкуренти.

Той е подобен на Gmail по това, че показва голям изглед на вашата входяща поща и ви позволява бързо да филтрирате съобщения по тип съдържание (Снимки. Документи. Пътуване). Можете също да преглеждате всички разговори и имейли с едно щракване. Можете да организирате вашата поща в персонализирани папки и коригирайте оформлението, за да показва визуализация на съобщение само с няколко щраквания. Можете също да се отпишете от бюлетини, без да напускате входящата си кутия на Yahoo Mail.

Мощният двигател се интегрира с Facebook и поддържа текстови съобщения и SMS. Може да бъде достъпен и чрез POP, уеб и IMAP. Можете дори да препратите имейла си на друг адрес. Можете да съхранявате почти всичко, което получавате, до 1TB, с тези ценни екстри: имейл адреси за еднократна употреба за защита на поверителността,, както и масивна пощенска кутия от 1TB.

Потребителите, които са взискателни, може да срещнат проблеми с течение на времето. Гъвкавостта и изборът на системата за етикетиране на Gmail не са достъпни за Mail. Има и по-малко настройки, настройки и опции, отколкото ще намерите другаде. Yahoo Mail, обаче, е страхотна услуга, която трябва да бъде включен във вашия имейл списък.

Yahoo предоставя план за бизнес поща с допълнителни функции, точно като другите доставчици. Акцентът е опцията за използване на услугата с персонализиран домейн (yourname@yourdomain.com),, въпреки че има и други предимства,. Можете също така да импортирате контакти от Facebook и Gmail. Цялата ви поща може да се разглежда на един екран. Има и всички удобни за бизнеса инструменти за производителност, като множество календари, управление на документи, анализ, и много други.

Цените започват от.19 на месец за пощенска кутия, и се таксуват годишно. Те падат, когато добавяте пощенски кутии:.59 за 5 пощенски кутии,.19 всяка за 10 и.20 за 20. Ще трябва да се свържете с тях. Yahoo Mail Pro също има опция за месечно ценообразуване само .49 Получавате пощенска кутия без реклами, приоритетно обслужване на клиенти и други функции.

Yahooǃ ще поднови вашия домейн, докато имате активен абонамент.

Zoho is the best email provider

5. Зохо

Услуга за електронна поща, която предлага много функции за малко пари

Причини за покупка

Zoho Workplace, имейл услуга, която е бизнес ориентирана, предлага система за управление на документи, онлайн офис пакет и инструменти за сътрудничество.

Zoho предлага безплатен план, който поддържа 25 потребители. Въпреки това имате още 25 потребители, ако други препоръчат услугата към тях.Актуализация: Zoho е в процес на ремоделиране на тяхната програма за препоръки. Това означава, че в момента тя не е налична.Всеки пакет идва с пет гигабайта място за съхранение на пощенска кутия и е съвместим с един домейн. Това е функция, която няма да намерите в търговските продукти. Добавете в презентацията, електронна таблица и текстов процесор и това го прави да изглежда като страхотна сделка.

Той е лесен за използване и предлага добър избор от функции, които ще ви помогнат да организирате вашите имейл: тагове, папки, филтри и интелигентни търсения. За да разширите или замените прости съкращения с пълни думи или фрази, можете да създадете персонализирани клавишни комбинации. Zoho също въведе офлайн режим, който ви позволява да осъществявате достъп до имейла си и да отговаряте на него, дори ако вашият интернет е спрян. Zoho Mail също предлага IMAP клиент, който ви позволява да конфигурирате, синхронизиране и управление на други IMAP имейл акаунти.

Въпреки че безплатният план има някои ограничения, той е доста основен. Безплатният план дава само уеб достъп и не поддържа препращане на имейл.

Планът Zoho Standard решава този проблем. Срещу месечна такса (само $1 на потребител), получавате IMAP/POP достъп, препращане на имейли и активно синхронизиране. Имате също 30GB място за съхранение и 30-MB лимит за прикачени файлове. Това е увеличение от 25 MB за безплатния план. Има и други подобрения,, като например възможността за изпращане на файлове чрез облак до потребители, които не са Zoho. Има две опции: Lite план,, който струва по-малко на потребител и има по-малко функции; или професионален план, който добавя допълнителни функции на потребител.

Въпреки че много от тези функции могат да бъдат намерени другаде, фирми и всеки, който използва инструментите на Office или поддръжката на персонализиран домейн, ще ги хареса. Струва си да погледнете.

Вижте този обзор. Най-добрите доставчици на хостинг на WordPress