безплатни временни имейли

безплатни временни имейли

English - French - Arabic - Bengali - Bulgarian - Catalan - Chinese - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Estonian - Finnish - German - Greek - Gujarati - Hindi - Hungarian - Indonesian - Italian - Japanese - Kannada - Korean - Latvian - Malay - Malayalam - Marathi - Norwegian - Polish - Portuguese - Punjabi - Romanian - Russian - Serbian - Slovak - Slovenian - Swedish - Telugu - Tamil - Turkish - Ukrainian - Urdu - Vietnamese - Spanish -
2021-11-24
Jimmy raybe

Получете временен имейл адрес безплатно

Вероятно сте запознати с това как да дадете своя имейл адрес за покупка, или да се регистрирате за друго приложение или акаунт. Въпреки това, ​​това на пръв поглед просто действие може да доведе до нежелан спам или насочени реклами, и да изложи акаунта ви на хакери.

Ето защо адресът за еднократна употреба може да бъде много полезен. Можете да получите временен адрес от тези услуги, който можете да замените с действителния си. Можете да избегнете получаването на спам в продължение на години, и също така можете да пропуснете целенасочени реклами, течове на данни, или да бъдете обект на спам съобщения, ако уебсайт е атакуван. Продължете да четете, за да научите за най-добрите налични временни имейл услуги, всички от които са безплатни.

Кои са най-сигурните налични имейл клиенти за еднократна употреба

Бързате лиˀ Не е нужно да търсите повече,, тъй като таблицата по-долу изброява нашите най-добри избори за имейл адреси за еднократна употреба. Можете да създадете временен имейл адрес с тези доставчици само с няколко щраквания. Нека да разгледаме всяко име по-подробно по-късно.

 • ProtonMail Тази анонимна услуга предлага повече от просто имейл за еднократна употреба,, особено ако решите да надстроите до премиум акаунт.
 • 10 минути поща Тази услуга е бърза и лесна за използване на сайтове, които се нуждаят от проверка.
 • Temp-Mail Тази първокласна услуга е за хора, които искат да премахнат реклами от компютъра си и да удължат периода на съхранение.
 • GuerrillaMail SpamAssassin улавя спама, преди той да може да ви безпокои и позволява впечатляваща възможност за персонализиране.
 • Emailondeck Впечатлени сме от техните сериозни стандарти за сигурност,, включително рутинни изтривания на пощенски дневници.
 • Доставчикът на електронна поща за еднократна употреба трябва да отговаря на определени критерии, за да бъде взет под внимание в нашия списък с Топ 5. Те включват:

  Тези услуги надхвърлят нашите очаквания. Ще намерите и допълнителни полезни функции. Можете да бъдете уверени, че без значение коя опция за еднократна имейл услуга изберете, тя ще генерира временен адрес за отклоняване на спам от лични или работни акаунти.

  Сигурна защита на имейл за еднократна употреба: задълбочен поглед

  Нека влезем в подробности Ще разгледаме отблизо всяка услуга за еднократна употреба по-долу и ще изложим техните предимства, както и недостатъци. Всяка услуга може да генерира имейл адрес незабавно и да изтрие имейли в рамките на определено време. Ако търсите услуга за електронна поща, която ще предостави полезност и сигурност за миг, можем почти да гарантираме, че ще ви съпоставим с единǃ

  Търсите всеобхватна услуга, която ще ви позволи да обработвате както приоритетни, така и неприоритетни имейли само с един акаунт. Вие сте попаднали на правилното мястоǃ

  Website ProtonMail


  ProtonMail позволява на потребителите да добавят допълнителни имейл адреси или псевдоними,, които могат да бъдат достъпни чрез един и същ акаунт.


  Потребителят може да създаде набор от самоличности, които могат да се използват за различни цели. Те могат също така да организират входящата и изходящата си поща и да поддържат входящата си кутия чиста. Премиум акаунтите в ProtonMail могат да имат допълнителни имейл адреси, създадени и управлявани по същия начин. Премиум потребители имат възможност да изпращат имейл чрез своя по-кратък адрес на домейн (@pm.me),, докато потребителите, които не са първокласни потребители, не могат.


  ProtonMail, услуга с отворен код, която се поддържа от Android и iOS, както и от много уеб браузъри,, може да се използва на устройства с Android. Швейцарското местоположение на ProtonMail означава, че е защитено от швейцарските закони за поверителност. Това е голямо предимство за потребителите, които се грижат за сигурността. ProtonMail използва както криптиране на пълен диск, така и криптиране от край до край. Това означава, че не можете да преглеждате или дешифрирате никаква поща. ProtonMail не изисква от вас да давате никаква лична информация. Услугата също не съхранява IP регистрационни файлове.

  Посетете ProtonMail

  10 Minute Mail е страхотен инструмент, който може да се използва от всеки. Той съдържа невероятно количество полезност за десет минути.

  Website for 10 Minute Mail


  10-минутната поща е чудесен инструмент, който може да се използва от всеки и предлага много стойност за десет минути.


  10 Minute Mail е точно това, което твърди, че прави - създава имейл адреси за еднократна употреба, които изтичат само за 10 минути. След изтичане на таймера, всички имейли, съхранени във входящата поща, също се изтриват. Можете да видите генерирания имейл, като просто отворите тази страница. Вие след това можете да го въведете където пожелаете,, при условие че не затваряте страницата за 10-минутна поща.


  Уебсайтовете, които ви молят да потвърдите имейл адреса си, не са проблем. 10-минутната поща проследява имейлите и позволява на потребителите да отговарят на пощата си с техния адрес за еднократна употреба. Потребителите могат да нулират 10-минутния таймер, за да премахнат всяко забавяне. Дори ако таймерът изтича, все още можете да възстановите имейли от 10 Minute Mail. Не изисква никакви лични данни и 10 Minute Mail също има дъщерна компания, която може да премахва метаданни от видеоклипове и снимки.

  Посетете 10-минутна поща

  Въпреки че Temp-mail не запазва вашата лична информация,, той предлага имейл адреси за еднократна употреба без таймери

  Website Temp Mail


  Temp-mail, надеждна услуга за имейл адреси за еднократна употреба, не ви иска лична информация, не се изисква за създаване на акаунт и няма да изтрие генерирания адрес автоматично, освен ако не го премахнете или списъците с домейни не се променят. Това може да бъде или положително, или отрицателно нещо в зависимост от това, от което се нуждаете., това обаче не означава, че срокът ви не може да бъде удължен. Временната пощенска кутия функционира точно като другите пощенски кутии,, с изключение на това, че няма да можете да изпращате имейлите си.


  Temp-mail е много защитен. Съхранява вашите имейли само за 2 часа и след това изтрива цялата ви лична информация, включително IP адресите,, след като приключите с използването му. Temp-mail ще бъде наличен в App, Play, и браузърите Chrome и Safari.

  Посетете Temp-Mail

  Не се плашете от простия дизайн на сайта. GuerrillaMail, наличен е и мощен инструмент за създаване на нови имейл съобщения,.

  GuerrillaMail


  GuerrillaMail може да се използва за генериране на имейл за еднократна употреба. Потребителите могат да щракнат върху връзките за потвърждение, след това да премахнат пощата. GuerrillaMail се грижи за останалото и премахва спам от вашата входяща поща. Въпреки че услугата запазва входящата поща за един час, тя не изтича.


  Най-забележителната характеристика на GuerrillaMail е способността му да изпраща и създава оригинална поща, използвайки вашия адрес за еднократна употреба. Потребителите могат също да избират свои собствени имейл адреси. Функцията Scramble Address се препоръчва от GuerrillaMail. Това затруднява някой да отгатне идентификатора на входящата си поща, кой повишава сигурността. GuerrillaMail,, който е с отворен код,, е достъпен само с HTTPS криптиране за допълнителна защита на поверителността.

  Посетете GuerrillaMail

  EmailOnDeck е ефективен и лесен за използване доставчик, който позволява на потребителите да изпращат поща,, както и да получават спам.

  Emailondeck


  Emailondeck, един от най-достъпните доставчици на адреси за еднократна употреба е в състояние да създаде имейл адрес за вас само в две стъпки. EmailOnDeck е напълно безплатен и ще запази вашата пощенска кутия за 24 часа. Въпреки това можете да ускорите това, като изчистите вашите бисквитки. EmailOnDeck рутинно изтрива цялата поща и активни дневници за изтриване, за да намали разходите за съхранение. Не се препоръчва използването на тази услуга за дългосрочни начинания.


  Само първокласните потребители имат възможността да изпращат анонимна поща директно до всеки имейл адрес. Безплатните потребители, обаче, могат да изпращат защитена поща чрез други акаунти на EmailOnDeck. Премиум акаунтите ще премахват рекламите и ще позволят на потребителите да запазват своите имейл адреси – или да създават нови – в допълнение към позволявайки им да изтриват реклами. EmailOnDeck е изключително сигурен. Може да бъде достъпен чрез HTTPS и неговите сървъри използват TLS.

  Посетете Emailondeck

  Можете също да разгледате други доставчици. Тези услуги предлагат и имейл адреси за еднократна употреба:

  Какво означава имейл адрес за еднократна употреба

  Всички бихме имали един имейл адрес, който бихме могли да използваме за всичко в един идеален свят. Спам не би съществувал. Има. Това може да накара хората да търсят начини за намаляване на броя на спама. Едно решение е имейл адрес за еднократна употреба. Но какви са тези

  Те са временни. за еднократна употреба. Не са съвместими с Outlook или Gmail. Няма да е необходимо да създавате акаунт,, нито да давате лична информация, като име, адрес, телефонен номер или физически адрес.

  Ще посетите сайта, посочен по-долу,, след което изпълнете следните стъпки, за да създадете своя временен имейл адрес. След това, ​​копирайте адреса и го поставете в друг формуляр, където обикновено изпращате действителния си имейл.

  Звучи доста удобно, налиˀ Можете да бъдете сигурни, че цялата тази нежелана нежелана поща ще бъде изпратена до адреса за еднократна употреба. Той също така ще се самоунищожи след определено време. Свързаният адрес няма да бъде добавен към никоя база данни, която може да бъде предмет на теч. Вашата входяща кутия и личната информация ще останат чисти.

  Тези услуги за еднократна употреба имат някои ограничения. Тези услуги за еднократна употреба не предлагат същата полезност като акаунт в Gmail или Outlook. Няма да имате право да създавате подписи или папки, проверете дали някой е прочел вашата поща или BCC други. Някои имейли за еднократна употреба доставчиците на услуги предлагат възможност за препращане, изпращане, или възстановяване на поща, която е била изтрита.

  Какъв е смисълът на имейл адреса за еднократна употреба и защо го изисквате

  В днешно време, интернет се върти около удобството. Много по-лесно е да въведете основния си имейл адрес в уебсайт или приложение, отколкото да генерирате временен. Въпреки това,, след като направите това, ​​вашите данни стават публични и могат да се използват за изпращане на спам съобщения или по-лошо. Въпреки че сме запознати с имейл адресите за еднократна употреба и как функционират, защо някой би ги използвалˀ Има много причини да използваме имейл адреси за еднократна употреба. По-долу са някои често срещани причини.

  ✉️Централен център за спам

  Спамът е враг номер едно на всички имейл адреси. Можете лесно да прекарате часове, отписвайки се от тези списъци с пощенски съобщения, само за да натрупа снежна топка под вас със спам по-късно. Ето защо хората инвестират в имейл адреси за еднократна употреба, за да избегнат този приток на спам. Вие предотвратявате спамъри от насочване към вашия основен акаунт.

  💰Разход без вина

  Също така, имейлите за еднократна употреба са чудесни за пазаруване. Може да искате да направите покупка само веднъж от уебсайт, който никога преди не сте посещавали и от който не желаете рекламен спам. Можете също така да избегнете спам имейла, който получавате след регистрирате се за вашата карта за лоялност,, която включва подобни оферти и разпродажби.

  👻Призрачни сайтове

  На всички ни се случва. Понякога може да не използвате приложението или сайта, които посещавате в момента отново. В тези случаи, е по-удобно да се регистрирате с временен имейл. Ако се интересувате от безплатни пробни версии и трябва да дадете имейл адрес, за да получите достъп до него, помислете за използването на временен. Можете да използвате всяка услуга и да забравите за нея.

  ⛓Да останете в безопасност

  Имейлите за еднократна употреба могат да бъдат чудесен начин за избягване на спам, но те също служат за жизненоважна цел за сигурност. Всички сме били виновни, че се регистрирахме, без изобщо да четем общите условия. Възможно е сайтът да иска разрешение за споделяне или продажба вашата информация. Сайтовете могат дори да предоставят вашия имейл адрес на рекламодателите.

  Ето гоǃ Това е кратка обиколка, която ви показва как да поддържате входящата си поща подредена, сигурна и чиста, без да харчите нито стотинка.

  Още нещо...

  Въпреки това има случаи, когато е по-добре да не използвате временен адрес.

  Не се препоръчва използването на имейл адреси за еднократна употреба, за да се регистрирате за важни услуги като банкиране, образователни, и медицински сайтове. Ако се регистрирате с изтекъл имейл адрес за еднократна употреба,, може да се наложи да нулирате паролата. Възможно е също така да имате банкови извлечения или копие от медицинските ви досиета, изпратени до вас.

  Заключение

  Можете да намалите стреса си, като имате имейли за еднократна употреба. Можете да създадете временен имейл адрес само за няколко минути. Това ще ви позволи да се регистрирате за уебсайтове, да участвате в състезания и да правите покупки. И ще можете да бъдете сигурни, че сте спечелили ´ Не получавате спам съобщения в продължение на много месеци. Добрият имейл за еднократна употреба е проста и рентабилна предпазна мярка за сигурност. Можете да защитите данните си от възможни течове, като дадете имейл за еднократна употреба, а не действителния си адрес. Освен това, ​​ви позволява да се чувствате сигурни, като използвате уебсайтове, които имат лоши записи за сигурност. Струва си да маркирате поне един от тези сайтове.

 • ProtonMail Тази анонимна услуга предлага повече от просто имейл за еднократна употреба,, особено ако решите да надстроите до премиум акаунт.
 • 10 минути поща Тази услуга е бърза и лесна за използване на сайтове, които се нуждаят от проверка.
 • Temp-Mail Тази първокласна услуга е за хора, които искат да премахнат реклами от компютъра си и да удължат периода на съхранение.
 • GuerrillaMail SpamAssassin улавя спама, преди той да може да ви безпокои и позволява впечатляваща възможност за персонализиране.
 • Emailondeck Впечатлени сме от техните сериозни стандарти за сигурност,, включително рутинни изтривания на пощенски дневници.
 • Ето нашите топ 5 сигурни опции за еднократна електронна поща. Всички те са лесни за използване и не струват нито цент. Някои дори ви позволяват да отговаряте анонимно и да създавате нови имейл адреси.